evet bu hafta 2 birinci var kizlar biz ve 9.takim
dunku menum kizlar:
kahvalti:
2 yumurtadan peynirli omlet
ceviz
ogle:
1 dilim tavuk gogsu haslanmis
aksam:
2 firinda kofte
biber ve karnibahar kizartmasi frinda (ilk defa denedim cokta guzel geldi bana pek bi fark goremedim acikcasi)
yarim kase sarimsakli domates kavurmasi mi diyeyim sotesi mi diyeyim
1 kase yogurt
3 litre su (insan erken kalkinca cok su icebiliyomus)
2 form cayi
spor gunluk sporlar tamam ip atmala ve squat yaptim
bugnku menum:
kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ince esmer eksi ekmek (ben sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum )
ceviz
1 kucuk armut kac gundur yemedim bugun dayanamadim aksam yemektense sabah yiyeyim dedim
1 bardak ayran ne alaka diceksiniz ama canim cekti kahvaltidan once iciverdim
ogle:
1 chai tea latte cok severim
aksam:
dunden kalma firinda pisirdigim sebzeler vardi kucuk tabak onu yedim
2 kofte (bizimkilere spaghetti yaptim ben yemedim)
2 kase corba
1 kucuk kase yogurt
spor: bugun yok
su:
2 litre simdilik
2 bardak yesilcay icicem (henuz icmedim)
mis gibiler hakkaten ama bitiyo ya içim gidiyo
bende kız yeterki gitsin yani
vay tebrikler canımm
bence yoktur bende hergün içiyorum wcye de faydalı
birinci mi olduk süpeer:13:
tebrikler canım takım arkadaşlarımmm:119::119::118::118::118:
afiyet olsun sindimm chai tea latteyi bende severim tarçınlı tarçınlıkalorisi yüksek diye biliyorum ama :)
canım ya sen o kadar kilo vermişssin hakettin bence :) yeniden toparlanırsın nolcak :)
hayırlısıyla dön canım
Menüm
Sabah:
Az sucuktan yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Findik ceviz tereyagi
Akşam:
Kirmizi mercimek corbasi
Taze fasulye
Yogurt
Salata
Spor: 600 ip atlama 100 mekik 50 squat 20 sinav
Su:3 litre olur ayrica sutlu turk kahvesi ve maden suyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaw bu ticker neden artık noktadan sonrasını göstermiyor:44::44::44: zoraki o kiloya in diyo bana
Selam kizlaar :) menum
sabah
yarim dilim kepek ekmegi
2 corba kasigi kadar menemen
peynir
oglen
2 gun kurusu
aksam
4 izgara kofte
salata
yogurt
100 squat 50 mekik 50 sinav falan hopladim zıpladim 45 dakikayi doldurdum :)) su 2 bucuk litre civari icmisimdir
Kızlar ne habersiniz yattım uykum kaçtı bi bakayım dedim. Çocuklara sinirlendim valla
ben pek bi sabote gormedim cnm guzel bence sanirim dondurma 2 top sabahta helva yedin o yuzdenMenüde yazayım bu gün sabote ettim ama
Kalkınca 2 bir su ketentohum ve çörekotu öğüttüm yurdum ve kefir ictim
Sabah menemen 1 slm ekmek 1 ince tahin helva
Öğle yarım kase kadar. K. Mercimek çorbası
Aksam bol etli bulgur pilavı kurufasulye
Aksam gezmede 2 top hakiki dondurma
Spor sabah 15dk plates
Aksam 1 saat yurume
evet cnmmis gibiler hakkaten ama bitiyo ya içim gidiyo
bende kız yeterki gitsin yani
vay tebrikler canımm
bence yoktur bende hergün içiyorum wcye de faydalı
