Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok guzel canim afiyet olsun :) Sen onceden karatay yapiyordun muydun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagol cnm yok ya aslinda kaptanimiz kitabini onerdi okuyorum ara ara ama pek benlik değil sanki ya yasam seklime uymuyor yani yapamadim karatay :)

sagol cnm yok ya aslinda kaptanimiz kitabini onerdi okuyorum ara ara ama pek benlik değil sanki ya yasam seklime uymuyor yani yapamadim karatay :)

yani karatay en rahati oldu benim icin ama insan bazen doya doya meyve yemek istiyo onda kotu oluyo iste

yani karatay en rahati oldu benim icin ama insan bazen doya doya meyve yemek istiyo onda kotu oluyo iste

evet meyvesiz cikolatasiz olmaz ki ya ne bileyim :) canim cekince hersey yemek ama sonra dengelemek istiyorum kural olunca birakiyor insan

evet meyvesiz cikolatasiz olmaz ki ya ne bileyim :) canim cekince hersey yemek ama sonra dengelemek istiyorum kural olunca birakiyor insan

Valla cnm ben tam uysaydım şuan 76 kilo falan olmam gerekirdi ama insanız sonucta canım çekiyordu birde ben o tarz şeyleri öğle yemeğim yerine yerdim bi küçük dondurma Yada iki kare bazen 1 kare çikolata yani kısmazdım hala yaptıgım olur ve inan ben öğle zamanı bunları yemiş olmama rağmen her hafta 1 kilo gitti ilk zamanlar :) hatta kaptancım dönsün ona da soracaktım ben de eskisi gibi hem karatay hemde her gün 1 tatlı hakkım olsa olur mu diye ama aması var ki ona göre de spor yapcam ve yediklerime daha dikkat edicem yani gelsinde kaptancığım bakalım ne diyecek

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
evet cnm

hakikaten oyle bende valla lisbethcim senden bunun sirrini aciklamani bekliyorum cnm
sende ayyuzlum rekorlara kosuyosun cnm nesliyse masallah

menun guzel cnm sporda yapilmis ohh miss

ay bende cok imrenirim su sinava
yok kiz ne rekoru iki haftada bir kilo gitmis. yani yemisim de yemisim. ama buna sukur. en azindan 7 li rakamlari gordum. en son kizima hamile kaldigimda 75 dim yani 6 yil oldu nerdeyse

ay canim hemen gel yapayim sana da cok seviyorum ben ama sogan koymuyorum sahurda susatir diye.
sinavi cok denedim. pilates topu uzetindeyken de az bucuk yapabiliyordum aslinda tabi uzun zaman onceydi. aslinda bise soracam sirt bolgem azicik yagli gibi hani sarkiyo gibi acaba buna mi baslasam fark olurmu acaba.

tatlım aynı sıkıntı bendede var. önde göbek möbek yok.arkada kocaman 2 sırt yağı sarkıntısı.nefret ediyorum ben gençkende vardı hani 69 ken bile sırt yağım vardı şimdi düşünüyom nasıl eriyecek bu sarkıtlar bilmem varmı bi öneri

ben akşam hariç meyve canım çekince sabaha ekliyorum kahvaltıya ama az olacak şekilde.mesela bu gün 2 küçük taze erik yedim kahvaltıda

evet canım o vermeseydi olamazdık maşallah darısı başımıza

afiyet olsun canım iyi olmuş makarna için :)

Arada sirada git kokla sonra bitince cok gec olur :))

kokluyorum mis mis canım

afiyet olsun canım şınavın belli bir bölgeye faydası varmı ?

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım dondurmanın 2 top olmasından sana öyle gelmiş bence kötü diil :)

evet cnm

hakikaten oyle bende valla lisbethcim senden bunun sirrini aciklamani bekliyorum cnm
sende ayyuzlum rekorlara kosuyosun cnm nesliyse masallah

menun guzel cnm sporda yapilmis ohh miss

ay bende cok imrenirim su sinava

olsun canım yakarsın inş yaramasın :) ben de kahve içmeyi özledim sindim ya kafein dokunuyo bana çok tüketemiyorum maalesef :26:
şınava bende imrendim bak şimdi

afiyet olsun canım mısır ekmeğine bayılırımm

bende meyveyi özlüyorum bazen kuru meyvelerle idare edelim hedefimize ulaşınca yeriz elbet

selam kızlaar

dün menü yazmadığımı farkettim

Sabah
2 yumurtdan geranmali,salata,peynir,zeytin

Akşam
Annem pide yaptı otlu ondan 1 avuç içi kadar bol tereyağlı yedim daha çok içinden yedim ve 3 bardak ayran

spor:1 saat yürüyüş,100 mekik
Sıvı:3 lt su

Afiyet olsun cnm dün biraz fazla kaçırdıysan bugun dikkat et biraz :)

Iphone dan gönderildi

Afiyet olsun canım da mısır ekmekli yoğurt nasıl oluyor?

