- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ben kaciyim hadi herkese iyi geceler
evet allahtan bugün alışverişe gidicez kaptanım sanada büyük geçmiş olsun..eski düzenime geri döndümcadıcımmm evde birşey olmaması kötü olmuş güne ne kadar geç başlarsan metabolizman o kadar geç çalışmaya başlar kuzumm allah mutlu etsin yeni çiftimizi
valla yoğurdu yapabilmek için taze günlük süt almak lazım bende bi kere yaptım acaip güzeldi, de kefiri nasıl yapıosun kaptanım??yoğurt ve kefiri ben kendim mayalıyorum cnmm en sağlıklısı
Sindim ve cadıcım ikinize de4 geçmiş olsun
yeni saçlarımı beğenmedim istediğim gibi olmadı maalesefyeni saçlarını güle güle kullan cadıcımmm bi hayra girsen de benimkileri de aradan çıkarıversen
aç karnına şekersiz kahve çok zararlı cnmcım
ben her yemeğin yanın da kuru soğan yerim kuru soğan candır yemek sonrası dişlerini frıçala birde karanfil at hiç sorun olmaz kuzumafiyetolsun cnm hurmanın yanında yoğurt yersen zararı indirebilirsin ama evde yok tu o an sanırım
tatlım kefir mayası lazım kefir mayalamak için yakın olsan sana verebilirdim. nerde yaşıyorsun sen?evet allahtan bugün alışverişe gidicez kaptanım sanada büyük geçmiş olsun..eski düzenime geri döndüm
bu arada çok teşekkür ederiz çiftimiz bi hayli mutlu
valla yoğurdu yapabilmek için taze günlük süt almak lazım bende bi kere yaptım acaip güzeldi, de kefiri nasıl yapıosun kaptanım??
çok teşekkür ederim benim sorunum hafifledi :))
ankaradayım ben canım yatatlım kefir mayası lazım kefir mayalamak için yakın olsan sana verebilirdim. nerde yaşıyorsun sen?
aaa kardeşimde ankaradan geldi ne tarafta oturuyorsun bakimmmankaradayım ben canım ya
yenimahalle detayları mesajla bildireyim canımaaa kardeşimde ankaradan geldi ne tarafta oturuyorsun bakimmm
oooh mis afiyet olsun ama yaramasınselam kızlar
ben çok suçluyum utancımdan dün giremedim dünki menümü yazsam hepiniz kızarsınız eminim.
yazayımmı...................yazayım napim
13/8/14 menu
sabah kk kahvaltısı
öğle barbunya az makarna
akşam az pirinç pilav+taze fasulye
spor sabah 20dk plates
gece... ah gece 12de havaalanından kardeşimi aldık geldik gece 12 de. benim oğlan pişi istemiş annemde mayalamış akşam vakti bi geldik hamur var size pişi yapayım dedi o satte oturduk peynir pişi yedik o yetmedi trabzon ekmeği almıştım yolda
üstüne nefis trabzon tereyağını sürdük yedik, o koca dilimli ekmekten 2 dilim de yedim tam oldu.ama söz bidaha yapmıcam((((
ok yollayabilirsem yollayım yakınsa sana kefir mayası okeyyyyenimahalle detayları mesajla bildireyim canım
ben face den iletisim kurabiliyorum eylulle teli yok bende. tel den face e girerse yazisabiliyoruzBen de Sindiden eylülün telini istemiştim varsa diye bugün arayacaktım çok şükür atlatmış o da benim gibi yatıyordur bir an önce iyileşir inş bize gelse de karşılıklı yatsak annem ben eylül inş ağrıları çabucak geçer tamam cnm tartıyı dert etmesin güzelce dinlenip iyileşmesi önemli
afiyetolsun cnmm sporu biraz azalttınmı banamı öyle geldi ne özledim sporu
gordum gordum benfe istiyom amagülayım nasılsın. banada bişiler oldu dün niyeti bozdum hemde neler yedim gördünmü
Selam canımtşkle neslim aminn cnm hepimizin inş
geldim şirinem ama şu an yan yatmış vaziyette yazıyorum belim berbat birde kk delirttitek tek de olsa yapacağız artık sen nasılsın şirinem yeğenim nasıl 3, takıma gelemedim henüz
hoşbuldum Gülaycımmm takıma girdiğinden bu yana daha disiplinli kilo vermeye başladın Gülayım haksızlık etme kendine zaman zamab motivasyon düşüklüğü olur elbet hemen hedef sonu yapacaklarını düşün bak nasıl full motive oluyorsun
