- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
menu de spor da cok iyi bence tatlimSelam kızlar fena şiştim yaa zor oturuyorumfasulye çok güzell olmuş dayanamadım fazla yedim sanırım
Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Akşam:
Taze fasulye
Kabak yemeği(Pirinçler anneme gitti)
Yoğurt
Salata
Spor:Sabah yogası 100 mekik 50 squat 25 şınav
Su:3 litre
tebrikler iraden icinslm kizlar basardiiiim esim gelene kadar bise ymedim menumu yazayim
sabah: sahanda yumurta ama cok az, yarim salatalik, 5 zeytin
aksam: 4 kasik kadar yarma pilavi, 4 kasik kadar kiyma kavurmasi, 1 kase mercimek corbasi ve yogurtlu patlican salatasi
spor: kol karin ve bacak kaslari icin gguclendirici hareketler
sivi: bol su, 600 ml kadar maydonozlu kaysili form cayi, buyuk fincan turk kahvesi
vay masallahbugün ki menüm
20 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 yarım domates (büyük boyun yarısı)
1 kare süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
1 fincan yeşilçay
1 olips portakallı limonlu draje
SPOR : 110 squat + 260 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
yarım lahmacun
10 fındık
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3,5 tane köfte
salata
ARA
1 şekersiz türk kahve
yarım bira yanında leblebi fındık
Su 2 lt
bugünkü menüm
sabah
2 çorba kaşığı kadar menemen
1 dilim çavdar ekmeği
5-6 siyah zeytin
peynir
maydanoz
öğlen
yarım simit
akşam
fırında balık
salata
1 saat yürüyüş, 2bucuk litre su
alisana kadar cok rahatsiz edici kaptanim haklisinbu yeni kk yı beğenmedim yazdığım cevaplar yok olduuu
biliyorum az ama icim almiyor ya. heleki birde dilayi zabdetmeye calidiyom ayni zamanda o zaman hepten istahim kapaniyormenu de spor da cok iyi bence tatlim
Sabah yogasi ne ola ki
tebrikler iraden icinama Sabah az degil mi nasil dayandin
vay masallahne guzel spor o
alisana kadar gicik ta alidinca fena degil. birkac gun sonra gecer :)bu yeni kk yı beğenmedim yazdığım cevaplar yok olduuu
anladim tabi bebisle zor oluyordur haklisin ac hissetmediysen sorun yoktur bencebiliyorum az ama icim almiyor ya. heleki birde dilayi zabdetmeye calidiyom ayni zamanda o zaman hepten istahim kapaniyor
tşkle neslim aminn cnm hepimizin inşkaptancım çok geçmiş olsun tekrar her şey gönlünce olsun
kızlar dün menu yazamadım
sabah kk kahvaltısı peynirli omletle
öğle ayran fındık
akşam semiz yemeği ve kabak yemeği yoğurtla+fındık
yatmadan önce ayran+fındık susamlı ballı 2 parça tatlı
spor yurume+yuzme
günaydın kızlar nasılsınız ?
banucugumda gelmiş slm vermeden dinlenmemiş bile kuzum ya
canım hoş geldin geçmiş olsun. umarım annen daha iyidir şimdi. ben azıcık diyetten koptum gibi toparlamak için yırtınıyorum resmen. son günlerde duyduğum sözler moralimi biraz toparladı. çoktandır görüşmediğim insanlar ne kadar zayıfladığımı ve gençleştiğimi söyleyip az da olsa devam etmem için beni kendime getirmeye başladı. şükür bu gün sporumu yaptım. yediklerim biraz falsoluydu ama en azından şekerli değildi. misafirlikteydim kısır ve sarma yedim. ve kahvenin yanında sunulan o çekici çikolatalara hayır diyebildiğim için kendimi çok iyi hissettim açıkçası. inşallah cumaya kadar toparlayabilirim ve 79,3 ü tekrardan görebiliyorum diye umutediyorum.7
kaptaanciiimm hoşgeldin insallah iyisinizdir valide ve sen. cok gecmis olsun seni cok özledik hepimiz oburlasmaya başladık sen yokken valla
alisana kadar gicik ta alidinca fena degil. birkac gun sonra gecer :)
cok gecmis olsun canim benim. umarim kotu bise cikmaz. tekrar motive oldum meraketme. biraz duser gibi olmustu moralim ama bu gun baya toparladim. bir.arkadadim vardi hani bana kilo verdigimi hic soylemeyen varya. bu gun aradi ay gulay 70 kilo olmusum diyo. hatun hayati boyunca en fazla.80 i gordu bana hava atiyo. ona inat zayiflayacam. ben 70 olsam miss turkey yarismasina katilirim birinci olurum be. ayyyy kendimden sogudum ne.oz guven.patlamasi butşkle neslim aminn cnm hepimizin inş
