- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Aaa nedemek ben bu ara gazla calisiyorum fena gaza geldim kesin hedefteyim insallah:)
hoşgeldin cnmmmm hayırdır rakibem hedefine ulaşacak ben ulaşamayacağım mı demek istedin yoksa
Bugunki menum
sabah domates salatalik zeytin peynir 1dilim ekmek
oglen firinda tavuk yemegi salata
aksam 2bardak ayran biraz uzum
oglen gec yedigimden fazla acikmadim aksama.
2bardsk yesilcay 1 bardak hibiskus
Gunaydin herkese topigi ben kapattim ben acayim bari:)kimsecikler yok .yeni hafta yeni gun hepimize guzellikler getirsin insallah
günaydın kuzular
dün geceden beri pek tadım yok
sanırım mevsim geçişi
bugün sporuma başlıyorum
kahvaltımı ettim üzerinden biraz zaman geçmesi lazım malum
güzel bir hafta
hayırlı günler diliyorum hepimiz için
güzel haberler alabileceğimiz muhteşem bir hafta olsun
Ya dun girdim ama menu yazmamisim
dunki menum
sabah yumurtasiz menemen 1dilim ekmek zeytin peynir
ara yarim seftali
Oglen 2 bardak ayran mercimek koftesi
aksam mercimek corbasi salata
2bardak yesilcay
2bardak biberiye
30dk yuruyus
pilatesin bi üst level ına başlıyoreeeaminnnnn cadıcımmm bugün spora başla ama lütfen fazla yüklenme cnmm
Günaydın neslim Alişin okul hayatındaki ilk gün ne mutlu sana cnmkızlar günaydın
bu gün ali m okula başladı ordaydım şimdi geldim. ilk gün güzel geçti çocuk 2 yaşından beri kreşe gidince acemilik çekmedi sağolsun.bu hafta 1 saat okuldaymışız bakalım öğretmende iyidir umarım
pilatesin bi üst level ına başlıyoreee
an itibariyle başlıyorum bu kötü havada öpücükler misss
canım bu gün çok çetin bi iş kovalıyorum umarım herşey yolunda giderde yeni işimde şeytanın bacağını iyiden kırarım. duanı bu yüzden üstüme aldım istediğim şeyler gerçekleşir işallah.
canım bu gün çok çetin bi iş kovalıyorum umarım herşey yolunda giderde yeni işimde şeytanın bacağını iyiden kırarım. duanı bu yüzden üstüme aldım istediğim şeyler gerçekleşir işallah.
Tünaydın herkeseben bir geçmiş yapıp da geleyim
Geldimmmm bira zkuzenle turladıkk geldik balık da aldık şükür şişmeyecek
bitirebildinmi bızdıkımm
ooo sağolsun kp in o zaman
kuzum pc de reklam engelleyici var benim ama cepten girince deliriyorum bende hepsine tıklayıp uygunsuz diyorum ama dediğim reklam gidiyor başkası geliyoren sonunda vazgeçtim bitecek gibi değil
oyna tabiii çocuklarla vakit geçirmek insanı pozitif enerjiyle dolduruyor gülay duymasın vuracak beni
dene bakalım videoyu ben çok sevdim günde 10 dk yapsan ısınmak için harika olur
kuzum inan bende şok oluyorum yabancı dizi izlerken çeviriler hakikaten alakaya maydanoz oluyor
korkutma kardeşini bakimmmmprenses mimar olacak allah razı olsun babandan cnm ayrılma tabiiii mezunlar yenilere koçluk yapar süper olur
afiyetolsun cnm bizde bugün soğanlı bol yeşillikli omlet yaptık selam alınmıştırkarışık spor tarifin süper yalnız inş hayırlısıyla kavuşursun laptopuna kuzumm
işte azimli iradeli kişi böyle yapar helall prensesimmonlar krep yesin sen omlet işte böyle
biz sana güveniyoruz derslerinde de diyetindeki gibi istikrarlı ve azimli olacağına inanıyorum cnmm
ben kavuştum balığa prensesimm
anladım canım iyi yapmışın :)
gitsinn
aferin sanamaşallah
oo demek mimar adayımız var
bende içmimarlık istiyodum kazanmıştım da ama grafikerlik ağır bastı :)
inş gönlündeki yeri kazanırsın bitanem
kızlar günaydın
bu gün ali m okula başladı ordaydım şimdi geldim. ilk gün güzel geçti çocuk 2 yaşından beri kreşe gidince acemilik çekmedi sağolsun.bu hafta 1 saat okuldaymışız bakalım öğretmende iyidir umarım
pilatesin bi üst level ına başlıyoreee
an itibariyle başlıyorum bu kötü havada öpücükler misss
evet canım 2. dvd ye geçtim :)) 1 ay ilk dvd yi yaptım bugün 2. dvd ye başladımOhh süper ebru şallıyla mı yapıyorsun canım
İnşallah kaptanım
Bakalım inşallah kazanabilirim canım ya
Amin cümleten kaptanım sanada günaydın
Ooo hayırlı olsun canım. Ali hazırlıklıdır hiç yabancılık çekeceğini zannetmiyorum
Ohh süper ebru şallıyla mı yapıyorsun canım
evet canım 2. dvd ye geçtim :)) 1 ay ilk dvd yi yaptım bugün 2. dvd ye başladım
artık squat yapmicam kalça ve arka bacakları çalıştıran bir çok egzersiz var pilatesin içinde
erkenden sporunu da yaptın cadıcımne bilim çok yüklenip kendini zorlamandan korktum
pilates kasları uzatıp incelmeye yönelik olduğu için tam senlik kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?