Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar benim gidip evin işlerini halletmem lazım.Sabahtan bir çıktım girincede pcnin başına çöktüm...
Yarın herkes umarım az yada çok kilolarından kurtulmuş olarak görüşürüz..:1hug:

nazlıııııııııııımmmm napıyon? ben bugün çok acıkıyom yawsss.. kepek ekmeğimde bitmiş..dışarı çıkmakta istemiyom..eşim gelirken alsın diyom da..akşama kadar napcam yaaaa.. 1 elma 1 salatalık,kk peynir yedim şimdi.. mirmirmirmir

iyiyim canım klima alıcaz fiyat araştırıyorum. Galeta veya diyet bisküvi yokmu canım onlardan yesen.

doracım çok geçmiş olsun canım. aman aksatma tedavi sürecini. bizim işyerinde de bir çalışanımızın omuriliğinde kırık vamış. o çok ağrıdığını söylüyor ve hiç bir iş yapmıyor doktor diyormuş ki 2-3 kilo bile kaldırsan çok tehlikeli. şu an şoförlüğe terfi etti. 2-3 kiloyu taşıyamayaak olan bel vücudunu nasıl taşıyor biz de bunu anlamıyoruz. bakalım yakında raporu gelecek. amacı sadece kaytarmak mı belli olacak delikafadulden

nurhayatcım ayıptır sorması senin yaşın kaç sengözlerimebaksanab

iyiyim canım klima alıcaz fiyat araştırıyorum. Galeta veya diyet bisküvi yokmu canım onlardan yesen.

canım klima'da mitsubishi'yi kesinlikle tavsiye ederim
arçelik acayip elektrik harcıyor
bizde şuan ikiside var evde arçelik klima salonda ve ben fatura geldiğinde şok oldum kışın çok fazla kullanmadığım halde

ŞenizŞeniz:1hug:Şeniz
asim ya hasta olmasa hastayım demezdir. ama yinede bu devirde artık insanlardan herşey beklenir oldu. çok yazık çokkkkkbenneyaptımki

kızlar ya ben düşündüm taşındım sonra bir daha düşündüm:roflol::roflol::roflol:

ben takımdan çıkmak istiyorum

inanılmaz bunaldım bu aralar birde yazılarım artık monolog halini almaya başladı o yüzden eski şevkimle yazamıyorum bir tane yazıyorum bakıyorum o da sayfa gerilerdinde kalmış o da bir yana ne bileyim işte benim yerime başka birisini alırsınız hem şu makus talihini yener 6 . takım delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

slm herkese noluyo nan buralarda:)
çık ösge çık şiş benim gibi :roflolsmiller hala aynımı çalışıyo ki:roflol::)
özge cadısı ben aldım kilo düzene sokacam diye göbeğim çatladı önceki iki hafta dikkat ettim o halde aldım manyada meto ice zaten manyağıdı:),
neyseki 3 kilo verdim geri,
aeben apla nassın diğer fıstıklar sizde ne var ne yok ay ösledim ben sizi...

yavaş yavaş fire veriyo 6. takım şutarafagitti

yok nazlıcım ya.. evde yok.. olsa zaten buzamana kalmazdı :)) sakız attım ağzıma onunla avutuyom kendimi.. zayıflama çayı içerim birazdan..

30 canım niyeküne?

ösge yeni formül buldum hacı pazartesi akşa başladım önceki gün başladığım gibiydim böğün 3,5 ğa yakın gitmiş görükiiii...

yavaş yavaş fire veriyo 6. takım şutarafagitti

:jeyyar:kaydirigubbakcemilesengözlerimebaksanab
diyet namına süper gidiyorumda özgeyede katılmamak içten değil doğrusukafamçokkarıştıa.s
bende yeni üye alımları yapsakta bizde özgeyle dışardanmı takip etsekki diye düşünüyorum. hatta elseylededelikafadulden

ama neden ya herkes ayrılmak istiyor.

yok nazlıcım ya.. evde yok.. olsa zaten buzamana kalmazdı :)) sakız attım ağzıma onunla avutuyom kendimi.. zayıflama çayı içerim birazdan..

30 canım niyeküne?

sakız yanlış bir seçim canım. senin daha fazla ve çabuk acıkmana sebeb olur.
bir lokma ekmek at ağzına ondan daha avantajlı olursun.delikafadulden

yaprak dökümü devam ediyor sengözlerimebaksanab
aeben görmesin toptan kovacak herkesi kaydirigubbakcemile3
azcık dışarda kalmak iyi olcak bence yerimseniben

Haydaaaa.... nereye ya.... zorla güzellik olmaz ama vazgeçmelisin bu kötü düşüncelerden... :mymeka: biliyorum sıkıldın diyet yapmaktan ama verdiklerini aynen geri alıcaksın farkındamısın..dikkat etmen lazım.. bilmiyom yaneee.. fisfisfis

ösge ge yamacıma ben eritirim seni,
la gitme ösgeeeeeeeeeeeeeeeee bende gelecem takıma ikimiz oynaşak gı,
sen kaçındasın kental bakımından yavru...

zaten diyeti bırakamayız canlar. delikafaduldenbıraktığımız anda fazlasıyla alıyoruz. bu bizimle bir ömür boyu kara leke gibi gezecekkötükedihüso
burayıda bırakmak gibi bir amaç yok sadece dışardan takipci yani.kaydirigubbakcemile
yoksa burda o kadar güzel arkadaşlıklar kurdukki her gün görmeyince edemeyiz :asigim:

takıma yeni kızlar gelirse onlara yeni taktikler sunar onların gazıyla bizde habalanırıkkkkksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…