günaydın kuzular :) aabencim haklısın pınar gibi benide yazarmısınız döndüğüm hafta başlarımofff kusura bakmayın zor günler geçiriyorum hele şu sınav bitsin allahın izniyle sahalara döncem samsun dönüşü tabi :)
ay kızlar şu domuz gribinden çok korkuyorum benallah korusun helede anne olunca insanın ödü patlıyor herşeyden çok korkuyorum bebeişim ve tüm bebek çocuklar için onların bağışıklıkları çok düşük ve onları herkes öpüyor allahım inşallah birşey olmaz kimselerede çaresi bulunur. Dünya sağlık örgütü dahada büyük ve tehlikeli bir virüs geliyor demiş. Ey gidi günler eyyyy ben eskiden heççç takmazdım böyle şeyleri anne olunca anladım korkuyuda telaşıda endişeyide :) annedir bu yüreği fazla dayanamaz, herkes bıksa benden annem bana doymaz.........
pınar çocuk sütü
linki kopyalayıp yapıştırınca veya içine girebilirseniz sesli olarak dinlerseniz annem oğlum ve ben varızz...
bende senin gibiyim canım süt hiç içmem, yoğurtta sadece bazı yemeklerde
kahvaltı yapmadığım için peynir de yok
ilerde kemik erimesi başlamadan dikkat etmek lazım aslında
benim babannemde başlamış kemik erimesi, doktor demiş evden çıkma, sadece yemek bulaşık başka bi iş yapma, çok gezinme demiş
Allah korusun benimde sonum pek iyi değil :1no2:
burdan bakabilirsin doram
bende senin gibiyim canım süt hiç içmem, yoğurtta sadece bazı yemeklerde
kahvaltı yapmadığım için peynir de yok
ilerde kemik erimesi başlamadan dikkat etmek lazım aslında
benim babannemde başlamış kemik erimesi, doktor demiş evden çıkma, sadece yemek bulaşık başka bi iş yapma, çok gezinme demiş
allah korusun benimde sonum pek iyi değil :1no2:
burdan bakabilirsin doram
Selam kızlar..Nasıl gidiyor hayat?
Ben sabah güzel bir kahvaltı ettim ve kendimi dışarı attım.Halledilecek işlerim vardı.Şimdi girdim kapıdan.
Amann ne sıcak var dışarıda.Otobüste uyukladım resmen.Gelirgelmez koca bir tabağa salatağı doğrayıp içinede yoğurt kattım ve hüplettim.Çok iyi geldi doğrusu..
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeyŞenizTamda konunun üstüne bu yoğurt iyi olmuş doğrusu...sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeyŞeniz
üzerime düşmüşün tuanaaaa. çabuk kalk beni ezecennnn:roflol:Şeniz
Doracığım merak ettiğim için soruyorum.
Sırtında dışarıdan bakıldığında gözle görülür bir eğrilik mi var ve bu kırıklar hiç ağrı yapmadı mı sanada farkına varmadın?
tuanacığım ben ablamdan bir kaç cm uzundum.
onlar benim boyumun sanki kısaldığından sösz ediyorlardı.
öyle bir ağrım olmadı ama bir işle fazla meşgul oılduğumda sırtımda biraz ağrı oluyordu. oda dinlenince geçiyordu.
dr eliyle şöyle omuzlarımı sıvazladı evet var gibi dedi.
öyle gözle görülecek bariz bir eğrilik henüz yoktu ama......
ben zayıflamaya başlamadan fardı. fakat ben et yığını sanmıştım öncesinde.
birde dr diyorki bu kırıklar daha önce popnun üzerine ağır bir düşmüşün diyor. öyle bir düşmem oldu hatta o zaman hamileydim ve bebekte düşükle sonuçlanmıştı. sadece bu düşmeyi anlattım dr ye.
ha bak aklımdayken birde krem yazdı dr inanırmısın ağrımayan sırtım ağrımaya başladı. sanırım ovalanıp hareket yapınca bir şeyler olmaya başladı o bölgelerde
Kızlar ben sizlere rep vermek istiyorum ama 'başka kullanıcılara'vermeden olamıyormuş..:çok üzgünüm:
Birine rep verdikten sonra kaç kullanıcıya daha vermem gerekiyor acabaaaa?laelaelaelaelae
Doracım geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?