- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
aaaa size anlatmayi unuttum. kisin hatirliyomusunuz bilmiyorum arkadadim pantolon getirmisti ve icine girememistim. cok zuldum alamadim diye. dun gittim evine cikar su pantolonlari dedim. veeee iki tane aldim bol paca cok şık nadil sevindim anlatamam. 46 etiketi vurulmus ama 44 beden en kisa surede ayaklarini yaptirip giymem lazim :)
Bu arada kaptanımız bu aksam hastaneden cıkıyo kızlar hadi ben kactım artık akşama kadar belki giremem ok
sorma nasil iyi hissettigimi. o kadar uzunzaman oldu ki bu kilolarda olamayali kendimi artik o kiyafetlerin icinde dusunemiyordum bile. rabbime cok sukur artik kilo veriyorum. insallah daha da verecem ve gelecek sene temmuz ayinda evlilik yil donumunde gelinlik alip yeniden kutlama yapacam onuncu yil serefine. gerci esim once kilo ver kesin yapariz diyodu simdi bakti ki kilo veriyom yamulmaya basladi. ama kacis yok :)tebrik ederimmm canımmm çok güzel bir duygu sığılmayanlara sığmakkk . benimde artık içine sığmadığım pantolonum kalmadı gerçi kımısıne zorla sığıyorum ama olsun. En azından kıyafetsız değilim İyki bisi almamışım. Aldığım üslerde hep XL idi şimdi çikin duruyolar ama olsun en azından bol bol giymek moda
aayyy ayran deme bana evde yogurt kalmadi iki gundur yogurtsuz-ayransiz dolaniyorum evdeslm kizlar cok aciktim bende yerfistigi ve ayrana sarildim. ayrani cok ictim ama biraksaniz hala icerim o derece yani. leptin gume.gitti yazik oldu offf
anammm ne guzel bi haber bu yaaaaaa size anlatmayi unuttum. kisin hatirliyomusunuz bilmiyorum arkadadim pantolon getirmisti ve icine girememistim. cok zuldum alamadim diye. dun gittim evine cikar su pantolonlari dedim. veeee iki tane aldim bol paca cok şık nadil sevindim anlatamam. 46 etiketi vurulmus ama 44 beden en kisa surede ayaklarini yaptirip giymem lazim :)
ayyyyyyyyy deemek oglusu olacak erigin allah saglikla dogmasiini kucagina almasini nasip eder insallahValla cnm kaçaklar var bayramdan sonra toparlanamadık bide site böyle olunca bakalım haftaya daha iyi olur inşallah
Evet kaptanım iyi haberlerle geldi oğluşumuz oluyorrr
Çok geçmiş olsun eylülcüm
Allah şifa versin cnm biranönce
ooooo canimcim nerelerdesin ozledim valla yaanuracımmm ben görmeyeli 79 lara inmişssin canım tebrik ederimAma bende arkandan yuvarlana yvarlana geliyorum haberin olsun
oohh ne guzel eriyelim guzelleselim degil mi? :)tebrik ederimmm canımmm çok güzel bir duygu sığılmayanlara sığmakkk . benimde artık içine sığmadığım pantolonum kalmadı gerçi kımısıne zorla sığıyorum ama olsun. En azından kıyafetsız değilim İyki bisi almamışım. Aldığım üslerde hep XL idi şimdi çikin duruyolar ama olsun en azından bol bol giymek moda
valla ancak gelebildim cnm hos yaptigim hesaplarda yanlsilik oluyo ama elimden geldigince yardim etmek isterdimarkadaşlar şu an hesap yapabilen biri varmı aranızda bir kontrol rica edecektim..
aa azmin zaferisin cnm sen onu da alir giyersin esini de ikna edersin cnm :)sorma nasil iyi hissettigimi. o kadar uzunzaman oldu ki bu kilolarda olamayali kendimi artik o kiyafetlerin icinde dusunemiyordum bile. rabbime cok sukur artik kilo veriyorum. insallah daha da verecem ve gelecek sene temmuz ayinda evlilik yil donumunde gelinlik alip yeniden kutlama yapacam onuncu yil serefine. gerci esim once kilo ver kesin yapariz diyodu simdi bakti ki kilo veriyom yamulmaya basladi. ama kacis yok :)
aaaa cnm gecmis olsun sukur ki baska bisey olmamisselam kızlar
hastaneden yeni geldik, anneanem evinde merdivenlerden düşmüş ayağını kırmış filan
Allahtan kafasına birşey olmamış ufak sıyrıkları var onun dışında iyi çok şükür
ama çok korktum ya anneannemi çok severim...
