- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Geldin mi kız sonunda nerelerdesin bir kayboldun pir kayboldun hoşgeldinhoşgeldin cnmmenum sabah az sahanda yumurta, bir parca pastirma , 5 zeytin, ceyrek salatalik
ogleden sonra: 2 incir, koca bir dilim pasta
aksam 4 kasik pirinc pilavi, 2 servis kasigi güvec, 2 kase cacik
dunku menuyu ne siz sorun ne ben soylim o derece yani
Valla cok guzel oluyo cnm :)eline sağlık sindim çok güzel olmuş :)
benim hedefim 71.4 diyorum inş hedeflerimize ulaşırız kızlar
afiyet olsun canım :)
afiyet olsun sindim pazar günün sebzesiz olmuş biraz meyve yemedğin için bravo :)
irmikli köfte nasıl oluyor sindim :)
afiyet olsun :)
Kız emin misin 1 haftada yaklaşık 4 kilo oluyo yanlış mı yazdın acaba cnmsindim canim ben beceremedim telden girince hedef yazmayi. 74.5 hedefim olsun canim beceremicem biliyom ama kismet. bu hafta iyice kacirdim ipin ucunu
Valla oraya henüz girmedim ama ben liste yapcaktım sonra site değişti fırsatım olmadı ama yapmayı istiyorum en gec yarın gündüz vakti yaparım cünkü bu gece eşim evde tatili var bakalım laptop U TV ye bağladık dizi izliyoruz ben tlf dan yazıyorum sizlere cnm ama kiloları bi yazmam lazım yapcam söz orayı da cnm aklımdanura cım bizim diğer topikte liste yaptınızmı ben bulamadım. banudan haberin varmı önemli bişi yok demi cnm
sen buna mi olmamis diyon o zaman az once yyedigim bes dilim peynirli boregi hiiiic solemim. noluyo bana yaaaakoca bir dilim pasta ve 4 yk pirinç olmamış sanki canım ama sen toparlarsınkısa sürede
buna sukur 1x diyodu oncesindeEe sen benden eski üye değil misin cnm bende 4x yazmışlar hoş o x ne anlayamadım ama
anam haklisin ters oldu kafa gitmis 78.5 diyecektim:)))Kız emin misin 1 haftada yaklaşık 4 kilo oluyo yanlış mı yazdın acaba cnm
menum sabah az sahanda yumurta, bir parca pastirma , 5 zeytin, ceyrek salatalik
afiyet olsun canım 2 saat yürüyüş süper :)bugunki menüm
sabah
3 ceviz peynir domates salatalık 8 zeytin 1 yumurtadan biberli omlet 1 çok ğnce dilim salam 1 kuru kayısı
ara
1 kare bitter 1 şeftali
akşam
soslu haşlanmış tavuk ve salata 1 yk kadar da bulgur
su 3 lt 1 şişe maden suyu
2 saat yürüyüş
yalnız akşam yemeğimi geç yedim biraz midemi rahatsız etti
Kızlar kaptandan selam getirdim sizlere hepinizi özlemiş bizde özledik dedim
Bu arada yarın annesi son defa diyalize gircek eğer bir sorun olmazsa ameliyat olacak insallah dua edin kızlar kaptanın annesine inşallah ameliyatını yaparda sağlıklı günlerine geri dönerler rahat ederler insallah
sindicim canım benim hedef de 71.4 telefondayım beceremedim alıntı yapmayı kapanıyor site
canım hedeflerimiz aynı bu hafta hadi bakalım ikimizde ulaşırız inşallah
ayy karnım acıktı ne güzel anlatmışsınValla cok guzel oluyo cnm :)
İrmik, tuz, un ve ılık/sıcak su ile bir hamur elde edilir
Biryanda rondoda domates, biber, soğan isteğe göre sarımsak geçirilir mi diyeyim ne diyeyim :)
Sonra sebzelere karabiber, kıyma, tuz eklenip karıştırılır.
Sonra hamurdan yuvarlak şeklinde alıp yuvarlak ac içine kıymalı karışımı ekle yarım ay şeklinde kapat. Istersen tabak büyüklüğünde iki hamur yap arasına kıymalı karışım ekle kapat
Sonra kızart ama ben fırında da denedim güzel oldu pişen köftenin üstüne bi kâsede hazırladığımız salça, sıcak sulu karışım fırçaya üstüne sürülür bu sayede yumuşuyo sonra da afiyetle kesip yiyorsun :)
menum sabah az sahanda yumurta, bir parca pastirma , 5 zeytin, ceyrek salatalik
onu unuttun demiiii:))))canı o pasta olmasaymış süpermiş neyse afiyet olsun spor yokmu?
afiyet olsun canım 2 saat yürüyüş süper :)
a.s. inş herşey yolunda gider kaptanımız ve annesi için..
evet tatlım aynı hedeflerimiz amin inş canım :)
ayy karnım acıktı ne güzel anlatmışsın
en kısa zamanda deneyeceğim saol hayatım :) :*
Afiyet olsun canım benim tekrardan doğum gününde kutlu olsun yeni yaşın sana uğur getirir inşallah ailenle musmutlu çıpçıtır bir yıl geçir :))
Sen o pastayı pilavı boşver eritirsin sen onları
zaten yeni siteyle zor canım geçmiş yapmak boşver istersen haftaya yaparız listeValla oraya henüz girmedim ama ben liste yapcaktım sonra site değişti fırsatım olmadı ama yapmayı istiyorum en gec yarın gündüz vakti yaparım cünkü bu gece eşim evde tatili var bakalım laptop U TV ye bağladık dizi izliyoruz ben tlf dan yazıyorum sizlere cnm ama kiloları bi yazmam lazım yapcam söz orayı da cnm aklımda
hakkaten naptın sen. ben seni geçerim böyle giderse sollarım silerim hepinizi arkamdan bakarsınız ha diyim kızmaca yoksen buna mi olmamis diyon o zaman az once yyedigim bes dilim peynirli boregi hiiiic solemim. noluyo bana yaaaa((
banum annciğine dualar yolluyoruz canım herşey güzel olacakellerine saglik sindim. banunun annesi sekizinde ameliyat olmuyomuydu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?