Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün ki menüm

20 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 yarım domates (büyük boyun yarısı)
1 kare süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
1 fincan yeşilçay
1 olips portakallı limonlu draje
SPOR : 110 squat + 260 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
yarım lahmacun
10 fındık
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3,5 tane köfte
salata
ARA
1 şekersiz türk kahve
yarım bira yanında leblebi fındık

Su 2 lt

[QUOTE="senasevval, post: 36571095, member: 498237"
Canım menün çok iyi ama nescafe dışında bir şey içsen?? Mesela türk kahvesi, filtre kahve veya espresso tarzı. Nescafe çok zararlı şekersiz olsa bile.
[/QUOTE]

haklısın ama çok seviyorum:/ tok da tutuyor. en kolayı da nescafe türk kahvesi de içiyorum her gün. espresso falan bakayım

bugünkü menüm

sabah
2 çorba kaşığı kadar menemen
1 dilim çavdar ekmeği
5-6 siyah zeytin
peynir
maydanoz

öğlen
yarım simit

akşam
fırında balık
salata

1 saat yürüyüş, 2bucuk litre su

menu de spor da cok iyi bence tatlim
Sabah yogasi ne ola ki
tebrikler iraden icin ama Sabah az degil mi nasil dayandin
vay masallah ne guzel spor o

tşkle neslim aminn cnm hepimizin inş

günaydın kızlar nasılsınız ?
banucugumda gelmiş slm vermeden dinlenmemiş bile kuzum ya

geldim şirinem ama şu an yan yatmış vaziyette yazıyorum belim berbat birde kk delirtti tek tek de olsa yapacağız artık sen nasılsın şirinem yeğenim nasıl 3, takıma gelemedim henüz

hoşbuldum Gülaycımmm takıma girdiğinden bu yana daha disiplinli kilo vermeye başladın Gülayım haksızlık etme kendine zaman zamab motivasyon düşüklüğü olur elbet hemen hedef sonu yapacaklarını düşün bak nasıl full motive oluyorsun

kaptaanciiimm hoşgeldin insallah iyisinizdir valide ve sen. cok gecmis olsun seni cok özledik hepimiz oburlasmaya başladık sen yokken valla

hoşbuldum cemremm annem benden iyi çok şükür ben sürekli yatıyorum tek elle kaplumbağa hızıyla yzaıyorum dün gece mr çekildi 28 inde sonucu çıkacak belime sürmediğimiz şey kalmadı bklım istirahatle gecer inş bende sizi çok özledim bitanem oburlalmak yok kaptan döndü tek ellede olsa takipteyim hadi ilk mezunumuzu verelim artık

cok gecmis olsun canim benim. umarim kotu bise cikmaz. tekrar motive oldum meraketme. biraz duser gibi olmustu moralim ama bu gun baya toparladim. bir.arkadadim vardi hani bana kilo verdigimi hic soylemeyen varya. bu gun aradi ay gulay 70 kilo olmusum diyo. hatun hayati boyunca en fazla.80 i gordu bana hava atiyo. ona inat zayiflayacam. ben 70 olsam miss turkey yarismasina katilirim birinci olurum be. ayyyy kendimden sogudum ne.oz guven.patlamasi bu

ablacim cokk cook gecmis olsun iyi istirahat et insallah mr sonucunda da can sikan bir sey cikmaz
annene de tekrar gecmis olsun

canim kaptanim hosgeldin annecigin daha da iyi olur inşallah. sen cok yogun olursun su ara Allah yardimcin olsun. bende birazcik kendimi dagittim 2 haftadir kilom ayni bu hafta da gidisat iyi degil toparlanacagim artik

hoşbuldum bızdıkımmmm tşk ederim bitanemmm evet çok şükür evimizdeyiz cvnmm yorulmak ne kelime uykuzsuzluk bel ağrısı resmen bittim