kızlar şöyle bir durum var anneanemin şu anda yanında kalmam gerekiyor şileye gideceğim yani
ben izin alabiliyor muyum? çünkü orada internete girmek sorun da biraz oldukça yavaş internet 3g yok
1 hafta izinli olmak istiyorum mümkünse anneanem beni istedi en büyük torun olduğumdan gitmek zorundayım
bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim
ekmek biskuvi ve makarna ayni gunde cok k.hidrat olmamis mi sindimiyi aksamlar canlarim nasilsiniz iyisinizdir umarim
anca eve gel yemek yap henuz tabaklar masada hala ama size bi yazayim dedim bugun alisverisimide yaptim esimin israrlari sonucu bana yeni tlf nuda aldik sagolsun ama bisey farkettim ben cocuklugumdaki giibi yeni bisey alinca gonlumcce sevinemiyorum yani sadece birkac dakika suruyo sonra cok normal geliyo artik icimdeki masum cocugumu kaybediyorum yaa ben :yok oyle olsun istemiyorum neyse....tum masraflar iyi bi kazik oldu ama tatile gitcegin zamanda hediyesiz gidemiyo insan ..oyle iste yorgunum uykum da var islerim dee var offff
menumu de yazayim bari:
kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
ogle:
1 biskuvi
aksam:
1 tabak salcali spagheti (aceleyle bunu yapabildim anca)
mantinin porsiyonu cok degilse fena degil benceKızlar selam kimler var bakalım görünmüyor malum menüsü yazayım gene istediğim gibi olmadı
Sabah çörek otu Ketentohumu kefil ve 2 bardak su
Kahvaltı kk
Öğle mantı
Aksam 3 hurma yarmali yayla çorba 4 kaşık semizotu yemeği 2 kaşık Kıymalı türlü
Spor 40 dk Leslie ve eliptikbisiklet
ayy o cok harika bir his degil mi ya o ben de yaz okuluna giderken evde icine sigmadigim bir gomlek ve pantolonumu birakmak zorunda kalmistim 2 sini de cok seviyordum nerdeyse de hic giymemistim cok zoruma gitmisti simdi onlara girebildim diye oyle sevindim kiaaaa size anlatmayi unuttum. kisin hatirliyomusunuz bilmiyorum arkadadim pantolon getirmisti ve icine girememistim. cok zuldum alamadim diye. dun gittim evine cikar su pantolonlari dedim. veeee iki tane aldim bol paca cok şık nadil sevindim anlatamam. 46 etiketi vurulmus ama 44 beden en kisa surede ayaklarini yaptirip giymem lazim :)
selam kızlar
hastaneden yeni geldik, anneanem evinde merdivenlerden düşmüş ayağını kırmış filan
kızlar şöyle bir durum var anneanemin şu anda yanında kalmam gerekiyor şileye gideceğim yani
ben izin alabiliyor muyum? çünkü orada internete girmek sorun da biraz oldukça yavaş internet 3g yok
1 hafta izinli olmak istiyorum mümkünse anneanem beni istedi en büyük torun olduğumdan gitmek zorundayım
Çok güzel canım bu arada bende eski 42 bedenleri pazar günü hurc larında çıkarıp dolabıma asacağım el altında olsunlar az kaldı ara bedenden 42 ye inmeye :))slm kizlar cok aciktim bende yerfistigi ve ayrana sarildim. ayrani cok ictim ama biraksaniz hala icerim o derece yani. leptin gume.gitti yazik oldu offf
Çok geçmiş olsun kısa zamanda şifa sini dilerimselam kızlar
aaaa cnm gecmis olsun sukur ki baska bisey olmamis
izin alirsan en az 2 hafta izin alman gerek ama istersen yemek menu bildirimi yapmazsin ama persembe-cuma bildirim yaparsin yada izin alacaksan 2 hafta izin alman gerekiyo ama unutmaki geri dondugunde kilolarin aldigin izin kadar bolunecek cnm :) benden soylemesi
Evet gittiğin yerde harika bedene ruha şifa olacak biyer ne diyelim hayırlı yolculuklar cnmsaol sindim evet çok şükür
tamam ben perşembeden yada cumadan haber veriyim o zaman menülerimide yazıp toparlayıp bir anda atarım nasıl?
tartıyı da o zamn bavulun bir yerine sıkıştırayım bari babam görmeden
aslnda internet sorunu olmasa hiç sorun diil her gün girerim de neyse artık halledicem
bu arada hazır oraya gitmişken her gün doğa yürüyüşü yapacağım bu sefer zamanımı yiyerek diil yürüyerek geçircem aslında fırsat sayılır
canim 1 gun diyetten uzaklasip metabolizmani sasirtsan ben oyle bir sey okumustum kilo vermeniz durduysa veya cok yavasladiysa 1 gun falan ara verin istediginizi yiyin diye..Ay kızlar benim acil toparlanmam lazım hep gram gram verdim son iki hafta yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?