Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi de hele merak ettik yaa yerimseniben

ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geberdirim seni
kızlar hakkaten sölicem ya işe yarsada yaramasada sölicem yav ne kaldı yarın bildirim yapsanızda yetişmez ki
aynı yöntemle ben böle verdim yanımdaki kız ayda 2 verdi yav durun bi Allah aşkına durun,
anam öslemişim ben ordan oraya ordan oaray yetişip yamayı yav:)...

özgecim bende aynısını düşünüyorum ama bu neden kaynaklanıyor biliyor musun bizim az girebiliyor olmamızdan :1closedeyes: muhabbete katılamadıktan sonra cevap da pek fazla gelmiyor. ama bak sen nasıl da yazışmışsın bu kondan sonra :1hug:

yok nazlıcım ya.. evde yok.. olsa zaten buzamana kalmazdı :)) sakız attım ağzıma onunla avutuyom kendimi.. zayıflama çayı içerim birazdan..

30 canım niyeküne?

heçç öylesine

ösge yeni formül buldum hacı pazartesi akşa başladım önceki gün başladığım gibiydim böğün 3,5 ğa yakın gitmiş görükiiii...

ben artık biliyorum :roflol:

ben de isterem bende isterem
anam ayda 2 kilo az mı delikafadulden

bu arada hoşgeldin takımların gülü kaydirigubbakcemile3

nazlı bende özlemişim bende valla:)
else sen en uyanıksın kıııııııııııııs cadı
asim ben buradayım ben buradayııııııııııııııım olarmıyım...

millet hayalin peşinde koşuyo asim sırrı öğrenmek için ama şu kadar söyleyeyim soğan suyunun üstüne tanımam :roflol:
faydasını görmeye başladın mı

nan ösge cadısı hatta danşu işe yararsa di lan senin soğan suyu boğarım seni vallah yoksam,
rep verecem lan sana veremiyom dolanda gel bırak o açı diyo :roflol:...

nan ösge cadısı hatta danşu işe yararsa di lan senin soğan suyu boğarım seni vallah yoksam,
rep verecem lan sana veremiyom dolanda gel bırak o açı diyo :roflol:...

ne beceriksiz hatunsun sen yaaaaaww
yarayacak yarayacak soğana talim bu ara asimmm yaramaya başladı mı simitlerrr ne alemde seninnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ösge senden başka herkese veriyom sen almayı bilmiyon dimekki töbeeeeeeeeeeeee :roflol:...
mannak insan adamı günaha sokma ağşamınan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…