- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
bende oyleydim de once ramazan sonra.dogum gunum adet falan dengemi bozdugülay bende acıkma doymama gibi hisler yok oldu. karatay kahvaltısını 1 yumurtalı yapıyorum hatta eşlik edenlerinde yarısı kalıyor.yani karatay kahvaltı tarifinin yarım ölçüsüyle tıkabasa doyuyorum üstelik saat 2-3 e kadarda acıkmıyorum
eskiden neler yerdim acıkırdım,canım tatlı çekerdi, şimdi allahtan bu ataklar kayboldu.benim derdim bazan nefsime hakim olamıyorum ama allahtan bazan yani ayda 2-3 ü geçmez büyük kaçamaklarım. ben nicedir böyle büyük balon kadar kaçamak yapmamıştım bu çok oldu hakkaten
bu kk kahvaltısı konusunda kesinlikle katılıyorum bende ppek acıkmıyorum o dediğin saatlere kadargülay bende acıkma doymama gibi hisler yok oldu. karatay kahvaltısını 1 yumurtalı yapıyorum hatta eşlik edenlerinde yarısı kalıyor.yani karatay kahvaltı tarifinin yarım ölçüsüyle tıkabasa doyuyorum üstelik saat 2-3 e kadarda acıkmıyorum
eskiden neler yerdim acıkırdım,canım tatlı çekerdi, şimdi allahtan bu ataklar kayboldu.benim derdim bazan nefsime hakim olamıyorum ama allahtan bazan yani ayda 2-3 ü geçmez büyük kaçamaklarım. ben nicedir böyle büyük balon kadar kaçamak yapmamıştım bu çok oldu hakkaten
iyi geceler cnmmmbende kaçıyorum hem pilim bitti hemde resmen forumdan soğudum saatlerce alıntı yapardım yorulmazdım resmen işkence olmuş
yeni saçlarını güle güle kullan cadıcımmm bi hayra girsen de benimkileri de aradan çıkarıversen
aç karnına şekersiz kahve çok zararlı cnmcım
ben her yemeğin yanın da kuru soğan yerim kuru soğan candır yemek sonrası dişlerini frıçala birde karanfil at hiç sorun olmaz kuzum
afiyetolsun cnm hurmanın yanında yoğurt yersen zararı indirebilirsin ama evde yok tu o an sanırım
nescafeyi terkedebilsrn harika olur cemrem st eklemen daha iyisporda süper menüde
Ayçacım ne eniştesiay ay dur ne güzel haberler bunlar ayçam aşıkmı olmuşşş çok sevindim bitanem senin adına hadi bakalım hedef içim süper motivasyon olacak o zaman kıskanman sevdiğini gösteriyor ama fazla çaktırma enişteye bakarsın 6 ay sonra evlilik hazırlıkları yapıyorsunnn çok sevindimmm mutluluklar bitanem ayrıca kıskanmana gerek yo amerikalı hatunları değil seni seçip sevmiş bebişimmm
gezmede olunca malesef uyulmuyor kuzumm çok sıkma kendini ama bencr izin işini düşün zaten konuşmuştuk
bızdıkımm incelme olsada tartıya yansımaz bazen muhtemelen kas oluşmuştur cuma gunu harici tartılmıyoruz hem kuzummm:)
menu de spor da cok iyi bence tatlim
Sabah yogasi ne ola ki
tebrikler iraden icinama Sabah az degil mi nasil dayandin
vay masallahne guzel spor o
hoşbuldum bızdıkımmmm tşk ederim bitanemmm evet çok şükür evimizdeyiz cvnmmyorulmak ne kelime uykuzsuzluk bel ağrısı resmen bittim
bitanem okula yeşil alma süt ayran kuru yemiş götürebilirsin cnmcım
cansın sen cannn gönlünce dinlen gez kuzummm tatilin tadını çıkar ama diyeti fazla sabote etmeden
cadıcımmm evde birşey olmaması kötü olmuş güne ne kadar geç başlarsan metabolizman o kadar geç çalışmaya başlar kuzumm allah mutlu etsin yeni çiftimizi
bence dışarda olmana rağmen süper idare etmişsin kuzumm
Ben de Sindiden eylülün telini istemiştim varsa diye bugün arayacaktım çok şükür atlatmış o da benim gibi yatıyordur bir an önce iyileşir inş bize gelse de karşılıklı yatsak annem ben eylül inş ağrıları çabucak geçer tamam cnm tartıyı dert etmesin güzelce dinlenip iyileşmesi önemli
afiyetolsun cnmm sporu biraz azalttınmı banamı öyle geldi ne özledim sporu
evet allahtan bugün alışverişe gidicez kaptanım sanada büyük geçmiş olsun..eski düzenime geri döndüm
bu arada çok teşekkür ederiz çiftimiz bi hayli mutlu
valla yoğurdu yapabilmek için taze günlük süt almak lazım bende bi kere yaptım acaip güzeldi, de kefiri nasıl yapıosun kaptanım??