bitanem okula yeşil alma süt ayran kuru yemiş götürebilirsin cnmcım

Kızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim :)
cansın sen cannn gönlünce dinlen gez kuzummm tatilin tadını çıkar ama diyeti fazla sabote etmeden

cadıcımmm evde birşey olmaması kötü olmuş güne ne kadar geç başlarsan metabolizman o kadar geç çalışmaya başlar kuzumm allah mutlu etsin yeni çiftimizi

bence dışarda olmana rağmen süper idare etmişsin kuzumm

kızlar az önce sabah ve öğlen hatta akşam öğünü diyebileceğim bir saatte yemeğimi bitirdim
kendime gelmeye çalışayım az biraz
saçımı boyayayım bari akşama kocama süpriz olsun

Ben de Sindiden eylülün telini istemiştim varsa diye bugün arayacaktım çok şükür atlatmış o da benim gibi yatıyordur bir an önce iyileşir inş bize gelse de karşılıklı yatsak annem ben eylül inş ağrıları çabucak geçer tamam cnm tartıyı dert etmesin güzelce dinlenip iyileşmesi önemli

afiyetolsun cnmm sporu biraz azalttınmı banamı öyle geldi ne özledim sporu

yeni saçlarını güle güle kullan cadıcımmm bi hayra girsen de benimkileri de aradan çıkarıversen
aç karnına kahve zarar vermez mi
bilemedim bak ama şimdi baya açım biliyo musun
aç karnına şekersiz kahve çok zararlı cnmcım

ay bak hiç aklıma gelmemişti
ama kocam gelio adama soğan kokcam ayol
ben her yemeğin yanın da kuru soğan yerim kuru soğan candır yemek sonrası dişlerini frıçala birde karanfil at hiç sorun olmaz kuzum

afiyetolsun cnm hurmanın yanında yoğurt yersen zararı indirebilirsin ama evde yok tu o an sanırım
nescafeyi terkedebilsrn harika olur cemrem st eklemen daha iyi sporda süper menüde

Ayçacım ne eniştesi ay ay dur ne güzel haberler bunlar ayçam aşıkmı olmuşşş çok sevindim bitanem senin adına hadi bakalım hedef içim süper motivasyon olacak o zaman kıskanman sevdiğini gösteriyor ama fazla çaktırma enişteye bakarsın 6 ay sonra evlilik hazırlıkları yapıyorsunnn çok sevindimmm mutluluklar bitanem ayrıca kıskanmana gerek yo amerikalı hatunları değil seni seçip sevmiş bebişimmm

gezmede olunca malesef uyulmuyor kuzumm çok sıkma kendini ama bencr izin işini düşün zaten konuşmuştuk

bızdıkımm incelme olsada tartıya yansımaz bazen muhtemelen kas oluşmuştur cuma gunu harici tartılmıyoruz hem kuzummm:)

işte böyleee erkekler yediklerini genetik olarak kolay yakabiliyor cnmm bizler biraz şanssızız sabahtan aklşama kadar aç kalıyorsa leptin bozulur kuzum mutlaka arada birşey yiyordur

dambıllara birden yüklenme istersen yavaş yavaş artır yarım kiloluk su şişeleriyle başla bence

aynen bende öyle düşünmüştüm sade yapcam çorbayı
ayran olayı iyimiş bende yapayım kendimiz yapıyoruz dimi?

yoğurt ve kefiri ben kendim mayalıyorum cnmm en sağlıklısı

kizlar bu saat oldu bise yemedim hala kendimi kutluyorum. sadece biraz cay ve bir fincan kahve ictim. badim cok agriyodu bir agri kesici aldim. esim gelene kadar da bise yemeyecem kararliyim
ayran içebilirdin bitanemmm

geçmiş olsun canım bende de bu sabah bi boğaz ağrısı yanması var ya hadi hayırlısı

Sindim ve cadıcım ikinize de4 geçmiş olsun

görürmüyüm diye bir cümlemiz varmı bizim neslim göreceğim diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…