- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Gunaydin evet yarin tarti gunumuz insallah hepimiz kilo verip hedefimize ulasiriz.kızlar kocaman günaydın yay cumaya 1 gün kaldı çok heyecanlıyım
kiz ne hatirlatiyon. ben unutmak icin cabaliyorum. offf spor hic yapamadim bu hafta. ama kp ye karsi yemek konusunda direniyorum. ay kv bir receller yapmis ustune atlamamak icin zor tutuyom kendimi. ama yemeyecem kararliyim.kızlar kocaman günaydın yay cumaya 1 gün kaldı çok heyecanlıyım
kızlar bu gün topik boş nerelerdesiniz. bu arada p.tesi benim Ali'm 1. sınıfa başlıyor baya heyecanlı hergün soruyor "kaç gün kaldı anne" diye böcükte heyecan doruk ta. Öykü'm de 6. sınıfa başlayacak diğer hafta. şimdi okul alışveriş telaşıda başlıyacak vallahi telaşeye bak sen şimdi.
Dün menümü yazamamıştım gelmişken yazayım
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Yoğurt ve avuç içi kadar fındık
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Salata
Az kıyma
Küçük bir kornişon turşu
Spor:Yoga, adet olduğum için rest günümdeyim
Su:2,5 litre
kızlar bu gün topik boş nerelerdesiniz. bu arada p.tesi benim Ali'm 1. sınıfa başlıyor baya heyecanlı hergün soruyor "kaç gün kaldı anne" diye böcükte heyecan doruk ta. Öykü'm de 6. sınıfa başlayacak diğer hafta. şimdi okul alışveriş telaşıda başlıyacak vallahi telaşeye bak sen şimdi.
sen kac yasındasın neslımkızlar bu gün topik boş nerelerdesiniz. bu arada p.tesi benim Ali'm 1. sınıfa başlıyor baya heyecanlı hergün soruyor "kaç gün kaldı anne" diye böcükte heyecan doruk ta. Öykü'm de 6. sınıfa başlayacak diğer hafta. şimdi okul alışveriş telaşıda başlıyacak vallahi telaşeye bak sen şimdi.
nur cum bensen kac yasındasın neslım
masallahhh darısı basımanur cum ben
37 yaşında
1,70 boyunda yım 2 çocuk var 6 ve 12 yaşlarında
kız bu hafta bahanen yok elime alacam en sonunda sopayıkiz ne hatirlatiyon. ben unutmak icin cabaliyorum. offf spor hic yapamadim bu hafta. ama kp ye karsi yemek konusunda direniyorum. ay kv bir receller yapmis ustune atlamamak icin zor tutuyom kendimi. ama yemeyecem kararliyim.
okul telaşı olacak alışana kadar bizede sıkıntısı basacakbenim kucuk kiz da anasinifina basliyor. yaz tatili girdi gireli kac gun kaldi diye soruyor. oglumda heyecanli ilk defa dila evde olmadan evde duracakmis nasil biseymis merak ediyormus. ulen gidinde bende hepiniz olmadan ev nasil oluyormus bir bakim diyecektim ama dilos asentiyon oldu bu yil
benim bilgim yok tatlım bu takviye hakkındakızlar ben amwayden krom almıstım krom tabletlerı kullanayım mı unsulın dırencı ıcın
atlatmaya çalışıyorumcanım kaçırmışım ben hastamıydın sen umarım önemli bişi değildir tez iyileşirsin
saol kaptancııııımAfiyetolsun cadicimmm
saol canım, al al candır faydalıdır :)afiyet olsun canım
bende alcam yaban mersini ne zamandır canım çekiyor
hımmm bır arastırayımbenim bilgim yok tatlım bu takviye hakkında
inşallah sorunsuz bir tartı günü geçiririm. dikkat ediyom ama dur bakalımkız bu hafta bahanen yok elime alacam en sonunda sopayı
yarın senin bildirimigözle bekleyeceğim bakalım
okul telaşı olacak alışana kadar bizede sıkıntısı basacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?