- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
afiyet olsun canımmenum
sabah: kk
oglen: 4 sekerli leblebi 2 bardak ayran1 soda, 1 kahve
aksam: kucuk tabak fellak koftesi, 2 ayran, kirmizi lahana salatasi
Geldimmmm bira zkuzenle turladıkk geldik balık da aldık şükür şişmeyecek
dene bakalım videoyu ben çok sevdim günde 10 dk yapsan ısınmak için harika olur
kuzum inan bende şok oluyorum yabancı dizi izlerken çeviriler hakikaten alakaya maydanoz oluyor
korkutma kardeşini bakimmmmprenses mimar olacak allah razı olsun babandan cnm ayrılma tabiiii mezunlar yenilere koçluk yapar süper olur
afiyetolsun cnm bizde bugün soğanlı bol yeşillikli omlet yaptık selam alınmıştırkarışık spor tarifin süper yalnız inş hayırlısıyla kavuşursun laptopuna kuzumm
afiyet olsun canım :)bugün ki menüm
7 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan omlet
6 zeytin
peynir
domates
salatalık
közlenmiş biber
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahvesi 1 kare bitter
2 saat sonra 4 fındık
AKŞAM
2 adet tavuk şinitzel
salata
ayran
SU: 2 LT
thank you captain
yw sweety
teşekkürler kaptanım
iyi yaptın hoşgeldin :)selam kizlar bizimkiler muhabbete dalmis ben de laptopa cokiyim dedim :)
afiyet olsun canımmmenumu yaziyim
Sabah
2 zeytin 1 yk lor 1 kare peynir avuc ici kadar ceviz bol salata
ogle
yulaf ezmesi yarim elma sut kar.
ara
1 sade kahve 1 kare bitter
aksam
izgara balik salata koz biber-patlican salatasi
aksam biraz gec oldu diye karnim rahatsiz su an biraz
spor Sabah 40 dk kadar yurumustum
senin bolum ne canim bizde yok oyle pek masraf surekli makalalere bogulup duruyoruz
yok nerede kaptanim 1 ini okudum beyin Yandi yavas yavas devam edicem artik
bana mı dedin kaptanım valla 1 saatlik yürümenin ardına penguen 10 dk ip atlama 300 ve de halayla karışık bişile 10 dk öyle terden ölene kadar işteHangi dansı yaptın kuzummm
ay ama ben ne desem bilemedim şimdiSenin mesajlarını çift sayacağım bu kadar çaban için bitanemmm
evet her gün böyle yapayım cumaya kadar tabi regl olmazsam inş cumadan sonra olurumbravooo kuzummm hakikaten güzel spor yapmışsınn ben de genelde ingilizce izlerim kuzum ama bazen kulaklığı çok sık bozduğum için sesli izleyince de annemin kafası şişiyor mecbur altyazılı izliyorum noldu şeker ingiliscemisi beğenmedinmi bakimmm
iyi geceler kaptanımAllah kabul etsin şimdiden cnmm allah rahatlık versin ne hayırlı evlatsınn maşallah sanaiyi geceler kuzum
iyi geceler kaptanım
yaşlıların duasını almak sevaptır :)
Kiz naptin sen tebrik ederim bu hafta kesin hedefe ulascam diyosun bravobana mı dedin kaptanım valla 1 saatlik yürümenin ardına penguen 10 dk ip atlama 300 ve de halayla karışık bişile 10 dk öyle terden ölene kadar işte
sonrasında banyo in
Kiz rakibecim israrla menunu aradim sayfalarda ama gozdenmi kacirdim acaba goremedimiyi geceler kaptanım
yaşlıların duasını almak sevaptır :)
Kiz naptin sen tebrik ederim bu hafta kesin hedefe ulascam diyosun bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?