Hımm tamam canım menülerine bakıyorum da çoğu uyuyor karataya :)

Afiyet olsun canım tekrardan. Evet soğan susatabilir. Bugün bende anneme söyleye söyleye yaptırdım bol acılı
Mutlaka farkeder canım nazar değmesin de benim bir tek sırt bölgem düzgün bak şınav çekemiyorsanız plankı deneyin

plankın değişik şekilleri var netten bir aratın derim. Bir de bakmadıysanız bikini projesinin bloguna bir göz atın

Kolların o gösterdiği yerler 3 gün fena yanıyor canım

Afiyet olsun canım ayranlar yine çıkıyor meydana

Kızlar nabersiniz ne var ne yok

Iphone dan gönderildi

Tünaydın canım nasılsın? Ben gece adet oldum yoksa annemle şevval orucuna başlayacaktık

ben akşam hariç meyve canım çekince sabaha ekliyorum kahvaltıya ama az olacak şekilde.mesela bu gün 2 küçük taze erik yedim kahvaltıda

haklisin cnm ben de erken saatlerde yemeye çalışıyorum ama hic yemeden olmuyor işte :)

canim cok sagol hele su gunu de atlatayim daha iyi sarilacam hareketlere. ben sevval orucunun son gununu tutuyorum bu gun. sabah ilk gozumu actim uzerimde buyuk bir fil varmis gibiydi. o yuzden ancak yemegimi yapip cocuklarla ilgilendim spor da yalan oldu bu gun.

Allah kabul etsin canım Sen zaten her gün çocuklarla ayrı bir spor yapıyorsun kıyamam ben sana

ya kızlar çok sakin bi gündü ofiste. dünde uykusuz bi akşam geçirince şimdi gene uyuklamaya başladım ne kahve ne çay kar etmedi
yatmak istiyorummmm

Kızlar ben geldim
internetimiz kesildi
bende dayanamadım mobil intrernet açtırdım
kotalı olduğundan çok fazla giremicem
sadece bildirim yaparım bi ilki hal hatır sorar çıkarım
özledim valla 2 günlük ayrılık depresyona sokacaktı neredeyse

öncelikle cuma sabahı tartıldığımda gördüğüm rakam şahane 50,5

günlük menülerimide hemen yazıyorum

6 AĞUSTOS
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
2 yumurtadan geranmali
3 ceviz
2 kare peynir
4 yeşil zeytin
salatalık
domates
maydanoz
1 fincan limonlu yeşilçaySPO
R: 75 squat + 180 mekik diğer egzersizler ile 45 dk+ 1 saat Pilates
ÖĞLE
3 adet köfte
bol yeşillikli salata
ARA ÖĞÜN
1 fincan limonlu yeşilçay
AKŞAM
fırında patlıcanlı köfte
semizotu salatası
SU 2 LT
7 AĞUSTOS
kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu su
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 kare süzme peynir
nane
maydonoz
3 adet ceviz
1 fincan limonlu yeşil çay
SPOR: 80 squat + 180 mekik diğer egzersizler ile 45 dk + 1 saat Pilates
ÖĞLE
fırında patlıcanlı köfte
salata
ARA ÖĞÜN
2 dilim karpuz
4-5 fındık
4-5 badem
AKŞAM
Fırında lorlu kabak sandal
salata
SU 2 LT

8 AĞUSTOS
kalkar kalkmaz ılık limonlu su

SABAH
2 yumurtadan lorlu kabak içli omlet
4 zeytin
3 ceviz
1 fincan limonlu yeşil çay
SPOR: squat rest + 180 mekik diğer egzersizler ile 45 dk + 1 saat Pilates
ÖĞLE
Fırında lorlu kabak sandal
yoğurt
AKŞAM
bulgurlu kabak yemeği
haydari

SU 2,1 LT

ay çizleme nedir ayol merak ettim anlat bende yapayım yapılabilecek bişiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…