Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende oyleydim de once ramazan sonra.dogum gunum adet falan dengemi bozdu

bu kk kahvaltısı konusunda kesinlikle katılıyorum bende ppek acıkmıyorum o dediğin saatlere kadar
ama işte nefsimize hakim olma savaşı zorluyor can çeken ürünler falan
uzak duruyorum ben gerçi ama
yarın büyük gün bakalım kaç kilo çıkıcam
tahminimce verdiğim kilonun son hali olan 49 u geçmiş olabilirim
nişana gittiğimizdeki düzensizlik yüzünden

iyi geceler cnmmm bende kaçıyorum hem pilim bitti hemde resmen forumdan soğudum saatlerce alıntı yapardım yorulmazdım resmen işkence olmuş

Ayyy banucum gelmişsin. Çok mutlu oldum seni görünce. İş yerindey,m arkadaşlar suratıma bakıyor nolduda kız gülüyor diye. Hosgeldin canım çokkk özledik seni. Sen yazıca forum renklendi nasıl oldun ? annen nasıl ?

Evet kaptanım aşık oldum Cidden 6 ay sonrada evliliği düşünebilirim Olmaz olmaz derken bi anda oluveriyor insan sonra değer biçtiği hersey gözünde eriyiveriyor. İş mesela yine saplatılıyım ama eskisi kadar değil. Rabbim en yakın zamanda seninde karşına aşık olabileceğin birini çıkarsın ki birlikte evelenelim

Tünaydın canlarım nasılsınız? Kaptanıma da eylüle de çok geçmiş olsun. İnşallah eylül de sapasağlam aramıza katılır.

menu de spor da cok iyi bence tatlim
Sabah yogasi ne ola ki

tebrikler iraden icin ama Sabah az degil mi nasil dayandin

vay masallah ne guzel spor o

Sabah kalktığım an yoga yapıyorum canım öyle yazıvermiştim.

Rahat rahat dinlen kaptanım sakın yorma kendini

Evet 3 gün yapamamıştım spor deliriyordum resmen her yanım sarkmış gibi geliyordu 2 gündür insanitiye başlamaya çalışıyorum ama sadece izlemekle kalıyorum

tünaydın meleklerimmm su an ev boşaldı geçmiş birikmeden hemen bakayım dedim yattığım yerden tek parmak süperim

evet allahtan bugün alışverişe gidicez kaptanım sanada büyük geçmiş olsun..eski düzenime geri döndüm

çok tşkler cadıcımmm oh alışveriş yapılırsa mesele kalmaz günlük süt bulabilirsen yapması basit cnm kefir tanesini nesli ulaştırabilirse kefirde günlük mayala iç bitanem faydası saymakla bitmiyor sütü bir kavanoza koyup kefir tanesini içine ekliyorum üzerine gazlıbez örtüp mutfak dolaplarından birine koyuyorum karanlık olmalı 24 saat beletip süzüyorum 48 saatte bekletebilirsin biraz ekşimsi oluyor o zaman dikkat etmen gereken tek şey asla metal değmeyecek süzerken plastik süzgeç ve tahta kaşık kullanmalısın kefir tanelerini içe suyuyla yıkayıp peçeteye seriyorum suyu süzülüne tekrar süte ekliyorum bu kadar cnm

yeni saçlarımı beğenmedim istediğim gibi olmadı maalesef
senin saçlarıda seve seve yaparız ne demek
yok valla aç karnına içmedim kahve falan temkinli davrandım
soğan meselesini bizde çözdük :))

demen yeter kuzum tşkler

ben face den iletisim kurabiliyorum eylulle teli yok bende. tel den face e girerse yazisabiliyoruz
girerse çok slmlarımızı ilet gülayım

senin misafirperverliğini hiç haketmiyorlar aslında ama insanlık görsünler cnm ama bence yemeğe davet etmeni haketmiyorlar hg demen bile yeterli

gordum gordum benfe istiyom ama
bak ya bide istiyom diyo

Çok geçmiş olsun annenede sanada çok üzüldüm bi sürü aksilik olmus
Görüp göreceğiniz bu kadar olur inşallah ikinizede tez zamanda şifa diliyorum cnm

slm Gülşahım çok tşkler bitanem geçecek inş buna da şükür eve çıktık ya ikimizde iyileşeceğiz inş aminn bitanem

bende gec kahvalti kurbani oldum. dort tane tost ekmegi yedim yaaa. tarti oncesi olacak is mi bu

boşver gülayım fazla iyiliği haketmiyorlar hg de yetre 4 tanemi bugun telafi etmeye çlş kuzummm

vallahi fircayi yesekte hakkimiz. canim sandvic istedi. yumurta beyaz peynir ve tereyagiyla yaptim yedim. pismanim ama.doydum :) :) :)

bu itirafın da güzel pişmansın ama doymuşsun

hatırlıyormusun neslim eskiden ben ekmeksiz doyamam derdin şimdi çok bile geliyor kaçamaksız gidersen şeker hastalığın tarihe karışacak cnm inş bende hastanede muz süt ve ceviz yedim hep kahvaltıda gerçekten yetti mezun olana kadar büyük kaçamak yasak artık sana

bu kk kahvaltısı konusunda kesinlikle katılıyorum bende ppek acıkmıyorum o dediğin saatlere kadar

hepimiz insanız cadıcım nefis durmuyor önemli olan kaçamağın saati ve miktarı erken saatlerde bir iki çatallık bir kaçamağın telafisi var 49 u geçtiğini sanmam

Geldim bitanem şükürrr bende aileme kavuşmuş gibi oldum inan hb kuzum bende çok özledim hepinizi ben sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkasmıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkadından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak

bayramdaki konuşmalarını hatırlıyormusunnn bak rabbim büyükkk karşına kıymetini bilen birini çıkardı hadi inş bitanem hiilal gibi senin evlilik hazırlıklarınıda yaparız aminnn nm nasip çifte düğün yaparız

Tünaydın canlarım nasılsınız? Kaptanıma da eylüle de çok geçmiş olsun. İnşallah eylül de sapasağlam aramıza katılır.

