- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
aaaaa kaptanimiz gelmis hosgelmis yeni gordumSlm meleklerimmmmmşükür kavuşturana hepinizi çok özledim öncelikle bunu belirteyim sağolsun Sindimden haberleri aldım kk değişimi nedeniyle okumak bile sinir etti beni reklamlar yüzünden bugün öğleden sonra çıktık çok şükür sabahtan bende beyin cerrahisine gittim yarın gece 2 de mr ım çekilecek hayırlısı bakalım annemin ameliyatı güzel geçti fakat çok sorun yaşadık gerek diyalizler esnasında kataterlerin tıkanıp tekrar takılması gerekse ameliyat sonrasında kanamanın durmaması çok zorladı bizi neyseki şu an iyi sadece ameliyat yerinde diren takılı sürekli kirli kan doluyor eve geldik ya şükür gelen giden az önceye kadar ev fulldü bir süre yoğun oluruz
tek tek alıntı yapmaya çalıştım ama zor olacak sanırım zaten tüm geçmişi bitiremedim yatağa atmak için zor tutuyorum kendimi ama sizleri çok özledim en azından slm vereyim dedim
Öncelikle Gülaycım ve Eylülcüm geçmiş doğum günleriniz kutlu olsunEylüm hastahanede olduğunu biliyorum bitanem sağ salim ameliyatını atlat gel inşallah biz hastahaneden kurtulduk darısı senin başına bitanem allah ne eksik etsin ne de düşürsün hakikaten
Sindimm sağ salim tr ye gelmişsindir inş gönlünce gez eğlen bitanem yokluğumda hiç beni aratmadığın için çok tşk ederim kuzummhepiniz hakikaten süperdiniz geçen haftaki birinciliğinizden ötürü tbrk ediyorum gerçekten takım ruhu bu olsa gerek hepinize tşk ederim
Fatmacım anneannene çok geçmiş olsun bitanemm ellerinden öpüver yerime
Neslim nihayet 80 altına indin tbrk ederim cnm azminden dolayı gülay sindi ve sen üçlü rakip oldunuz
Cadıcım hoşgeldinn 3 haftada süper kilo verdin bitanem gezmede olmana rağmen tbrkler
Özge cemre sena bızdıklarımm uslu durduğunuz için tşkler
Feridem sen kayıplardasın inşallah bir sorun yoktur cnm 2. kez bildirimde bulunmamışsın inş herşey yolundadır ve aramıza dönersin kuzum:)
Leylacım diskalifiye olmana çok üzüldüm fakat takım kuralları malesef dönersen yine bizimle birlikte motive olabilirsin takımda olamazsan bile inş senin içinde herşey yolundadır
Aytenim eşinin gitmesine az kaldı sanırım o yüzden sık giremedin askere uğurlayalım sonra tam gaz bizimlesin bitanemm
Şimdilik müsade istiyorum yarın fırsat buldukça burda olurum meleklerim hepinizi çok seviyorum ve tekrar motivasyonumuzu kazanıp teker teker mezun edelim sizi anlaştıkmı
o tatlilar hem de yatmadan once olmamis canim yoksa cok iyiymiskaptancım çok geçmiş olsun tekrar her şey gönlünce olsun
kızlar dün menu yazamadım
sabah kk kahvaltısı peynirli omletle
öğle ayran fındık
akşam semiz yemeği ve kabak yemeği yoğurtla+fındık
yatmadan önce ayran+fındık susamlı ballı 2 parça tatlı
spor yurume+yuzme
niye kilo veremeyesin canim regl haftan falansa normaldirYok canım lise :) Yemekhane varda ben öğlen yemek yemeyi sevmeyen biriyim atıştırmalık bişiler arıyorum hep
Öğlenleri eve gidiyorum genellikle ama arkadaşlarla çok sık dışarıya çıkarız. Çıktığımızda da hep burger king malesef
Kendine dikkat et canım benim sağ salim git
Cık cık kola olmamış canım
Afiyet olsun canım
Bende kuruyemiş götürmeyi düşünüyorum ama kantinden bir şey almayana bön bön bakıyorlar
Misafir vardı herkese verince bana da dibi kaldı
Sağol canım sende çok iyi gidiyorsun. Ama sanırım ben bu hafta kilo veremicem
Afiyet olsun canım yazın otobüsler dondurma da ikram ediyorlar
Hoşgeldin kaptanımAnnene çok geçmiş olsun sağ salim eve döndünüz ya Allaha bin şükür. Sen güzelce dinlen
çok yorulmuşsundur
Yatmadan öncekiler olmamış ama spor iyi
belli olmaz mi yoklugun canimKızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim :)
ben de fast food a biraz duskunum ya canim nasil hamburger menu istiyor anlatamam zararli oldugunu bile bile bir deHoşgeldin canım benim özlemiş misin istanbulu?
