Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yemek olarak toparladim da su adet isi az hafiflesin spora devam dicem. o kadar caba sarfettim. kp ler gelmeden ne yapabilirsem onlar gelince spor yalan olacak zaten. yemek te muhtemelen sabote edilecek. tutturuyolar sunu da ye bunu da ye yemezsen gonul kolyuyolar. kp ben aldimda yemedi moduna giriyo. offff cok zor olacak isim cok. 75 e bir aydan once inmem lazim.

BAK TATLIM ETRAFTAKİ KİMSEYE ONU YEMEM BUNU YEMEM DEME ACİP DİKKAT ÇEKİYOR.İNADA BİNİYORLAR. EN GÜZELİ DİKKAT ÇEKMEMEMK YERMİŞ GİBİ YAPMAK HERŞEYDEN. TAKDİĞİN BU OLSUN YOK BEN REJİMDE DEĞİLİM HERŞEY YİYOM DE YER GİBİ YAP ÇAKTIRMA

*** 6,Takım 374. Etap ***

Ayyüzlüm0211(79,3 / 79,9/ -0,6/% -0,7)
cemreq ( 53,8/ / /% )
eylul sıla(66 /66 / /% )kilosu sabit
ferideei(76,4 / / /% )
lisbeth93(71,9 /71 /0,9 /% 1,25)
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(72,4 / / /% )
morcadıyesilyarasa(50,5 / / /% ) yeni üye hedef 45 kilosu üçe bölündü
neslihank4( 79,9 / 79,6 /0,3 /% 0,38 )
senasevval(54,3 / / /% )
sindi564( 79,8/79,6/ 0,2/% 0,25)
tekaskım(63,8 / / /% ) 3 kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi

6.takım ortalaması: %

Kızlar bu liste ile devam edin

Maşşalah cnm hoşgeldin ve azmin zaferi diyorum sana tok halde 79,6 cıkmışsın tebrik ederim cnm geçmiş olsun ayrıca sana alişe
Ay evet gercekten işim zor oLacak orada hatta ilk iki hafta izin mi alsam diye düşündüm cünkü iki hafta yada 1 hafta sonra ben spora başlayabilcem birde benim hedefim kurban Bayramı'na kadar 74 olmak cnm hedef belirledim kendime
Sen istedin mi cok guzel veriyosun cnm maşallah sana gercekten neslinin dediği gibi ye ama tadımlık ye ben rejimdeyim falan deme tabı bu durum benim içn de geçerli :)

Evet evvet kesinlikle katılıyorum bende yapcam böyle tadına bakarım herseyin gittiğim evlerde gönül koymasınlar diye

Selam kardeş takım
Nasılsınız
Rakibem eylülcüm sen nasılsın, ben baktım iki ileri bi geri diyetisyene gittim çarşambadan itibaren diyetisyen kpntrolünde devam ediyorum hayırlısı olur inş
Banucum dönmemiş sanırım henüz, site değişti eskisi kadar takip edemiyorum telefon uygulaması çalışmıyor
Öpüyorum hepinizi

hosgeldin cnm evet sweetcim henuz donmedi
eylul bu hafta kilosu sabit 66
insallah iyi olur diyetisyen senin icin bende bi girip baktim sizin takima kaptaninizin doktor kontrolu varmis :)
evet tlf uygulamasi calismiyo belki yenileme surecine girmistir o da
sizin takimda durumlar nasil bu hafta iyi sonuclar var mi

bu arada eylul bugun hastaneye gitti pazartesi ameliyati var cnm safra kesesi tasi var

herkese selam kesin dönüş yaptim sizleri cok özledim. duzenimi baya bir bozdum dun aksam geldik izmirden. izmiri cok seviyorum kaptanim harika bir memleketin var
kilom sabit cunku hem hareketliydim hemde kacamaklarim vardi ama artik bu hafta kendimi toparliyorum insallah.
gecen hafta 76.6 bu hafta da ayni

kızlar dün bildirim yapamadım kusura bakmayın
sabah
müsli
öğlen
kumpir tavuklu
elmalı soda
akşam
tonbalıklı salata
maden suyu
gece
işkembe çorbası
biraz ipin ucunu kaçırdım dün
fakat sabah ki kilom 49 başardım hedefime ulaştım bu gece bugünün bildirimni yapıcam
çok yoğunuz bugün isteme var görümcemin geç giricem öpüyorum hepinizi

sorun yok canım sağlık olsun hem biz seni yakalarız bu arada ne dersin

sorun yok canım sağlık olsun hem biz seni yakalarız bu arada ne dersin

oh maşallah ozaman kilonu koruma proğramına dahil ol canım darısı bizim başımıza

cemreq ( 53,8/ / /% )
ferideei(76,4 / / /% )
merinetya(76,6 / 76,6 / /% ) kilosu sabit
miss_wong(72,4 / / /% )
morcadıyesilyarasa(52,3 / 49 /3,3 /%2,10 ) yeni üye hedef 45 kilosu üçe bölündü
senasevval(54,3 /53,9 /0,4 /% 0,73)

hosgeldin cnm olsun artik burdasin bildirimlerini de aksatmadin tesekkur ederim
toparlarsin haftaya artik
hosgeldin cnm kilo bildirimini yaptin yemek menulerini telasin var nasilsa yazmazsan sorun olmaz
ayrica tebrik ederim hedefine ulastigin icin :)
canim hosbulduuuuumm gezdim dolastim hersey yolunda cok şükür tek derdim beslenme tarzim bozuldu insallah toparlanacagim
toparlarsin cnm sende azimliydin cunku takma kafana ne guzel gezip dolasmissin :)
oh maşallah ozaman kilonu koruma proğramına dahil ol canım darısı bizim başımıza
yok cnm onun hedefi 45 kilo daha 4 kilosu var :)
forumun sekli mi değişmiş kilo çizelgeleri ni göremiyorum
kiz birtek forumun sekli mi degismis sence bi biz degismedik hersey alt ust oldu simdi toparlandi biraz :)

cemreq ( 53,8/ / /% )
ferideei(76,4 / / /% )
merinetya(76,6 / 76,6 / /% ) kilosu sabit
miss_wong(72,4 / / /% )
morcadıyesilyarasa(52,3 / 49 /3,3 /%2,10 ) yeni üye hedef 45 kilosu üçe bölündü
senasevval(54,3 /53,9 /0,4 /% 0,73)

evet son 3 kisi kaldi bildirm yapacak kizlar lutfen bu listeden yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…