- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
sorma nasil iyi hissettigimi. o kadar uzunzaman oldu ki bu kilolarda olamayali kendimi artik o kiyafetlerin icinde dusunemiyordum bile. rabbime cok sukur artik kilo veriyorum. insallah daha da verecem ve gelecek sene temmuz ayinda evlilik yil donumunde gelinlik alip yeniden kutlama yapacam onuncu yil serefine. gerci esim once kilo ver kesin yapariz diyodu simdi bakti ki kilo veriyom yamulmaya basladi. ama kacis yok :)
Sağol cnm aşk olsun ne demek takoz nasılsa içerikleri aynı cnmcanim hayirli oldun begenmene cok sevindim. ben alali bir yil oldu arada cozutuyo format.atiyom bisecigi kalmiyo :) ama tabi benimki sizinkinin yaninda takoz kalir. ilk defa samsung kullandim ama memnun kaldim ben de
Orda da I cloud var cnm yedekleme için ama bunda baya farklı uygulama var gercekten birde bende tlf la yaşayanlardanım cok kullanım her türlü :)aynen canım ipon zaten androit yazılımlı değil. ayrıca samsun ggoogle play ,picasso ve drive uygulamaları ile zaten fark atıyor. google drive da pc den yada telden yedeklediğin tüm dosyalara anında heryerden ulaşıp kullanabiliyorsun. ben tüm özelliklerini kullandığım için telefonum benim herşeyim.ve samsung u hiçbişiye değişmem.
Ben zaten cok foto video birikince pc ye ordanda harici belleğe aktarıyorum biz karı- koca çekim yapmayı severiz Ali'nin her anını kaydediyor hatıra kalsın diye :)BU ARAD TELEFONU ARADA PC YE BAĞLAYIP GEREKSİZ DOSYALARI TEMİZLEYİN YOKSA YILLANDIKÇA DONMALARA SEBEP OLUYOR OKEY.
Saçmalama lütfen unut bu dediklerini böyle zamanlar oluyo arada bikaç ay kendini cok kastın cnm vücut istiyorum artık bi yerden sonra normal toparlar sonra ama o dediğini bir daha duymak istemiyorum lütfen biz bir takımız ok cnmkizlar ben koptum toparlayamiyom yedikletimi falan. kendime engel olamiyorum. aman aman sekerli bise yemiyorum da abuk subuk zamanlarda acikiyorum sonra makarna falan daliyorum. bu hafta kilo veremezsem ayrilacam burdan. zararim kendime dokunsun size bise olmasin
aayyy ayran deme bana evde yogurt kalmadi iki gundur yogurtsuz-ayransiz dolaniyorum evde
anammm ne guzel bi haber bu yaa
teker teker zayifladikca giriyoruz istedigimiz kiyafetlere ohh sefamiz olsun cnm tebrik ederim senide :)
ayyyyyyyyy deemek oglusu olacak erigin allah saglikla dogmasiini kucagina almasini nasip eder insallah
isteyen herkese bu duyguyu tattiriir amin
ahh su bayram biizi yikti resmen bizde toparlanmaya calisiyoruz
ooooo canimcim nerelerdesin ozledim valla yaa
nasilsin iyi misin hersey yolundadir insallah tatli rakibemmm :)
sorma yaa biraz SIKSAYDIM kendimi 75 lerde olmam lazimdi da iste yavas yaavas gidiyorum kacamakli biraz :)
sen kac oldun cnm
oohh ne guzel eriyelim guzelleselim degil mi? :)
valla ancak gelebildim cnm hos yaptigim hesaplarda yanlsilik oluyo ama elimden geldigince yardim etmek isterdim
aa azmin zaferisin cnm sen onu da alir giyersin esini de ikna edersin cnm :)
aaaa cnm gecmis olsun sukur ki baska bisey olmamis
izin alirsan en az 2 hafta izin alman gerek ama istersen yemek menu bildirimi yapmazsin ama persembe-cuma bildirim yaparsin yada izin alacaksan 2 hafta izin alman gerekiyo ama unutmaki geri dondugunde kilolarin aldigin izin kadar bolunecek cnm :) benden soylemesi
Aaa süpermiş cnn ne güzel eniştemiz var artık ama ucakta tanıştınız sanırım kaptanın yaklaşmış yinede:)Geldim canım. Çok yoğundum. Takımımada giremedim diye saro kart yedimbide cezam var haftaya sizin paylaşımların listesini ben kontrol edicem hatice ile beraber :) sabaha karşı fln cıkmaya başladım işten artık ama yşnede bayram dönüşü güzel haberlerim var enişte yaptım geldim size :) kaptanım uca uca pilot koca bulcan diyodu ama ben amerikalı bi tane buldum :) amerikada yaşayan Türk. Ben 83.7 oldum canım. Bira daha hızlı koşmam lazım ama yetişebilirim belikide haydi kızlar arap atı gibi arkadan gelip geçmiyiz sizi bak sonra.
