- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
tatlım keşke ilaç yerine takviye başlasaydın.ilaçlar bağışıklığı daha beter ediyor. propolis,polen bal,omega felan başla bence çocuğuna kış boyu rahat edersinselam kızlar 2 gundur gelmedım aslında bugunde cook ısım var ama bı bakınıyım dedım aklım kaldı.kıslık hazırlık yapıyorum fasulye yaptım dondurucuya koymak ıcın bıde karısık tursularımı cıkardım aradan kızımda 3 gundur hasta ıshal ates gece gunduz huysuz oda ekstradan yordu benı.azonce doktordan geldım ılaclarla bırazcık duzelır ınsallah
hayırdır canım onemlı bısey yoktur ınsallahselam kızlaar
sabahtan beri hastanedeyim bugün peltim çıktı resmen
neyse işleri halloldu sonuçları bekleyeceğiz :)
menümü yazayım
Sabah
2 minik kutu süt,1 avuç fındık (hastanedeyim)
Akşam (aslında 4 civarı)
Hindi tava,salata,ayran,1 tabak taze fasulye
spor
1 saat yürüyüş, toplamda 30 dk hastanede gezinme merdivenler filan
ham çok acil durumlarda dışardayken falan yerim o haldeCanım diyete başladığım ilk iki ayda listemde bunlardan vardı. İki kayısı yanında 4 adet form bisküvi ya da grisini yedim. Kilo vermem yavaşlayınca doktorum listeden kaldırdı bunları. Senin kilo vermen nasıl bilmiyorum ama yavaş kilo veriyorsan çok tüketme ya da bir taneyi geçme derim.
demek kacırmıs kadın yazıkkızlar selamlar
bende sporumu bitirdim
yoruldum benim evde de iş çok ama kıpırdayasım yok
bi kalksam bi kerede biter ama işte istek yok güç yok
pilates çok keyifli geçioo
2. dvd deyim ebru şallının ossuruğuna şahit olarak pıskıra pıskıra devam ettim
duş girmem lazım sonrada yemek yicem öpücükleeeeeeerrrrrrrr
oo masallah ya senın kılona hıc dıkkat etmemısım ben masallah ne guzel vermıssın 7 ayda takımada hosgeldın burda daha dısıplınlı oluyo ınsan bız 80 89 dan transfer oluyoz buraya ama orayıda bırakmıyoruz tabı ılk göz agrımız nede olsaMerhabalar herkese. Bundan sonra bende sizinle bu takımdayım. Bu yarışa 93 kilo ile başladım ve bir hafta sonra 7 ayım bitmiş olacak ve şu an 69 kiloyum. İnşallah hep birlikte buradan mezun oluruz.
Swettcim yarın yazacaktım ama işten çıkmadan bir başlangıç yapayım dedim.
bende sıkılıyorum bazen ama bana faydası olduğundan katlanıyorumdemek kacırmıs kadın yazıkya bende hıc sevmıyorum ebruyu sınır edıyo benı ben arada yapıyorum ama sesını kapatop alttan muzık acıyorum yoksa cekılmıyo
menun guzel bence sporda super daha once sankı ogrenmıstım senden ama unutttugum ıcın yıne merak ettım gerenmalı neiyi akşamlar herkesleree
spordan geldim menümü de yazayım hemen
hala regl olmadım çok mutluyum cumaya kadar olmam inş
menüm
Sabah
Geranmali, salatalık,10 zeytin,azcık fındık
Akşam
Tavuk,salata,ayran(3-4 bardak)
spor
1 saat yürüyüş,10 dk penguen dance
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneGünaydın kızlarherkes çok iyidir inşallah. Dün sabahtan akşama kadar dışarıdaydım bugün de direk hasta oldum. Gece uyuyamadım bile zombi gibi dolaşıyorum etrafta
aynı ben benımde hedef 60 tı ne olur ne olmaz dıye 58 e cektım.gercı benım boyda 157 uzun degılım ama ıkı cocuk dogurdum bana 58 yeter.senın bot kactıHoşbuldum canım. Hedef şimdilik 60 ama 58 olmak istiyorum aslında. Aralarda kilo alıp verme olursa kendimi frenleme açısından hedefimden iki kilo aşağıda olmak daha iyi gibi. Bakalım ne zaman bitecek bu maraton.
