- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
mıss wongcum buhafta rekabetı kazandım:)ama haftayada rakıbım sectım senı ıcımden geldı:).swetcım baskasıyla eslestırebılır ama ben yıne senlede yarısayım dıyorum rövansı almana razıyım bak yetrkı zayıflayalım
menum sabah
ceyrek sımıt zeytın peynır domates
ara kızımdan bır ısırık çikolatalıgofret
öğlen 1top kek dısardaydım
aksam 1tabak zeytınyaglı fasulye salata 1koca bardak ayran
2 bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1 saat yuruyus
amin canım inşallaallah borçlarınızda yardımcınız olsun canım
evet sporsuz hayat çok kötü ya bir gün bile yürüyemeyince çıldırıyorum resmen kendimi hantal hissediyorum
ay senini köpüşün mü vardı :) benimde kedişim var :)
afiyet olsun canım
oy Allah nazarlardan saklasın onu benimde cicim var :)amin canım inşalla
aynen spora pazar günü itibariyle en geç pazartesi başlıyorum eksik malzemelerim var onları alıcam
eveeet köpüşüm var canyoldaşım o benim ..benim eskiden 2 kedim vardı ama köpeklerle iletişim daha iyi oluyor
kıyamam beeeee benim kediminde kumandalı pozu vavrdı heygidi =))oy Allah nazarlardan saklasın onu benimde cicim var :)
bak Cici
televizyon izlerken uyuya kalmış kumandayıda zimmetine geçirmiş annem kanal değiştiremiyo şu an
:) zaten tvye hasta bunlar köpekleride çok severim ama kedilere aşığım resmen :)kıyamam beeeee benim kediminde kumandalı pozu vavrdı heygidi =))
ben hayvanların hepsini seviyorum fakat köpekle olan iletişim bambaşka ..kediden bile başka ..:) zaten tvye hasta bunlar köpekleride çok severim ama kedilere aşığım resmen :)
Cok guzel bi kopekmis masallah.kedileride severim ama uzaktan.ama kopekler baska bencede su guzellige bakben hayvanların hepsini seviyorum fakat köpekle olan iletişim bambaşka ..kediden bile başka ..
bildiğin duygusal bağ kuruluyor arada çok ilginç
bak bu da benim yakışıklı oğlum kanyona gitmiştik ordaki suda yüzdü şapşi :)Eki Görüntüle 1235571
Ben hazirim canim sen gel:)evet canım tebrikler tekrar
haha neden ben bak aklıma bu caps geldi sen öyle diyince
şaka bi yana çok memnun olurum rakibem yarışalım bakalım ama bu hafta iddialıyım
rakibem naptın öyle kız :)
afiyet olsun canım yağ olmasınlar inş yarından itibaren rekabete başlarım ona göre hazırla kendini
teşekkür ederiz ablası :))Cok guzel bi kopekmis masallah.kedileride severim ama uzaktan.ama kopekler baska bencede su guzellige bak
ellerine sağlık kaptanım. bana hedefi bu hafta tam 1 kilo koy koyki, neler yapabileceğimi kendimde şaşayım*** 6,Takım 377. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,7 /80/-0,3/%-0,38)
cemreq (52,6 / // % )1. kez bildirimde bulunmadı
eylul sıla(66/ 65,5/ 0,5/% 0,76)
merinetya(78/77,6 / 0,4/%0,51)
miss_wong(71.8 /71,8 / /0%0,0 )Kilosu Sabit
morcadıyesilyarasa(49,9 /49,3/ 0,6/% 1,20)
neslihank4( 78.8/ 79,4/-0,6 /%-0,76)
senasevval(53/52,7 /0,3 /% 0,57)
sindi564( 81.5/ 81,5/0 /%0,0)Kilosu Sabit
35nur35(105,1/ 103,2/ 1,9/%1,81)
6.takım ortalaması: %0,37
bugunu kendim için bir başlangıç yaptimbugun itibari ile 0 kacamak ve full menu yapacağım inşallah
bugünki menüm
5 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
domates
salatalık
maydanoz
nane
yeşilçay
ÖĞLE
1 kase sütlü special K
ARA
1 şekersiz türk kahvesi 2 kare bitter
AKŞAM
yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata
ayran
SU: 1,5 LT
oy Allah nazarlardan saklasın onu benimde cicim var :)
bak Cici
televizyon izlerken uyuya kalmış kumandayıda zimmetine geçirmiş annem kanal değiştiremiyo şu an
ben hayvanların hepsini seviyorum fakat köpekle olan iletişim bambaşka ..kediden bile başka ..
bildiğin duygusal bağ kuruluyor arada çok ilginç
bak bu da benim yakışıklı oğlum kanyona gitmiştik ordaki suda yüzdü şapşi :)Eki Görüntüle 1235571
kızlar günaydın
bugunu kendim için bir başlangıç yaptimbugun itibari ile 0 kacamak ve full menu yapacağım inşallah
aaaaaaaaaaaaaa sindi hamile migülayım sindim hamile onla kapışamayız artık. ama benle sen kapışmaya ne dersin bu haftaki hedefim tam 1 kilo. bunun için yapmayacağım şey yok varmısınbu hedef beni mutlu edecek hedef hadi tam 1 kilo verelim bu hafta hedefine ulaşan yada en çok geçen kazansın
Dünkü menüm
Sabah:
Dana biftek(Arada bir değiştirmek lazım amaaa)
Yarım muz
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Ara:
1 top sade dondurma(2 haftadır yemiyordum)
Spor:90 dakika yürüyüş 50 squat 30 şınav
Su:3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?