şimdi neler yediğimi toptan yazıcam :)evet canım yemek listesinde islim kebabı yazıyordu bende yazdım ona göre .öğlen ne yedin bakim anlat.
Allah korudu valla..Bebekleri vardı kadın o sırada üst kattaymış.Sanırım elektrik kaçağından çıkmış yangın.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allahım korusun ........:Saruboceq:
İtfaiye çok şükür hemen yanımızda.Hemen geldiler ama evden akın akın siyah dumanlar yükseldi..Bütün eşyaları attılar dışarı kimi simsiyah olmuş kimi yanmış..halılar falan hepsini attılar..Alt kata da su geçmiş oda yatak döşek ne varsa balkona serdi..allah korusub inşallah büyümeden söndürürler.
Çok geçmiş olsun canım..kızlar kuşadasındaki banka olayını duydunuz mu arkadaşımın halası bankadan çıkmış içeri soyguncular girmiş silah sesleri falan ay ne büyük şok yaşamıştır ya çok ilginç
NAZLIM SEN İSTE YETERKİ:))GÜNAYDIN KIZLAR
merhaba kizlar nasilsiniz.ben ara ara yaziyorum biliyosunuz bu monting amcanin diyetini yapiyorum kilo durumum 62,7 oldu.yani 10 günde 1,3 kilo gitti.
dünkü yediklerim;
kahvaltı;
1 domates,1 kepek ekmeği,k.k peynir,4 zeytin,şekersiz sınırsız miktarda çay
ara;
k.k peynir,1 galeta
ara;
1 elma
akşam;
1 tabak taze fasulye,salata
ara;
şekersiz çay,6 tane bisküvi
ara;
3 dilim kivi,3 dilim muz
yatarken 1 bardak süt
bu sabah tartıldım 84 kiloyum
ilk 5 gün veremiye bilirsin ama emin ol daha sonra yavas yavas gidiyor 3 günde 500 gram verdim.bide bende asiri kansizlik var yani zor kilo verenlerdenim.68 le basladim 20 gun yaptim 3,5 kilo verdim sonra biraktim ama ara ara 2-3 gün yaparak kilomu korudum ve 1 kilo daha verdim oldum 64.10 gümdür tekrar yapiyorum simdi 62,7 yim.
benim kitabim yok kadinlar külübündeki linkten takip ederek ve saolsun abencim cok yardimci oldu hep ona sordum oda hep destekledi ve yardimci oldu.montig linkinde bütün yedilklerimi menü halinde yazmistim canim bir bak istersen.benim pc yi oglum kirdigi icin pek yazamiyorum pc buldukca yaziyorum canim insallah istedigin incelige kavusursun.ama sen zaten zayifsin boy kac ben 170 im
kiz simdi resimlerine baktim hicde kilom yok masallah cok ta güzelsin.allah mesut etsin seni nisanlinla.
aynı şeyi senın menün içinde söyleyebiliriz sevgili koçum ......yanlız yogurtsuzmu yedin ıspanagı ..
:roflol::roflol::tomato:aeben kocagarusu niidiyon bakaaammm
öslemedin mi benüüü
Referans canım reklamını izledim çok güzel olmuş.Ayrıca bebeğinde çok tatlı maşaallah...Allah nazarlardan korusun...
Pınarın bİr reklamı varya yanİ Çocuk sÜtÜyle İlgİlİ orda dİyor kendİ fİlmİnİ yap dİye reffİm annesİ ve oĞluŞuyla olan resİmlerİnden yapmıŞ Çok gÜzel olmuŞ
geçmiş olsun doracım aman dikkat et kendine
çok sağol canım benimŞeniz
senin nezaretinde hepinize söylüyorumki diyette süt ve yoğurda çok dikkat edin.
her gün mutlaka tüketin.
ben süt içmesini pek sevmiyen yoğurduda sadece yemek üzerine gezdirip yiyen biriydim.
çoğunlukla çayla yerim yemeklerimi. ama çok hatalı davranmışım. aman sizler bari ihmall etmeyinizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?