Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar dün uğrayamadım.menude yazamadım yazıp biraz geçmiş yapayım
12/8/14 menum
kalkınca kefir,çörekotu,keten tohumu,2brd su
sabah karatay kahvaltısı
öğle ızgara köfte az patates kızartma 2 kaşık pirinç pilav
akşam yarmalı yayla çorbası, y.mercimekli bulgurlu,asma yapraklı pilavımsı yemek yoğurt
spor sabah 30dk yurume+15dk plates
spor akşam 20dk yurume

aaaaa kaptanimiz gelmis hosgelmis yeni gordum
annecigine cok cok gecmis olsun ablacim senin mr da da sorun cikmaz insallah ya

o tatlilar hem de yatmadan once olmamis canim yoksa cok iyiymis
niye kilo veremeyesin canim regl haftan falansa normaldir
sanirim ben de kilo veremeyecegim bu hafta tarti durmadan art gosterip duruyor anlayamadim bir sey
Kızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim :)
belli olmaz mi yoklugun canim iyice dinlen istanbulun keyfini cikar
ben de fast food a biraz duskunum ya canim nasil hamburger menu istiyor anlatamam zararli oldugunu bile bile bir de

ahhah aç değilmiş yiyeceğimi söyledim ye hayatım ben o kokunun içinde mis kokunu alırım diyor paşam

pide yesem mantarlı kaşarlı nolur ki
oooo valla guzel cevap vermis
o senin yas pastana laf etmeliydim ama ben de senle ayni durumdayim bir sey diyemiyorum
kizlar benim koca delirtiyo beni 83 kiloya dustu sozdehedefi80 di 78e cekmis hedefi. o benden dahaiyi gidiyo sanki kahvaltidan sonra aksama kadar bise yiyemiyo leptin tavan yapiyo tabi
hahah enistemiz de takima uye olup sirlarini paylassin
ama saka bir yana kilo vermek isteyince erkekler cok kolay veriyor metabolizma ne gicik sey ya
menu guzelmis tatlim afiyet olsun
cok iyi gidiyorsun canim
dikkat et kendine canim istanbulun havasi hep carpiyor insani
kilo verilmese bile sıklaşma bedeni toparlıyor kilo vermiş gibi
iyi bir şey bu
haklisin da iste tarti cok moral bozuyor

o 2 kasik pilav disinda iyi gayet o kadar da olsun artik

oooo valla guzel cevap vermis
haklisin da iste tarti cok moral bozuyor
evet o hep öyle cevaplar veriyor böyle
tartı moral bozmaz mı ya
ben bazen direncimi kaybediyorum
vazgeçecek gibi oluyorum
düzensizlik çok canımı sıkıyordu
ama neyseki bugün itibari ile başladı düzenim

canım neler neler istiyor bir bilsen
allahallah neden istiyorki acaba. ben nutellayı bile bıraktım artık canım tatlıda çekmiyor. ama yemek istediğim zaman makul oranda tadıyorum yetiniyorum. cuma ne olacak pek meraktayım 78 i görürmüyüm ne dersin.spor yok ya ondan çekiniyorum.bu gün kızkardeşimde gelecek spor gene olmaz 10 gün anca yürüyüş yuzmeyle idare artık bi süre

valla niye böyleyim bilmiyorum ama fenalardayım
bence 78 i görürsün canım
bende bu cuma dan pek umutlu değilim
5-6 günlük dengesiz beslenme yukarı zıplatmıştır kiloyu
sporda yapamadım senin gibi

Afiyet olsun canım ama bir dahakine lahmacunu 1 yersen 10 numara 5 yıldız olur

Canım menün çok iyi ama nescafe dışında bir şey içsen?? Mesela türk kahvesi, filtre kahve veya espresso tarzı. Nescafe çok zararlı şekersiz olsa bile.

