Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

burdan bakabilirsin doram

bende şu an itibariyle kemik erimesinden şüpelenmedi. ama kemiklerim çok ince ve zayıfmış. tamamen beslenme biçiminden büyük ihtimalle.
ben evleninceye kadar sulu yemek ağzıma sürmemişimdir.
günün 3 öğünü çaylı kahvaltı yapardım.
ne zaman el kapısına geldim o zaman yemeklere alıştım. diyemiyorsunki ben onu sevmem bunu sevmem diye.
neyseki busayede belki birazdüzelmiştir:roflol:
birde bu ilaçları kullanıp tekrar bakılacak. yaşım daha gençmiş bu yaşta ihtimal vermedi dr ye. yoksa o testide istemiştim.kaydirigubbakcemile

allah korusun kız . Kemik erimesi için bol bol süt ve süt ürünleri tüketmek lazım kızlar . Süt sevmiyorsanız yoğurt ve peynir.

Selam kızlar..Nasıl gidiyor hayat?
Ben sabah güzel bir kahvaltı ettim ve kendimi dışarı attım.Halledilecek işlerim vardı.Şimdi girdim kapıdan.
Amann ne sıcak var dışarıda.Otobüste uyukladım resmen.Gelirgelmez koca bir tabağa salatağı doğrayıp içinede yoğurt kattım ve hüplettim.Çok iyi geldi doğrusu..

tuana hüpletivermiş bak ne güzel yoğurdunu. afiyet olsun canım. bu haftayı süt yoğurt haftası ilan edelim. öğünlerimize katalım.:lepi:

Doracığım merak ettiğim için soruyorum.
Sırtında dışarıdan bakıldığında gözle görülür bir eğrilik mi var ve bu kırıklar hiç ağrı yapmadı mı sanada farkına varmadın?

doracım çok çok geçmiş olsun canım benim
ben aklıma geldikçe gidip süt içen birisiyim inanılmaz çok severim soğuk sütü yoğurt ve peynir de öyle ama annem sağolsun ağzına bile sürmez süt ürünlerinin hiçbirisini iyiki ona çekmemişim artık daha çok önem veriyorum ilerisi için çünkü belli bir noktadan sonra artık ne kadar içersek içelim kemiklerimiz onarılmaz hale geliyor Allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:

sabah 1 tane sandviç yedim öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum başım da inanılmaz ağrıyor bugün

aebenim benim düşükten sonra regl tarihlerim değişti geçen ay 14 ünde olmuştum işte bekliyorum bugün yarınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Doracığım merak ettiğim için soruyorum.
Sırtında dışarıdan bakıldığında gözle görülür bir eğrilik mi var ve bu kırıklar hiç ağrı yapmadı mı sanada farkına varmadın?

tuanacığım ben ablamdan bir kaç cm uzundum.
onlar benim boyumun sanki kısaldığından sösz ediyorlardı.
öyle bir ağrım olmadı ama bir işle fazla meşgul oılduğumda sırtımda biraz ağrı oluyordu. oda dinlenince geçiyordu.
dr eliyle şöyle omuzlarımı sıvazladı evet var gibi dedi.
öyle gözle görülecek bariz bir eğrilik henüz yoktu ama......
ben zayıflamaya başlamadan fardı. fakat ben et yığını sanmıştım öncesinde.
birde dr diyorki bu kırıklar daha önce popnun üzerine ağır bir düşmüşün diyor. öyle bir düşmem oldu hatta o zaman hamileydim ve bebekte düşükle sonuçlanmıştı. sadece bu düşmeyi anlattım dr ye.

ha bak aklımdayken birde krem yazdı dr inanırmısın ağrımayan sırtım ağrımaya başladı. sanırım ovalanıp hareket yapınca bir şeyler olmaya başladı o bölgelerde

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım tekrardan.Demekki egzersizler işe yarayacak...İlaçlarınıda ihmal etme canım..
Biz kadınlar için kalsiyum ne kadar önemli ama bunu ancak rahatsızlandığımızda anliyoruz..

Ben bugÜn yedıklerımı yazayım bakalım bu saate kadar neler yemıŞım.

sabah

3 dılım kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞı
1 adet domates
1 adet salatalık
1 adet haŞlanmıŞ yumurta
k.k. Kadar beyaz peynır.

ARA

3 ADET KURU KAYISI

ÖĞLEN

2 YEMEK KAŞIĞI TAVUK DÖNER
1 BARDAK AYRAN
SALATA

Kızlar ben sizlere rep vermek istiyorum ama 'başka kullanıcılara'vermeden olamıyormuş..:çok üzgünüm:
Birine rep verdikten sonra kaç kullanıcıya daha vermem gerekiyor acabaaaa?laelaelaelaelae

Kızlar ben sizlere rep vermek istiyorum ama 'başka kullanıcılara'vermeden olamıyormuş..:çok üzgünüm:
Birine rep verdikten sonra kaç kullanıcıya daha vermem gerekiyor acabaaaa?laelaelaelaelae

Doracım geçmiş olsun..

hepinizede çok teşekkür ederim kızlar.Şeniz
sağolunŞeniz

önce 20 kişiydi. sanırım yanlış bilmiyorsam artık n10 kişiye düştühihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…