Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar yine geç bir bildirim yapıyorum bugün ki menüm
sabah
haslanmış yumurta
domates salatalık
zeytin peynir
ara öğün
türk kahvesi en şekersizinden
öğle
ali nazik
salata
maden suyu
ara öğün
türk kahvesi sade

akşam
bişi yemedim

ilerleyen saatte bi iki pastacıklardan yedim
ice tea şeftali

acayip yorgun ve tatsızım evime geçince anlatıcam uzun uzun sizlere
yarında geç yazabilirim

seviyorum sizleri

kizlar selam. gec oldu ama bugünkü menumu yazayim.

sabah
2 çorba kaşığı menemen
maydanoz
peynir
5 siyah zeytin
1 dilim cavdar ekmegi

öğlen
5 tane kepekli biskuvi

aksam
1tabak patlıcan yemegi
ayran

spor yapamadım ama hareketli bir gündu cok. 2bucuk lt civarı su. caylar Kahveler falan.

kizlarrr kuzenimin ekim sonunda nikahi var yeni belli oldu o zaman kadar 65 in altina inmeliyimmm bi 64 falan olabilsem o zamana guzel olurdu

Son düzenleme:
canim nicin tatsizsin ciddi bir sorun yoktur insallah
keske aksam ice tea icmeseydin tatlim ya o mesrubatlar cok zararli aslinda masum gozukuyorlar ama hic de oyle degiller

menu fena degil canim afiyet olsun

gunaydın kızlar gecmıs yapmadan bakayım dedım dun noldu takım ne durumda merak etmıyoda degılım.dun sabah erkenden cıktım öğlene kadar ancak yatıs ıslemlerını hallettım cook sukur doktorda anlayıslı oldu yatıs yapmadım.pazartesı sabah 8de hastanede olcam 9da falan yapcaklar galıba amelıyatımı hayırlısı bakalım.hastaneden geldım kızları denıze göturdum 5saat denızde kaldık onlarla oynarken bende yoruldum.yuzme bılmıyorum ama suyla oynamak bıle yordu benı.6da eve gırdım hemen halama gıttık babamlarla bugun almanyaya dönuyo görmek ıstedık neyse benım pertım cıktı ugrayamadım buraya.bugunde hala yorgunluk var uzerımde işlerım var ama canım ıstemıyo.bıde ayıptır söylemesı dogum gunum:)ama kocamdan ses cıkmadı öküz işte:)daha gecensene resımlı pasta yaptırıp sürprız partı yapmıstı bana ama busene hatırlamadı bıle balık hafızalı zaten benım kı aman alıstım ben arada hatırlar arada unutur napalım:)

Günaydın kızlarr
Dün menümü yazamadım kusura bakmayın

Sabah:
Menemen
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz

Akşam:
Bulgur pilavı
Bezelye
Yoğurt

Ara:
2 top gerçek dondurma

Spor:3 saat yürüyüş 30 squat 30 şınav
Su:3 litre

daha gun bitmedi bekle bakalim belki hatirlar. hemen veryandin etme enisteye. hem o da ameliyat stresine girmistir belki nasil olacak falan diye aklindan cikmistir

allah yardimcin olsun canim
tesekkur ederım

bızde senı öpuyoruz gülsahcım.ben sızın takımas gırıp arada bakınıyorum sen kılo almaya baslamıstın galıba ıyı olmus dıyetısyen ınsallah hedefıne daha cabuk ulasırsın.benı gerıyo dıyetısyen olayı benn yapamam buarabende pek veremıyorum ama yememle alakalı 27 kılo verınce sımardım galıba dıkkat etsem kalan 8 kıloda gıtcek ama belkı senden gaz alırım:)
sagol canım tesekkur ederım
cook gecmıs olsun allah korumus

Cnm doğum günün kutlu olsun
Sevdiklerine ve bizimle nice mutlu saglık huzurlu ve fit yıllara :) inşallah
Ben bu unutma durumlarına karsı önceden uyarıyorum :) belki akşama doğru bi sürpriz gelir

Aaa cok saçma neden uygulama kalktı ki o kadar kişi orayı da kullanıyordu ne güzel biri bi mesaj yazınca anında bildirim geliyordu bende cvp yazıyodum abone oldugum konulara. bence cok şikayet gelcek uygulamayı istiyoruz diye açmalar daha mantıklı bence cünkü ordan acelemiz olunca hemen mesajını yazıp cıkabiliyosun. foto ekleme cok kolay oluyordu gerci tlf da net sayfasından yapabiliyorum ama orası cok pratikti acelesi olan için

Bunu arada kızlar Iphone kullanan samsung alışamadım diyenler alt etmiş valla çok sevdim samsung o kadar cok ücretsiz uygulamaları var ki eşim bile kendine alcak o derece begendim ailecek :)
Cokta kullanışlı bi türkçe klavye yoktu onuda Store'da indirdim halısı Ohh miss :) birde harici bellek ekleyebilir 16 gb olan tlf oldu sana 24 :) anlayacağınız samsung alacak arkadaslar tereddüt etmeyin alın gari :) tabi daha özellikleri var ama oturup tek tek yazınca cok işim var yinede bi bakınız kimler var kızlar ne alemde diye bi bakam dedim Banu girmemiş bi mesaj atayım ona daa haber veririm size öptüm

canim dogum gunun kutlu olsun:) ailenle saglikla istediğin kilolarda nice mutlu yillara

canim hayirli oldun begenmene cok sevindim. ben alali bir yil oldu arada cozutuyo format.atiyom bisecigi kalmiyo :) ama tabi benimki sizinkinin yaninda takoz kalir. ilk defa samsung kullandim ama memnun kaldim ben de

aynen canım ipon zaten androit yazılımlı değil. ayrıca samsun ggoogle play ,picasso ve drive uygulamaları ile zaten fark atıyor. google drive da pc den yada telden yedeklediğin tüm dosyalara anında heryerden ulaşıp kullanabiliyorsun. ben tüm özelliklerini kullandığım için telefonum benim herşeyim.ve samsung u hiçbişiye değişmem.

canim hayirli oldun begenmene cok sevindim. ben alali bir yil oldu arada cozutuyo format.atiyom bisecigi kalmiyo :) ama tabi benimki sizinkinin yaninda takoz kalir. ilk defa samsung kullandim ama memnun kaldim ben de
BU ARAD TELEFONU ARADA PC YE BAĞLAYIP GEREKSİZ DOSYALARI TEMİZLEYİN YOKSA YILLANDIKÇA DONMALARA SEBEP OLUYOR OKEY.

ney kiz o dediklerin ben hic bir ozelligini bilmiyorum nerdeyse. cocuklar yuzunden elime alipta kurcalayamiyorum ki

kizlar ben koptum toparlayamiyom yedikletimi falan. kendime engel olamiyorum. aman aman sekerli bise yemiyorum da abuk subuk zamanlarda acikiyorum sonra makarna falan daliyorum. bu hafta kilo veremezsem ayrilacam burdan. zararim kendime dokunsun size bise olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…