- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
benim yatak odasinin her tarafi lavanta kaplicemrem yastık kılıfının içine biraz lavanta koy cnmm uyumana yardımcı olur yatmadan önce de bir bardak ayran iç mışlıl mışıl uyursun cnm benim
eve almayin direct bence ya kucuk cocuklariniz da var hic alismasinlardünkü menümü de yazı vereyim
sabah: karatay kahvaltısı
akşam: közlenmiş biber üzeri sarımsaklı yoğurt, 1 tabak barbunya
akşamdan sonra :2 bardak kola
1 saat yürüyüş
kolaya kızmayın sinirli gergin olduğum zaman bişelere saldırıyorum. eşim kola getirdi bardağı uzatınca dayanamadım içtim. getirmese niyetim yoktu aslında
bu tezin kesinlikle dogru canim kendimde de test ettim ben bunuha bu arada neden kilo veremediğimi buldum. stres. hatırlıyorsanız ramazan bayramından önce 82 olacam diye yırtındım da olmadı. o zamanda stresliydim. verebilecekmiyim veremeyecekmiyim diye. tabi veremedim. ama eve geldikten sonra 1 er kilo verdim her hafta. sonra bunların ha geldik ha gelecez söylemleri yüzünden kasıldım yine ve durdu kilo vermem. inşallah kasılmam geçerde veririm şu kiloları
ayyy bizim 15 inde basliyor ya simdiden strese girdim bizde 3 dk da falan ders kotalari doluyorselam kızlar
dün gelemedim çok yoğun bir gündü okul kayıt işlemleri filan her sene aynı terane
dünkü ve bugünkü menümü yazayım:
Dünkü menüm:
Sabah
menemen,zeytin,peynir,4 kuru erik
Akşam
Izgara köfte,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
Bugün
Sabah
Elma,1 avuç fındık,yoğurt
Akşam
Tavuk,salata, ayran
spor:1 saat yürüyüş, 1 saat te dışarda gezinme
canim karatay yapmaya karar verdiysen elinden geldigince uzak dur bence meyveden ben meyve tuketmeyip digger herseyi tukettigim zamanlar rahatca 1.5 kg falan veriyordum bir ara haftadaolur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz
o zaman benim millllllllllllllllyarrrrrrrrrrlarrrcaaaaaaaaaa yapmam gerekiyor bu hareketten
ben sicaklardan hic bitki cayi icemiyorum ya bu aramenum
sabah menemen 1dılım ekmek zeytın peynır 2tatlı kasıgı cılek recelı
öğlen 1tabak yesılmercımek
aksam saat 4.30da erken yedım yanı 4kasık pilav 1bardak ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
3mıl leslı
afiyet olsun canım sana hoşgeldin diyemedim kusura bakma son günlerde çok meşguldüm
hoşgeldin umarım hedef kilona başarıyla ulaşırsın
teşekkürler kaptanım bu yıl çook yoğun olacağım çift anadal programına başvurdum
herhalde sene sonunda böyle olcam
sabah aceleyle çıktım ondan oldu ondan
iyi yaptınız azcık dinlenin :)
Iyi akşamlar erkenden menu yazayım kızlar
Sabah kk ek avokado
Ogle börülce piyaz gülüklü çorba yoğurt
Aksam Semiz yemeği Yoğurtlu koca bi tabak Kıymalı makarna
Spor akşam 50 dk yurume üstüne Leslie plates yapacam söz mekikteçekerim
50 tane
oh ohhh cilek recelleri hem de iki tatli kasigi hayirdir kuzum tatli krizinmi tuttumenum
sabah menemen 1dılım ekmek zeytın peynır 2tatlı kasıgı cılek recelı
öğlen 1tabak yesılmercımek
aksam saat 4.30da erken yedım yanı 4kasık pilav 1bardak ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
3mıl leslı
Hic bir bilgim yok cnm arastirmadan kullanma bitanemmkızlar hındıba otu kullananınız varmı hıc karacıger ve safra dostu dıye kulagıma geldı oylede okudum almayı dusunuyorum ama bı sorayım dedım kullananınız varmı dıye
Afiyetolsun cemremmm balik sezonu acilmis menu spor superSelamlar kizlaar :)
menum
sabah
1 haslanmis yumurta
10 siyah zeytin
1 kup beyaz peynir
1 kup izmir tulumu
3 gun kurusu
maydanoz ve domates
oglen
ceyrek simit
aksam
firinda balık
salata
1 buçuk saat yürüyüş, 30 dk jillian
2bucuk litre su
ohh organik kirazın yerini hiç bişi tutamaz
tüh saatte ütü yapıyordum kaçırmışım
kabak çekirdeğindede mi varmış kaptanım?
