Cok guzel canim afiyet olsun :) Sen onceden karatay yapiyordun muydun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani karatay en rahati oldu benim icin ama insan bazen doya doya meyve yemek istiyo onda kotu oluyo istesagol cnm yok ya aslinda kaptanimiz kitabini onerdi okuyorum ara ara ama pek benlik değil sanki ya yasam seklime uymuyor yani yapamadim karatay :)
yani karatay en rahati oldu benim icin ama insan bazen doya doya meyve yemek istiyo onda kotu oluyo iste
evet meyvesiz cikolatasiz olmaz ki ya ne bileyim :) canim cekince hersey yemek ama sonra dengelemek istiyorum kural olunca birakiyor insan
yok kiz ne rekoru iki haftada bir kilo gitmis. yani yemisim de yemisim. ama buna sukur. en azindan 7 li rakamlari gordum. en son kizima hamile kaldigimda 75 dim yani 6 yil oldu nerdeyseevet cnm
hakikaten oyle bende valla lisbethcim senden bunun sirrini aciklamani bekliyorum cnm
sende ayyuzlum rekorlara kosuyosun cnm nesliyse masallah
menun guzel cnm sporda yapilmis ohh miss
ay bende cok imrenirim su sinava
ay canim hemen gel yapayim sana da cok seviyorum ben ama sogan koymuyorum sahurda susatir diye.Bende senin menemenine goz diktim canim :))
Tesekkur ederim canim kendimi zor tutuyorum adet olmama 2-3 gun kaldi bir de instagram da pasta borekleri gorunce
Sende dene canim 1-2 defa dene alisirsin mutlaka. Sirtim dumduz diyebilirim sinav sayesinde :)
Cok guzel canim afiyet olsun :) Sen onceden karatay yapiyordun muydun?
Aslinda dondurma ve helva disinda gayet guzel canim afiyet olsun
Tesekkur ederim ablacim canim hic spor yapmak istemiyordu ama sevval hadi kalk ne kadar cabuk incelirsen o kadar kar dedim artik elimden geldigi kadar :)
Canim sinav cekemiyorsan plank yap derim o da cok ise yariyor
yok kiz ne rekoru iki haftada bir kilo gitmis. yani yemisim de yemisim. ama buna sukur. en azindan 7 li rakamlari gordum. en son kizima hamile kaldigimda 75 dim yani 6 yil oldu nerdeyse
ay canim hemen gel yapayim sana da cok seviyorum ben ama sogan koymuyorum sahurda susatir diye.
sinavi cok denedim. pilates topu uzetindeyken de az bucuk yapabiliyordum aslinda tabi uzun zaman onceydi. aslinda bise soracam sirt bolgem azicik yagli gibi hani sarkiyo gibi acaba buna mi baslasam fark olurmu acaba.
evet meyvesiz cikolatasiz olmaz ki ya ne bileyim :) canim cekince hersey yemek ama sonra dengelemek istiyorum kural olunca birakiyor insan
oh oh oh 2 birinci demek ne güzel. ama kızlar bu konuda lisbeth e teşekkür etmemiz lazım o olmasa azıcık rüyamızda görürdük.kıııız hakikaten ne o kilo öyle jet mi taktın fıstık aman maşallah diyelimde nazar değmesin
menüm
sabah: birer domates biber ve yumurtayla melemen, kendi yaptığım lor peynirinden 1 yemek kaşığı kadar, 15 civarı zeytin, 1 avuç yer fıstığı (hehehe pide yok dikkatinizi çekerim. aferim bana)
akşam: 2 karnıyarık, 4 çatal makarna, 4 bardak kadar ayran
spor: 300 bacak egzersizi, 100 kalça egzersizi, 100 mekik, 15 dk yürüyüş
bu gün hiç halim yoktu ancak bu kadar spor çıktı
çocuklar deli etti beni. dila ayranıma göz dikti, mustafa makarnama (gerçi bu iyi oldu yoksa koca bir tabak yiyecektim) anam açlıktan ölüyom hangisine söz anlatacağımı şaşırdım
Arada sirada git kokla sonra bitince cok gec olur :))
Menüm
Sabah:
Az sucuktan yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Findik ceviz tereyagi
Akşam:
Kirmizi mercimek corbasi
Taze fasulye
Yogurt
Salata
Spor: 600 ip atlama 100 mekik 50 squat 20 sinav
Su:3 litre olur ayrica sutlu turk kahvesi ve maden suyu
Selam kizlaar :) menum
sabah
yarim dilim kepek ekmegi
2 corba kasigi kadar menemen
peynir
oglen
2 gun kurusu
aksam
4 izgara kofte
salata
yogurt
100 squat 50 mekik 50 sinav falan hopladim zıpladim 45 dakikayi doldurdum :)) su 2 bucuk litre civari icmisimdir
Menüde yazayım bu gün sabote ettim ama
Kalkınca 2 bir su ketentohum ve çörekotu öğüttüm yurdum ve kefir ictim
Sabah menemen 1 slm ekmek 1 ince tahin helva
Öğle yarım kase kadar. K. Mercimek çorbası
Aksam bol etli bulgur pilavı kurufasulye
Aksam gezmede 2 top hakiki dondurma
Spor sabah 15dk plates
Aksam 1 saat yurume
evet cnm
hakikaten oyle bende valla lisbethcim senden bunun sirrini aciklamani bekliyorum cnm
sende ayyuzlum rekorlara kosuyosun cnm nesliyse masallah
menun guzel cnm sporda yapilmis ohh miss
ay bende cok imrenirim su sinava
menum
ssabah menemen zeytın peynır 1dılımcık ekmek