çok teşekkür ederim benim sorunum hafifledi :))
yeni saçlarımı beğenmedim istediğim gibi olmadı maalesef
senin saçlarıda seve seve yaparız ne demek
yok valla aç karnına içmedim kahve falan temkinli davrandım
soğan meselesini bizde çözdük :))
girerse çok slmlarımızı ilet gülayımben face den iletisim kurabiliyorum eylulle teli yok bende. tel den face e girerse yazisabiliyoruz
gunaydin kizlar. sabah sabah sabote ettiler uykumu cocuklar. yok tv izleyebilirmiyiz yok tuvaletim geldi terelelli bir sekilde kalktim yataktan. bu gun misafirlige gidecem sanirim. az zorakide olsa. esimin uni den yakin bir arkadasi var. gecen seneden beri esimin yaninda calisiyor adam. karisin ve cocuklarini da getirmis yirmi gunlugune. bizim apart dairelerde kaliyolar. esim dun dediki kadinin yanina git hic bir yeri de bilmiyor sıkılıyordur. simdi mecbur gidecem. niye istemedigimi de soylimde ne yabani demeyin. bunlar daha once erzurumda oturuyorlardi. karli bir mart gunu esimin sinavi icin bizde erzuruma gidecektik. bunlara da haber verdik gece dizdeyiz diye. zar.zor tipide erzuruma varmayi basardik bu seferde ariyoz ariyoz acmiyolar teli iki cocukla kaldik ortada. ogretmen evine gittik orda da tek oda kalmis cift kisilik tek yatak. cocuklarmi yatar sen mi seklinde bir gece.gecirdik. o gunden sonra sogudum bu insanlardan. ama ev sahibi niteliginde hosgeldiniz demem gerekecek bu gun malesef. sonra da bir gun yemege davet edecekmisiz. istemiyooooooom
bak ya bide istiyom diyogordum gordum benfe istiyom ama
Selam canım
Çok geçmiş olsun annenede sanada çok üzüldüm bi sürü aksilik olmus
Görüp göreceğiniz bu kadar olur inşallah ikinizede tez zamanda şifa diliyorum cnm
esi dershanede calidiyofu. dershanrnin onune gittik kapaliydi. ogun fener galata maci mi vardi neydi. mac bitiminde adam arafi. yok dershanede toplanti varmis yok teli acamamis ayak uzerinde kirk yalan soyledi. ertesi gun gelecekmisiniz diye sanirim aradi aradi esim acmadi teli cok sinirlenmisti. hala fusundukce deli oluyom.