evet ben bayılıyorum donduruvcuya koyuyorum cok guzel oluyo kavanozdada oluyo ama onu yagla sarımsakla sırkeyle yapıyoruz yagdan dolayı dondurucu daha mantıklı gelıyo.ama yaglı olanında tadı mukemmel oluyo.ama kılo vermek lazım oyuzden uzak duruyorum:)oh harika annemde közledi ama turşu gibi şişeledi. kışın çok güzel oluyor közleme çorbalar ve yemeklerle garnitür gibi
ya aktara guvenebılsem propolıse bala sıcak bakıyorum ama .nebılıyım.imuneks surup var bagısıklık kuvvetlendırıcı balık yagı gıbı cook ıyı gelıyo yazın ara vermıstım bugun aldım tekrar baslıycam.bagısıklıgı kuvvetlenınce rahat oluyo hakıkaten.kefırı ıcıremıyorum hanımefendıye begenmedı yoksa oda ıyı gelcek ınanıyorumtatlım keşke ilaç yerine takviye başlasaydın.ilaçlar bağışıklığı daha beter ediyor. propolis,polen bal,omega felan başla bence çocuğuna kış boyu rahat edersin
bugunde kırmızı bıber patlıcan közlıycem baya ısımvar.aslında yapmıstım kıslıklarımı ama derındondurucum bozuldu dıye dolabımın ustune az koymustum.annem derındonducumu para yuzunden yaptırmıyorum dıye uzulmus verdı 300 lıra yaptır dedı motorunu deıscekler servıs aksama getırcek ınsallah.bende madem derındondurucum gelıyo barı bıseler koyayım bos durmasın hemde kısın rahat oluyo dıye basladım hazırlıga .
selam kızlar 2 gundur gelmedım aslında bugunde cook ısım var ama bı bakınıyım dedım aklım kaldı.kıslık hazırlık yapıyorum fasulye yaptım dondurucuya koymak ıcın bıde karısık tursularımı cıkardım aradan kızımda 3 gundur hasta ıshal ates gece gunduz huysuz oda ekstradan yordu benı.azonce doktordan geldım ılaclarla bırazcık duzelır ınsallah
dün yemekten sonra eşimle kışlık eve geçtik bir iki tadilat işine bakılacak tespit ettik sonra migrosa gidelim dedik nice zamandır görmediğim buenoları rafta görünce gözüm döndü anlamadım nasıl oldu bende 2 tane aldım daha arabaya binmeden yedim :) ama çok güzeldi mest oldum. e daha 6 ay yemem napayım oldu bikere
günaydın kızlar. yav sanki ben üç gündür inadım inat moduna girdim. dün öğleden sonra götürdüğüm onca şeyden sonra ağzıma bişe vurmadım. normalde dayanamam kolaya da bilirsiniz. dün yine kp getir kola içek dedi. ben içmemeyi başardımaslında kilom kaç o nuda çok merak ediyom ama şu sıra tartılsam bile gerçeği yansıtmayan rakamlar çıkacak onun da farkındayım. kızlar ya sanırım benim baskül kp ye gidecek. eşim kaç gündür istiyorsan yağ su ölçümü yapanlardan netten bak dedi. baktım baktım. o bana baktı ben ona baktım. birsürü çeşit var karar veremedim. tartı günü tartısız kalırsam hiiiiç şaşmayacam.
alemsin cadıcım her mesajında yattım yerlere fazla deşifre etme tazminat davası açaray bide çaktırmıyor ya yazık
kız dünden beridir gündemimde bu var kadını iyice deşifre ettim
Şu an çok kötüyüm yemek bile yemek istemiyorum öyle düşün kaptanım
Aramıza hoşgeldin canımhedefin ne? Baya güzel vermişsin maşallah sana karatay mı yapıyorsun sende?
Ohh süper canım hepsi sağlıksız valla
Afiyet olsun canım spor süper
Dün ikimizde pasta börek durumuna girişmişizyaramasın ikimize de
Light ürünlerin kalorileri az ama hepsi de işlenmiş ürünler malesef. Dışarıda hiçbir şey bulamazsan alabilirsin ama bence eve alma canım
Kolayı boşver bol bol ayran iç senyağ su ölçümü yapanlar yanlış gösteriyor diyorlar ama denemekten bir şey çıkmaz bende istiyorum yeni tartıı
Dünkü menüm
Sabah:
1 yumurtadan peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin
İkindi(misafirlikteydik):
2 kaşık mantı
Küçük yufkadan kıymalı börek tarzı bir şey
Bir de yine çok küçük tavuk göğsü
Spor:2 saat yürüyüş
Su:2 litre
KIZLAR GÜNAYDIN
dünki berbat nazarlı menum yazayım
sabah kk kahvaltısı
öğle makarna taze fasulye
akşam börülceli yoğurt çorbası+kabak yemeği
akşamdan sonra 2 kinder bueno+1 kase çekirdek+yarım mısır közleme
spor sabah 3odk akşam 30dk yürüme
KIZLAR YA MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY VAR FOTOLARDAKİ BİSKÜVİLER SERBEST Mİ ??
HER ZAMAN OLMASA DA ARA ÖĞÜNLERİMİZİ SADECE BUNLARLA GEÇİŞTİREBİLİR MİYİZ?
o tatli degisik biseydi. tahinle yapilmis sekeri az di. merak ettim bir dilim yedim. light tatli gibi biseydi
Merhabalar herkese. Bundan sonra bende sizinle bu takımdayım. Bu yarışa 93 kilo ile başladım ve bir hafta sonra 7 ayım bitmiş olacak ve şu an 69 kiloyum. İnşallah hep birlikte buradan mezun oluruz.
