Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tatlım keşke ilaç yerine takviye başlasaydın.ilaçlar bağışıklığı daha beter ediyor. propolis,polen bal,omega felan başla bence çocuğuna kış boyu rahat edersin

hayırdır canım onemlı bısey yoktur ınsallah

ham çok acil durumlarda dışardayken falan yerim o halde

demek kacırmıs kadın yazıkya bende hıc sevmıyorum ebruyu sınır edıyo benı ben arada yapıyorum ama sesını kapatop alttan muzık acıyorum yoksa cekılmıyo

oo masallah ya senın kılona hıc dıkkat etmemısım ben masallah ne guzel vermıssın 7 ayda takımada hosgeldın burda daha dısıplınlı oluyo ınsan bız 80 89 dan transfer oluyoz buraya ama orayıda bırakmıyoruz tabı ılk göz agrımız nede olsa

demek kacırmıs kadın yazıkya bende hıc sevmıyorum ebruyu sınır edıyo benı ben arada yapıyorum ama sesını kapatop alttan muzık acıyorum yoksa cekılmıyo
bende sıkılıyorum bazen ama bana faydası olduğundan katlanıyorum
pıt yapışına bile

menun guzel bence sporda super daha once sankı ogrenmıstım senden ama unutttugum ıcın yıne merak ettım gerenmalı ne

Hoşbuldum canım. Hedef şimdilik 60 ama 58 olmak istiyorum aslında. Aralarda kilo alıp verme olursa kendimi frenleme açısından hedefimden iki kilo aşağıda olmak daha iyi gibi. Bakalım ne zaman bitecek bu maraton.
aynı ben benımde hedef 60 tı ne olur ne olmaz dıye 58 e cektım.gercı benım boyda 157 uzun degılım ama ıkı cocuk dogurdum bana 58 yeter.senın bot kactı

oh harika annemde közledi ama turşu gibi şişeledi. kışın çok güzel oluyor közleme çorbalar ve yemeklerle garnitür gibi
evet ben bayılıyorum donduruvcuya koyuyorum cok guzel oluyo kavanozdada oluyo ama onu yagla sarımsakla sırkeyle yapıyoruz yagdan dolayı dondurucu daha mantıklı gelıyo.ama yaglı olanında tadı mukemmel oluyo.ama kılo vermek lazım oyuzden uzak duruyorum:)

tatlım keşke ilaç yerine takviye başlasaydın.ilaçlar bağışıklığı daha beter ediyor. propolis,polen bal,omega felan başla bence çocuğuna kış boyu rahat edersin
ya aktara guvenebılsem propolıse bala sıcak bakıyorum ama .nebılıyım.imuneks surup var bagısıklık kuvvetlendırıcı balık yagı gıbı cook ıyı gelıyo yazın ara vermıstım bugun aldım tekrar baslıycam.bagısıklıgı kuvvetlenınce rahat oluyo hakıkaten.kefırı ıcıremıyorum hanımefendıye begenmedı yoksa oda ıyı gelcek ınanıyorum

Slm meleklerimmmmm dün gece kuzeni yolcu ettim ev bomboş kaldı akşam biraz mahsunlaştım gelemedim özür

ohh senin derin dondurucun varsa süper yaptırır doldurursun içini benim koyacak yerim olmadığı için yok malesef annelik işte yap tabiii bitanemmm elleirne sğalık şimdi yapalım ki ağustos böceği gibi açıkta kalmayalım ben de birazdan gideceğim pazara bugün iş çok en azından domatesimi yaparım pren sese geçmiş olsun ama ilaçlardansa neslinin önerilerine kulak ver kuzum

benimde şimdi gözüm döndü kuzum napıcizzz 450 kaloriyi nasıl yakacaksın bakalımm
şayet bu hafta artı çıkarsan kendini ifşa için süper topicler bulacağım sana yada okan beye de mi şikayet etsemki çok hain gördüm kendimi

bu cuma da eski tartınla tartıl kuzum haftaya değiştirirsin yağ su ölçümü yapanların doğruluğuna pek inanmıyorum ben neyseki kola içmemişsinnn buna da şükür isteyince neler yapabiliyorsun

