nazlıııııııııııımmmm napıyon? Ben bugün çok acıkıyom yawsss.. Kepek ekmeğimde bitmiş..dışarı çıkmakta istemiyom..eşim gelirken alsın diyom da..akşama kadar napcam yaaaa.. 1 elma 1 salatalık,kk peynir yedim şimdi.. Mirmirmirmir
iyiyim canım klima alıcaz fiyat araştırıyorum. Galeta veya diyet bisküvi yokmu canım onlardan yesen.
doracım çok geçmiş olsun canım. aman aksatma tedavi sürecini. bizim işyerinde de bir çalışanımızın omuriliğinde kırık vamış. o çok ağrıdığını söylüyor ve hiç bir iş yapmıyordoktor diyormuş ki 2-3 kilo bile kaldırsan çok tehlikeli. şu an şoförlüğe terfi etti. 2-3 kiloyu taşıyamayaak olan bel vücudunu nasıl taşıyor biz de bunu anlamıyoruz. bakalım yakında raporu gelecek. amacı sadece kaytarmak mı belli olacak delikafadulden
nurhayatcım ayıptır sorması senin yaşın kaç sengözlerimebaksanab
kızlar ya ben düşündüm taşındım sonra bir daha düşündüm:roflol::roflol::roflol:
ben takımdan çıkmak istiyorum
inanılmaz bunaldım bu aralar birde yazılarım artık monolog halini almaya başladı o yüzden eski şevkimle yazamıyorum bir tane yazıyorum bakıyorum o da sayfa gerilerdinde kalmış o da bir yana ne bileyim işte benim yerime başka birisini alırsınız hem şu makus talihini yener 6 . takım delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
yok nazlıcım ya.. evde yok.. olsa zaten buzamana kalmazdı :)) sakız attım ağzıma onunla avutuyom kendimi.. zayıflama çayı içerim birazdan..iyiyim canım klima alıcaz fiyat araştırıyorum. Galeta veya diyet bisküvi yokmu canım onlardan yesen.
doracım çok geçmiş olsun canım. aman aksatma tedavi sürecini. bizim işyerinde de bir çalışanımızın omuriliğinde kırık vamış. o çok ağrıdığını söylüyor ve hiç bir iş yapmıyordoktor diyormuş ki 2-3 kilo bile kaldırsan çok tehlikeli. şu an şoförlüğe terfi etti. 2-3 kiloyu taşıyamayaak olan bel vücudunu nasıl taşıyor biz de bunu anlamıyoruz. bakalım yakında raporu gelecek. amacı sadece kaytarmak mı belli olacak delikafadulden
nurhayatcım ayıptır sorması senin yaşın kaç sengözlerimebaksanab
yavaş yavaş fire veriyo 6. takım şutarafagitti
Ben takımdan çıkmak istiyorum
Inanılmaz bunaldım bu aralar birde yazılarım artık monolog halini almaya başladı o yüzden eski şevkimle yazamıyorum bir tane yazıyorum bakıyorum o da sayfa gerilerdinde kalmış o da bir yana ne bileyim işte benim yerime başka birisini alırsınız hem şu makus talihini yener 6 . Takım delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
yok nazlıcım ya.. evde yok.. olsa zaten buzamana kalmazdı :)) sakız attım ağzıma onunla avutuyom kendimi.. zayıflama çayı içerim birazdan..
30 canım niyeküne?
ösge yeni formül buldum hacı pazartesi akşa başladım önceki gün başladığım gibiydim böğün 3,5 ğa yakın gitmiş görükiiii...
:jeyyar:kaydirigubbakcemilesengözlerimebaksanab
diyet namına süper gidiyorumda özgeyede katılmamak içten değil doğrusukafamçokkarıştıa.s
bende yeni üye alımları yapsakta bizde özgeyle dışardanmı takip etsekki diye düşünüyorum. hatta elseylededelikafadulden
ben takımdan çıkmak istiyorum
inanılmaz bunaldım bu aralar birde yazılarım artık monolog halini almaya başladı o yüzden eski şevkimle yazamıyorum bir tane yazıyorum bakıyorum o da sayfa gerilerdinde kalmış o da bir yana ne bileyim işte benim yerime başka birisini alırsınız hem şu makus talihini yener 6 . takım delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?