- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
İnşallah cnmhedef kilom da 53.0 inş.
374. ETAP HAFTANIN HEDEFLERI
ayyuzlum0211 : 79,3 =
cemreq : 53,8
eylül sıla : 66 =
ferideei : 76,4 =
lisbeth93 : 71.9 =
merinetya : 76,6 =
miss_wong : 72,4 =
neslihank4 : 79.9 = 78,9
senasevval : 54,3 = 53,8
sindi564 : 79,8 = 79,4
morcadiyesilyarasa: =
selam kızlar naptılar foruma böyle ya :/
dünkü menümü yazayım da bidaha giremeyiz belki
sabah
5 ceviz
peynir
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
öğlen
2 gün kurusu
akşam
fırında tavuğun göğsünden
cacık
bugünkü menüm
sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
domates
peynir
öğlen
2 parça karpuz
beyaz peynir
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
ayrıca sütlü kahve de içicem daha
2 gündür 30 dk yürüyüp 30 dakika da spor yapmaya çalışıyorum. en az 2bucuk litre su içiyorum.
çok uzun oldu öperim hepinizi
Bende Cumartesi -pazar menülerimi yazayım
Cumartesi:
Kk kahvaltı
Akşam:
Soğanlı mayonezli ton balığı (mayonezini kendime cok az koydum)
2 çatal makarna
Öğle: 1 dondurma
Bol bol acık havada yürüyüş
Pazar:
Kahvaltı:
Kk ama icinde sucuklu yumurta ve tereyağ-bal yedim
Akşam:
Fırında tavuk
2 kasık pilav
Bugünkü menüm:
Kahvaltı :
1 muz
3 üçgen peynir
Öğle:
1 küçük dondurma
Akşam:
Irmikli köfte
2 bardak ayran
Yeşillik
Su şimdilik 1 bucuk litre
Ok cnmsindicim canım benim hedef de 71.4 telefondayım beceremedim alıntı yapmayı kapanıyor site
hadi inşallah hayırlısıyla atlatırlar yaKızlar kaptandan selam getirdim sizlere hepinizi özlemiş bizde özledik dedim
Bu arada yarın annesi son defa diyalize gircek eğer bir sorun olmazsa ameliyat olacak insallah dua edin kızlar kaptanın annesine inşallah ameliyatını yaparda sağlıklı günlerine geri dönerler rahat ederler insallah
koca bir dilim pasta ve 4 yk pirinç olmamış sanki canım ama sen toparlarsınmenum sabah az sahanda yumurta, bir parca pastirma , 5 zeytin, ceyrek salatalik
ogleden sonra: 2 incir, koca bir dilim pasta
aksam 4 kasik pirinc pilavi, 2 servis kasigi güvec, 2 kase cacik
dunku menuyu ne siz sorun ne ben soylim o derece yani
Valla bende tlf uygulamasından hep bildirim alıyodum anında kim ne yazmış hemen cvp veriyodum ama calısmıyo şimdi hala en son Ayyüzlümun yazdığı mesaj var sanırım oda yapım aşamasında cnm benden girilmiyo yani mesaj yazılamıyo yeni mesajlar okunamıyo bekleyip görcez artık şimdilik tlf net sayfasından ve laptoptan idare edcemtelden bende giremedim androit uygulaması kullanıyorum acaba onuda güncellemekmi gerek googlplayden dur deneyeyim.............. hımmm açıldı nihayet ama uygulama 9/8/14 tarihinde kalmış sonrası yok :)
Valla oda hiç memnun değil cnm forum çorba olmuş dedi :)neyseki hatalarını anladılar 4x üye oldum. buna iade i itibar diyolardı demimerakediyom sweet napıcak sayfayı gördüğünde
canım hedeflerimiz aynı bu hafta hadi bakalım ikimizde ulaşırız inşallaheline sağlık sindim çok güzel olmuş :)
benim hedefim 71.4 diyorum inş hedeflerimize ulaşırız kızlar
afiyet olsun canım :)
afiyet olsun sindim pazar günün sebzesiz olmuş biraz meyve yemedğin için bravo :)
irmikli köfte nasıl oluyor sindim :)
afiyet olsun :)
Ee sen benden eski üye değil misin cnm bende 4x yazmışlar hoş o x ne anlayamadım amaneyseki hatalarını anladılar 4x üye oldum. buna iade i itibar diyolardı demimerakediyom sweet napıcak sayfayı gördüğünde
Aynen valla zoraki giriyorum resmençorba etmişler ya valla geçmiş okuyasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?