bayılırım da
Ayran icebildigin kadar ic cnm sakincasi yok sindi ve seni ayran kralicesi ilan edelimyaptır canım yaptır bende yaptıracağım okula başlamadan
teşekkürler canım çok faydalı sayfalar
teşekkürler kaptanım bende baktırayım bunlara
ben ayran yapıp içiyorum bol bol bazen çok mu içtim diyorum
o kadar kalorili miydi oreo? bize yurtdışından geliyor her sene
alerjim olduğu için kendim yapıyordum evde
bu arada söylemedim ama benim bazı katkı maddelerine alerjim var her şeyi yiyemiyorum
bakarız canım tabi :)
afiyet olsun canım gülüklü ne demek acaba
bugün ki menüm
3 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan omlet
peynir
7 zeytin
ÖĞLE
semizotu salatası
yoğurt
ARA
1 kahve fincanı yaban mersini
badem
AKŞAM
4 köfte
semizotu salatası
SU: 2 LT
selam kizlar yogunluktan giremedim 2 gundur dun asiri yedim ne yedigimi bile hatirlamiyorum menu yazmiyim onun icin bugunki menum de
Sabah
sut ve yulaf ezmesi 2 kuru erik
ogle
1 cb ceviz-findik-badem karisimi 1 kuru incir 1 kuru kayisi kahve
aksam
yogurt ve salatalik 8-9 beyaz leblebi
aksam yemegi saat 9 a kalmisti hem o yuzden hem de dun yediklerim yuzunden gecirdigim mide rahatsizligi yuzunden yiyemedim karnim hala agriyor zaten
olsun cnm hosbulduk memnun oldumafiyet olsun canım sana hoşgeldin diyemedim kusura bakma son günlerde çok meşguldüm
hoşgeldin umarım hedef kilona başarıyla ulaşırsın
teşekkürler kaptanım bu yıl çook yoğun olacağım çift anadal programına başvurdum
herhalde sene sonunda böyle olcam
sabah aceleyle çıktım ondan oldu ondan
iyi yaptınız azcık dinlenin :)
iyi iyi kendi evimde ifsa zor olmayacak :)oh ohhh cilek recelleri hem de iki tatli kasigi hayirdir kuzum tatli krizinmi tuttupilavi yasak olmasina ragmen erken yemissin sporun da guzel fakatttt yarin arti cikarsaniz kulahlari degisecegiz ona gore bitanemm hedefini tutturamayan 80-89 da kendini ifsa edecek yasasin kotuluk neslyle sen dengeleyin bugun artik
canim bise soracam ayran leptini bozmuyormu. birsey daha soracam. yer firtigi hasladik ya biz gecen gun o da fasulye gillerden ya. glisemik indeksi degisiyor.mu acaba. bir sey daha soracam deyip uzatirmisimda uzatirmisim :)Ayran icebildigin kadar ic cnm sakincasi yok sindi ve seni ayran kralicesi ilan edelimkatki maddelerine alerjin olmasi seni etkilemez karatayda islenmis paketlenmis hicbirsey yemiyoruz degilmi
Gunaydin canim.evet duzen acisundan kesinlukle iyi oluyo misafir.sen karataycisin erken yatiyosun bol leptin bol kilo verme demek:)gunaydin kizlar. adlinda kp lerin gelmesi sanki iyi oldu. edim sabah erkenden uyandiriyor. aksamda erkenden uykum geliyor. duzene girmeye mi basladim ne.
Swetcim ne yalan sotliyum aylardir hic bukadar hedefi tutturabilceme inanmiyodum.bu hafta inaniyorum kendime spor pek yok ama ben 65 gorcem tartida.pazartesiden itibaren sıkı sporada basliycam insallah.ayrica yarin regli olmam lazimondan tarli istegim var.ayyy insallah tartimu etkilemez reglimoh ohhh cilek recelleri hem de iki tatli kasigi hayirdir kuzum tatli krizinmi tuttupilavi yasak olmasina ragmen erken yemissin sporun da guzel fakatttt yarin arti cikarsaniz kulahlari degisecegiz ona gore bitanemm hedefini tutturamayan 80-89 da kendini ifsa edecek yasasin kotuluk neslyle sen dengeleyin bugun artik
canım kaçırmışım ben hastamıydın sen umarım önemli bişi değildir tez iyileşirsinyok zaten yapamadım kaptan
teşekkür ederim canımcım
iştahım bi gitti pir gitti bu hastalıktan neyseki toparlanıyorum
daha iyim ama ruhen çöküntü yaşattı bana
birde pek hoş şeyler yaşamıyorum bu aralar
iyileştim sanırım iştahım yavaştan yerine oturunca anladım
eşim şehir dışına gidiyor bununda tatsızlığı var üstümde
anam neslım naptın kız sen karataycısın yogurtlu makarna hemıde bı tabak kaptandan köşe bucak kac 50 mekıkle kurtulamazsın bencebende saat 4te 4 kkasık pilav yedım sımdı sen sınırlendırcen kaptanı banada ceza vercek
evet bende gördümaa artik asagida goruluyor kimin konuda oldugu
Sagol canim dogru aslinda ama karacigere faydalu diye kullanasim vardi ama dikkat etmemde lazim simdilik erteliyim bakalimben kullanmadim canim bir fikrim yok ama kullanirsan da dikkatli kullan malum yeni ameliyat oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?