bende gec kahvalti kurbani oldum. dort tane tost ekmegi yedim yaaa. tarti oncesi olacak is mi bu
vallahi fircayi yesekte hakkimiz. canim sandvic istedi. yumurta beyaz peynir ve tereyagiyla yaptim yedim. pismanim ama.doydum :) :) :)
gülay bende acıkma doymama gibi hisler yok oldu. karatay kahvaltısını 1 yumurtalı yapıyorum hatta eşlik edenlerinde yarısı kalıyor.yani karatay kahvaltı tarifinin yarım ölçüsüyle tıkabasa doyuyorum üstelik saat 2-3 e kadarda acıkmıyorum
bu kk kahvaltısı konusunda kesinlikle katılıyorum bende ppek acıkmıyorum o dediğin saatlere kadar
ama işte nefsimize hakim olma savaşı zorluyor can çeken ürünler falan
uzak duruyorum ben gerçi ama
yarın büyük gün bakalım kaç kilo çıkıcam
tahminimce verdiğim kilonun son hali olan 49 u geçmiş olabilirim
nişana gittiğimizdeki düzensizlik yüzünden
Geldim bitanem şükürrr bende aileme kavuşmuş gibi oldum inanAyyy banucum gelmişsin. Çok mutlu oldum seni görünce. İş yerindey,m arkadaşlar suratıma bakıyor nolduda kız gülüyor diye. Hosgeldin canım çokkk özledik seni. Sen yazıca forum renklendinasıl oldun ? annen nasıl ?
Evet kaptanım aşık oldumCidden 6 ay sonrada evliliği düşünebilirim Olmaz olmaz derken bi anda oluveriyor insan sonra değer biçtiği hersey gözünde eriyiveriyor. İş mesela yine saplatılıyım ama eskisi kadar değil. Rabbim en yakın zamanda seninde karşına aşık olabileceğin birini çıkarsın ki birlikte evelenelim
Tünaydın canlarım nasılsınız? Kaptanıma da eylüle de çok geçmiş olsun. İnşallah eylül de sapasağlam aramıza katılır.
Sabah kalktığım an yoga yapıyorum canım öyle yazıvermiştim.
Rahat rahat dinlen kaptanım sakın yorma kendini
Evet 3 gün yapamamıştım spor deliriyordum resmen her yanım sarkmış gibi geliyordu2 gündür insanitiye başlamaya çalışıyorum ama sadece izlemekle kalıyorum
Çok üşengeç oldum kızlar artık alıntı yapmayıp direk beğene basıyorum
tünaydın meleklerimmm su an ev boşaldı geçmiş birikmeden hemen bakayım dedim yattığım yerden tek parmak süperim
çok tşkler cadıcımmm oh alışveriş yapılırsa mesele kalmazgünlük süt bulabilirsen yapması basit cnm kefir tanesini nesli ulaştırabilirse kefirde günlük mayala iç bitanem faydası saymakla bitmiyor sütü bir kavanoza koyup kefir tanesini içine ekliyorum üzerine gazlıbez örtüp mutfak dolaplarından birine koyuyorum karanlık olmalı 24 saat beletip süzüyorum 48 saatte bekletebilirsin biraz ekşimsi oluyor o zaman dikkat etmen gereken tek şey asla metal değmeyecek süzerken plastik süzgeç ve tahta kaşık kullanmalısın kefir tanelerini içe suyuyla yıkayıp peçeteye seriyorum suyu süzülüne tekrar süte ekliyorum bu kadar cnm
demen yeter kuzum tşkler
girerse çok slmlarımızı ilet gülayım
senin misafirperverliğini hiç haketmiyorlar aslında ama insanlık görsünler cnm ama bence yemeğe davet etmeni haketmiyorlar hg demen bile yeterli
bak ya bide istiyom diyo
slm Gülşahım çok tşkler bitanem geçecek inş buna da şükür eve çıktık ya ikimizde iyileşeceğiz inş aminn bitanem
boşver gülayım fazla iyiliği haketmiyorlar hg de yetre4 tanemi bugun telafi etmeye çlş kuzummm
bu itirafın da güzel pişmansın ama doymuşsun
hatırlıyormusun neslim eskiden ben ekmeksiz doyamam derdin şimdi çok bile geliyorkaçamaksız gidersen şeker hastalığın tarihe karışacak cnm inş bende hastanede muz süt ve ceviz yedim hep kahvaltıda gerçekten yetti mezun olana kadar büyük kaçamak yasak artık sana
hepimiz insanız cadıcım nefis durmuyor önemli olan kaçamağın saati ve miktarı erken saatlerde bir iki çatallık bir kaçamağın telafisi var 49 u geçtiğini sanmam
