Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cadıcımmm evde birşey olmaması kötü olmuş güne ne kadar geç başlarsan metabolizman o kadar geç çalışmaya başlar kuzumm allah mutlu etsin yeni çiftimizi
evet allahtan bugün alışverişe gidicez kaptanım sanada büyük geçmiş olsun..eski düzenime geri döndüm
bu arada çok teşekkür ederiz çiftimiz bi hayli mutlu

yoğurt ve kefiri ben kendim mayalıyorum cnmm en sağlıklısı
Sindim ve cadıcım ikinize de4 geçmiş olsun
valla yoğurdu yapabilmek için taze günlük süt almak lazım bende bi kere yaptım acaip güzeldi, de kefiri nasıl yapıosun kaptanım??

çok teşekkür ederim benim sorunum hafifledi :))

yeni saçlarımı beğenmedim istediğim gibi olmadı maalesef
senin saçlarıda seve seve yaparız ne demek
yok valla aç karnına içmedim kahve falan temkinli davrandım
soğan meselesini bizde çözdük :))

tatlım kefir mayası lazım kefir mayalamak için yakın olsan sana verebilirdim. nerde yaşıyorsun sen?

selam kızlar
ben çok suçluyum utancımdan dün giremedim dünki menümü yazsam hepiniz kızarsınız eminim.
yazayımmı...................yazayım napim
13/8/14 menu
sabah kk kahvaltısı
öğle barbunya az makarna
akşam az pirinç pilav+taze fasulye
spor sabah 20dk plates
gece... ah gece 12de havaalanından kardeşimi aldık geldik gece 12 de. benim oğlan pişi istemiş annemde mayalamış akşam vakti bi geldik hamur var size pişi yapayım dedi o satte oturduk peynir pişi yedik o yetmedi trabzon ekmeği almıştım yolda
üstüne nefis trabzon tereyağını sürdük yedik, o koca dilimli ekmekten 2 dilim de yedim tam oldu.ama söz bidaha yapmıcam ((((

oooh mis afiyet olsun ama yaramasın
daha fazla sporla atarsın sen onları

ben face den iletisim kurabiliyorum eylulle teli yok bende. tel den face e girerse yazisabiliyoruz

gunaydin kizlar. sabah sabah sabote ettiler uykumu cocuklar. yok tv izleyebilirmiyiz yok tuvaletim geldi terelelli bir sekilde kalktim yataktan. bu gun misafirlige gidecem sanirim. az zorakide olsa. esimin uni den yakin bir arkadasi var. gecen seneden beri esimin yaninda calisiyor adam. karisin ve cocuklarini da getirmis yirmi gunlugune. bizim apart dairelerde kaliyolar. esim dun dediki kadinin yanina git hic bir yeri de bilmiyor sıkılıyordur. simdi mecbur gidecem. niye istemedigimi de soylimde ne yabani demeyin. bunlar daha once erzurumda oturuyorlardi. karli bir mart gunu esimin sinavi icin bizde erzuruma gidecektik. bunlara da haber verdik gece dizdeyiz diye. zar.zor tipide erzuruma varmayi basardik bu seferde ariyoz ariyoz acmiyolar teli iki cocukla kaldik ortada. ogretmen evine gittik orda da tek oda kalmis cift kisilik tek yatak. cocuklarmi yatar sen mi seklinde bir gece.gecirdik. o gunden sonra sogudum bu insanlardan. ama ev sahibi niteliginde hosgeldiniz demem gerekecek bu gun malesef. sonra da bir gun yemege davet edecekmisiz. istemiyooooooom

Selam canım
Çok geçmiş olsun annenede sanada çok üzüldüm bi sürü aksilik olmus
Görüp göreceğiniz bu kadar olur inşallah ikinizede tez zamanda şifa diliyorum cnm

gordum gordum benfe istiyom ama
sonuna kadar haklısın canım.nasıl insanlarmış hakkaten sizi kapıdamı bıraktılar. sen arayı serin tut lazım değil böylesi.umarın en azından ertesi gün açıklamada bulunmuşlardır geçerli sebepleri de vardır.
pazar günü 2-3 ayda bir yapıyorum ben pişi.ama bu gece gece hiç olmadı hemde perşembeye bağlayan gece cumaya katma değeri olmasa bari

esi dershanede calidiyofu. dershanrnin onune gittik kapaliydi. ogun fener galata maci mi vardi neydi. mac bitiminde adam arafi. yok dershanede toplanti varmis yok teli acamamis ayak uzerinde kirk yalan soyledi. ertesi gun gelecekmisiniz diye sanirim aradi aradi esim acmadi teli cok sinirlenmisti. hala fusundukce deli oluyom.

bende gec kahvalti kurbani oldum. dort tane tost ekmegi yedim yaaa. tarti oncesi olacak is mi bu

ah gülayım gün içinde toparla bari sende ben gibi gümbürtüye gitme. kaptan bi okucak basacak fırçayı vallahi

vallahi fircayi yesekte hakkimiz. canim sandvic istedi. yumurta beyaz peynir ve tereyagiyla yaptim yedim. pismanim ama.doydum :) :) :)
gülay bende acıkma doymama gibi hisler yok oldu. karatay kahvaltısını 1 yumurtalı yapıyorum hatta eşlik edenlerinde yarısı kalıyor.yani karatay kahvaltı tarifinin yarım ölçüsüyle tıkabasa doyuyorum üstelik saat 2-3 e kadarda acıkmıyorum
eskiden neler yerdim acıkırdım,canım tatlı çekerdi, şimdi allahtan bu ataklar kayboldu.benim derdim bazan nefsime hakim olamıyorum ama allahtan bazan yani ayda 2-3 ü geçmez büyük kaçamaklarım. ben nicedir böyle büyük balon kadar kaçamak yapmamıştım bu çok oldu hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…