canım sanki protein yok mu bana mı öyle geliyor. akşam da az olmuş sanki. çabuk acıkacaksın benden söylemesi. biraz ayran yoğurt falan tüket istersen.selamlar kizlar
menum
Sabah
peynir 10 zeytin 1 cb ceviz-badem karisimi bol sebze (domates salatalik biber maydonoz)
ara
1 bardak sut 1 muz
aksam
zeytinli salata
su 2.5-3 lt spor 1.5 saat yuruyus leslie 2 mile 50 mekik
ınsallah degıldır ozaten fıtıktan amelıyatlıydı 22yasında oldum dıyodu hemde cook uzuldum ya ınsallah fıtık degıldırinan o da hic rahat degil cnm hastanede beli tutulmus damacana kaldirirken igne vuruyo kac gundur igne etkisi kaybolunca agri basliyo pazartesi randevu aldi kontrole gitcek fitik olmasindan korkuyo o da
fıtık amelıyatına cesaret edemıyorumkı onuda olmam lazım ama anne olmasam bıgun beklemem ama kızlarım kucuk onlarla ılgılenemem uzun bı sure ıcıme sınmıyo oda.cok tez canlıyım yatakta uzun sure yatmak bana göre degılkiz ben seni fitik ameliyati olacaksin saniyiôdum
ben yenı muzık pek takıp etmıyorum arada kulagıma gelıyo ırem derıcı kalbımın tek sahıbıne sarkısına taktım buara cecoıo tavsıye etmıstı onu dınlıyorum arada you tubedan 90ların sarkılarını acıyorum hayat var osarkılarda sımdıkıler fos bana göreay bende hakann peker hastasiyim eylulum 90 lardan o adamin yeri nedense hep baska benim gonlumde belki de cocuklugumu hatirlatiyo o yuzden bilemiyorum
ayynen vallahı garıp kus dıye eskı turk fılmı vardı esım ızlıyodu buaksam bende oturdum yanına az bakıyım dedım ben pek sevmem ızlemeyı ama edızhunla necla nazır oynuyo fılmın sonlarıymıs zaten necla nazır ölüyo 2yasında oglu var anne anne dıye aglayıp annesını arıyodu sokakta kaybolmus.annesı oldu ne anlar yavrucuk.ee bende anneyım sonucta ufak kızımda oyaslarda bıde amelıyata gırcem ne olcak bellı degıl sonucta narkoz alıcam.aklıma kırk turlu sey geldı fılmın 10dakkasında 1kova göz yası döktüm.zaten her ota çöpe aglayabılme kapasıtem var bıde annelıksanirim evet cok duygusaliz
birde bazen kucuk kucuk seyler birikmistir sen farketmezsin sonra bigun aniden icin dolar tasar dayanamaz aglarsin bundanda olabiliyo
sagol canım ınsallahcanim allah acil sifa versin rahatca atlatirsin insallah ameliyati
evet cnm su testleri yapayimda bakayim sonraYok canım bizimkiler her türlü çok fenalar
Afiyet olsun canım benim. Ever vücudunda herhangi bir vitamin eksikliği olabilir. Ama allahtan ayran çok faydalı
cnm aksam olmamis sen nasil acikmiyosun boyle bakim en azindan yumurta ye salatanin yaninda yada yogurt..sebze hasla ye ama boyle ac kalma lutfen snra guc-kuvvetten dusersin ona goreselamlar kizlar
menum
Sabah
peynir 10 zeytin 1 cb ceviz-badem karisimi bol sebze (domates salatalik biber maydonoz)
ara
1 bardak sut 1 muz
aksam
zeytinli salata
su 2.5-3 lt spor 1.5 saat yuruyus leslie 2 mile 50 mekik
dune nazaran daha iyi cnm hosgeldin ..slm kızlar. bu günkü menüm
sabah: az bi parça peynir, 5 zeytib, bir kaç yer fıstığı, yarım salatalık
öğleden sonra: 1 tabak kısır, az bişe patlamış mısır, bol çay, sonrasında 1 fincan 2 si bir arada şekersiz nescafe (misafirlikteydik)
akşam: 1 servis kaşığı tavuk sote, 3 bardak kadar ayran, bol salata
sanki bu gün daha iyi menüm ne dersiniz kızlar
ay sorma bende az once radyoda dj onumuzdeki hafta havalar biraz serinlicek dedi ben hayiiiiiiir diyorum bende sicaga hasret kaldim resmen yaaanam bu gün ne sıcaktı hava. markete çıktım 5 dk mesafede bir yer. piştik vallahi. çocukları giderken arkadasa bıraktım dönüşte de oraya gittim. akşama kadar oturduk. ama çocuklar bi rahat vermedi sürekli didiştiler yaw.
