Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar herkese menumu yazayim

Sabah:
Menemen
Domates salatalik peynir zeytin findik ceviz
Cok az koy ekmegine bol tereyagi

Aksam:
Bezelye yemegi
Yogurt
Salata

Spor:80 squat 30 sinav digerlerini adetin ilk gunu oldugu icin ara verdim
Su:3 litre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada telden girince alıntı yaparak cevap yazma nasıl oluyor özel mesajla bilgilendirme yapabilir misiniz burayı meşgul etmeyelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canlarim menum
sabah: 1haslanmis yumurta,1 yemek kasigi cokelek, 10 zeytin, 1 avuc zeytin
aksam: etli sarma, ayran asi 2 kase
spor yapmadim halim yoktu ama plates lastigini bacagima gecirip gerdim biraktim. bos durmaktan iyidir dedim
az once gezmeye ciktik disari ve esim panda magic aldi mecbur yedim. ve isin pis yani yarin dogum gunum ve cocuklar simdiden pasta diye tutturdular. evde olursa yiyorum. napacam bilmiyorum

Selam kızlarr nasılsınız oylarınızı kullandınız mı :))
Forumda yenilenmiş gördüğüm kadarıyla baya güzel olmuş.
Bugün annemin yanında oy atmaya gideyim dedim sonra da alışveriş yaptık mavide 28 beden kotun içine girebildim :))) 29 dum 1 ay önce. Ama biraz daha verip 27 beden almak istiyorum

ayyyyy kizlar sonunda acildi da girebildim forumuma kavustum dunden beri iki de bir bakiyorum acildi mi diye
yeni gorunum guzel oldu aslinda ben hemen bilgilerimizin goruldugu kismi ozellestirdim yapmak isteyen yapsin herkes nerden oldugu gorunuyo cunku memnun olmayanlar yapabilir ben sadece arkadaslarim gorsun gibi olan secenegi yaptim eeee ne var ne yok ozledim herkesi bu arada herkes 2 gunluk menusunu yazsin ona gore
gulumsemelerimizi almislar malesef ne guzel hareketliydiler cumlelerimizi yumusatriyolardi yyaa neyse buna alisirz elbet

iyiki dogdun gulayyyyyyyyy, iyi ki dogudun ayyuzlummmmmmmmm
cnm benim ailen ve sevdiklerinle (bizde dahil :)) nice mutlu saglikli,huzurlu ve fit li yillara cnm bnm insallah en kisa zamanda istedigin kiloya dusersin cnm bnm :):)

Afiyet olsun canım
Doğum günün kutlu olsun şekerim iyi ki doğdunn :):):):):)
Canım bence pastayı falan dert etme boşver stres yapma sakın sen yeni yaşını çocuklarınla ve eşinle doya doya çok güzel yaşa

Arkadaslar merhaba direk daldim forumunuza ama derdim buyuk 5 ay once dogum yaptim popis gobis duruyo 10 kilo fazlam var bide bebisim...tabi bebisle ugrasirken niyet ettigim basladigim diyeti hep bozuyorum cunku ugrasip biseyler hazirlayamiyorum kendime bazende vakit olmuyor zor geliyor aslinda beni motive edicek biri olsa yanimda gaza gelicem nasil katilabilirim araniza bu arada emzirmiyorum

ayy teşekkür ederim canımcım boyum 1,53 canım hakaten uğurlu geldiniz :))
anladım canım boyuna göre haklısın tabi :)
gernmali bendensin afiyet olsun canım balı boşver fındık iyidir :)

afiyet osun canım dışardamıydın niye kek yedin tatlım neyse olmuş artık yarın toparlarsın üzülme :)

afiyet olsun canım
Ayy cok tatlisiniz yavru kusum masallah size :))

Sinav candir gerisi heyecan Evet allahtan kola falan degil
teşekkürler :) haha iyi laf

afiyet olsun bitanem :)

afiyet olsun canım doğum günün kutlu olsun şimdiden :)
e bir dilimcik ye bence :)

Son düzenleyen: Moderatör:
selaam :)
ya nolmuş siteye böyle ben beğenmedim ne ifadeler var ne imzalar nolcak böyle
neyse bugün yorucuydu annemle ay sonundaki kına için elbise baktık filan
oyumuzuda kullandık hayırlısı olsun inş :)
menümü yazayım kızlar
Sabah
2 yumurtadan zeytinyağlı salata,1 avuç fındık,1 mor erik

Akşam
Mercimek çorbası,2 hurma,1 avuç ceviz,3 bardak ayran

spor:dışarıda 2 saat yürüme, evde 50 dk yürüyüş
sıvı:3 lt su

İyi ki doğdun canım nice mutlu yıllara:)

Kızlar şimdi çıkıyim ben en son yarım saatlik bir servis yolculuğum var sonra evimdetim Yarın gelir geçmiş okurum hadi öptüm sizleri diyetime de yarın sıkıca dönüyorum ^__^

Yahu gülücük de kalmamış eski hali daha güzel değil miydi :/

siteye nolmuş böyle hakkaten ben de beğenmedim ne ifadeler de yok
dün ceptende giremedim evde menümü yazamamıştım
yazayım kızlar
10/8/14 menum
Sabah
kalkınca kefir,çörekotu,ketentohumu 2brd su
1 yumurta,zeytinyağlı salata,biraz ceviz,pişi yaptım avuç büyüklüğünde 3 tane yedim vişne reçeli ile
öğle denizde 1 avuç çiğ fıstık ve şeftali 1 adet
Akşam
y. Mercimek salatası,yoğurt
kamelyada komşularla semafer demledik 1 kase çekirdek yedim

spor:gün boyu yüzme

iyi doğdun tatlım nice yaşlara sevdiklerinle

Günaydın kızlar :) Saati 11 olarak görüp kalkmıştım ama daha saat 10 muş yahu çok uykum varr. Dünkü menümü yazamamıştım

Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı

Ara:
2 top sade hakiki dondurma(1 top almıştım ilk başta sonra dayanamadım diğerini de aldım)

Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Bezelye
Yoğurt
Salata

Spor:3 saat alışveriş 80 squat 30 şınav 100 mekik
Su:3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…