Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar kımseler yook oglen durgunlugu heralde benımde pek keyfım yook galıba yorgunum.haftasonu esım hastaydı onla ılgılendım yoruldum.sımdıde ufakkız bıraz hasta ıshal oldu hafıf atesıde var.dondurma sezonunu kapatmadılar hep onun yuzunden.sokakta cocuklardan görup ıstıyo 2.5 yasında daha.bıde tuvalete alıstırmıstım onu bezlenmıyo.gece gunduz ıshalden dolayı zırt pırt tuvalete gıdıyoz yordu benı zıllı:)

377.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35nur35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TD]

[/TD][/TABLE][TD]

Merinetya sadece 1 gün menü paylaşmışsın lütfen bu hafta paylaşıma dikkat et cnm[/TD]
[TD][/td]
[TD][/td]​
[TD][/td]

Son düzenleme:
herkese merhaba,
ben de geleyim aranıza yeniden kafamı dağıtırım moral olur.

Ne iyi yaptın canım benimm her zaman seni burda görmek isteriz yaşadıklarını atlatmana yardımcı olabilirsek ne mutlu sen bizim aileye girdin bir kez seni nerde olsan buluruz bugünler de geçecek elbet sadece biraz sabır ve zaman lazım

Hoşgeldin cnmm geçmiş olsun şimdide prensesmi hastalandı ben de biraz iş biraz kk yapıyorum cnmm
yorsun yorsun spor olur işte

Ben kaçıyorum fıstıklar biraz turlayalım kuzenle evin eksikleri de var görüşürüz akşama kuzeni yarın yolcu edeceğim offf sıkıntısı tuttu şimdiden çok alıştım

senin tatlı dilin güzel yüreğin yeter yardım etmene canım benim :)

bende şimdi çıkıp mate çayı alacağım kendime.

evet canım 2. dvd ye geçtim :)) 1 ay ilk dvd yi yaptım bugün 2. dvd ye başladım
artık squat yapmicam kalça ve arka bacakları çalıştıran bir çok egzersiz var pilatesin içinde

Ohh bende yapmıştım ilk 2 dvdyi canım ama sonra sıkıldım ve her sporda ki gibi bıraktım

Bugün çıkacaktık annem yarın çıkalım dedi yarın da öbür gün der kesin

Ben kaçıyorum fıstıklar biraz turlayalım kuzenle evin eksikleri de var görüşürüz akşama kuzeni yarın yolcu edeceğim offf sıkıntısı tuttu şimdiden çok alıştım

Oyy çok zor kaptanım. Ablam yazın 3 ay bizimleydi okullar açılınca tekrar nasıl yollayacağım bilmiyorum valla o yüzden veda etmekten nefret ederim

selam kızlar nasılsınız çok şükür tarhana işimiz bitti ve Allah sağlıkla huzurla yedirsin inşallah
bugun garip bir gün
tam laptondan girecektim sigortalar attı acayıp yagmur var Ankara da özlediğimiz gibi
neyse açmayım evde de erkek yok dedim bi yer yansa bu halde ugraşamam
telefonun wifisini bagladım rahatca yazayım diye ama bu defada telefonun sarjı bitti
çıktım şarteli açtım ee bu defa da uydu gitti bi zımbırtı var kordinat buluyor onunla buluyum dedim oda olmadı öyle evde sakin sakin uyku moduna girmeye karar verdim uyudum uyuyacağım
sizler nasılsınız
Sindicim gözün aydın canım