geldim şirinem ama şu an yan yatmış vaziyette yazıyorum belim berbat birde kk delirttitek tek de olsa yapacağız artık sen nasılsın şirinem yeğenim nasıl 3, takıma gelemedim henüz
hoşbuldum Gülaycımmm takıma girdiğinden bu yana daha disiplinli kilo vermeye başladın Gülayım haksızlık etme kendine zaman zamab motivasyon düşüklüğü olur elbet hemen hedef sonu yapacaklarını düşün bak nasıl full motive oluyorsun
hoşbuldum cemremm annem benden iyi çok şükür ben sürekli yatıyorum tek elle kaplumbağa hızıyla yzaıyorum dün gece mr çekildi 28 inde sonucu çıkacak belime sürmediğimiz şey kalmadı bklım istirahatle gecer inşbende sizi çok özledim bitanem oburlalmak yok kaptan döndü tek ellede olsa takipteyim hadi ilk mezunumuzu verelim artık
ablacim cokk cook gecmis olsun iyi istirahat et insallah mr sonucunda da can sikan bir sey cikmaztşkle neslim aminn cnm hepimizin inş
geldim şirinem ama şu an yan yatmış vaziyette yazıyorum belim berbat birde kk delirttitek tek de olsa yapacağız artık sen nasılsın şirinem yeğenim nasıl 3, takıma gelemedim henüz
hoşbuldum Gülaycımmm takıma girdiğinden bu yana daha disiplinli kilo vermeye başladın Gülayım haksızlık etme kendine zaman zamab motivasyon düşüklüğü olur elbet hemen hedef sonu yapacaklarını düşün bak nasıl full motive oluyorsun
hoşbuldum cemremm annem benden iyi çok şükür ben sürekli yatıyorum tek elle kaplumbağa hızıyla yzaıyorum dün gece mr çekildi 28 inde sonucu çıkacak belime sürmediğimiz şey kalmadı bklım istirahatle gecer inşbende sizi çok özledim bitanem oburlalmak yok kaptan döndü tek ellede olsa takipteyim hadi ilk mezunumuzu verelim artık
canim kaptanim hosgeldinannecigin daha da iyi olur inşallah. sen cok yogun olursun su ara Allah yardimcin olsun. bende birazcik kendimi dagittim 2 haftadir kilom ayni bu hafta da gidisat iyi degil toparlanacagim artik
Yok canım lise :) Yemekhane varda ben öğlen yemek yemeyi sevmeyen biriyim atıştırmalık bişiler arıyorum hep
Öğlenleri eve gidiyorum genellikle ama arkadaşlarla çok sık dışarıya çıkarız. Çıktığımızda da hep burger king malesef
Kendine dikkat et canım benim sağ salim git
Cık cık kola olmamış canım
Afiyet olsun canım
Bende kuruyemiş götürmeyi düşünüyorum ama kantinden bir şey almayana bön bön bakıyorlar
Misafir vardı herkese verince bana da dibi kaldı
Sağol canım sende çok iyi gidiyorsun. Ama sanırım ben bu hafta kilo veremicem
Afiyet olsun canım yazın otobüsler dondurma da ikram ediyorlar
Hoşgeldin kaptanımAnnene çok geçmiş olsun sağ salim eve döndünüz ya Allaha bin şükür. Sen güzelce dinlen
çok yorulmuşsundur
Yatmadan öncekiler olmamış ama spor iyi
cansın sen cannn gönlünce dinlen gez kuzummm tatilin tadını çıkar ama diyeti fazla sabote etmedenKızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim :)
şu saat oldu hala birşey yiyemedim
dün gece geldik ev
ev tam takır kuru bakır
sabah ap.görevlisine liste yazdım almamış sinirim kalktı
şimdi siparişleri bekliyorum ki kahvaltımı edeyim
oooff oooof düzensizlik kilo aldırıyor bana korkuyorum
kaç zamandır düzgün beslenemiyorum
düzgün şeyler yiyordum ama düzgün saatlerde yiyemedim
bugünde allak bullak oldum
yarın itibariyle yine aynı düzende devam edicem
sporumuda ihmal ettim bi hayli bu nişan koşuşuturması yüzünden
görümcem beni hep yanında istediğinden böyle olmak zorundaydı
herşey güzeldi ama acayip yoruldum
ve daha neler neler
şimdide geçmişi okumak istiyorum az yazmayında birikmesin
kizlar aksam giremeyecegim simdiden menu yaziyim
Sabah
1 yumurtadan omlet peynir 11 zeytin domates salatalik 4 ceviz
ogle
1 avuc findik-beyaz leblebi karisimi 1 kucuk muz 1 sise kefir (disaridaydim ve cok acikmistim ben de bunlari yedim)
aksam
bugdayli yogurt corbasi olacak 1 kase falan belki 2 kaseicerim
