- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
yine aynı hedefi koydum kendime tuttura bilirsem tabi.
sabah patates kızarttım. allah var az bişe yemeyi de planlıyordum kp gülay bundan yiyemez dedi. eşim de zaten yemiyorki diyince bu sözün üzerine yenmez dedim bıraktım
artık tuttur bitanemmm üstelik kp ler de var ama onlara kızıp cıslara saldırmazsan mutlaka tutturursun kola içmeyeceğine de söz verdin
sabah patates kızarttım. allah var az bişe yemeyi de planlıyordum kp gülay bundan yiyemez dedi. eşim de zaten yemiyorki diyince bu sözün üzerine yenmez dedim bıraktım
Menüm
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu
Kahvaltı
mantarlı omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim tatlı lor
1/2 tabak salata
12 zeytin
1 bardak süt
3 çilkim morüzüm 1 mürdüm eriği
Öğle
1 bardak kefir +1/2 şeftali
Akşam
tarhana çorb.
taze fasulye
denizbörülcesi salatası
yoğurt
Spor
30 dk koşu bandında hafif tempo yürüyüş
Sıvı
2.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak çay
1 bardak süt
fincan hibisküs
1 maden suyu
bu arada kilo bildirimimi de yapayım
Başlangıç:88
Geçen Hafta :63,7
Bu hafta:62,9
Giden:800 gr
Hedef :yok koruma dönemi
Spor yok
hazır yazmışken burada da paylaşayım
Ben de kaçıyorum meleklerim kuzenin günlük bitti film saati başlıyor bugünki filmimiz Özgürlük Yolu
İn to the wild izleyeyim beğenirsem tavsiye ederim size iyi geceler allah rahatlık versin
zamanla insan hakikaten düzgün menülere alışıyor kuzum inan bana sen de öyle olacaksınvay arkadas kaptanin koruma menusu benim diyet menumden iyi
cok guzellll bir film ben ciddi ozenmistim ben de kendimi daga bayira vuracam diye final sahnesine kadar
bu arada aksam yemege davetliyiz ama sanirim baya gece kalicak yemek
bir de sey soriyim benim bu yil aksam yemegim en erken 19-19.30 civari olabilecek ders saatlerimden oturusizce cok olumsuz etkiler mi ya kilo vermeyi
hosbulduk turla sen kaptanimBızdıkım hoşgeldinnnnnnben az turlayayım geliyorum
zamanla insan hakikaten düzgün menülere alışıyor kuzum inan bana sen de öyle olacaksın
ben vuracağım zaten eylülde dağcılık klüplerinin yürüyüşleri başlayacak belim düzelsin anında kaçıyorum haftasonu
bozduydum vallahi
kayınpederine tşkler o zaman demese sen niyeti bozmuşmuşsun
canim sen kacinci siniftasinHoşbulduk kaptanımoo kulaklarım da baya çınlamıştı akşam olsun yürüyüş yürüyüştür
Yok ablacım artık okul hazırlıkları falan yok bizde bir tek pazar akşamı hiç yıkanmamış gibi saatlerce yıkanırım o kadarama şu da var eteğimi ve gömleklerimi daralttırmam lazım
Bayılırım yoğurtlu patlıcan salatasına da semizotuna da
Üşenmedim de isimlerini unuttum
Amaa ben sizden ayrılamam ki mezun olsam da hep buradayım
tutturursun canim kola falan vardi ya gecen hafta menunde belki o olumsuz etkilemistiryine aynı hedefi koydum kendime tuttura bilirsem tabi.