Bende çok kaçamak yapıyorum bayram çok bozdu herkesi sanırım toparlanamadık gitti grup olarak.
Enişte Amerika'da yaşıyorsanız ilişki biraz zor oluyordur dimi cnm nasıl gidiyor ilk görüşte aşk mı yoksa tanıya tanıya sevme miGeldim canım. Çok yoğundum. Takımımada giremedim diye saro kart yedimbide cezam var haftaya sizin paylaşımların listesini ben kontrol edicem hatice ile beraber :) sabaha karşı fln cıkmaya başladım işten artık ama yşnede bayram dönüşü güzel haberlerim var enişte yaptım geldim size :) kaptanım uca uca pilot koca bulcan diyodu ama ben amerikalı bi tane buldum :) amerikada yaşayan Türk. Ben 83.7 oldum canım. Bira daha hızlı koşmam lazım ama yetişebilirim belikide haydi kızlar arap atı gibi arkadan gelip geçmiyiz sizi bak sonra.
Bende çok kaçamak yapıyorum bayram çok bozdu herkesi sanırım toparlanamadık gitti grup olarak.
cok guzel olmus bugun fistik hem menu hem sporAyy ölüyorum heralde ne bu sıcak. Unutmadan menümü de yazayım
Sabah:
Haşlanmış yumurta
Kavurma(Ne alaka demeyin babanem kurban bayramından etleri bitirmeye çalışıyor)
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz
Akşam:
Izgara köfte(Sırf et)
Salata
Ayran
Spor:3 saat outlet de alışveriş 50 squat 50 şınav
Su:3 litre
Sağol şekerim sandalet giymeme rağmen tabanlarım ağrıyorcok guzel olmus bugun fistik hem menu hem spor
Olmaz Gülay gidemzsin bi an once toparlan ne olur. Bak ben şeker ilacını bıraktım kullanmıyorum Karatay sayesinde artık acikma ataklarida yaşamiyorum ekmeği sıfirladim öğlen lerde bazan yiyorum bazan bucuk ara yapıyorum kendine gel devam lütfen kaybetmek yokkizlar ben koptum toparlayamiyom yedikletimi falan. kendime engel olamiyorum. aman aman sekerli bise yemiyorum da abuk subuk zamanlarda acikiyorum sonra makarna falan daliyorum. bu hafta kilo veremezsem ayrilacam burdan. zararim kendime dokunsun size bise olmasin
Eylülcüm bende Kutlarım canım nice yaşlaraEylülcüm kaptanımız doğum gününü kutladı cnm .Bu arada hastaneden cıkmadı lar annesinin kanaması olmuş malesef allah şifa versin 3 ünite kan vermişler
amaaaan niye oyle olmus ki az da degil uc unite. bende cikmislardir diye seviniyodumEylülcüm kaptanımız doğum gününü kutladı cnm .Bu arada hastaneden cıkmadı lar annesinin kanaması olmuş malesef allah şifa versin 3 ünite kan vermişler
Merhaba guzeller :) bugünkü menum
sabah
2 kucuk dilim cavdar ekmegine kasarli tost
domates
bikaç zeytin
karpuz
aksam
1 parca biftek
2 lokma pilav :/
salata
30 sinav 30 mekik 100 squat ve 40 dk yürüyüş + 3litre civari su
kizlar belim kopucak gibi oldu artik ama bacagim incelsin istiyorum ben. spor ne onerirsiniz
yapıyorum ama sabırsızım galbaSumo squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?