Benim için de bol bol gez istanbulu çok severim kendilerini.
Ben yerdim kesin. Çikolataya falan değil de tek zaafım dondurma
Mecbur olmasan muza hayır derdim de olsun canım afiyet olsun yaramasın
Öyle yapıcam artık canım. Benim en yakın arkadaşım fast food aşığıdır. Bir de et yemez ölüyorum onunla yemek yerken
Yok canım etlerinden haberim var. Ben 2 senedir kola içmiyorum.Burgera gidince bile ayran içerim.
En yakın arkadaşım yüzünden burgera gidiyorum yoksa benim canım istemiyor bile
oooo valla guzel cevap vermisahhah aç değilmiş yiyeceğimi söyledim ye hayatım ben o kokunun içinde mis kokunu alırım diyor paşam
pide yesem mantarlı kaşarlı nolur ki
o senin yas pastana laf etmeliydim ama ben de senle ayni durumdayim bir sey diyemiyorummenu yazayim bari bu gun
sabah: bir yumurtayla sahanda sucuklu yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1/3 kadar salatalik (hatayi az yemekte yaptim)
oglenden sonra: 1 caybardagi kadar yer fistigi, kalin dilim yas pasta
aksam: iki kadik bulgur pilavi, bir kase nohut yahni ( ama ac hissediyom az daha nohut yiyebilirim)
spor: 25 dk eliptik bisiklet, 20 dk trambolin, 10 dk karin bacak harekwtleri falan
sivi almaya calistim kahvemi de ictim biraz sonra maden suumu da icerim tamamdir
yine arada.falso verdim ya yoksa fena degilmis menu
hahah enistemiz de takima uye olup sirlarini paylassinkizlar benim koca delirtiyo beni 83 kiloya dustu sozdehedefi80 di 78e cekmis hedefi. o benden dahaiyi gidiyo sanki kahvaltidan sonra aksama kadar bise yiyemiyo leptin tavan yapiyo tabi
menu guzelmis tatlim afiyet olsunbugünki menüm
19 AĞUSTOS
SABAH-ÖĞLE
3 yumurtadan yeşilsoğanlı omlet
1 salatalık
1 yarım domates (büyük boyun yarısı)
1 kare süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
ARA
2 hurma
AKŞAM
1,5 lahmacun
Salata
Ayran
su çok az 600 ml ama uyuyana kadar 1,5 lt tamamlarım en azından
cok iyi gidiyorsun canimselamlaar :) bugünkü menüm
sabah
tereyağında 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
10 siyah zeytin
peynir
2 dana jambon
domates, salatalık, sivri biber
öğle
1 kase mercimek çorbası
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
çoban salata
ben günde 1 veya 2 kez şekersiz nescafe içiyorum içine rengi değişecek kadar süt de koyuyorum. sütü saymalı mıyım? :)
2litre civarı su, 100 squat 50 şınav, 20 mekik, 40 dk yürüyüş
dikkat et kendine canim istanbulun havasi hep carpiyor insaniSlm kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum ve sanırım boğazım ağrıyor inşallah hasta olmam
İlk 2 hafta için kaptanım dan izin isticem sonra yine sizlerle olurum çünkü ansızın yemege misafir geliyo ve annemle anlaştığımız yemek menümüz mecburi değişmek zorunda kalıyo
Hem bende biraz hevesimi alırım bu iki haftada
haklisin da iste tarti cok moral bozuyorkilo verilmese bile sıklaşma bedeni toparlıyor kilo vermiş gibi
iyi bir şey bu
o 2 kasik pilav disinda iyi gayet o kadar da olsun artikselam kızlar dün uğrayamadım.menude yazamadım yazıp biraz geçmiş yapayım
