Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yap canım benim zamanda çokk güzel 10. yıl olcak insallah. Rabbim hepimize şu duyguyu yaşattsın sağlıklı şekilde haylerimizdeki halimize kavusalım insallah

canim hayirli oldun begenmene cok sevindim. ben alali bir yil oldu arada cozutuyo format.atiyom bisecigi kalmiyo :) ama tabi benimki sizinkinin yaninda takoz kalir. ilk defa samsung kullandim ama memnun kaldim ben de
Sağol cnm aşk olsun ne demek takoz nasılsa içerikleri aynı cnm
ben zaten şarkı yükleme tlf na mp3 var oraya yüklerim yer kaplaması diye :)
ama foto video falan cok çekerim birde olmazsa olmaz oyunları var :)
O formatıda yaparım zaten o kadar kusur kadı kızında da olur dimi :)
Orda da I cloud var cnm yedekleme için ama bunda baya farklı uygulama var gercekten birde bende tlf la yaşayanlardanım cok kullanım her türlü :)
BU ARAD TELEFONU ARADA PC YE BAĞLAYIP GEREKSİZ DOSYALARI TEMİZLEYİN YOKSA YILLANDIKÇA DONMALARA SEBEP OLUYOR OKEY.
Ben zaten cok foto video birikince pc ye ordanda harici belleğe aktarıyorum biz karı- koca çekim yapmayı severiz Ali'nin her anını kaydediyor hatıra kalsın diye :)
O donma içinde yaparım dediğini :)
Saçmalama lütfen unut bu dediklerini böyle zamanlar oluyo arada bikaç ay kendini cok kastın cnm vücut istiyorum artık bi yerden sonra normal toparlar sonra ama o dediğini bir daha duymak istemiyorum lütfen biz bir takımız ok cnm

Geldim canım. Çok yoğundum. Takımımada giremedim diye saro kart yedim bide cezam var haftaya sizin paylaşımların listesini ben kontrol edicem hatice ile beraber :) sabaha karşı fln cıkmaya başladım işten artık ama yşnede bayram dönüşü güzel haberlerim var enişte yaptım geldim size :) kaptanım uca uca pilot koca bulcan diyodu ama ben amerikalı bi tane buldum :) amerikada yaşayan Türk. Ben 83.7 oldum canım. Bira daha hızlı koşmam lazım ama yetişebilirim belikide haydi kızlar arap atı gibi arkadan gelip geçmiyiz sizi bak sonra.

Bende çok kaçamak yapıyorum bayram çok bozdu herkesi sanırım toparlanamadık gitti grup olarak.

Eylülcüm kaptanımız doğum gününü kutladı cnm .Bu arada hastaneden cıkmadı lar annesinin kanaması olmuş malesef allah şifa versin 3 ünite kan vermişler

Aaa süpermiş cnn ne güzel eniştemiz var artık ama ucakta tanıştınız sanırım kaptanın yaklaşmış yinede:)
Valla az kalmış yaklaşmış cnm olur mu olur ben cozutmaya devam edersen gecersinde eminim :) toparlanmamız şart cnm
Bende pazartesi istanbula ucuyorum demek ceza aldın cnm benim işime geldi acıkçası senin ceza eger giremezsem sorun olmayacak :) hatice kim cnm bilemedim
Senin işler hafifleyecekti üstüne yine iş vermişlerdi tekrar mı verdiler yaa allah yardımcın olsun cnm bak sana ne dicem
Bu cumadan sonra gel yine rakipleşelim bakalım kim daha cok kilo vercek o hafta artık sana gercek sindiyi göstermenin zamanı geldi ok cnm ama işlerden yoğunsan ondan sonraki haftada olur

Enişte Amerika'da yaşıyorsanız ilişki biraz zor oluyordur dimi cnm nasıl gidiyor ilk görüşte aşk mı yoksa tanıya tanıya sevme mi

Ayy ölüyorum heralde ne bu sıcak . Unutmadan menümü de yazayım

Sabah:
Haşlanmış yumurta
Kavurma(Ne alaka demeyin babanem kurban bayramından etleri bitirmeye çalışıyor )
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz

Akşam:
Izgara köfte(Sırf et)
Salata
Ayran

Spor:3 saat outlet de alışveriş 50 squat 50 şınav
Su:3 litre

kizlar selamlar biraz acelem var menumu yazip kacicam

Sabah
1 muz 1 cb ceviz-findik-badem peynir 10 zeytin domates salatalik

ara
1 incir 1 kare bitter

aksam
1 tabak etli patlican yemegi 2 br ayran

su 3 lt 1 sise maden suyu
spor 2 saat yuruyus -1 saat Sabah yurudum 1 saat de insallah aksam yurumeye calisicam islerimi yetistirebilirsem-

cok guzel olmus bugun fistik hem menu hem spor

Olmaz Gülay gidemzsin bi an once toparlan ne olur. Bak ben şeker ilacını bıraktım kullanmıyorum Karatay sayesinde artık acikma ataklarida yaşamiyorum ekmeği sıfirladim öğlen lerde bazan yiyorum bazan bucuk ara yapıyorum kendine gel devam lütfen kaybetmek yok
Eylülcüm kaptanımız doğum gününü kutladı cnm .Bu arada hastaneden cıkmadı lar annesinin kanaması olmuş malesef allah şifa versin 3 ünite kan vermişler
Eylülcüm bende Kutlarım canım nice yaşlara
Banucuma acil şifalar

Merhaba guzeller :) bugünkü menum

sabah
2 kucuk dilim cavdar ekmegine kasarli tost
domates
bikaç zeytin
karpuz

aksam
1 parca biftek
2 lokma pilav :/
salata

30 sinav 30 mekik 100 squat ve 40 dk yürüyüş + 3litre civari su

kizlar belim kopucak gibi oldu artik ama bacagim incelsin istiyorum ben. spor ne onerirsiniz

Sumo squat

Kızlar iyi geceler kusura bakmayın giremiyorum pek Sanırım yarında böyle olacak ama fırsat bulur bulmaz girerim evi elimden geldiğince temiz ve düzenli bırakmak istiyorum ki döndüğümde daha az dağınık bulmak için :)
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Sucuklu kk kahvaltı
2 çay

Akşam:
2 tabak nohutlu sulu yemek Salçasız
4 kasık pilav
Bol sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…