ay bide çaktırmıyor ya yazık
kız dünden beridir gündemimde bu var kadını iyice deşifre ettim
alemsin cadıcım her mesajında yattım yerlere fazla deşifre etme tazminat davası açar napsın kadınn içindemi tutsun çaktırmadığını sanmıştır am acadımı unutmuş ben hiç farketmedim

gencecik yaşında bu kadar bilinçli olman o kadar hoşuma gidiyorki prenses sanırtım nazar değdirdim sana

afiyetolsun kuzummm mantı bir derece böreğe de nazar diyelim bugün telafi edersen sorun çıkmaz cnm

makarna ve bueno bunlar karatayın neresinde bebişimm ayrıca böyle yaparak insülin direncini nasıl düşüreceksin sen bakimmm

KIZLAR YA MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY VAR FOTOLARDAKİ BİSKÜVİLER SERBEST Mİ ??
HER ZAMAN OLMASA DA ARA ÖĞÜNLERİMİZİ SADECE BUNLARLA GEÇİŞTİREBİLİR MİYİZ?

bu tür ürünle işlenmiş ürün kuzumm bence normallerinden daha zararlı hafızandan sil bence

o tatli degisik biseydi. tahinle yapilmis sekeri az di. merak ettim bir dilim yedim. light tatli gibi biseydi

hmmmm demek değişikmişşş şekeri de azmış merak da etmişsinnnn eee napalım şimdi affedelimmiii

nihayet bitanemm hoşgeldin aramıza bence takım ruhu kilo vermeni hızlandıracak zaten istikrarlı bir şekilde çoğunu verdinn hedefe de birliklte ulaşırız inş

afiyetolsun cnmmm ama bol bulgur pilavı diye bir şey yok 3 kaşığı geçmemeye çalış cnm benim

bunca spora akşam birşey yemeden acıkmadınmı kuzummm

iyi akşamlar herkesleree

afiyetolsun cnmmmm penguen dansını sevdin bakıyorum bir de cephanesiz savaşa gidilmez lafına bayıldım çok haklısın çantamdan ceviz hiç eksik olmaz

bu menüyü cadalozun yemesi lazımdı bebişimmm
cezanı sindiye bırakıyorum şimdi çekip yollayacağım

slm kızlar. bu gün arkadaşın kızının doğum günüydü ve o yüzden bu berbat menüyü size sunuyorum. biliyorum sweet beni öldürecek. sanırım adet olmanın etkisiyle durduramadım kendimi

artı çıkarsan yakarımmmm bugün yarın telafi etmeye çalış kp in size gezme izni vermesin iyisi

iyi yapmışsınız kaptanım

allah eksik etmesin cnmm ama misafir gelip gidince çok kötü oluyor işte

bende işler bitmeden kk ya da girmem sporda yapamam

koca yok diye iş yapmayacak olursak ben ömür boyu tatilim

sade içmiyorsa cacık yapabilirsin eylülcümmm

ham çok acil durumlarda dışardayken falan yerim o halde

acil durumlar için minik bir pakete ceviz kuru erik veya kuru kayısı koy çantana cnmm diyet ürünler cıss

insanlık hali hepimiz yapıyoruz sonuçta ama zamanlaması kötü
ben de çenesi yüzünden bıraktım onu yaparken de sesini kısıp müzik açıyordummm

valla bi haber yaşıordur kadın nerden bilecek
baya sükse yaptı benim bu farkedişim
o ürünleri çok acil ddurumlarda kullanırım
yani mecbur kalmadığım müddetçe elimi değmem cıss
yok valla biraz acıktım onunda üzerine su içtim bol bol
kocam olmadan hayat güzel olmuyo kaptan öyle deme
nyie ömür boyu diyosun bilemezsin nolcağını

slm kızlar ben 4-5 gundur baya hastaym yedıgmı affedersınız cıkarıyorum pek bısey yıyebıldıgım soylenemez bugun sabah ayran ıctım onu bıle zor tuttum mıdemde menum yok yanı
ay kıyamam çok geçmiş olsun kekik kaynat iç limonlu
yada nane limon iyi gelir hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…