- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
ne güzel günaydın mesajı ya kaptanımız bitane
tünaydın yavrukuşTünaydın herkese
teşekkürler canımOhh sanada afiyet olsun o zaman canım
Sabah hastanede kahvaltıyı iyi halletmişsin canım tebrikler
ş
selam canım Allah kolaylık versinselaammm ben geldim işler cok evde
hoşgeldin canım aramızaMerhabalar herkese. Bundan sonra bende sizinle bu takımdayım. Bu yarışa 93 kilo ile başladım ve bir hafta sonra 7 ayım bitmiş olacak ve şu an 69 kiloyum. İnşallah hep birlikte buradan mezun oluruz.
Swettcim yarın yazacaktım ama işten çıkmadan bir başlangıç yapayım dedim.
afiyet olsun canım güzel menü1
menumu paylasiyorum
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 avuç içi peynir
5 zeytin
domates salatalik
1 elma
öğlen;
1 yumurta omlet
1 kase haslanmis mercimek
1avuc ceviz
aksam:
birkaç parca haşlanmış firinlanmis hindi
bol bulgur pilavi
1 kasse yogurt
suyum 3 lt oldu
3 kupa biberiye/nane cayi
spor 40dk kondisyon bisiklet
afiyet olsun canım spor yine harikabugün ki menüm
8 EYLÜL
SABAH
2 yumurta haşlama
peynir
1 büyük domates yarısı
salatalık
9 zeytin
nane
naneli yeşilçay
SPOR: 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
tonbalıklı salata
ayran
2 SAAT SONRA
şekersiz türk kahvesi 2 tablet bitter
AKŞAM
ayran
SU: 2 LT
kıss 1 dilim pastadan sonra tatlı yemeseydin keşke neyse olmuş artık afiyet olsun yaramasın inşmenüm
sabah: yumurta hariç karatay kahvaltısı
öğlenden sonra: 2 servis kaşığı kısır, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 1 dilim pasta, 1 dilim kuru baklava, 1 dilim sultan sarması, 1 dilim mercimekli börek
akşama bişe yiyecek hal kalmadı tabi
bir şişe maden suyu içtim ve şimdi çay içecem bir kaç bardak
45 dk kadar yürüdüm ama çok hızlı değil. hızlı olsa yarım saat sürüyordu yol
ay akşam öğünüme fındığı eklemeyi unuttum :SS
light ürünler kalorileri düşürülmesi için sağlıksız fabrika yöntemlerinden geçiyor diye biliyorum ben hiç tüketmem böyle şeyleri bilemedim şimdi kaptanımız gelince cevap verir elbet :)KIZLAR YA MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY VAR FOTOLARDAKİ BİSKÜVİLER SERBEST Mİ ??
HER ZAMAN OLMASA DA ARA ÖĞÜNLERİMİZİ SADECE BUNLARLA GEÇİŞTİREBİLİR MİYİZ?
aynen canım saolasın spor her daim bugün ebru şallının ossuru ile geçti ama ahah ayh unutamıyorumafiyet olsun canım spor yine harika
acıkmazsın inş canım acıkırsan sütayran iç :/
ay saman gibi olanı seviyorum ben yalight ürünler kalorileri düşürülmesi için sağlıksız fabrika yöntemlerinden geçiyor diye biliyorum ben hiç tüketmem böyle şeyleri bilemedim şimdi kaptanımız gelince cevap verir elbet :)
aslında kalorileri az ama masum olduklarını sanmıyorum ben her zaman yanımda kuru meyve veya ceviz taşırım acil durumlarda çok iyi oluyor
o tatli degisik biseydi. tahinle yapilmis sekeri az di. merak ettim bir dilim yedim. light tatli gibi biseydilight ürünler kalorileri düşürülmesi için sağlıksız fabrika yöntemlerinden geçiyor diye biliyorum ben hiç tüketmem böyle şeyleri bilemedim şimdi kaptanımız gelince cevap verir elbet :)
aslında kalorileri az ama masum olduklarını sanmıyorum ben her zaman yanımda kuru meyve veya ceviz taşırım acil durumlarda çok iyi oluyor
bende seviyorum onu ya tahıllı bir tadı var değişik ayranla süper oluyo eskiden yerdim ence işlerinde en masumu o en azından içinde şeker yerine geçen tatlandırıcı yada şurup yok :)ay saman gibi olanı seviyorum ben yaama çok çok uzun zamandır tüketmiorum
ahaha nasıl osurdu kız merak ettim yaw hayal edemiyorum nedenseaynen canım saolasın spor her daim bugün ebru şallının ossuru ile geçti ama ahah ayh unutamıyorum
umarım acıkmam evet ayranım akşam bitti ya
sanki o masum onu yesek nolur kibende seviyorum onu ya tahıllı bir tadı var değişik ayranla süper oluyo eskiden yerdim ence işlerinde en masumu o en azından içinde şeker yerine geçen tatlandırıcı yada şurup yok :)
ahaha nasıl osurdu kız merak ettim yaw hayal edemiyorum nedense
ay kıyamam benimde bitmişti sabah bakkaldan gidip aldım hayat kurtarıyo resmen :)
kız kim yapıyo çaktırmadan o pırtısanki o masum onu yesek nolur ki
asdasdas valla pırt yapıo çaktırmıo
günaydın şekerim ebru şallıkız kim yapıyo çaktırmadan o pırtı
hadi canımgünaydın şekerim ebru şallı
ay bide çaktırmıyor ya yazıkhadi canımay bütün saygımı yitirdim sanki şimdi. hadi her insan yaparda göz önünde olan birinin yaptığını bilmek itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?