Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlaar
sabahtan beri hastanedeyim bugün peltim çıktı resmen
neyse işleri halloldu sonuçları bekleyeceğiz :)
menümü yazayım
Sabah
2 minik kutu süt,1 avuç fındık (hastanedeyim)

Akşam (aslında 4 civarı)
Hindi tava,salata,ayran,1 tabak taze fasulye
spor
1 saat yürüyüş, toplamda 30 dk hastanede gezinme merdivenler filan

iyi aksamlar herkese menumu yaziyim

Sabah
yarim has. yumurta peynir 5 zeytin bol salata

ara
3 yk yulaf +yarimdan az elma+sut kar.

aksam
1 avuctan az findik-badem 1 buyuk domates kk kadar peynir

az once de yani 20.45 gibi bir yesil elma yedim aksam bir sey yiyemedim midem kalkti acliktan yedim ben de dayanamayip

cok halsizim bugun spor da yapamayacagim sanirim

iyi yaptın hoşgeldin :)

afiyet olsun canımm

grafik tasarım canım ve artık çift anadalla geleneksel de var osmanlı minyatürü :)
sizde hep sözel mi?
benim bir tek bu yil bir matematik dersim vardi o da calculus seklinde degildi hani biraz komplike ve zorlastirilmis lise matematigiydi turev-integral disinda sosyaal bilimciler icin matematik diye bir de icinde az mat. olan ekonomi derslerimiz vardi
kalan hersey sozel bizde siyaset bilimi benim bolum de sosyolojiden de cift anadal yapip kendimi oldurmeyi planliyorum :)

Sabah cok azzzz olmus ama hastanedeymissin
sonuclar istediginiz gibi cikar insallah

canim hayirdir gecmis olsun kotu bise yok insallah. kacirdim saniim soylediysende kusura bakma

oncelikle.cok az yemissin canim. bu sekilde de kendini oldurmeyi planliyorsun sanirim. ikinci olarak kiz sende mi sosyolog adayisin. kacinci siniftasin

oncelikle.cok az yemissin canim. bu sekilde de kendini oldurmeyi planliyorsun sanirim. ikinci olarak kiz sende mi sosyolog adayisin. kacinci siniftasin
ben aslinda sosyolojiyi 2. dal olarak okuycam kendi bolumum siyaset bilimi 2.sinifa gectim sen sosyoloji mezunumusun
ya aslinda o yulaf ezmesi cok tok tutuyor beni ya ondan bir de neden bilmiyorum bugun tatsizim evde mis gibi icli kofte vardi ama bakmak bile zor geldi

bir donemim kaldi insallah o da biterse sosyolog olacam

bu arada biz yarin 1 haftaligina dayimin bag evi tarzi bir yeri var daha dogrusu esinin ailesine ait dayimlar gidip kaliyor orada 1 haftaligina oraya gidiyoruz internete grime firsatim olmaz onun icin gelemeyecegim topige haber edeyim dedim

canim umarim güzel gecer ve misss gibi dinlenirsin bu arada menulerini bize yazacakmis gibi yap emi kendini cok birakma geri dondugunde dise dis yarisacagiz

tamam canim kaptanim sen hiiccc merak etme

İyi akşamlar güzellerrr kusurabakmayın kuzenle son gün turu yaptık biraz da alışveriş akşam da teyze oğlu ve eşi geldi o yüzden gelemedim

senin tatlı dilin güzel yüreğin yeter yardım etmene canım benim :)

bende şimdi çıkıp mate çayı alacağım kendime.

acılar paylaşınca azalır ya bitanemm o yüzdennn beraber olalım sana iyi geleceğine eminim

çık tabiii evde durma kuzumm at kendini dışarı ayrıca gelecek meleğimiz için kendine vucuduna ruhuna iyi bakmalısın gelmeye karar verdiğinde herşeyinle hazır olmalısın cnm benim

anneciğini şikayet etme bakim prensesim vardır bir bildiği müsait olunca gidersiniz sonuçta gidilecek

Sorma cnm son gecemiz artık ne yapalım mecbur gidecek yarıyıl tatilinde tekrar gelir snein ablan olunca o bambaşka tabikiiş ne yapalım bzi de birbirimizi avuturuz