birinci mi olduk süpeer:13:
tebrikler canım takım arkadaşlarımmm:119::119::118::118::118:
afiyet olsun sindimm chai tea latteyi bende severim tarçınlı tarçınlıkalorisi yüksek diye biliyorum ama :)
canım ya sen o kadar kilo vermişssin hakettin bence :) yeniden toparlanırsın nolcak :)
hayırlısıyla dön canım
hakikaten oyle bende valla lisbethcim senden bunun sirrini aciklamani bekliyorum cnmoh oh oh 2 birinci demek ne güzel. ama kızlar bu konuda lisbeth e teşekkür etmemiz lazım o olmasa azıcık rüyamızda görürdük.kıııız hakikaten ne o kilo öyle jet mi taktın fıstık aman maşallah diyelimde nazar değmesin
menun guzel cnm sporda yapilmis ohh missMenüm
Sabah:
Az sucuktan yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Findik ceviz tereyagi
Akşam:
Kirmizi mercimek corbasi
Taze fasulye
Yogurt
Salata
Spor: 600 ip atlama 100 mekik 50 squat 20 sinav
Su:3 litre olur ayrica sutlu turk kahvesi ve maden suyu
ay bende cok imrenirim su sinavamaşallahın var herşey çok güzel. şınav işini hiç beceremem ama imrenirim
menüm
sabah: birer domates biber ve yumurtayla melemen, kendi yaptığım lor peynirinden 1 yemek kaşığı kadar, 15 civarı zeytin, 1 avuç yer fıstığı (hehehe pide yok dikkatinizi çekerim. aferim bana)
akşam: 2 karnıyarık, 4 çatal makarna, 4 bardak kadar ayran
spor: 300 bacak egzersizi, 100 kalça egzersizi, 100 mekik, 15 dk yürüyüş
bu gün hiç halim yoktu ancak bu kadar spor çıktı
çocuklar deli etti beni. dila ayranıma göz dikti, mustafa makarnama (gerçi bu iyi oldu yoksa koca bir tabak yiyecektim) anam açlıktan ölüyom hangisine söz anlatacağımı şaşırdım
maşallahın var herşey çok güzel. şınav işini hiç beceremem ama imrenirim
Selam kizlaar :) menum
sabah
yarim dilim kepek ekmegi
2 corba kasigi kadar menemen
peynir
oglen
2 gun kurusu
aksam
4 izgara kofte
salata
yogurt
100 squat 50 mekik 50 sinav falan hopladim zıpladim 45 dakikayi doldurdum :)) su 2 bucuk litre civari icmisimdir
Menüde yazayım bu gün sabote ettim ama
Kalkınca 2 bir su ketentohum ve çörekotu öğüttüm yurdum ve kefir ictim
Sabah menemen 1 slm ekmek 1 ince tahin helva
Öğle yarım kase kadar. K. Mercimek çorbası
Aksam bol etli bulgur pilavı kurufasulye
Aksam gezmede 2 top hakiki dondurma
Spor sabah 15dk plates
Aksam 1 saat yurume
evet cnm
hakikaten oyle bende valla lisbethcim senden bunun sirrini aciklamani bekliyorum cnm
sende ayyuzlum rekorlara kosuyosun cnm nesliyse masallah
menun guzel cnm sporda yapilmis ohh miss
ay bende cok imrenirim su sinava
ay dur netten bi arastirayim sinava baslangic diye neresinden tutsam kardir dimiBende senin menemenine goz diktim canim :))
Tesekkur ederim canim kendimi zor tutuyorum adet olmama 2-3 gun kaldi bir de instagram da pasta borekleri gorunce
Sende dene canim 1-2 defa dene alisirsin mutlaka. Sirtim dumduz diyebilirim sinav sayesinde :)
Cok guzel canim afiyet olsun :) Sen onceden karatay yapiyordun muydun?
