- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
benim bir tek bu yil bir matematik dersim vardi o da calculus seklinde degildi hani biraz komplike ve zorlastirilmis lise matematigiydi turev-integral disinda sosyaal bilimciler icin matematik diye bir de icinde az mat. olan ekonomi derslerimiz vardiiyi yaptın hoşgeldin :)
afiyet olsun canımm
grafik tasarım canım ve artık çift anadalla geleneksel de var osmanlı minyatürü :)
sizde hep sözel mi?
selam kızlaar
sabahtan beri hastanedeyim bugün peltim çıktı resmen
neyse işleri halloldu sonuçları bekleyeceğiz :)
menümü yazayım
Sabah
2 minik kutu süt,1 avuç fındık (hastanedeyim)
Akşam (aslında 4 civarı)
Hindi tava,salata,ayran,1 tabak taze fasulye
spor
1 saat yürüyüş, toplamda 30 dk hastanede gezinme merdivenler filan
canim hayirdir gecmis olsun kotu bise yok insallah. kacirdim saniim soylediysende kusura bakmaselam kızlaar
menümü yazayım
Sabah
Akşam (aslında 4 civarı)
spor
oncelikle.cok az yemissin canim. bu sekilde de kendini oldurmeyi planliyorsun sanirim. ikinci olarak kiz sende mi sosyolog adayisin. kacinci siniftasinbenim bir tek bu yil bir matematik dersim vardi o da calculus seklinde degildi hani biraz komplike ve zorlastirilmis lise matematigiydi turev-integral disinda sosyaal bilimciler icin matematik diye bir de icinde az mat. olan ekonomi derslerimiz vardi
kalan hersey sozel bizde siyaset bilimi benim bolum de sosyolojiden de cift anadal yapip kendimi oldurmeyi planliyorum :)
Sabah cok azzzz olmus ama hastanedeymissin
sonuclar istediginiz gibi cikar insallah
bol bol eglen canimbu arada biz yarin 1 haftaligina dayimin bag evi tarzi bir yeri var daha dogrusu esinin ailesine ait dayimlar gidip kaliyor orada 1 haftaligina oraya gidiyoruz internete grime firsatim olmaz onun icin gelemeyecegim topige haber edeyim dedim
ben aslinda sosyolojiyi 2. dal olarak okuycam kendi bolumum siyaset bilimi 2.sinifa gectim sen sosyoloji mezunumusunoncelikle.cok az yemissin canim. bu sekilde de kendini oldurmeyi planliyorsun sanirim. ikinci olarak kiz sende mi sosyolog adayisin. kacinci siniftasin
teşekkür ederim canımafiyet olsun canım 320 mekik maşallah
geçmiş olsun :/
bir donemim kaldi insallah o da biterse sosyolog olacamben aslinda sosyolojiyi 2. dal olarak okuycam kendi bolumum siyaset bilimi 2.sinifa gectim sen sosyoloji mezunumusun
ya aslinda o yulaf ezmesi cok tok tutuyor beni ya ondan bir de neden bilmiyorum bugun tatsizim evde mis gibi icli kofte vardi ama bakmak bile zor geldi
bu arada biz yarin 1 haftaligina dayimin bag evi tarzi bir yeri var daha dogrusu esinin ailesine ait dayimlar gidip kaliyor orada 1 haftaligina oraya gidiyoruz internete grime firsatim olmaz onun icin gelemeyecegim topige haber edeyim dedim
tamam canim kaptanim sen hiiccc merak etme377.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TD][/td]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35nur35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TD]
[/TD][/TABLE][TD]
Merinetya sadece 1 gün menü paylaşmışsın lütfen bu hafta paylaşıma dikkat et cnm[/TD][TD][/td][TD][/td]
senin tatlı dilin güzel yüreğin yeter yardım etmene canım benim :)
bende şimdi çıkıp mate çayı alacağım kendime.
Ohh bende yapmıştım ilk 2 dvdyi canım ama sonra sıkıldım ve her sporda ki gibi bıraktım
Bugün çıkacaktık annem yarın çıkalım dedi yarın da öbür gün der kesin
Oyy çok zor kaptanım. Ablam yazın 3 ay bizimleydi okullar açılınca tekrar nasıl yollayacağım bilmiyorum vallao yüzden veda etmekten nefret ederim
Dünkü menüm
Sabah:
Bibersiz çakma menemen
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
1 domates 1 ceviz
Akşam:
Mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Spor:Yarım saat karışık spor
Su:3 litre
Bugünkü menüm
Sabah:
Hindi külbastı ve yarım muz
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
2 kaşık etli mantı
Mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Su:3 litre
Spor:15 dakika karışık spor
selam kızlar nasılsınız çok şükür tarhana işimiz bitti ve Allah sağlıkla huzurla yedirsin inşallah
bugun garip bir gün
tam laptondan girecektim sigortalar attı acayıp yagmur var Ankara da özlediğimiz gibi
neyse açmayım evde de erkek yok dedim bi yer yansa bu halde ugraşamam
telefonun wifisini bagladım rahatca yazayım diye ama bu defada telefonun sarjı bitti
çıktım şarteli açtım ee bu defa da uydu gitti bi zımbırtı var kordinat buluyor onunla buluyum dedim oda olmadı öyle evde sakin sakin uyku moduna girmeye karar verdim uyudum uyuyacağım
sizler nasılsınız
Sindicim gözün aydın canım
kızlar bu gün sılamın ilk anasınıfı günüydü çok heyecanlı gittik ama malesef sınıflar boyanmamış ve halılar yıkanmamış ancak haftaya hallolur dediler. hani söylemiştim komşumla aynı sınıfa düşme durumumuz var diye. ben hangi hocaya verdiğimi söylememiştim. olaya bakın şimdi.
