Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kizlar nasilsiniz.ben ara ara yaziyorum biliyosunuz bu monting amcanin diyetini yapiyorum kilo durumum 62,7 oldu.yani 10 günde 1,3 kilo gitti.

evet canım yemek listesinde islim kebabı yazıyordu bende yazdım ona göre .öğlen ne yedin bakim anlat.
şimdi neler yediğimi toptan yazıcam :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allahım korusun ........:Saruboceq:
Allah korudu valla..Bebekleri vardı kadın o sırada üst kattaymış.Sanırım elektrik kaçağından çıkmış yangın.

allah korusub inşallah büyümeden söndürürler.
İtfaiye çok şükür hemen yanımızda.Hemen geldiler ama evden akın akın siyah dumanlar yükseldi..Bütün eşyaları attılar dışarı kimi simsiyah olmuş kimi yanmış..halılar falan hepsini attılar..Alt kata da su geçmiş oda yatak döşek ne varsa balkona serdi..
Allah korusun çok fena..

kızlar kuşadasındaki banka olayını duydunuz mu arkadaşımın halası bankadan çıkmış içeri soyguncular girmiş silah sesleri falan ay ne büyük şok yaşamıştır ya çok ilginç
Çok geçmiş olsun canım..

NAZLIM SEN İSTE YETERKİ:))GÜNAYDIN KIZLAR

Günaydıııııııııınnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

merhaba kizlar nasilsiniz.ben ara ara yaziyorum biliyosunuz bu monting amcanin diyetini yapiyorum kilo durumum 62,7 oldu.yani 10 günde 1,3 kilo gitti.

benimde bugün 4. Günüm oldu bende montıc diyetini yapıyorum bakalım bendeki sonuçlar nasıl olacak

Çok yanlızcıĞım nasıl beslenıyorsun bana bıraz bılgı verırmısın ben kıtabınıda aldım onu okuyorum.

dünkü yediklerim;
Kahvaltı;
1 domates,1 kepek ekmeği,k.k peynir,4 zeytin,şekersiz sınırsız miktarda çay

ara;
k.k peynir,1 galeta

ara;
1 elma

akşam;
1 tabak taze fasulye,salata

ara;
şekersiz çay,6 tane bisküvi

ara;
3 dilim kivi,3 dilim muz
yatarken 1 bardak süt
bu sabah tartıldım 84 kiloyum

ilk 5 gün veremiye bilirsin ama emin ol daha sonra yavas yavas gidiyor 3 günde 500 gram verdim.bide bende asiri kansizlik var yani zor kilo verenlerdenim.68 le basladim 20 gun yaptim 3,5 kilo verdim sonra biraktim ama ara ara 2-3 gün yaparak kilomu korudum ve 1 kilo daha verdim oldum 64.10 gümdür tekrar yapiyorum simdi 62,7 yim.

öğlen yemekleri yemiyormusun nurhayat hoş bende genelde akşam yemekleri yemiyorum . Listen güzel canım.

çok güzel ya inşallah bendede işe yarar.

benim kitabim yok kadinlar külübündeki linkten takip ederek ve saolsun abencim cok yardimci oldu hep ona sordum oda hep destekledi ve yardimci oldu.montig linkinde bütün yedilklerimi menü halinde yazmistim canim bir bak istersen.benim pc yi oglum kirdigi icin pek yazamiyorum pc buldukca yaziyorum canim insallah istedigin incelige kavusursun.ama sen zaten zayifsin boy kac ben 170 im

benim boy 1,58 falan canım boyum kısa olduğu için kilom bende fazla duruyor.

aynı şeyi senın menün içinde söyleyebiliriz sevgili koçum ......yanlız yogurtsuzmu yedin ıspanagı ..

canım benim ıspanağı yoğurtla yedim

aeben kocagarusu niidiyon bakaaammm
öslemedin mi benüüü
:roflol::roflol::tomato:

Referans canım reklamını izledim çok güzel olmuş.Ayrıca bebeğinde çok tatlı maşaallah...Allah nazarlardan korusun...

bu ne reklamı kızlar çabuk biri banada anlatsın çatlarım vallaha bakındelikafadulden

Pınarın bır reklamı varya yanı Çocuk sÜtÜyle ılgılı orda dıyor kendı fılmını yap dıye reffım annesı ve oĞluŞuyla olan resımlerınden yapmıŞ Çok gÜzel olmuŞ

slm kızlar
benim menüm dünde çok güzel geçti
sabah 1 bardak süte keloks karıştırdım
ara öğünde bir parça ekmek ve yeşillik yedim
öğleye kabak yoğyrtlaması ve patlıcan salata
ara öğünde eti form
akşam
2 kaşık makarna ve söğüş et
salata
yoğurt:lepi:

dün dr ye gittim. aslında fazla bir şikayetim yoktu ama ablamın yanına arkadaş olacaktım
bu son zamanlarda ablamlar benim sırtımda bir eğrilme fark ediyorlardı.
bana illaki sende muayne ol diye tutturdukötükedihüso

neyse bende girdim. dr önce bir baktı sırtımdan filim istedi.
filmi çekildim. sonucu dr ye gösterdim ben senden boyun filmi istemedimki sırt filmi istemiştim dedi.:1shok:
ayrıca bu filimdede boynunda düzlenme var dedi.:1no2:
tekrar sırt filmi çekildim. sonuça bakınca sırtımın omirlink kemiğimde 3 yerden kırılma gördü.
kemiklerim çok inceymiş.:1shok:
bundan böyle her gün süt yoğurda çok daha fazla düşmeliymişim. cokacimcoook
bir poşette kalsiyum ilacı yazdı.
ve bunların yanındada eğzersiz hareketleri verdi.kaydirigubbakcemile2
işte böyle. öylesine girdiğim dr den bir sürü sorunla çıktım.
takibe alınmam lazımmış.
çok traşı komik bir olay oldu.
asıl hasta ablamdı o muayne olamadı karnenin günü dolduğu için.
hamam kel kıza yaradı misali bende bir sürü sorun çıktı

Pınarın bİr reklamı varya yanİ Çocuk sÜtÜyle İlgİlİ orda dİyor kendİ fİlmİnİ yap dİye reffİm annesİ ve oĞluŞuyla olan resİmlerİnden yapmıŞ Çok gÜzel olmuŞ

paki bu reklamı nerden izliyorsunuz nazlıcığım. televizyondanmı.
delikafadulden

geleim bu günkü menümeee
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta.
( başkada canım bişi çekmedi)
ara öğünde 1 kase yoğurt ve 1 dilim k. ekmeği( artık kendime bir ssüt ineği bulmam gerekecek)delikafaduldensırnaşık şey

öğleye ton balıklı sdandiviç tüketeceğim

geçmiş olsun doracım aman dikkat et kendine

çok sağol canım benimŞeniz
senin nezaretinde hepinize söylüyorumki diyette süt ve yoğurda çok dikkat edin.
her gün mutlaka tüketin.
ben süt içmesini pek sevmiyen yoğurduda sadece yemek üzerine gezdirip yiyen biriydim.
çoğunlukla çayla yerim yemeklerimi. ama çok hatalı davranmışım. aman sizler bari ihmall etmeyinizŞeniz

bende senin gibiyim canım süt hiç içmem, yoğurtta sadece bazı yemeklerde
kahvaltı yapmadığım için peynir de yok
ilerde kemik erimesi başlamadan dikkat etmek lazım aslında
benim babannemde başlamış kemik erimesi, doktor demiş evden çıkma, sadece yemek bulaşık başka bi iş yapma, çok gezinme demiş
Allah korusun benimde sonum pek iyi değil :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…