12/8/14 menum
kalkınca kefir,çörekotu,keten tohumu,2brd su
sabah karatay kahvaltısı
öğle ızgara köfte az patates kızartma 2 kaşık pirinç pilav
akşam yarmalı yayla çorbası, y.mercimekli bulgurlu,asma yapraklı pilavımsı yemek yoğurt
spor sabah 30dk yurume+15dk plates
spor akşam 20dk yurume
evet o hep öyle cevaplar veriyor böyleoooo valla guzel cevap vermis
haklisin da iste tarti cok moral bozuyor
canım neler neler istiyor bir bilsenkızlar moral bozmak koyvermek yok motivasyonu kaybetmeyin aradaki kaçamaklara takılmadan yola tam gaz devam
eriyecek bu kilolar hadi gayrett
allahallah neden istiyorki acaba. ben nutellayı bile bıraktım artık canım tatlıda çekmiyor. ama yemek istediğim zaman makul oranda tadıyorum yetiniyorum. cuma ne olacak pek meraktayım 78 i görürmüyüm ne dersin.spor yok ya ondan çekiniyorum.bu gün kızkardeşimde gelecek spor gene olmaz 10 gün anca yürüyüş yuzmeyle idare artık bi sürecanım neler neler istiyor bir bilsen
valla niye böyleyim bilmiyorum ama fenalardayımallahallah neden istiyorki acaba. ben nutellayı bile bıraktım artık canım tatlıda çekmiyor. ama yemek istediğim zaman makul oranda tadıyorum yetiniyorum. cuma ne olacak pek meraktayım 78 i görürmüyüm ne dersin.spor yok ya ondan çekiniyorum.bu gün kızkardeşimde gelecek spor gene olmaz 10 gün anca yürüyüş yuzmeyle idare artık bi süre
bugünki menüm
19 AĞUSTOS
SABAH-ÖĞLE
3 yumurtadan yeşilsoğanlı omlet
1 salatalık
1 yarım domates (büyük boyun yarısı)
1 kare süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
ARA
2 hurma
AKŞAM
1,5 lahmacun
Salata
Ayran
su çok az 600 ml ama uyuyana kadar 1,5 lt tamamlarım en azından
selamlaar :) bugünkü menüm
sabah
tereyağında 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
10 siyah zeytin
peynir
2 dana jambon
domates, salatalık, sivri biber
öğle
1 kase mercimek çorbası
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
çoban salata
ben günde 1 veya 2 kez şekersiz nescafe içiyorum içine rengi değişecek kadar süt de koyuyorum. sütü saymalı mıyım? :)
2litre civarı su, 100 squat 50 şınav, 20 mekik, 40 dk yürüyüş
Slm kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum ve sanırım boğazım ağrıyor inşallah hasta olmam
İlk 2 hafta için kaptanım dan izin isticem sonra yine sizlerle olurum çünkü ansızın yemege misafir geliyo ve annemle anlaştığımız yemek menümüz mecburi değişmek zorunda kalıyo
Hem bende biraz hevesimi alırım bu iki haftada
kizlar nasilsiniz
ben cok garip oldum ya diyet yapmiyorum sanki ama bir de soyle bir sey var baya sikilastim ve gobegim iyi gitti mesela su 1 haftada eski sigamadimi elbiselerime falan sigabiliyorum rahatlikla ama tarti durmadan daha fazla arti gosteriyor ne yapacagimi bilmiyorum
selam kızlar dün uğrayamadım.menude yazamadım yazıp biraz geçmiş yapayım
12/8/14 menum
kalkınca kefir,çörekotu,keten tohumu,2brd su
sabah karatay kahvaltısı
öğle ızgara köfte az patates kızartma 2 kaşık pirinç pilav
