- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kız sindi türkiyede nete girebilecen mi. özletme kendinimenun gayet guzel cnm sporu bu ara bende yapamiyorum
safra kesesinde tas var cnm amin dualarin icin
ay sorma bende seviyorum renkli de ugrasamiyorum yani
zaten bi tlf nun net sayfasindan bi laptoptan sitenin yeni halini cozebilmek icin baka baka iki gundur gozume kan oturdu cok hafifama sukur siteye alistim artik
valla uykudan mi bilmiyorum cnm bende bu gunlerde oyle leyla leyla dolaniyorum ortaliklarda
kız o şarkıyı evlilik yıl dönümünde eşime klip yapıp hediye etmiştim. son zamanlarda yapılan en güzel şarkılardan biriben yenı muzık pek takıp etmıyorum arada kulagıma gelıyo ırem derıcı kalbımın tek sahıbıne sarkısına taktım buara cecoıo tavsıye etmıstı onu dınlıyorum arada you tubedan 90ların sarkılarını acıyorum hayat var osarkılarda sımdıkıler fos bana göre
evet cnm evde oldugum surece (annemlerde kaynanamlarda )girerim nete zaten kaynanamlarda tlf dan girerim ama bizim evde annemlerde laptoptan da girerim o zmana kadar tlf uygulamasi da halolmus olur insallah biyerde wifi bulur bulmaz damlarimmyine bende ozlerimki sizi yapamam sizsiz artikkız sindi türkiyede nete girebilecen mi. özletme kendini
uzgunum ama kılo verememısım buhafta kızlar*** 6,Takım 374. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,3 / / /% )
cemreq ( 53,8/ / /% )
eylul sıla(66 / / /% )kilosu sabıt
ferideei(76,4 / / /% )
lisbeth93(71,9 / / /% )
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(72,4 / / /% )
morcadıyesilyarasa(50,5 / / /% ) yeni üye hedef kilo 45
neslihank4( 79,9 / / /% )
senasevval(54,3 / / /% )
sindi564( 79,8/ / /% )
tekaskım(63,8 / / /% )
6.takım ortalaması: %
allah yardimcin olsun canimgunaydın kızlar kılomu bıldırmek ıcın gırdım kacıyorum 8de doktorda olucam bugun yatıs yaparsam bıdaha gelemem pzartesıde amelıyat olucam.ama haftasonu gırıyoo araya dıye ızın alabılırsem aksama damlarım dua edın bana lütfen allaha emanet olun hepınızı sevıyorum
Olsun cnm artı olmaktan iyidiruzgunum ama kılo verememısım buhafta kızlar
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah senın istediğin gibi olur bizi habersiz bırakma cnmgunaydın kızlar kılomu bıldırmek ıcın gırdım kacıyorum 8de doktorda olucam bugun yatıs yaparsam bıdaha gelemem pzartesıde amelıyat olucam.ama haftasonu gırıyoo araya dıye ızın alabılırsem aksama damlarım dua edın bana lütfen allaha emanet olun hepınızı sevıyorum
Bak maşallah cnm sanakizlar bildirim yapmak icin erkenden girdim disari cikiyorum aksama gelirim artik
insallah herkes bol bol kilo vermistirhadi gorusuruz aksama
belki vücut kendini kitledi. bazen oluyor ya öyleAy kızlar benim acil toparlanmam lazım hep gram gram verdim son iki hafta yaa
Ay sen regl olmuştun dimi cnm neyse haftada telafi edersin artıkın :)*** 6,Takım 374. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,3 /79,9 / +0,6 /% -0,7 )
cemreq ( 53,8/ / /% )
eylul sıla(66 / / /% )
ferideei(76,4 / / /% )
lisbeth93(71,9 /71 /0,9 /% 1,25)
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(72,4 / / /% )
morcadıyesilyarasa(50,5 / / /% ) yeni üye hedef 45 kilosu üçe bölündü
neslihank4( 79,9 / / /% )
senasevval(54,3 / / /% )
sindi564( 79,8/ / /% )
tekaskım(63,8 / / /% ) 3 kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi
6.takım ortalaması: %
kızlar reglinin etkisi şişlik var üzgünüm artılardayım. doğru hesapladımmı bilmiyorum. ilk defa sanırım artı çıkıyorum
Spor da yapmadım ya cnm ondanda olabilirbelki vücut kendini kitledi. bazen oluyor ya öyle
evet nuram , sen ben ve gülay bu hafta toparlanalım artık. sen tr de çok dikkat et canım tatil rehaveti çökmesin üstüneAy kızlar benim acil toparlanmam lazım hep gram gram verdim son iki hafta yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?