Dünkü menüm

Sabah:
Bibersiz çakma menemen
Domates salatalık peynir zeytin

Ara:
1 domates 1 ceviz

Akşam:
Mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

Spor:Yarım saat karışık spor
Su:3 litre

afiyetolsun cnm mercimekli olan herşeyi çok seviyorum ben çakma menemen sevdim bunu

Bugünkü menüm

Sabah:
Hindi külbastı ve yarım muz
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
2 kaşık etli mantı
Mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

Su:3 litre
Spor:15 dakika karışık spor

afiyetolsun cnmmm spor süresi azalmış nedeni malum2 kaşık mantıyla kalabildiğin için tbrkler

Hoşgeldin şirinemmmm ellerinize sağlık rabbim afiyetle sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin cnm hem yegenim de yer takımda gördüm tam yazacakken çıkmam gerekti yeğenimin canı uyumak istedi demekki bu kadar aksilik çıktığıan göre iyi yapmışsın cnm

evet ya Sindim de hamişş

İlk günden ne aksilik olmuş bitanemmm aynı sınıfta olmasınlar en azından sürekli sinirlerini bozmaz sın sık görüp te Nazan Öğretmeni ne zaman tanımış ta karar vermiş pes uzak dur cnm benim

gece gece güldürdün beni sen çok yaşa emi

faranjitim azdı yine bi limonlu adaçayı içiyorum ek olarak

Afiyetolsun cadıcımmm menün süper sporun fevkaladenin fevkinde limon adaçayının içine birazcıkta karabiber at cnmcım geçmiş olsunn

hadi bakalım iyi sonuçlar çıkar inş allah senden razı olsun bitanem hem hayırlı evlat hem de hayırlı torunsun hastahane de kahvaltı seçeneklerini bilmezmiyim süt ve cevizden başka birşey bulabilmek zor afiyetolsun cnm

bızdıkımmm neden yarım yumurta bitanem akşamları hiç olmazsa sebze yemelisin hiçbirşey yemez oldun acıkman çok doğal aksi gibi elma daha da çok acıktırır

tövbe de sen herşeyi başarırsın zorlanacağın muhakkak ama ilerde bu emekleirnin karşılığını alacaksın bitanem

bu arada biz yarin 1 haftaligina dayimin bag evi tarzi bir yeri var daha dogrusu esinin ailesine ait dayimlar gidip kaliyor orada 1 haftaligina oraya gidiyoruz internete grime firsatim olmaz onun icin gelemeyecegim topige haber edeyim dedim

Güle güle git gel canım oh doğayla baş başa güzel değerlendir oksijen deposudur orası bol bol yürüyüş ya vucudundaki tüm elektriği at gel bitanemm

tok tutmasına tutuyor ama snein vucudunun ihtiyacı olan hiçbir besin içermiyor hem de içli köfte varken

ben cikiyorum simdilik birkac parca esya topliyim internet baglantisi falan bulabilirsem gelmeye calisirim
hadi hepiniz kendinize iyi bakin

kolay gelsin cnm sende iyi bak bızdıkım allaha emanetsin

Kizlar selam bu gun ugrayamadim
iyisiniz umarim
menum
Sabah kk kahvaltı sına ek avakado salatası
öğle köfte az bulgur
Aksam ızgara tavuk et
Sabah 35dk yurumei

maşallah neslim nazarım değecekkk harikasın

selamun aleykuuuummm iyi akşamlar ben geldiiimm
Aleyküm selam canımmm şükür kavuşturana hoşgeldinnn

menum
kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 avuc ici kadar peynir
7 zeytin
cay

oglen
1 kase fasulye yemegi
1 seftali

aksam
1 kase sulu kofte
salata
1 ince dilim pizza

su 2 lt
sporum yok

Afiyetolsun cnm pizza ince dilim de olsa akşamları yemiyoruz cezanı eşine bırakıyorummm

yukaridaki mesajlari gorunce şaşırdım kaldim ben yanlis yere mi yazdim

nedenki kuzummm

tamam canim kaptanim sen hiiccc merak etme

tşk ederim bitanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…