akşam yarmalı yayla çorbası, y.mercimekli bulgurlu,asma yapraklı pilavımsı yemek yoğurt
spor sabah 30dk yurume+15dk plates
spor akşam 20dk yurume
o tatlilar hem de yatmadan once olmamis canim yoksa cok iyiymis
niye kilo veremeyesin canim regl haftan falansa normaldir
sanirim ben de kilo veremeyecegim bu haftatarti durmadan art gosterip duruyor anlayamadim bir sey
belli olmaz mi yoklugun canimiyice dinlen istanbulun keyfini cikar
ben de fast food a biraz duskunum ya canim nasil hamburger menu istiyor anlatamam zararli oldugunu bile bile bir de
oooo valla guzel cevap vermis
o senin yas pastana laf etmeliydim ama ben de senle ayni durumdayim bir sey diyemiyorum
hahah enistemiz de takima uye olup sirlarini paylassin
ama saka bir yana kilo vermek isteyince erkekler cok kolay veriyor metabolizma ne gicik sey ya
menu guzelmis tatlim afiyet olsun
cok iyi gidiyorsun canim
dikkat et kendine canim istanbulun havasi hep carpiyor insani
haklisin da iste tarti cok moral bozuyor
patatessiz yap canım. ben piştiğinde glisemik indeksi artıyor diye havuç ta koymuyorum artık. tek soğan koyuyom bol baharat güzel oluyormercimek çorbası yapmak istiorum ama içine patates giriyor onun yerine ne koyabilirim??
Glisemik indeksi dusuk doyurucu bbir icecek. Ayrica kilo vermede cok yardimci. Biliyosun her ogun yogurt yiyenler daha cok yag yakiyolarkızlar ayranı neden fazla tüketmemizi öneriyorsunuz ve kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazırları mı tüketiyorsunuz?
İstemsiz kilo veriyo. Sabah kahvaltisini yapip cikiyor aksam sekize kadar cay ve su dan baska bise gecmiyor bogazindan. Esim dershaneci ve kayit donemi basladi. Afedersin wc ye gidecek zaman bulamiyorlar. Bende sen gidince acaba agzimidiksem de pipetle sudan baska bise girmesemi diyorum.itiraz et bence =)
kabul etmezse sen durumu kabul et sonra sen onun yaptığını yap
aynen bende öyle düşünmüştüm sade yapcam çorbayıpatatessiz yap canım. ben piştiğinde glisemik indeksi artıyor diye havuç ta koymuyorum artık. tek soğan koyuyom bol baharat güzel oluyor
Glisemik indeksi dusuk doyurucu bbir icecek. Ayrica kilo vermede cok yardimci. Biliyosun her ogun yogurt yiyenler daha cok yag yakiyolar
İstemsiz kilo veriyo. Sabah kahvaltisini yapip cikiyor aksam sekize kadar cay ve su dan baska bise gecmiyor bogazindan. Esim dershaneci ve kayit donemi basladi. Afedersin wc ye gidecek zaman bulamiyorlar. Bende sen gidince acaba agzimidiksem de pipetle sudan baska bise girmesemi diyorum.
yogurtu mu sordun kendimiz mi yapiyoz diye. onu sorduysan malesef ben yapmiyorym. gecen bi tesebbus ettim yapmaya sut olmadi anlamadim. cokelege donusturdum. mandirada hazirlanan ev yogurtlari varya ondan aliyorum. marketten degil ama sut urunleri satan dukkanlardan aliyorum. ne derece saglikli ondan emin degilim amaaynen bende öyle düşünmüştüm sade yapcam çorbayı
ayran olayı iyimiş bende yapayım kendimiz yapıyoruz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?