öğlen tost makınesınde 5 tavuk nugget salata 1bardak ayran
aksamaz kavun 1ufak olmayan kase mısır ekmeklı yogurt:26::26:aylardır yememıstım dayanamadım
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak kırazsapı cayı
yani karatay en rahati oldu benim icin ama insan bazen doya doya meyve yemek istiyo onda kotu oluyo iste
selam kızlaar
dün menü yazmadığımı farkettim
Sabah
2 yumurtdan geranmali,salata,peynir,zeytin
Akşam
Annem pide yaptı otlu ondan 1 avuç içi kadar bol tereyağlı yedim daha çok içinden yedim ve 3 bardak ayran
spor:1 saat yürüyüş,100 mekik
Sıvı:3 lt su
menum
ssabah menemen zeytın peynır 1dılımcık ekmek
öğlen tost makınesınde 5 tavuk nugget salata 1bardak ayran
aksamaz kavun 1ufak olmayan kase mısır ekmeklı yogurt:26::26:aylardır yememıstım dayanamadım
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak kırazsapı cayı
sagol cnm yok ya aslinda kaptanimiz kitabini onerdi okuyorum ara ara ama pek benlik değil sanki ya yasam seklime uymuyor yani yapamadim karatay :)
yok kiz ne rekoru iki haftada bir kilo gitmis. yani yemisim de yemisim. ama buna sukur. en azindan 7 li rakamlari gordum. en son kizima hamile kaldigimda 75 dim yani 6 yil oldu nerdeyse
ay canim hemen gel yapayim sana da cok seviyorum ben ama sogan koymuyorum sahurda susatir diye.
sinavi cok denedim. pilates topu uzetindeyken de az bucuk yapabiliyordum aslinda tabi uzun zaman onceydi. aslinda bise soracam sirt bolgem azicik yagli gibi hani sarkiyo gibi acaba buna mi baslasam fark olurmu acaba.
evet canım o vermeseydi olamazdıkmaşallah darısı başımıza
afiyet olsun canım iyi olmuş makarna için :)
kokluyorum mis mis canım
afiyet olsun canım şınavın belli bir bölgeye faydası varmı ?
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım dondurmanın 2 top olmasından sana öyle gelmiş bence kötü diil :)
olsun canım yakarsın inş yaramasın :) ben de kahve içmeyi özledim sindim ya kafein dokunuyo bana çok tüketemiyorum maalesef :26:
şınava bende imrendim bak şimdi
afiyet olsun canım mısır ekmeğine bayılırımm
bende meyveyi özlüyorum bazen kuru meyvelerle idare edelim hedefimize ulaşınca yeriz elbet
selam kızlaar
dün menü yazmadığımı farkettim
Sabah
2 yumurtdan geranmali,salata,peynir,zeytin
Akşam
Annem pide yaptı otlu ondan 1 avuç içi kadar bol tereyağlı yedim daha çok içinden yedim ve 3 bardak ayran
spor:1 saat yürüyüş,100 mekik
Sıvı:3 lt su
Kızlar nabersiniz ne var ne yok
Iphone dan gönderildi
ben akşam hariç meyve canım çekince sabaha ekliyorum kahvaltıya ama az olacak şekilde.mesela bu gün 2 küçük taze erik yedim kahvaltıda
Afiyet olsun canım da mısır ekmekli yoğurt nasıl oluyor?
Hımm tamam canım menülerine bakıyorum da çoğu uyuyor karataya :)
Afiyet olsun canım tekrardan. Evet soğan susatabilir. Bugün bende anneme söyleye söyleye yaptırdım bol acılı
Mutlaka farkeder canım nazar değmesin de benim bir tek sırt bölgem düzgünbak şınav çekemiyorsanız plankı deneyin
Eki Görüntüle 1214277
Eki Görüntüle 1214278 plankın değişik şekilleri var netten bir aratın derim. Bir de bakmadıysanız bikini projesinin bloguna bir göz atın
Eki Görüntüle 1214282
Kolların o gösterdiği yerler 3 gün fena yanıyor canım
Afiyet olsun canım ayranlar yine çıkıyor meydana
Tünaydın canım nasılsın? Ben gece adet oldum yoksa annemle şevval orucuna başlayacaktık
canim cok sagol hele su gunu de atlatayim daha iyi sarilacam hareketlere. ben sevval orucunun son gununu tutuyorum bu gun. sabah ilk gozumu actim uzerimde buyuk bir fil varmis gibiydi. o yuzden ancak yemegimi yapip cocuklarla ilgilendim spor da yalan oldu bu gun.
ya kızlar çok sakin bi gündü ofiste. dünde uykusuz bi akşam geçirince şimdi gene uyuklamaya başladım ne kahve ne çay kar etmedi
yatmak istiyorummmm
Kaç gündür erkenden yiyip menümü yazıyorum hemencecik hadi bakalım hayırlısı
Sabah:
Tereyağda yumurta
1 tane cizleme :18:
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Ara:
Yürüyüşten sonra babaneme uğramıştım halam giresundan taze fındık getirmiş onu yedim.
Akşam:
Fasulye yemeği
Yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir zeytin
Spor:1 saat yürüyüş 600 ip atlama 50 squat 20 şınav
Su:2.5 litre su haricinde maden suyu süt falan
bende bildirimimi yaptım belkide yüzdeleri değiştirir :))) her ne kadar gecikmeli de olsakizlar 9. takimla yuzdelerimiz esit cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?