kızlar bu gün sılamın ilk anasınıfı günüydü çok heyecanlı gittik ama malesef sınıflar boyanmamış ve halılar yıkanmamış ancak haftaya hallolur dediler. hani söylemiştim komşumla aynı sınıfa düşme durumumuz var diye. ben hangi hocaya verdiğimi söylememiştim. olaya bakın şimdi.
sabah okuula giderken kapıyı açtılar daha gözlerini ovuşturuyorlar. nereye dedi kadın okula dedim. bende sabahçı yapacam dedi hemen ben sabah gidiyorum ya. ben bilmiyorum neyiz gidip öğrenecem dedim. okula gittik. bizim öğretmen yoktu. diğer öğretmene snıf listeleri gelmiş. baktım kızımın adına istediğimiz öğretmende. sonra o çocuğun adına baktım 4 sınıfta da adı yok. sonra okulun ücra bir köşesinde dururken komşum geldi yanıma ne kadar aradıysa beni. napıyosun dedi hiiiç dedim. baktınmı sılaya dedi. baktım nazan hocadayız dedim. bende nazan a yazdırdım dedi. iyide senin oğlanın adı listede yoktu dedim. azarlar gibi git bak listede dedi. ay aynı sınıfta olmasalardı iyiydi dedim. git aldır kızını sınıftan o zaman dedi
tabi ne var diyeceksiniz. kadın listeye bakıyor kızımın adını görüyor ve o hocanın iyi olduğunu anlayarak yazdırıyor. banada sıkıyorsa sen kızını al der gibi laf ediyor eltisini aradım. kız yengenle görüştün mü ne yapmayı düşünüyolardı dedim. ona da ne demiş. ben öğlenci yapacam çocuğu nazan çok sinirliymiş ona asla göndermem çocuğu demiş. he dedim böyle böyle yaptı kadın. tabi elti şaşırmadı sen bilmiyorsun onun ne fena olduğunu abla dedi bana. o nazan hocayı tanıyor. yarın gidip konuşacak inşallah çocuğun kaydını diğer sınıfa attırır. tek umudum o kadın şimdi. sinirden yazarken bile elim ayağım titriyor ya. kadın birde bana kızlarım bir haftadır bu kadına gönder diyor diyor. bu kadının fena olduğunu biliyordum da bu kadarını ummamıştım ya

A ayyuzlum canim bi laf var istemediğin ot burnunda biter bazi insanlar hem cekilmezdir hemde kimseyi cekemez inşallah gonlunden geçen olur ve cok guldum kirmizi kart sonrası maymun yorumuna :)

bugün ki menüm
8 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan peynirli omlet
peynir
1 büyük domates yarısı
salatalık
közlenmiş biber
yeşilçay
SPOR: 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
1 kase sütlü special K
AKŞAM
4 ızgara köfte
patlıcan domates biber ızgara
SU: 2 LT

Elbette öyle ama şimdi yeni nesil sürekli kaçış halinde malesef
çok doğru maalesef bizde yaşlanınca inşallah hayırlı torunlarımız olur

Kiz naptin sen tebrik ederim bu hafta kesin hedefe ulascam diyosun bravo
evet canım artık 6lıları görmek istiyorum
inş cuma günü regl olmam o gün olma ihtimalim çok yüksek çünkü

Kiz rakibecim israrla menunu aradim sayfalarda ama gozdenmi kacirdim acaba goremedim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kım-cuma-zayıflama-yarışması.143241/page-9779
gözünden kaçmış canım bu linkten ulaşabilirsin
çoklu alıntı yapyimiym diye o kadar ok mesaj yazdım ki kaybolmuş aralarında

Ya dun girdim ama menu yazmamisim
dunki menum
sabah yumurtasiz menemen 1dilim ekmek zeytin peynir
ara yarim seftali
Oglen 2 bardak ayran mercimek koftesi
aksam mercimek corbasi salata
2bardak yesilcay
2bardak biberiye
30dk yuruyus

Bugunki menum
sabah domates salatalik zeytin peynir 1dilim ekmek
oglen firinda tavuk yemegi salata
aksam 2bardak ayran biraz uzum

oglen gec yedigimden fazla acikmadim aksama.
2bardsk yesilcay 1 bardak hibiskus
afiyet olsun rakibem bu gidişle hedefine ulaşacaksın anlaşılan
ama bende iddialıyım haberin olsun

ne güzel mesaj o öyle seninde gerçekleşsin kaptanım
İnşallah kaptanım
Bakalım inşallah kazanabilirim canım ya
inş bitanem Allah gönlüne göre versin

geçmiş olsun canım
bana göre dondurma sezonu kışın başlar biliyonmu bu yüzden annemden az dayak yemedim
kıyamam ya iyileşir bir an önce inş :)

Dünkü menüm

Sabah:
Bibersiz çakma menemen
Domates salatalık peynir zeytin

Ara:
1 domates 1 ceviz

Akşam:
Mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

Spor:Yarım saat karışık spor
Su:3 litre

Bugünkü menüm

Sabah:
Hindi külbastı ve yarım muz
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
2 kaşık etli mantı
Mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

Su:3 litre
Spor:15 dakika karışık spor
menülerin güzel canım afiyet olsun
bugün bende hindi yedim

ilk günden kötü olmuş canım ya:/
böyle insanlardan nefret ediyorum Allah ıslah etsin

kız güldürdün

afiyet olsun canım 320 mekik maşallah

faranjitim azdı yine bi limonlu adaçayı içiyorum ek olarak
geçmiş olsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…