Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet canım tebrikler tekrar
haha neden ben bak aklıma bu caps geldi sen öyle diyince

şaka bi yana çok memnun olurum rakibem yarışalım bakalım ama bu hafta iddialıyım

rakibem naptın öyle kız :)
afiyet olsun canım yağ olmasınlar inş yarından itibaren rekabete başlarım ona göre hazırla kendini

amin canım inşalla

aynen spora pazar günü itibariyle en geç pazartesi başlıyorum eksik malzemelerim var onları alıcam

eveeet köpüşüm var canyoldaşım o benim ..benim eskiden 2 kedim vardı ama köpeklerle iletişim daha iyi oluyor

oy Allah nazarlardan saklasın onu benimde cicim var :)
bak Cici

televizyon izlerken uyuya kalmış kumandayıda zimmetine geçirmiş annem kanal değiştiremiyo şu an

:) zaten tvye hasta bunlar köpekleride çok severim ama kedilere aşığım resmen :)
ben hayvanların hepsini seviyorum fakat köpekle olan iletişim bambaşka ..kediden bile başka ..
bildiğin duygusal bağ kuruluyor arada çok ilginç
bak bu da benim yakışıklı oğlum kanyona gitmiştik ordaki suda yüzdü şapşi :)

Cok guzel bi kopekmis masallah.kedileride severim ama uzaktan.ama kopekler baska bencede su guzellige bak

Ben hazirim canim sen gel:)

gülayım sindim hamile onla kapışamayız artık. ama benle sen kapışmaya ne dersin bu haftaki hedefim tam 1 kilo. bunun için yapmayacağım şey yok varmısın bu hedef beni mutlu edecek hedef hadi tam 1 kilo verelim bu hafta hedefine ulaşan yada en çok geçen kazansın

ellerine sağlık kaptanım. bana hedefi bu hafta tam 1 kilo koy koyki, neler yapabileceğimi kendimde şaşayım

Günaydın kızlar içeriden mis gibi kokular geledursun size bir selam vereyim dedim

bugunu kendim için bir başlangıç yaptim bugun itibari ile 0 kacamak ve full menu yapacağım inşallah

Ohh hemen beyni resetliyelim

Afiyet olsun canım ben sabah 1 kase special K yiyince bütün gün acıkmıyordum ama akşam ki menülerimizde aynıymış

oy Allah nazarlardan saklasın onu benimde cicim var :)
bak Cici

televizyon izlerken uyuya kalmış kumandayıda zimmetine geçirmiş annem kanal değiştiremiyo şu an

Oyyy çok tatlı. Aslında kedileri ve köpekleri çok severim ama uzaktan
Küçükken kedi tırmaladı, köpek ısırdığı için baya bir hasar var bende. Ama benim de kaplumbağam var 9 yıl olucak yılbaşında

Oyy çok tatlı ama yolda görsem karşıya geçerim

kızlar günaydın

Günaydın canım

Dünkü menüm

Sabah:
Dana biftek(Arada bir değiştirmek lazım amaaa)
Yarım muz
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

Ara:
1 top sade dondurma(2 haftadır yemiyordum)

Spor:90 dakika yürüyüş 50 squat 30 şınav
Su:3 litre

gunaydinlar herkese iyi haftasonlari
dun asiri garip insanlari misafir ettik bize eski komsumuz haber vermisti biz de birsey demiyince o ve esi gelir diye dusunup ona gore hazirlik yaptik kapiyi bir actik karsimizda cocuklarla birlikte 13 kisi bir de kadin eltisini getirmis kadin 1 yasindaki cocugunu basima atti resmen cocuk buyuk ihtimalle acliktan kendini parcaladi aglamaktan kadin orali degil tum gece yuzune bile bakmadi cocugun bir de ne alakaysa bizim eski komsu kendi komsusunu getirmis adam eline almis kumaandayi dunya umrunda degil yayilmis tv izliyor ne garip insanlardi ya gece de gitmek bilmiyorlar saat 2 yi geciyordu gittiklerinde kadinin cocugu ile ugrasmaktan yemek de yiyemedim allahtan 5 gibi ben bireyler yemistim de ac kalmadim

bugunu kendim için bir başlangıç yaptim bugun itibari ile 0 kacamak ve full menu yapacağım inşallah

hadi bakalim yaparsin sen

aaaaaaaaaaaaaa sindi hamile mi

ben dondurmayi cooookkkkk ozlediiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…