Swettcim yarın yazacaktım ama işten çıkmadan bir başlangıç yapayım dedim.
afiyetolsun cnmmm ama bol bulgur pilavı diye bir şey yok 3 kaşığı geçmemeye çalış cnm benim1
menumu paylasiyorum
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 avuç içi peynir
5 zeytin
domates salatalik
1 elma
öğlen;
1 yumurta omlet
1 kase haslanmis mercimek
1avuc ceviz
aksam:
birkaç parca haşlanmış firinlanmis hindi
bol bulgur pilavi
1 kasse yogurt
suyum 3 lt oldu
3 kupa biberiye/nane cayi
spor 40dk kondisyon bisiklet
bunca spora akşam birşey yemeden acıkmadınmı kuzummmbugün ki menüm
8 EYLÜL
SABAH
2 yumurta haşlama
peynir
1 büyük domates yarısı
salatalık
9 zeytin
nane
naneli yeşilçay
SPOR: 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
tonbalıklı salata
ayran
2 SAAT SONRA
şekersiz türk kahvesi 2 tablet bitter
AKŞAM
ayran
SU: 2 LT
iyi akşamlar herkesleree
spordan geldim menümü de yazayım hemen
hala regl olmadım çok mutluyum cumaya kadar olmam inş
menüm
Sabah
Geranmali, salatalık,10 zeytin,azcık fındık
Akşam
Tavuk,salata,ayran(3-4 bardak)
spor
1 saat yürüyüş,10 dk penguen dance
menüm
sabah: yumurta hariç karatay kahvaltısı
öğlenden sonra: 2 servis kaşığı kısır, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 1 dilim pasta, 1 dilim kuru baklava, 1 dilim sultan sarması, 1 dilim mercimekli börek
akşama bişe yiyecek hal kalmadı tabi
bir şişe maden suyu içtim ve şimdi çay içecem bir kaç bardak
45 dk kadar yürüdüm ama çok hızlı değil. hızlı olsa yarım saat sürüyordu yol
slm kızlar. bu gün arkadaşın kızının doğum günüydü ve o yüzden bu berbat menüyü size sunuyorum. biliyorum sweet beni öldürecek. sanırım adet olmanın etkisiyle durduramadım kendimi
iyi yapmışsınız kaptanım
maşallah misafiriniz bitmiyo ne güzel bize kimse gelmiyo bu ara kurban bayramını bekliyoz bakalım
teşekkürler amin kaptanım
aynen öyle bide kantinde hep hazır gıdakilo sorunum olmasa bile yemem ben öyle şeyler sağlıksız
teşekkürler bitanem
afiyet olsun canım 3 çatalda kalmışsın süper
valla kaptanım sporu hep aynı saatte yapıordum ya ondan mütevellit bu saatlere kalıyor iş..
sorun değil ya daha iyi oluyor şu zor hareketlere beden alıştı mı tamamdır
ben bugün de ev iişi yapmak istemiyorum
tembelliğe vurdum iyice
koca yokya
ya aktara guvenebılsem propolıse bala sıcak bakıyorum ama .nebılıyım.imuneks surup var bagısıklık kuvvetlendırıcı balık yagı gıbı cook ıyı gelıyo yazın ara vermıstım bugun aldım tekrar baslıycam.bagısıklıgı kuvvetlenınce rahat oluyo hakıkaten.kefırı ıcıremıyorum hanımefendıye begenmedı yoksa oda ıyı gelcek ınanıyorum
ham çok acil durumlarda dışardayken falan yerim o halde
demek kacırmıs kadın yazıkya bende hıc sevmıyorum ebruyu sınır edıyo benı ben arada yapıyorum ama sesını kapatop alttan muzık acıyorum yoksa cekılmıyo
valla bi haber yaşıordur kadın nerden bilecekalemsin cadıcım her mesajında yattım yerlere fazla deşifre etme tazminat davası açarnapsın kadınn içindemi tutsun çaktırmadığını sanmıştır ama cadımı unutmuş ben hiç farketmedim
bu tür ürünle işlenmiş ürün kuzumm bence normallerinden daha zararlı hafızandan sil bence
bunca spora akşam birşey yemeden acıkmadınmı kuzummm
bende işler bitmeden kk ya da girmem sporda yapamam
koca yok diye iş yapmayacak olursak ben ömür boyu tatilim
ayh tamam kaptiş
acil durumlar için minik bir pakete ceviz kuru erik veya kuru kayısı koy çantana cnmm diyet ürünler cıss
ay kıyamam çok geçmiş olsun kekik kaynat iç limonluslm kızlar ben 4-5 gundur baya hastaym yedıgmı affedersınız cıkarıyorum pek bısey yıyebıldıgım soylenemez bugun sabah ayran ıctım onu bıle zor tuttum mıdemde menum yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?