evet cnm insallah degildirınsallah degıldır ozaten fıtıktan amelıyatlıydı 22yasında oldum dıyodu hemde cook uzuldum ya ınsallah fıtık degıldır
anne olduktan sonra hersey zor bize ozellikle yaninda ailen yoksa cnm insallah onu da en yakin zamanda yaparsinfıtık amelıyatına cesaret edemıyorumkı onuda olmam lazım ama anne olmasam bıgun beklemem ama kızlarım kucuk onlarla ılgılenemem uzun bı sure ıcıme sınmıyo oda.cok tez canlıyım yatakta uzun sure yatmak bana göre degıl
90 lar candir yaaben yenı muzık pek takıp etmıyorum arada kulagıma gelıyo ırem derıcı kalbımın tek sahıbıne sarkısına taktım buara cecoıo tavsıye etmıstı onu dınlıyorum arada you tubedan 90ların sarkılarını acıyorum hayat var osarkılarda sımdıkıler fos bana göre
ayy kiz beni de aglatcan yaaaayynen vallahı garıp kus dıye eskı turk fılmı vardı esım ızlıyodu buaksam bende oturdum yanına az bakıyım dedım ben pek sevmem ızlemeyı ama edızhunla necla nazır oynuyo fılmın sonlarıymıs zaten necla nazır ölüyo 2yasında oglu var anne anne dıye aglayıp annesını arıyodu sokakta kaybolmus.annesı oldu ne anlar yavrucuk.ee bende anneyım sonucta ufak kızımda oyaslarda bıde amelıyata gırcem ne olcak bellı degıl sonucta narkoz alıcam.aklıma kırk turlu sey geldı fılmın 10dakkasında 1kova göz yası döktüm.zaten her ota çöpe aglayabılme kapasıtem var bıde annelık
ayynen vallahı garıp kus dıye eskı turk fılmı vardı esım ızlıyodu buaksam bende oturdum yanına az bakıyım dedım ben pek sevmem ızlemeyı ama edızhunla necla nazır oynuyo fılmın sonlarıymıs zaten necla nazır ölüyo 2yasında oglu var anne anne dıye aglayıp annesını arıyodu sokakta kaybolmus.annesı oldu ne anlar yavrucuk.ee bende anneyım sonucta ufak kızımda oyaslarda bıde amelıyata gırcem ne olcak bellı degıl sonucta narkoz alıcam.aklıma kırk turlu sey geldı fılmın 10dakkasında 1kova göz yası döktüm.zaten her ota çöpe aglayabılme kapasıtem var bıde annelık
süpersin canım teşekkürler :)sagol cnm darisi senin basina artik gercekten insanin kendi isini gormesi cok iyi oluyo aniden bi yere mi gitcen malzemeler var hemen kas biyik yuz tamamdirgerisi makyaj sonuc super oluyo
farketmedim cnm ben biraz ayakta uyuyorum bu gunlerde gozume bi perde inmis
aynn canım ya renk değiştirmekten gözlerim bozulcakayyy amin cnm yaa sagol valla dur bende sarilayim en SIKISINDAN
bu arada su iki de bir yazinin rengini degistirme iside beni gicik ediyo yaa illa pro mu olalim yani sayin yonetim hazir sitenin degisimine girismisken biz degerleri uyelerinizin bu isteginede bi el atinda mutlu olalim
bizde oynamayız kızBen oynarım da karşıma biri geçip oynamıyor kiBiz oturan ailesiyiz. Akrabalarımızdan kimse oynamaz
Ahh canım öğlene değil de sabah hiçbir şey yememene kızdım
afiyet olsun ne güzel eğlenceli vakit geçirmişsin ben bayılırım çocuklaraKızlar nasılsınız? Dün hiç giremedim kusura bakmayın. Kuzenim çocuğuyla birlikte bize geldi 3-4 gün bizde kalırlar. Giremeyebilirim. Telefondan da kkya giremiyorum. Sindicim yarın sana bildirimi twitterdan falan atsam olur mu canım
Dünkü menüm:
Sabah:
Tereyağda yumurta
İki küçük parça bazlamadan koparıp tereyağı sürmüştüm
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Tarhana çorbası
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Spor: 20 aylık yeğenimi parka götürdüm onunla çok efor sarfettim eve gelince bir baktım kıpkırmızı her tarafımdan ter fışkırıyorO kaydıraktan kaymak istiyor merdivenleri birlikte çıkıyoruz birlikte kayıyoruz falan
Su:3 litre ayrıca ayran ve maden suyu
inş canım dualarımız seninlesra kesesı amelıyatı canım tas doluyum malesefcok sagol ınsallah bıran önce gecıcek
Gelmişken menümü de yazayım
Sabah:
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin tereyağı
Akşam:
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata
Spor:Malesef yok
Su:3 litre
menun gayet guzel cnm sporu bu ara bende yapamiyorumselam kızlar baya kaynatmışsınız
bugünkü menümü yazayım
sabah
5-6 ceviz
4 siyah zeyin
1 haslanmıs yumurta
1 dilim dana jambon
maydanoz, nane, domates, salatalık
1 çay kaşığı reçel
öğlen
2 gün kurusu
yoğurt
akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
ayran
2bucuk litre civarı su içtim ama bir iki gündür ne spor ne yürüyüş hak getire. napıcam böyle acaba
safra kesesinde tas var cnm amin dualarin icinay duygulandım durup dururken ya. ameliyata mı giriceksin canım? anladığıma göre çok ciddi kötü bir durum yok dimi? allah yardımcın olsun inşallah hemencecik geçeer gider. şimdiden çok geçmiş olsun.
süpersin canım teşekkürler
neden canım uykunumu alamadın?
aynn canım ya renk değiştirmekten gözlerim bozulcak
bizde oynamayız kız
napim midem bulandı hep canım istemedi bir daha olmaz söz
afiyet olsun ne güzel eğlenceli vakit geçirmişsin ben bayılırım çocuklara
inş canım dualarımız seninle
afiyet olsun fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?