sabah okuula giderken kapıyı açtılar daha gözlerini ovuşturuyorlar. nereye dedi kadın okula dedim. bende sabahçı yapacam dedi hemen ben sabah gidiyorum ya. ben bilmiyorum neyiz gidip öğrenecem dedim. okula gittik. bizim öğretmen yoktu. diğer öğretmene snıf listeleri gelmiş. baktım kızımın adına istediğimiz öğretmende. sonra o çocuğun adına baktım 4 sınıfta da adı yok. sonra okulun ücra bir köşesinde dururken komşum geldi yanıma ne kadar aradıysa beni. napıyosun dedi hiiiç dedim. baktınmı sılaya dedi. baktım nazan hocadayız dedim. bende nazan a yazdırdım dedi. iyide senin oğlanın adı listede yoktu dedim. azarlar gibi git bak listede dedi. ay aynı sınıfta olmasalardı iyiydi dedim. git aldır kızını sınıftan o zaman dedi
tabi ne var diyeceksiniz. kadın listeye bakıyor kızımın adını görüyor ve o hocanın iyi olduğunu anlayarak yazdırıyor. banada sıkıyorsa sen kızını al der gibi laf ediyoreltisini aradım. kız yengenle görüştün mü ne yapmayı düşünüyolardı dedim. ona da ne demiş. ben öğlenci yapacam çocuğu nazan çok sinirliymiş ona asla göndermem çocuğu demiş. he dedim böyle böyle yaptı kadın. tabi elti şaşırmadı sen bilmiyorsun onun ne fena olduğunu abla dedi bana. o nazan hocayı tanıyor. yarın gidip konuşacak inşallah çocuğun kaydını diğer sınıfa attırır. tek umudum o kadın şimdi. sinirden yazarken bile elim ayağım titriyor ya. kadın birde bana kızlarım bir haftadır bu kadına gönder diyor diyor. bu kadının fena olduğunu biliyordum da bu kadarını ummamıştım ya
sabah kalktım belim nasıl ağrıyor. wc ye gittim meğer kırmızı kart görmüşüm.telaştan günü de unuttum. bende diyorum bu kadar bekledim ayın 12 sine epilasyonumu yaparım diyorum. peh nerdeeeeeee kaldım maymun gibi.
bugün ki menüm
8 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan peynirli omlet
peynir
1 büyük domates yarısı
salatalık
közlenmiş biber
yeşilçay
SPOR: 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
1 kase sütlü special K
AKŞAM
4 ızgara köfte
patlıcan domates biber ızgara
SU: 2 LT
faranjitim azdı yine bi limonlu adaçayı içiyorum ek olarak
selam kızlaar
menümü yazayım
Sabah
Akşam (aslında 4 civarı)
spor
iyi aksamlar herkese menumu yaziyim
Sabah
yarim has. yumurta peynir 5 zeytin bol salata
ara
3 yk yulaf +yarimdan az elma+sut kar.
aksam
1 avuctan az findik-badem 1 buyuk domates kk kadar peynir
az once de yani 20.45 gibi bir yesil elma yedimaksam bir sey yiyemedim midem kalkti acliktan yedim ben de dayanamayip
cok halsizim bugun spor da yapamayacagim sanirim
benim bir tek bu yil bir matematik dersim vardi o da calculus seklinde degildi hani biraz komplike ve zorlastirilmis lise matematigiydi turev-integral disinda sosyaal bilimciler icin matematik diye bir de icinde az mat. olan ekonomi derslerimiz vardi
kalan hersey sozel bizde siyaset bilimi benim bolum de sosyolojiden de cift anadal yapip kendimi oldurmeyi planliyorum :)
Sabah cok azzzz olmus ama hastanedeymissin
sonuclar istediginiz gibi cikar insallah
bu arada biz yarin 1 haftaligina dayimin bag evi tarzi bir yeri var daha dogrusu esinin ailesine ait dayimlar gidip kaliyor orada 1 haftaligina oraya gidiyoruz internete grime firsatim olmaz onun icin gelemeyecegim topige haber edeyim dedim
tok tutmasına tutuyor ama snein vucudunun ihtiyacı olan hiçbir besin içermiyorben aslinda sosyolojiyi 2. dal olarak okuycam kendi bolumum siyaset bilimi 2.sinifa gectim sen sosyoloji mezunumusun
ya aslinda o yulaf ezmesi cok tok tutuyor beni ya ondan bir de neden bilmiyorum bugun tatsizim evde mis gibi icli kofte vardi ama bakmak bile zor geldi
ben cikiyorum simdilik birkac parca esya topliyim internet baglantisi falan bulabilirsem gelmeye calisirim
hadi hepiniz kendinize iyi bakin
Kizlar selam bu gun ugrayamadim
iyisiniz umarim
menum
Sabah kk kahvaltı sına ek avakado salatası
öğle köfte az bulgur
Aksam ızgara tavuk et
Sabah 35dk yurumei
Aleyküm selam canımmm şükür kavuşturana hoşgeldinnnselamun aleykuuuummm iyi akşamlar ben geldiiimm
menum
kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 avuc ici kadar peynir
7 zeytin
cay
oglen
1 kase fasulye yemegi
1 seftali
aksam
1 kase sulu kofte
salata
1 ince dilim pizza
su 2 lt
sporum yok
yukaridaki mesajlari gorunce şaşırdım kaldim ben yanlis yere mi yazdim
tamam canim kaptanim sen hiiccc merak etme
topikte kimse yok mu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?