Geldim bitanem şükürrr bende aileme kavuşmuş gibi oldum inanhb kuzum bende çok özledim hepinizi ben sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkasmıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkadından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak
bayramdaki konuşmalarını hatırlıyormusunnnbak rabbim büyükkk karşına kıymetini bilen birini çıkardı hadi inş bitanem hiilal gibi senin evlilik hazırlıklarınıda yaparız aminnn nm nasip çifte düğün yaparız
tünaydın prensess tşkler cnmm tibet yogasımı normal yogamı bebişim
iki saattede olsa yazarım kuzumşu an bende aynı moddayım zayıflamama rağmen sporsuz kalınca şiştim sanki
insanty ye başlayabilirsen önünde şapka çıkarırım zıpla şınavlı harketler koş oooooo kondisyon lazımm
fakat hakikaten yapabilene süper
alıntı işi hakikaten gızık olmuş aşağı yukarı başı dönüyo insanın
Oyy kaptanım tek parmakla yazmak gerçekten çok zor
Tarayla yapıyorum yogayı
Kesinlikle yapabilene süper jillian abla yanında tırt kalırKas yapmak istiyorum bıngıl bıngılım hala hiç sevmem
ilginçmiş ilkkez mi evine gittin canım bu kişininslm canlarım. misafirlikten geldim. kadının evde bişe olmayınca direk meyve çıkardı iki dilim kadar kavun yedim ya. iki tane de bisküvi. çikolata verdi benim oğlan talip olunca direk ona iteledim çaktırmadançok hasar almadım şükür. kesin tatlı kurabiye falan alır diyodum ya almamışlar. bilmiyorum ama ben olsam hiç değilse bir çay yapardım heralde. sallama da olsa. yapayım dedi sonra kendi kendine sallama çay güzel olmaz dedi. anlamadım ne tuhaf tipti yaaaa
geçici süreliğine bizim dairelerden birinde kalıyolar. daha önce de gittim evlerine yemek hazırlamışlardı o da dışardan dı. anladığım kadarıyla bu kadının ne ev işleriyle ne yemekle alakası var. çünkü hep kocam süpürür evi kocam yapar yemeği dyip durdu. anam bir bize böyle tipler denk gelmiyor heraldeilginçmiş ilkkez mi evine gittin canım bu kişinin
geçici süreliğine bizim dairelerden birinde kalıyolar. daha önce de gittim evlerine yemek hazırlamışlardı o da dışardan dı. anladığım kadarıyla bu kadının ne ev işleriyle ne yemekle alakası var. çünkü hep kocam süpürür evi kocam yapar yemeği dyip durdu. anam bir bize böyle tipler denk gelmiyor heralde
he valide sultan deniröylesinede kadın denmez ki ayol
slm canlarım. misafirlikten geldim. kadının evde bişe olmayınca direk meyve çıkardı iki dilim kadar kavun yedim ya. iki tane de bisküvi. çikolata verdi benim oğlan talip olunca direk ona iteledim çaktırmadançok hasar almadım şükür. kesin tatlı kurabiye falan alır diyodum ya almamışlar. bilmiyorum ama ben olsam hiç değilse bir çay yapardım heralde. sallama da olsa. yapayım dedi sonra kendi kendine sallama çay güzel olmaz dedi. anlamadım ne tuhaf tipti yaaaa
öylesinede kadın denmez ki ayol
he valide sultan denir
geçici süreliğine bizim dairelerden birinde kalıyolar. daha önce de gittim evlerine yemek hazırlamışlardı o da dışardan dı. anladığım kadarıyla bu kadının ne ev işleriyle ne yemekle alakası var. çünkü hep kocam süpürür evi kocam yapar yemeği dyip durdu. anam bir bize böyle tipler denk gelmiyor heralde
bulursun insallah. amca oglum vakti zamaninda benim kismetimdeki kim bilir.nerde salak salak geziyor diyordu o hesap :)
slm bitanem hadi neyse atlatmışsın ama hakikaten görgüsüzmüş insan sallama olsa da imkanları dahilinde birşeyler yapmaya çalışır gerçi senin açından iyi oldu boşver
öyle deme böyleleri şanslı olur
katılıyorummm
