Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

artık tuttur bitanemmm üstelik kp ler de var ama onlara kızıp cıslara saldırmazsan mutlaka tutturursun kola içmeyeceğine de söz verdin
sabah patates kızarttım. allah var az bişe yemeyi de planlıyordum kp gülay bundan yiyemez dedi. eşim de zaten yemiyorki diyince bu sözün üzerine yenmez dedim bıraktım

vay arkadas kaptanin koruma menusu benim diyet menumden iyi

Ben de kaçıyorum meleklerim kuzenin günlük bitti film saati başlıyor bugünki filmimiz Özgürlük Yolu
İn to the wild izleyeyim beğenirsem tavsiye ederim size iyi geceler allah rahatlık versin

cok guzellll bir film ben ciddi ozenmistim ben de kendimi daga bayira vuracam diye final sahnesine kadar

bu arada aksam yemege davetliyiz ama sanirim baya gece kalicak yemek
bir de sey soriyim benim bu yil aksam yemegim en erken 19-19.30 civari olabilecek ders saatlerimden oturu sizce cok olumsuz etkiler mi ya kilo vermeyi

vay arkadas kaptanin koruma menusu benim diyet menumden iyi

cok guzellll bir film ben ciddi ozenmistim ben de kendimi daga bayira vuracam diye final sahnesine kadar
zamanla insan hakikaten düzgün menülere alışıyor kuzum inan bana sen de öyle olacaksın

ben vuracağım zaten eylülde dağcılık klüplerinin yürüyüşleri başlayacak belim düzelsin anında kaçıyorum haftasonu

bir de sey soriyim benim bu yil aksam yemegim en erken 19-19.30 civari olabilecek ders saatlerimden oturu sizce cok olumsuz etkiler mi ya kilo vermeyi

20,00 yi geçirmediğin sürece sorun yok bitanemm akşam menüsünü zaten çok abartmazsan sorun olmaz

ohhh ne guzel ins belin bir an once tam anlamiyla duzelir de baslarsin ablacim

canim sen kacinci siniftasin
niye hazirlik yokmus yahu ben universite ogrencisiyim hala gidip ilk gun yiginla kalem defter post-it falan aliyorum
yine aynı hedefi koydum kendime tuttura bilirsem tabi.
tutturursun canim kola falan vardi ya gecen hafta menunde belki o olumsuz etkilemistir

canim sen kacinci siniftasin
niye hazirlik yokmus yahu ben universite ogrencisiyim hala gidip ilk gun yiginla kalem defter post-it falan aliyorum

tutturursun canim kola falan vardi ya gecen hafta menunde belki o olumsuz etkilemistir

11 olucam artık
Valla benim arkadaşlarımda öyle ama ben hiç heves etmedim hala okullar açıldıktan 1-2 hafta sonra kırtasiye malzemelerini alırım

yahu su burger king reklamlari bir bende mi cikiyor kk da sabrim mi sinaniyor benim ya

Bende çıkmıyor allahtan
Yeni çıtır patates herkesin dilinde ama bence mc in patatesini geçemez

komsunun cocugu delirmis balkondan bana bagiriyor bebil bebil diye (beril diyemiyor)
gidip onunla oyniyim ben biraz

Ayy beril ismini çok severim kızım olursa beril koyucam derdim eskiden

selam canım
sende güzel ve mutlu pazar geçir
oo sürpriz yapacaksın demek çok hoşuna gitcek kesin :)

Günaydın meleklerimmmmm pazar günü günaydın biraz geç oluyor

selam kaptanım evet pazar öyle oluyor
şu iki hafta kala pazartesiyle hiç bir sorunum yok efem

kaptan ben bu filmi kastemiştim:)
http://www.sinemalar.com/film/28990/ozgurluk-yolu
into the wild ı da özgürlük yolu diye çeviren çevirmen neyin kafasını yaşamış acaba
video hoşuma gitti denicem teşekkürler canıım
sen daha bu kadar hareketlenmekle böyle vermişsin kaptanım belin iyileşince neler yapacaksın i wonder

sen nerdeydin kız dün
iyi yapmışsın canım haklısın değişim iyi oluyo
hayır kendime söz verdim 6 ları görmeden dondurma yok:)
oh dans edelim yağları eritelim inş

ben peynirli yumurta ne zaman yapsam tam bitiremiyorum ya tek onu yicem yada yarısını yiyip diğerlerinden
afiyet olsun canım

sen okul hazırlığını üniversiteye gelince gör canım inş
gerçi bölüme bağlı bizim işimiz boyalarla olduğu için babam 3 ay öncesinden para biriktiriyo valla
bende ayrılamam burdan

geçmiş olsun canım ya meyve kuruyemiş alternatifi iyi bence
kahvaltıda çorbada doyurucu oluyor

yine aynı hedefi koydum kendime tuttura bilirsem tabi.
tutturursun bence canım kolay gelsin

tatlım kaptanında demesi gibi 8 i geçirmezsen bişi olmaz
bende muhtemelen geç eve gelcem ve geç yicem okulda yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…