canim sen kacinci siniftasin
niye hazirlik yokmus yahu ben universite ogrencisiyim hala gidip ilk gun yiginla kalem defter post-it falan aliyorum
tutturursun canim kola falan vardi ya gecen hafta menunde belki o olumsuz etkilemistir
yahu su burger king reklamlari bir bende mi cikiyor kk dasabrim mi sinaniyor benim ya
komsunun cocugu delirmis balkondan bana bagiriyor bebil bebil diye (beril diyemiyor)
gidip onunla oyniyim ben biraz
sorma sorma bide regl olcam bir iki gün içinde ya nasıl bir denk gelmedir bu ama elimden geleni yapacağımRakibem bu hafta hopliycazmi zipliycazmi bilmem ama fenalardayiz kaptan darbe yapti sari kartlar havada ucusuyo kilo vermemiz sart.:)
hehe aynı şeyi ben düşündümEn
En azindan mesaj olayindan yirtmisim aferin bana:)
selam canımGünaydın herkesegüzel ve mutlu bir pazar geçirin insallah sabahlari aç uyanmak harika bir duygu bugun kendimi çok daha motive olmuş hissediyorum. evet kizlar bu hafta gidecek kilolarimiz baska kurtulusu yok insallah kocacim askerden geldiginde fistik gibi olmus olacagim
Günaydın meleklerimmmmm pazar günü günaydın biraz geç oluyor
ikisi de aynı film zaten kuzumama önceden izlemişim ben hatırladım hakikaten güzel film kuzene çaktırmadım artık ama son yarım saatte uykuya yenildim
geçen kuzen yaptı 2 dk da suyu çıktı hem ip atlama hem dans gibi hakikaten eğlenceli dur videosunu ekleyeyim
Bitanem sanırım leptin de yırtıyorum ben dişlerimi fırçalayıp ağzıma kilit vuruyorum resmen sıvılar hariç
bir de sürekli yatmaktan kurtuldum o yüzden çabuk gitti az da olsa hareketlendim
kesinlikle ne yaparsınız bilmem ama sarı kartları sildirmek lazım 500 gr iyi kuzum fazlası olursa tadından yenmez
sen nerdeydin kız dünGünaydın herkesemaşallah herkes buradaymış dün akşam
Aynen öyle kahvaltıyı arada bir değiştirmek lazım şu sıralar annem kurbandan kalan etleri temizliyor
Kasma kendini canım öyle çok canın isterse bir top yersin
Ohh bende dans ettim bugün kendi çapımda
ben peynirli yumurta ne zaman yapsam tam bitiremiyorum ya tek onu yicem yada yarısını yiyip diğerlerindenDünkü menümü de yazayım hemen
Sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet(acayip doyurucu bir şey)
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Tarhana çorbası
Fasulye yemeği
Tavuk sote
Patlıcan salatası
Semizotlu salata
Spor:30 dakika karışık spor(şimdi yazmaya üşendim)
Su:3 litre
sen okul hazırlığını üniversiteye gelince gör canım inşHoşbulduk kaptanımoo kulaklarım da baya çınlamıştı akşam olsun yürüyüş yürüyüştür
Yok ablacım artık okul hazırlıkları falan yok bizde bir tek pazar akşamı hiç yıkanmamış gibi saatlerce yıkanırım o kadarama şu da var eteğimi ve gömleklerimi daralttırmam lazım
Bayılırım yoğurtlu patlıcan salatasına da semizotuna da
Üşenmedim de isimlerini unuttum
Amaa ben sizden ayrılamam ki mezun olsam da hep buradayım
Günaaaaydııııııııın 1 saat önce uyandım etrafa bakınırken daha bişi yemedim
şimdi kahvaltı etcem ama biraz sıkıntım var
hergün yumurta yemek alerjiye neden olmaya başladı
kollarım ellerim kaşınıyor
egzamam var zaten
başka yöntem çözüm yok mudur doyuruculuk açısından
tutturursun bence canım kolay gelsinyine aynı hedefi koydum kendime tuttura bilirsem tabi.
bu arada aksam yemege davetliyiz ama sanirim baya gece kalicak yemek
bir de sey soriyim benim bu yil aksam yemegim en erken 19-19.30 civari olabilecek ders saatlerimden oturusizce cok olumsuz etkiler mi ya kilo vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?