aaa dogru cizelgemiz yok dimi valla bilmiyorum bendecizelge de mi yapamiyoruz simdi
ben yapmadim cnmBu arada bir şey sormak istiyorum. Mavinin sitesinden alışveriş yapanınız var mı aranızda?
valla ben ilk once dis goruntusunu sevmistim ama simdi icine girdikce pek sevemedim cizelge yok,alinti yapmak icin birkac mesaji secemiyoruz napcaz yaasiteye nolmuş böyle hakkaten ben de beğenmedim ne ifadeler de yok
dün ceptende giremedim evde menümü yazamamıştım
yazayım kızlar
10/8/14 menum
Sabah
kalkınca kefir,çörekotu,ketentohumu 2brd su
1 yumurta,zeytinyağlı salata,biraz ceviz,pişi yaptım avuç büyüklüğünde 3 tane yedim vişne reçeli ile
öğle denizde 1 avuç çiğ fıstık ve şeftali 1 adet
Akşam
y. Mercimek salatası,yoğurt
kamelyada komşularla semafer demledik 1 kase çekirdek yedim
spor:gün boyu yüzme
evet cnm malesef alismamiz zaman alcak ama begen butonumuzu geri vermislerOf yav bunehiç sevmedim bu halini gülümsemelerde gitmiş
cnm merhaba allah bebisine saglikli omurler versinArkadaslar merhaba direk daldim forumunuza ama derdim buyuk 5 ay once dogum yaptim popis gobis duruyo 10 kilo fazlam var bide bebisim...tabi bebisle ugrasirken niyet ettigim basladigim diyeti hep bozuyorum cunku ugrasip biseyler hazirlayamiyorum kendime bazende vakit olmuyor zor geliyor aslinda beni motive edicek biri olsa yanimda gaza gelicem nasil katilabilirim araniza bu arada emzirmiyorum
ben yaptım canımBu arada bir şey sormak istiyorum. Mavinin sitesinden alışveriş yapanınız var mı aranızda?
Tesekkur ederim ilginize iyi dilekleribize kilom 70 de eskiye gore 10 kilo fazlam varr sizlerw kolay gelsincnm merhaba allah bebisine saglikli omurler versin
kilon kac istersen 80-89 kilodakiler beraber zayifliyor topigine gelebilirsin
6,takim dolu malesef cnm ama yarismalara katilmak istiyorum dersen yarismaya katilmak isteyenler bolumune yazabilirsin ordan yeni uye alacak takimlar seni takimlarina davet edecektir
ben yapmadim cnm
ben yaptım canım
cizelge de mi yapamiyoruz simdi
siteye nolmuş böyle hakkaten ben de beğenmedim ne ifadeler de yok
dün ceptende giremedim evde menümü yazamamıştım
yazayım kızlar
10/8/14 menum
Sabah
kalkınca kefir,çörekotu,ketentohumu 2brd su
1 yumurta,zeytinyağlı salata,biraz ceviz,pişi yaptım avuç büyüklüğünde 3 tane yedim vişne reçeli ile
öğle denizde 1 avuç çiğ fıstık ve şeftali 1 adet
Akşam
y. Mercimek salatası,yoğurt
kamelyada komşularla semafer demledik 1 kase çekirdek yedim
spor:gün boyu yüzme
kıyamam kız :) yatarsın yine :) afiyet olsun sende bezelyeye sardınGünaydın kızlar :) Saati 11 olarak görüp kalkmıştım ama daha saat 10 muş yahu çok uykum varr. Dünkü menümü yazamamıştım
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı
Ara:
2 top sade hakiki dondurma(1 top almıştım ilk başta sonra dayanamadım diğerini de aldım)
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Bezelye
Yoğurt
Salata
Spor:3 saat alışveriş 80 squat 30 şınav 100 mekik
Su:3 litre
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Mavinin sitesinden alışveriş yapanınız var mı aranızda?
evet canım pantolon almıştım daha önce kullandığım modeldi sorun yaşamadımMemnun kaldın mı peki alışverişten
evet canım banu da mazeretli atladık galiba ama herkes yazsın hedefini belki sindi bir liste yaparSindicim bu haftaki hedefleri belirlemedik
evet canım pantolon almıştım daha önce kullandığım modeldi sorun yaşamadım
evet canım banu da mazeretli atladık galiba ama herkes yazsın hedefini belki sindi bir liste yapar
mesela ben yazayım hedefimi. geçen hafta 79,9 düm bu hafta 78,9 olacağım işallah.ay sonuna hedefimde küsüratlıda olsa 75 ler
ay evet cnm kusura bakmayin kizlar benim kafa gitti ozellikle bu site degisti ya hepten sastim kaldim hemen bakalimSindicim bu haftaki hedefleri belirlemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?