Geçmiş olsun canım ee hava değişiklerinden olmuştur o kadar dert etme sen annen sana çok güzel bakar :)
Evet zor olur senin için menü. Dışarıya çıktığında iskender ye tabi pidesiz, döner lahmacun falan ye özlemişsindir :))

Kas yaptıysan tartıda artı çıkarsın canım

Afiyet olsun canım ama azar azar yerken bile bol karbonhidratlı olmuş. Patates kızartması, pilav, yayla çorbası derken cık olmamış

Bilmiyorum canım çok normal gidiyorum ama dün baktığımda aynıydım kaçamakda yapmadım halbuki

mercimek çorbası yapmak istiorum ama içine patates giriyor onun yerine ne koyabilirim??
patatessiz yap canım. ben piştiğinde glisemik indeksi artıyor diye havuç ta koymuyorum artık. tek soğan koyuyom bol baharat güzel oluyor
kızlar ayranı neden fazla tüketmemizi öneriyorsunuz ve kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazırları mı tüketiyorsunuz?
Glisemik indeksi dusuk doyurucu bbir icecek. Ayrica kilo vermede cok yardimci. Biliyosun her ogun yogurt yiyenler daha cok yag yakiyolar
itiraz et bence =)
kabul etmezse sen durumu kabul et sonra sen onun yaptığını yap
İstemsiz kilo veriyo. Sabah kahvaltisini yapip cikiyor aksam sekize kadar cay ve su dan baska bise gecmiyor bogazindan. Esim dershaneci ve kayit donemi basladi. Afedersin wc ye gidecek zaman bulamiyorlar. Bende sen gidince acaba agzimidiksem de pipetle sudan baska bise girmesemi diyorum.

slm kızlar. acayip motiveyim bu gün. eşimden pis gaza geldim. adam hiç bir şey yapmadan leptinle verdi o kadar kiloyu ya. ben de bir tarafımı yırtıyom kilo verecem diye. maşallah bu gün iyi gidiyorum ama spor yapmadım daha. bu gün önce ev işi yapayım dedim. sıcaklardan sanırım hal kalmıyor ya. biraz sonra hiç değilse kas sıkılaştırıcı bişeler yapayım. hayvani dambıllarımı çıkarayım piyasaya. 2 kilo ya yerinden kalkmıyo. ya da benim kaslar çok zayıf

aynen bende öyle düşünmüştüm sade yapcam çorbayı
ayran olayı iyimiş bende yapayım kendimiz yapıyoruz dimi?

aynen bende öyle düşünmüştüm sade yapcam çorbayı
ayran olayı iyimiş bende yapayım kendimiz yapıyoruz dimi?
yogurtu mu sordun kendimiz mi yapiyoz diye. onu sorduysan malesef ben yapmiyorym. gecen bi tesebbus ettim yapmaya sut olmadi anlamadim. cokelege donusturdum. mandirada hazirlanan ev yogurtlari varya ondan aliyorum. marketten degil ama sut urunleri satan dukkanlardan aliyorum. ne derece saglikli ondan emin degilim ama

kizlar bu saat oldu bise yemedim hala kendimi kutluyorum. sadece biraz cay ve bir fincan kahve ictim. badim cok agriyodu bir agri kesici aldim. esim gelene kadar da bise yemeyecem kararliyim

kizlar menumu yazip cikayim aksam geri donerim

Sabah
1 yumurtadan omlet 10 zeytin peynir domates salatalik 1 kuru kayisi 1 cb ceviz-findik kar.

ara
sutlu turk kahvesi

aksam
1.5 kase yogurtlu bugday corbasi

spor 40 dk yuruyus
su 3lt 1 sise maden suyu

Selam kızlar fena şiştim yaa zor oturuyorum fasulye çok güzell olmuş dayanamadım fazla yedim sanırım

Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz

Akşam:
Taze fasulye
Kabak yemeği(Pirinçler anneme gitti)
Yoğurt
Salata

Spor:Sabah yogası 100 mekik 50 squat 25 şınav
Su:3 litre

slm kizlar basardiiiim esim gelene kadar bise ymedim menumu yazayim
sabah: sahanda yumurta ama cok az, yarim salatalik, 5 zeytin
aksam: 4 kasik kadar yarma pilavi, 4 kasik kadar kiyma kavurmasi, 1 kase mercimek corbasi ve yogurtlu patlican salatasi
spor: kol karin ve bacak kaslari icin gguclendirici hareketler
sivi: bol su, 600 ml kadar maydonozlu kaysili form cayi, buyuk fincan turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…