Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kizlar yogunluktan giremedim 2 gundur dun asiri yedim ne yedigimi bile hatirlamiyorum menu yazmiyim onun icin bugunki menum de
Sabah
sut ve yulaf ezmesi 2 kuru erik
ogle
1 cb ceviz-findik-badem karisimi 1 kuru incir 1 kuru kayisi kahve
aksam
yogurt ve salatalik 8-9 beyaz leblebi
aksam yemegi saat 9 a kalmisti hem o yuzden hem de dun yediklerim yuzunden gecirdigim mide rahatsizligi yuzunden yiyemedim karnim hala agriyor zaten

cemrem yastık kılıfının içine biraz lavanta koy cnmm uyumana yardımcı olur yatmadan önce de bir bardak ayran iç mışlıl mışıl uyursun cnm benim
benim yatak odasinin her tarafi lavanta kapli

eve almayin direct bence ya kucuk cocuklariniz da var hic alismasinlar

bu tezin kesinlikle dogru canim kendimde de test ettim ben bunu
ayyy bizim 15 inde basliyor ya simdiden strese girdim bizde 3 dk da falan ders kotalari doluyor
olur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz
canim karatay yapmaya karar verdiysen elinden geldigince uzak dur bence meyveden ben meyve tuketmeyip digger herseyi tukettigim zamanlar rahatca 1.5 kg falan veriyordum bir ara haftada

o zaman benim millllllllllllllllyarrrrrrrrrrlarrrcaaaaaaaaaa yapmam gerekiyor bu hareketten
ben sicaklardan hic bitki cayi icemiyorum ya bu ara

aaaaa cidden mi tesadufe bak ben de cift anadala basliyorum bu yil ama acikcasi bende biraz korku var ya yapamazsam diye

Gunaydin meleklerimmmmmm guzel bir gun olsun hepimiz icinnnn

Pesin pesin cezami cekerim diyosun yani neslim domatesli olsa iyiydi ama karbonhidratla proteini karistirmissin kiymali olunca:-( bugun dengelemeye calis lutfen bitanem yarin tarti gunu

oh ohhh cilek recelleri hem de iki tatli kasigi hayirdir kuzum tatli krizinmi tuttu pilavi yasak olmasina ragmen erken yemissin sporun da guzel fakatttt yarin arti cikarsaniz kulahlari degisecegiz ona gore bitanemm hedefini tutturamayan 80-89 da kendini ifsa edecek yasasin kotuluk neslyle sen dengeleyin bugun artik

Afiyetolsun cemremmm balik sezonu acilmis menu spor super

ohh organik kirazın yerini hiç bişi tutamaz

tüh saatte ütü yapıyordum kaçırmışım

kabak çekirdeğindede mi varmış kaptanım?
bayılırım da

Menun super kuzum afiyetolsun kuruyemisini goremedim evde kalmadi sanirim omega 3 hakikaten cok etkili bitanem ozellikle tatli krizlerinde

ooo caliskan kuzum sen basarirsin merak etme guveniyorum sana

cig kabak cekirdeginde var cnm gunde bir avuc yiyebilirsin

Ayran icebildigin kadar ic cnm sakincasi yok sindi ve seni ayran kralicesi ilan edelim katki maddelerine alerjin olmasi seni etkilemez karatayda islenmis paketlenmis hicbirsey yemiyoruz degilmi

gecmis olsun bizdikim fakat cok saglikli bir menu olmamis sut ve badem harici bisey yememissin yemek saatini kacirirsan yogurt yiyebilirsin cnmcim gerci dun ne yedigini bilemedigim içn telafi sozune guveniyorum kuzum

lavantayi bende cok seviyorum bu sene saksima diktim tutmadi tekrar dikecegim her cekmecede vardir bizim evde

benim bizdiklarimin hepsi hem citir hem cok badarili olacak o yuzden onyargili olma pozitif dusunelim ben yapabilecegine inaniyorum bizdikimmm

olsun cnm hosbulduk memnun oldum

iyi iyi kendi evimde ifsa zor olmayacak :)
Ayran icebildigin kadar ic cnm sakincasi yok sindi ve seni ayran kralicesi ilan edelim katki maddelerine alerjin olmasi seni etkilemez karatayda islenmis paketlenmis hicbirsey yemiyoruz degilmi
canim bise soracam ayran leptini bozmuyormu. birsey daha soracam. yer firtigi hasladik ya biz gecen gun o da fasulye gillerden ya. glisemik indeksi degisiyor.mu acaba. bir sey daha soracam deyip uzatirmisimda uzatirmisim :)

Swetcim ne yalan sotliyum aylardir hic bukadar hedefi tutturabilceme inanmiyodum.bu hafta inaniyorum kendime spor pek yok ama ben 65 gorcem tartida.pazartesiden itibaren sıkı sporada basliycam insallah.ayrica yarin regli olmam lazimondan tarli istegim var.ayyy insallah tartimu etkilemez reglim

canım kaçırmışım ben hastamıydın sen umarım önemli bişi değildir tez iyileşirsin

aa artik asagida goruluyor kimin konuda oldugu
evet bende gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…