Çok üşengeç oldum kızlar artık alıntı yapmayıp direk beğene basıyorum

tünaydın prensess tşkler cnmm tibet yogasımı normal yogamı bebişim

iki saattede olsa yazarım kuzum şu an bende aynı moddayım zayıflamama rağmen sporsuz kalınca şiştim sanki

insanty ye başlayabilirsen önünde şapka çıkarırım zıpla şınavlı harketler koş oooooo kondisyon lazımm

fakat hakikaten yapabilene süper

alıntı işi hakikaten gızık olmuş aşağı yukarı başı dönüyo insanın

Oyy kaptanım tek parmakla yazmak gerçekten çok zor
Tarayla yapıyorum yogayı
Kesinlikle yapabilene süper jillian abla yanında tırt kalır Kas yapmak istiyorum bıngıl bıngılım hala hiç sevmem

Oyy kaptanım tek parmakla yazmak gerçekten çok zor
Tarayla yapıyorum yogayı
Kesinlikle yapabilene süper jillian abla yanında tırt kalır Kas yapmak istiyorum bıngıl bıngılım hala hiç sevmem

tek parmakta olsa başardım işim yokki akşama kadar yatıyorum geçmiş olsuna gelen giden olmadığı sürece burdayım

evet cnm hakikaten ama önce tae boo yapsan sonra geçsen daha iyi olmazmı

slm canlarım. misafirlikten geldim. kadının evde bişe olmayınca direk meyve çıkardı iki dilim kadar kavun yedim ya. iki tane de bisküvi. çikolata verdi benim oğlan talip olunca direk ona iteledim çaktırmadan çok hasar almadım şükür. kesin tatlı kurabiye falan alır diyodum ya almamışlar. bilmiyorum ama ben olsam hiç değilse bir çay yapardım heralde. sallama da olsa. yapayım dedi sonra kendi kendine sallama çay güzel olmaz dedi. anlamadım ne tuhaf tipti yaaaa

ilginçmiş ilkkez mi evine gittin canım bu kişinin

ilginçmiş ilkkez mi evine gittin canım bu kişinin
geçici süreliğine bizim dairelerden birinde kalıyolar. daha önce de gittim evlerine yemek hazırlamışlardı o da dışardan dı. anladığım kadarıyla bu kadının ne ev işleriyle ne yemekle alakası var. çünkü hep kocam süpürür evi kocam yapar yemeği dyip durdu. anam bir bize böyle tipler denk gelmiyor heralde

öylesinede kadın denmez ki ayol

slm bitanem hadi neyse atlatmışsın ama hakikaten görgüsüzmüş insan sallama olsa da imkanları dahilinde birşeyler yapmaya çalışır gerçi senin açından iyi oldu boşver
öylesinede kadın denmez ki ayol

öyle deme böyleleri şanslı olur
he valide sultan denir

katılıyorummm

bana ters bu durum Gülayım ben oturucam eşim iş yapacak yok tamam yardım etmesini isterim ama ben yetişemediğim zamanlarda ancak gerçi o şanslıyı da bulamadık o ayrı

bulursun insallah. amca oglum vakti zamaninda benim kismetimdeki kim bilir.nerde salak salak geziyor diyordu o hesap :)

bugün ki menüm kızlar
21 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 yarım domates (büyük boyun yarısı)
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa yeşilçay
10 fındık
SPOR : 55 squat + 260 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
mercimek çorba
salata
ayran
AKŞAM
mercimek çorba ( nihayet bitti )

Su 2 lt yarın sabahı merakla beklemekteyim
sizleri seviyorum yarın görüşmek üzere

Evet hatırlıyorum. hakıkatten banucum Rabbim buyuk. ınsanın karsına cıkarıyor bı anda oluyor. İnsallah yaparız ama boyle garıp bısıdır kı ben senın yanına koyamıyorumda kımselerı Cok kıymetını bılen bırılerı olur ınsallahhhhh.

maşallah cadıcımmm menüde sporda süper hadi gözün aydın akşam acıkmazsın inş az yap bitanem çok yapınca insan bıkıyor grşrz cnm yarın tartı yüzümüzü güldürsün inş

selam kızlar bugünki menum

sabah
8-10 ceviz
8 zeytin
peynir
yesil biber

öğle
1 tabak yesil fasulye yemeği

aksam
5 cig kofte
marul

sporsuzum yine 3litre su içtim

afiyetolsun cnmmm menün ve su süper sorma bende sürekli yatoyorum şişmezsem iyi

bu işler nasip işi bitanemmm hayırlısı olacaksa olsun bu yaştan sonra oyyy canımsın çok sevdiğindendir oluyor öyle istiyoruzki bizim sevdiklerimiz çok mutlu olsun kimse üzmesin aminnn cnmm hepimiz mutlu olalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…