- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bulursun insallah. amca oglum vakti zamaninda benim kismetimdeki kim bilir.nerde salak salak geziyor diyordu o hesap :)
maşallah cadıcımmm menüde sporda süper hadi gözün aydın akşam acıkmazsın inş az yap bitanem çok yapınca insan bıkıyorgrşrz cnm yarın tartı yüzümüzü güldürsün inş
afiyetolsun cnmmm menün ve su süper sorma bende sürekli yatoyorum şişmezsem iyi
bu işler nasip işi bitanemmm hayırlısı olacaksa olsun bu yaştan sonraoyyy canımsın çok sevdiğindendir oluyor öyle istiyoruzki bizim sevdiklerimiz çok mutlu olsun kimse üzmesin aminnn cnmm hepimiz mutlu olalım inş
inş cnmmm teyzem bizdeyken işim zor sürekli fırça atıyor yemem içinsen sismezsiinn. gecicek hepsi :)
maşallah cadıcımmm menüde sporda süper hadi gözün aydın akşam acıkmazsın inş az yap bitanem çok yapınca insan bıkıyorgrşrz cnm yarın tartı yüzümüzü güldürsün inş
afiyetolsun cnmmm menün ve su süper sorma bende sürekli yatoyorum şişmezsem iyi
bu işler nasip işi bitanemmm hayırlısı olacaksa olsun bu yaştan sonraoyyy canımsın çok sevdiğindendir oluyor öyle istiyoruzki bizim sevdiklerimiz çok mutlu olsun kimse üzmesin aminnn cnmm hepimiz mutlu olalım inş
herkese merhaba ve de günaydın
kilom tam dediğim gibi çıkmış uçmuş işte
50,4 olmuşum
günaydın kardeş takımm
eylülcüm istiharette sanırım biran önce iyleş canım bak sana yetiştimm
az olsun öz olsun bızdıkımmm300 gr cik vermisim ama hic yoktan iyidir mutluyum ben yine de :)
Bana sen 28 inde geldiğin için hala... Evet banucum aynen öyle. Abim evlendi benim yengemide çok severim ama bazen tartısıyolar ya olur bu sonucta karı koca elbet uyusmadıkları noktalar olacak ama içim gidiyor anatamam. Kızmaya baslıyorum. Kıymetlılerımız ya ıstıyoruz hakketten kımse üzmesin onları.
ah banum ben hakkaten sendeki rahatsızlığı kaçırmışım inan neyin var bilmiyorum.acil şifalar.tek parmakta olsa başardım işim yokki akşama kadar yatıyorumgeçmiş olsuna gelen giden olmadığı sürece burdayım
evet cnm hakikaten ama önce tae boo yapsan sonra geçsen daha iyi olmazmı
öözür dilerim kızlar yine olmadı veremedim. çakıldım kaldım 79 larda yaaaa
tşkler neslim belim bitanem sürekli ya yatıyorum ya ayakta duracağım oturunca felaket bklım mr sonucu ne çıkacakah banum ben hakkaten sendeki rahatsızlığı kaçırmışım inan neyin var bilmiyorum.acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?