eylulden haber getirdim dun ameliyatini olmus sukur. eve gelmis ama agridan kimildayamiyormus. pc yi de acamiyomus dogal olarak. cuma tartilip bana doyleyecek. ben de eklicem. oyle soyledi. banuya soylr iyilesir iyilesmez gelecem dedi. insallah agrilari bir an once.gecer de.aramiza katilir
kızlar az önce sabah ve öğlen hatta akşam öğünü diyebileceğim bir saatte yemeğimi bitirdim
kendime gelmeye çalışayım az biraz
saçımı boyayayım bariakşama kocama süpriz olsun
Daha yeni farkettim ben dünkü menümü yazmamışım
Sabah:
Hindi külbastı
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz
Avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı
Akşam:
Bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Spor:50 squat 30 şınav 300 ip atlama
hoşbuldum canımcım
eğlenmekten ziyade aşırı yoruldum
en küçük gelin olmanın dezavantajları işte
yarın itibariyle eski düzene döncem
saçlarımı boyadım ama pek bi renk farkı olmadı ya canım sıkıldı ona
benim koca da saç boyatmayınca kızıyor
aç karnına şekersiz kahve çok zararlı cnmcımaç karnına kahve zarar vermez mi
bilemedim bak ama şimdi baya açım biliyo musun
Bugünkü menüm
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık zeytin peynir
Avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı
Ara:
Sütlü filtre kahve
Akşam:
Tarhana çorbası
Bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Spor:1 saat yürüyüş 50 squat 25 şınav eğer üşenmezsem mekik çekicem
ben her yemeğin yanın da kuru soğan yerim kuru soğan candır yemek sonrası dişlerini frıçala birde karanfil at hiç sorun olmaz kuzumay bak hiç aklıma gelmemişti
ama kocam gelio adama soğan kokcam ayol
bugünki menüm
19 AĞUSTOS
SABAH-ÖĞLE
3 yumurtadan yeşilsoğanlı omlet
1 salatalık
1 kare süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
ARA
2 hurma
AKŞAM
1,5 lahmacun
Salata
Ayran
su çok az 600 ml ama uyuyana kadar 1,5 lt tamamlarım en azından
nescafeyi terkedebilsrn harika olur cemrem st eklemen daha iyiselamlaar :) bugünkü menüm
sabah
tereyağında 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
10 siyah zeytin
peynir
2 dana jambon
domates, salatalık, sivri biber
öğle
1 kase mercimek çorbası
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
çoban salata
ben günde 1 veya 2 kez şekersiz nescafe içiyorum içine rengi değişecek kadar süt de koyuyorum. sütü saymalı mıyım? :)
2litre civarı su, 100 squat 50 şınav, 20 mekik, 40 dk yürüyüş
Tanıya tanıya canım. eniştenin gölü ilk gördüğünde hatta resmimi ilk gördüğünde bana kaymış ama uzunca süre görüşememiştik. Sonra oldu bi şekilde. Çok zor. Çok özlüyorum. Bi de hiç olazdı ama çok kıskanıyorumAmrikalı hatunlarda çok rahat .
Slm kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum ve sanırım boğazım ağrıyor inşallah hasta olmam
İlk 2 hafta için kaptanım dan izin isticem sonra yine sizlerle olurum çünkü ansızın yemege misafir geliyo ve annemle anlaştığımız yemek menümüz mecburi değişmek zorunda kalıyo
Hem bende biraz hevesimi alırım bu iki haftada
kizlar nasilsiniz
ben cok garip oldum ya diyet yapmiyorum sanki ama bir de soyle bir sey var baya sikilastim ve gobegim iyi gitti mesela su 1 haftada eski sigamadimi elbiselerime falan sigabiliyorum rahatlikla ama tarti durmadan daha fazla arti gosteriyor ne yapacagimi bilmiyorum
patatessiz yap canım. ben piştiğinde glisemik indeksi artıyor diye havuç ta koymuyorum artık. tek soğan koyuyom bol baharat güzel oluyor
Glisemik indeksi dusuk doyurucu bbir icecek. Ayrica kilo vermede cok yardimci. Biliyosun her ogun yogurt yiyenler daha cok yag yakiyolar
İstemsiz kilo veriyo. Sabah kahvaltisini yapip cikiyor aksam sekize kadar cay ve su dan baska bise gecmiyor bogazindan. Esim dershaneci ve kayit donemi basladi. Afedersin wc ye gidecek zaman bulamiyorlar. Bende sen gidince acaba agzimidiksem de pipetle sudan baska bise girmesemi diyorum.