hoşbuldum cemremm annem benden iyi çok şükür ben sürekli yatıyorum tek elle kaplumbağa hızıyla yzaıyorum dün gece mr çekildi 28 inde sonucu çıkacak belime sürmediğimiz şey kalmadı bklım istirahatle gecer inşbende sizi çok özledim bitanem oburlalmak yok kaptan döndü tek ellede olsa takipteyim hadi ilk mezunumuzu verelim artık
gunaydin kizlar. sabah sabah sabote ettiler uykumu cocuklar. yok tv izleyebilirmiyiz yok tuvaletim geldi terelelli bir sekilde kalktim yataktan. bu gun misafirlige gidecem sanirim. az zorakide olsa. esimin uni den yakin bir arkadasi var. gecen seneden beri esimin yaninda calisiyor adam. karisin ve cocuklarini da getirmis yirmi gunlugune. bizim apart dairelerde kaliyolar. esim dun dediki kadinin yanina git hic bir yeri de bilmiyor sıkılıyordur. simdi mecbur gidecem. niye istemedigimi de soylimde ne yabani demeyin. bunlar daha once erzurumda oturuyorlardi. karli bir mart gunu esimin sinavi icin bizde erzuruma gidecektik. bunlara da haber verdik gece dizdeyiz diye. zar.zor tipide erzuruma varmayi basardik bu seferde ariyoz ariyoz acmiyolar teli iki cocukla kaldik ortada. ogretmen evine gittik orda da tek oda kalmis cift kisilik tek yatak. cocuklarmi yatar sen mi seklinde bir gece.gecirdik. o gunden sonra sogudum bu insanlardan. ama ev sahibi niteliginde hosgeldiniz demem gerekecek bu gun malesef. sonra da bir gun yemege davet edecekmisiz. istemiyooooooom
sonuna kadar haklısın canım.nasıl insanlarmış hakkaten sizi kapıdamı bıraktılar. sen arayı serin tut lazım değil böylesi.umarın en azından ertesi gün açıklamada bulunmuşlardır geçerli sebepleri de vardır.gordum gordum benfe istiyom ama
esi dershanede calidiyofu. dershanrnin onune gittik kapaliydi. ogun fener galata maci mi vardi neydi. mac bitiminde adam arafi. yok dershanede toplanti varmis yok teli acamamis ayak uzerinde kirk yalan soyledi. ertesi gun gelecekmisiniz diye sanirim aradi aradi esim acmadi teli cok sinirlenmisti. hala fusundukce deli oluyom.sonuna kadar haklısın canım.nasıl insanlarmış hakkaten sizi kapıdamı bıraktılar. sen arayı serin tut lazım değil böylesi.umarın en azından ertesi gün açıklamada bulunmuşlardır geçerli sebepleri de vardır.
pazar günü 2-3 ayda bir yapıyorum ben pişi.ama bu gece gece hiç olmadı hemde perşembeye bağlayan gece cumaya katma değeri olmasa bari
ah gülayım gün içinde toparla bari sende ben gibi gümbürtüye gitme. kaptan bi okucak basacak fırçayı vallahiesi dershanede calidiyofu. dershanrnin onune gittik kapaliydi. ogun fener galata maci mi vardi neydi. mac bitiminde adam arafi. yok dershanede toplanti varmis yok teli acamamis ayak uzerinde kirk yalan soyledi. ertesi gun gelecekmisiniz diye sanirim aradi aradi esim acmadi teli cok sinirlenmisti. hala fusundukce deli oluyom.
bende gec kahvalti kurbani oldum. dort tane tost ekmegi yedim yaaa. tarti oncesi olacak is mi bu
vallahi fircayi yesekte hakkimiz. canim sandvic istedi. yumurta beyaz peynir ve tereyagiyla yaptim yedim. pismanim ama.doydum :) :) :)ah gülayım gün içinde toparla bari sende ben gibi gümbürtüye gitme. kaptan bi okucak basacak fırçayı vallahi
gülay bende acıkma doymama gibi hisler yok oldu. karatay kahvaltısını 1 yumurtalı yapıyorum hatta eşlik edenlerinde yarısı kalıyor.yani karatay kahvaltı tarifinin yarım ölçüsüyle tıkabasa doyuyorum üstelik saat 2-3 e kadarda acıkmıyorumvallahi fircayi yesekte hakkimiz. canim sandvic istedi. yumurta beyaz peynir ve tereyagiyla yaptim yedim. pismanim ama.doydum :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?