bana ters bu durum Gülayım ben oturucam eşim iş yapacak yoktamam yardım etmesini isterim ama ben yetişemediğim zamanlarda ancak gerçi o şanslıyı da bulamadık o ayrı
tünaydın meleklerimmm su an ev boşaldı geçmiş birikmeden hemen bakayım dedim yattığım yerden tek parmak süperim
çok tşkler cadıcımmm oh alışveriş yapılırsa mesele kalmazgünlük süt bulabilirsen yapması basit cnm kefir tanesini nesli ulaştırabilirse kefirde günlük mayala iç bitanem faydası saymakla bitmiyor sütü bir kavanoza koyup kefir tanesini içine ekliyorum üzerine gazlıbez örtüp mutfak dolaplarından birine koyuyorum karanlık olmalı 24 saat beletip süzüyorum 48 saatte bekletebilirsin biraz ekşimsi oluyor o zaman dikkat etmen gereken tek şey asla metal değmeyecek süzerken plastik süzgeç ve tahta kaşık kullanmalısın kefir tanelerini içe suyuyla yıkayıp peçeteye seriyorum suyu süzülüne tekrar süte ekliyorum bu kadar cnm
demen yeter kuzum tşkler
girerse çok slmlarımızı ilet gülayım
senin misafirperverliğini hiç haketmiyorlar aslında ama insanlık görsünler cnm ama bence yemeğe davet etmeni haketmiyorlar hg demen bile yeterli
bak ya bide istiyom diyo
slm Gülşahım çok tşkler bitanem geçecek inş buna da şükür eve çıktık ya ikimizde iyileşeceğiz inş aminn bitanem
boşver gülayım fazla iyiliği haketmiyorlar hg de yetre4 tanemi bugun telafi etmeye çlş kuzummm
bu itirafın da güzel pişmansın ama doymuşsun
hatırlıyormusun neslim eskiden ben ekmeksiz doyamam derdin şimdi çok bile geliyorkaçamaksız gidersen şeker hastalığın tarihe karışacak cnm inş bende hastanede muz süt ve ceviz yedim hep kahvaltıda gerçekten yetti mezun olana kadar büyük kaçamak yasak artık sana
hepimiz insanız cadıcım nefis durmuyor önemli olan kaçamağın saati ve miktarı erken saatlerde bir iki çatallık bir kaçamağın telafisi var 49 u geçtiğini sanmam
Geldim bitanem şükürrr bende aileme kavuşmuş gibi oldum inanhb kuzum bende çok özledim hepinizi ben sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkasmıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkadından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak
bayramdaki konuşmalarını hatırlıyormusunnnbak rabbim büyükkk karşına kıymetini bilen birini çıkardı hadi inş bitanem hiilal gibi senin evlilik hazırlıklarınıda yaparız aminnn nm nasip çifte düğün yaparız
tünaydın prensess tşkler cnmm tibet yogasımı normal yogamı bebişim
iki saattede olsa yazarım kuzumşu an bende aynı moddayım zayıflamama rağmen sporsuz kalınca şiştim sanki
insanty ye başlayabilirsen önünde şapka çıkarırım zıpla şınavlı harketler koş oooooo kondisyon lazımm
fakat hakikaten yapabilene süper
alıntı işi hakikaten gızık olmuş aşağı yukarı başı dönüyo insanın
bugün ki menüm kızlar
21 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 yarım domates (büyük boyun yarısı)
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa yeşilçay
10 fındık
SPOR : 55 squat + 260 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
mercimek çorba
salata
ayran
AKŞAM
mercimek çorba ( nihayet bitti)
Su 2 lt yarın sabahı merakla beklemekteyim
sizleri seviyorum yarın görüşmek üzere
selam kızlar bugünki menum
sabah
8-10 ceviz
8 zeytin
peynir
yesil biber
öğle
1 tabak yesil fasulye yemeği
aksam
5 cig kofte
marul
sporsuzum yine3litre su içtim
Evet hatırlıyorum.hakıkatten banucum Rabbim buyuk. ınsanın karsına cıkarıyor bı anda oluyor. İnsallah yaparız ama boyle garıp bısıdır kı ben senın yanına koyamıyorumda kımselerı Cok kıymetını bılen bırılerı olur ınsallahhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?