slm kızlar. acayip motiveyim bu gün. eşimden pis gaza geldim. adam hiç bir şey yapmadan leptinle verdi o kadar kiloyu ya. ben de bir tarafımı yırtıyom kilo verecem diye. maşallah bu gün iyi gidiyorum ama spor yapmadım daha. bu gün önce ev işi yapayım dedim. sıcaklardan sanırım hal kalmıyor ya. biraz sonra hiç değilse kas sıkılaştırıcı bişeler yapayım. hayvani dambıllarımı çıkarayım piyasaya. 2 kilo ya yerinden kalkmıyo. ya da benim kaslar çok zayıf
aynen bende öyle düşünmüştüm sade yapcam çorbayı
ayran olayı iyimiş bende yapayım kendimiz yapıyoruz dimi?
kizlar bu saat oldu bise yemedim hala kendimi kutluyorum. sadece biraz cay ve bir fincan kahve ictim. badim cok agriyodu bir agri kesici aldim. esim gelene kadar da bise yemeyecem kararliyim
geçmiş olsun canım bende de bu sabah bi boğaz ağrısı yanması var ya hadi hayırlısı
allahallah neden istiyorki acaba. ben nutellayı bile bıraktım artık canım tatlıda çekmiyor. ama yemek istediğim zaman makul oranda tadıyorum yetiniyorum. cuma ne olacak pek meraktayım 78 i görürmüyüm ne dersin.spor yok ya ondan çekiniyorum.bu gün kızkardeşimde gelecek spor gene olmaz 10 gün anca yürüyüş yuzmeyle idare artık bi süre
kizlar menumu yazip cikayim aksam geri donerim
Sabah
1 yumurtadan omlet 10 zeytin peynir domates salatalik 1 kuru kayisi 1 cb ceviz-findik kar.
ara
sutlu turk kahvesi
afiyetolsun cnmakşamı bulurum inş mesajları çorba ettim
Selam kızlar fena şiştim yaa zor oturuyorumfasulye çok güzell olmuş dayanamadım fazla yedim sanırım
Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Akşam:
Taze fasulye
Kabak yemeği(Pirinçler anneme gitti)
Yoğurt
Salata
Spor:Sabah yogası 100 mekik 50 squat 25 şınav
afiyetolsun cnmm taze fasulye en ideal ama ben bıktım kıştan bu yana anneme dokunmayan tek yemek göresim yok
sabah yogası neki
afiyetolsun cnmmmmslm kizlar basardiiiim esim gelene kadar bise ymedim menumu yazayim
sabah: sahanda yumurta ama cok az, yarim salatalik, 5 zeytin
aksam: 4 kasik kadar yarma pilavi, 4 kasik kadar kiyma kavurmasi, 1 kase mercimek corbasi ve yogurtlu patlican salatasi
spor: kol karin ve bacak kaslari icin gguclendirici hareketler
sivi: bol su, 600 ml kadar maydonozlu kaysili form cayi, buyuk fincan turk kahvesisabah az olmamışmı bana az geldi bitanemm iyi dayanmışsın akşama kadar peynir ve kuruyemiş eklemelisin bence bitanem
bugün ki menüm
20 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 kare süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
1 fincan yeşilçay
1 olips portakallı limonlu draje
SPOR : 110 squat + 260 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
yarım lahmacun
10 fındık
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3,5 tane köfte
salata
ARA
1 şekersiz türk kahve
yarım bira yanında leblebi fındık
Su 2 lt
afiyetolsun cnmmm spor süper ama bira ve leblebi diyette tehlikeli cadıcımmm:KK63:
bugünkü menüm
sabah
2 çorba kaşığı kadar menemen
1 dilim çavdar ekmeği
5-6 siyah zeytin
peynir
maydanoz
öğlen
yarım simit
akşam
fırında balık
salata
1 saat yürüyüş, 2bucuk litre su
afiyetolsun cnmmm öğlen simit yerine yoğurt meyve yesen daha süper olurdu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?