Aslinda dondurma ve helva disinda gayet guzel canim afiyet olsun
Tesekkur ederim ablacim canim hic spor yapmak istemiyordu ama sevval hadi kalk ne kadar cabuk incelirsen o kadar kar dedim artik elimden geldigi kadar :)
Canim sinav cekemiyorsan plank yap derim o da cok ise yariyor
TEsekkur ederım canım cook sagol tavsıyelerın için.amelıyattan korkuyorum ama benım korkum farklı kızlarımın bırı 8 bırı 2.5 yasında bana muhtaclar. bende tez canlıyım öyle yatıpta ıyıleşme dönemını uzun tutamam buda amelıyatıma zarar verır daha kötu olurum dıye korkuyorum.ıkı sezeryanımıda dogumun 3.gunu patlatmıs kadınımvallahi belki yazarlar boyları bende anlamadım benim yarım kadar olacaklar düşünsene :)))))
kaçamaksız değil tabi ama hafta 1 yada 2 gün de 1 er kaçamak yapmakla yetiniyorum napimm
misal bu gün şimardım tahin helva yedim sabah 1 dilimde ekmek
canım öncelikle çok geçmiş olsun ben bu belfıtığı kısmına takıldım.benim 6 yıl önceki ızdıraplarım geldi gözümün önüne. ali'm 2 aylıktı onu emzirmek için sabret sabret yatalak olmuştum en sonunda ağlayarakta kalkamıyordum yataktan.en son ambulansla p.tesi sabahı hastaneye gittim doktoru çağırttım ben açım 2 gündür ameliyat olacam diye yemedim bişi dedim ne olur beni kesin biçin kurtarın.velhasıl ameliyat oldum. ogün bu gündür de pilates hayatımdan hiç çıkmadı taaki bayram önü misafirler gelipte ben pilatese ara verene kadar. aman allahım ne çektim nüksetcek kalacam yatacam diye çok korktum iğne bile oldum o derece.hemen pilatese geri başladım şimdi iyiyim.sende mutlaka esneme hareketleri yap canım ve asla bırakma.çok üzüldüm durumuna ayağınada vurmuş ama başarabilirsin, su içmeni artır birazda oldumu.öptüm
Günaydın kızlar :))
Dondurmayla halley değil de ekmekler yine çıkmış meydana canım
Afiyet olsun canım sen şu sıralar menemene de sardın
Afiyet olsun canım ama nescafe yerine türk kahvesi falan içseydin keşke
Afiyet olsun canım
Menü kola hariç çok güzel aslında
Ohh maşallahın var canım2.5 kiloyu görünce gözlerim açıldı
ellerıne saglık canım benım olur okadar bak bız hıccakmıyoz sen banunun yoklugunu aratmıyosun bugun cook ugrastın emegıne saglıkevet cnm 1. gorunuyoruz kardeslik heryerde guzeldir
birde su yuzdelerde yanlislik yapmasam
eylulcum bu da senin cizelgen cnm begenmezsen degistirebiliirm cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w8sxd8d/weight.png
ay cnm ben bisey yapmadim yaa valla yardim eden kizlar sagolsun basta erigim allah razi olsun ben nedene hep yuzde isinde yanlis yapiyorum bazilarinda yada cogunlgundaTEsekkur ederım canım cook sagol tavsıyelerın için.amelıyattan korkuyorum ama benım korkum farklı kızlarımın bırı 8 bırı 2.5 yasında bana muhtaclar. bende tez canlıyım öyle yatıpta ıyıleşme dönemını uzun tutamam buda amelıyatıma zarar verır daha kötu olurum dıye korkuyorum.ıkı sezeryanımıda dogumun 3.gunu patlatmıs kadınım
vallahı haklısın napcam ben bu yeme ısını bılmem hayır 27 kılo vermıs kadınım ırademe sahıp cıkıyodum sımdı saldım bırazama hala 8 kılom var salmamam lazım
ellerıne saglık canım benım olur okadar bak bız hıccakmıyoz sen banunun yoklugunu aratmıyosun bugun cook ugrastın emegıne saglık
ellerıne saglık unutmamıssın supersın ama ben sımdı sana nasıl yapcagımı sorsam ayıp olmaz dımı unuttum cunkı:26::26:
Süpermiş cnm menün sporlarda tamam
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?