Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canım yalnız degılsın bendede oluyo arada acıyorum youtube dan slow 90ların sarkılarını sonrası salya sumuk dalıyorum gexcmıse sonra baya rahatlıyorum ama bız kadınlar bıraz fazla ağlağiz galıba:)

inan o da hic rahat degil cnm hastanede beli tutulmus damacana kaldirirken igne vuruyo kac gundur igne etkisi kaybolunca agri basliyo pazartesi randevu aldi kontrole gitcek fitik olmasindan korkuyo o da
aaaa uzuldum ben buna ya insallah fitik cikmaz
bizden de bol bol selam soyle haberlestiginde sindicim

sanirim evet cok duygusaliz
birde bazen kucuk kucuk seyler birikmistir sen farketmezsin sonra bigun aniden icin dolar tasar dayanamaz aglarsin bundanda olabiliyo

ay bende hakann peker hastasiyim eylulum 90 lardan o adamin yeri nedense hep baska benim gonlumde belki de cocuklugumu hatirlatiyo o yuzden bilemiyorum :)

kurban bayramı demek ıstedın heralde sındım:)bence 5kılo cook degıl sporla bırlıkte verırsın ıstesen ama turkıyede olcan ve anne yemeklerı bıraz zorlancan sankı:)ama yınede hedef koymak guzel bence

sena sevvalcım tesekkur ederım gecms olsun dılegın ıcın annen ıcınde zor olmustur sen daha bebekken ama ınsanın aklı kalıyo cocuklarında.ekmekler cııktı yıne malesefama kekte sucum yook hastanedeydım:)

o yegenler mahvediyor insani varrr ya

Ah canım benim öyle malesef. Annesi de ben tatildeyim siz bakın çocuğa diyor kendisi balkonda candy crush oynuyor

Kurban bayramı demek istedin heralde şekerim. Minimum 3 kilo de bence

ay evet yaaa resmen kuaforle isaret diliyle anlasiyorum ki sonra sorun cikmasin bu konuda

Dinlemiyorlar ki canım. Kadın saçımın tarayamadığı yerinden kesiyor

Seninde safra kesende taş varmış canım benim anneminde öyleymiş. Bana hamileyken bir de taşlarla uğraşmış
Bir de benim hamileliğimde 10 kilo vermiş kilo almak yerine

kurban bayramı demek ıstedın heralde sındımbence 5kılo cook degıl sporla bırlıkte verırsın ıstesen ama turkıyede olcan ve anne yemeklerı bıraz zorlancan sankıama yınede hedef koymak guzel bence
ayy valla akil kalmadi bende yaaa evet cnm kurban bayrami dmek istedim
zaten annemin yemeklerine dadanmamak icin hedef koyuyorum birde disari cikinca kendime hakimm olabilmek icin cunku ben biraz disarinin yemeklerini seviyorum da
birde anlastim annemle ben gelince mutfagi ben teslim alcam herkes yemeklerimi sever sagolsunlar bi benim ailem benim yemeklerimi tadamadi bekarken mutfakla uzaktan yakindan alakam yoktu hazir babamda gelmisken yemekleri ben yapcam orada saglikli ve beslenmemize uygun degil ama olsun benim elimden yemek istiyolar sonucta :)canlarim benim ..
bizimkilere bol bol gozleme borek irmikli pirincli kofteler yapcagim ama ben kendim yapinca pek yiyesim gelmiyo nasilsa evde yaparim diye ama disarda kendime hakim olmam lazim ama olurum heralde cunku erken yicem akksam yemeklerimi :)kendimce bi sistem yapmaya calisiyorum cnm iste :)o zaman 5 kilo hedef koyuyorum kizlar kendime kurban bayramina kadar eger veremezsem ceza verceksiniz bana ok aklim basima gelsin diye :)
ayy canim annecigin cok cekmis demek taslar cok sanci yapiyomus cunku
evet akil kalmadi bende cnm kurban bayrami demek istedim
bu arada mesaj duzenle butonu kalkmis farkettiniz mi kizlar yanlisimizi da duzeltemiyoruz yawww

Aaa daha 2 gün önce düzeltme butonu vardı

Gelmişken menümü de yazayım

Sabah:
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin tereyağı

Akşam:
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata

Spor:Malesef yok
Su:3 litre

Aaa daha 2 gün önce düzeltme butonu vardı
Evet cnm birde kendine iyi bak butonu gelmiş K.i.b yazıyo bastım rapor et yazıyo :)
Gelmişken menümü de yazayım

Sabah:
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin tereyağı

Akşam:
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata

Spor:Malesef yok
Su:3 litre
Menün güzel cnm sporu yeğenlerle yapıyosundur zaten :)

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Bol zeytin
2 üçgen peynir
1 bardak cay

Akşam:
1 tabak dünkü bulgur
2 kaşık et sote az yağlı
1 litr ayran (acaba benim vücutta bi eksiklik mi var bu ara ayrana cok dadandım bildiğim kadarıyla vücut eksik olan vitamini falan öyle istiyo )

Evet cnm tecrübesi olmayana zor birde bazı cocuklar evde miskinmiskin oturur misafirliğe gidince içindeki canavarı çıkartır

Yok canım bizimkiler her türlü çok fenalar

Afiyet olsun canım benim. Ever vücudunda herhangi bir vitamin eksikliği olabilir. Ama allahtan ayran çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…