Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

374. ETAP HAFTANIN HEDEFLERI

ayyuzlum0211 : 79,3 =

cemreq : 53,8
eylül sıla : 66 =

ferideei : 76,4 =
lisbeth93 : 71.9 =
merinetya : 76,6 =
miss_wong : 72,4 =
neslihank4 : 79.9 = 78,9
senasevval : 54,3 = 53,8
sindi564 : 79,8 = 79,4
morcadiyesilyarasa: =

Of bu ne yaa tlf na bildirimde gelmiyo kadınlar kulubü app çalışmıyor sizde calısıyo mu kızlar

daha ne olsun tatlım harika olmuş

Of bu ne yaa tlf na bildirimde gelmiyo kadınlar kulubü app çalışmıyor sizde calısıyo mu kızlar
telden bende giremedim androit uygulaması kullanıyorum acaba onuda güncellemekmi gerek googlplayden dur deneyeyim.............. hımmm açıldı nihayet ama uygulama 9/8/14 tarihinde kalmış sonrası yok :)

nura cım bizim diğer topikte liste yaptınızmı ben bulamadım. banudan haberin varmı önemli bişi yok demi cnm

kızlaaaar bu ne ya. bi geldiler beğen butonu nu yok ettiler. şimdi onu getirip bütün siteyi götürmüşler. imdaaaaaat
malesef tatlım ama ara ara site kapanıyor.sanırım altyapı tamamlanmadı bitince belki eksiklerde gelir kullanımımız kolaylaşır bi sabır edelim bakalım. bu arada tel.den girilmiyor ben akşamları giremem o yuzden haberiniz olsun menulerimi sabah atarım artık napim çalışana kadar. bu güncelleme kaçgünde oturur bilmem artık

dün gelemedim pc ye bir önceki gün de malum siteyi bozmakla meşgullermiş. dün felaket duvara çarpmış gibi oldum. doğum günü bahanesine. götürdüm aklınıza ne gelirse. etkisi az buçuk bu günde devam etti ve bu günden sonra silkelenmem lazım. hatta bu gün hata yapmadan önce 1 saat trambolinde zıpladım.
ya kızlar bişe yazasım gelmiyo midem bulanıyo sayfaya baktıkça. sanki başka bir yerdeymişiz gibi

kız beni neden 1x üye olarak gösteriyo bu salak site

sirkelen canım hafta başı toparlanki cumaya etkisi olsun
benide 4x popüler uye yapmış.sen benden eski olmalısın sanki hakkaten site dumura uğradı
renkli ifadeler dışında herşey berbat gibi

sirkelen canım hafta başı toparlanki cumaya etkisi olsun
benide 4x popüler uye yapmış.sen benden eski olmalısın sanki hakkaten site dumura uğradı
renkli ifadeler dışında herşey berbat gibi
2011 den beri aktif burdayım. hakikaten sapıttı bu site. daha önce de kuşlarımı kalplerimi almıştı elimden

selam kızlar naptılar foruma böyle ya :/

dünkü menümü yazayım da bidaha giremeyiz belki
sabah
5 ceviz
peynir
1 haşlanmış yumurta
maydonoz

öğlen
2 gün kurusu

akşam
fırında tavuğun göğsünden
cacık

bugünkü menüm
sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
domates
peynir

öğlen
2 parça karpuz
beyaz peynir

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
ayrıca sütlü kahve de içicem daha

2 gündür 30 dk yürüyüp 30 dakika da spor yapmaya çalışıyorum. en az 2bucuk litre su içiyorum.
çok uzun oldu öperim hepinizi

hedef kilom da 53.0 inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…