Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla ben ilk once dis goruntusunu sevmistim ama simdi icine girdikce pek sevemedim cizelge yok,alinti yapmak icin birkac mesaji secemiyoruz napcaz yaa

cnm merhaba allah bebisine saglikli omurler versin
kilon kac istersen 80-89 kilodakiler beraber zayifliyor topigine gelebilirsin
6,takim dolu malesef cnm ama yarismalara katilmak istiyorum dersen yarismaya katilmak isteyenler bolumune yazabilirsin ordan yeni uye alacak takimlar seni takimlarina davet edecektir

Tesekkur ederim ilginize iyi dilekleribize kilom 70 de eskiye gore 10 kilo fazlam varr sizlerw kolay gelsin

merhaba arkadaslar...
beyazcan arkadasimin tavsiyesiyle bende burada yarismak istiyorum...söyle arkalari dörtleyelimde banada bir yer acin bu seyehate

cizelge de mi yapamiyoruz simdi

:( evet

afiyet olsun canım sitenin halini hiç sorma

kıyamam kız :) yatarsın yine :) afiyet olsun sende bezelyeye sardın
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Mavinin sitesinden alışveriş yapanınız var mı aranızda?

ben yapmadım :)

kızlar aboneliklerimide bulamıyorum valla.buraya nasıl girdim bilmem
banucumun anneciğinden haber varmı nedir durumu

bu ne ya cook kötu olmus sıte dunden berı gıremıyorum hersey bı tuhaf nasıl gırecegımı bulmak ıcın kızlarla faceden yazısıyoruz cook sacma.ıkıde bır nıye yenılıge gıderler anlamam alısılmıs bır kk zevkımız vardı onunda ..................

Sindicim bu haftaki hedefleri belirlemedik
evet canım banu da mazeretli atladık galiba ama herkes yazsın hedefini belki sindi bir liste yapar
mesela ben yazayım hedefimi. geçen hafta 79,9 düm bu hafta 78,9 olacağım işallah.ay sonuna hedefimde küsüratlıda olsa 75 ler

Bende bu hafta 54.3 üm cuma günü 53.8 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…