- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
geçmiş olsun canım kıyamam kız yat dinlen bariGünaydın kızlarherkes çok iyidir inşallah. Dün sabahtan akşama kadar dışarıdaydım bugün de direk hasta oldum. Gece uyuyamadım bile zombi gibi dolaşıyorum etrafta
evet canım haklısınŞu an çok kötüyüm yemek bile yemek istemiyorum öyle düşün kaptanım
Ohh süper canım hepsi sağlıksız valla
Afiyet olsun canım spor süper
afiyet olsun yürüyüşle onlar erimiştirDünkü menüm
Sabah:
1 yumurtadan peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin
İkindi(misafirlikteydik):
2 kaşık mantı
Küçük yufkadan kıymalı börek tarzı bir şey
Bir de yine çok küçük tavuk göğsü
Spor:2 saat yürüyüş
Su:2 litre
kız nazara mı geldin acaba senden pek görmediğimz şeylerKIZLAR GÜNAYDIN
dünki berbat nazarlı menum yazayım
sabah kk kahvaltısı
öğle makarna taze fasulye
akşam börülceli yoğurt çorbası+kabak yemeği
akşamdan sonra 2 kinder bueno+1 kase çekirdek+yarım mısır közleme
spor sabah 3odk akşam 30dk yürüme
rica ederim ilk geldiğimde bende anlayamamıştım gerçi site değişti filan alışmam uzun sürdü :)Hoşbuldum canım. Bak bunu bilmiyodum. Yeni kk da nerden yapılıyor diye bir türlü çözememiştim. Sağol canım.
Ben nilda Hedef 60. İnşallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.
nerelerdesin rakibem gözlerims eni aradı valla :)selam kızlar 2 gundur gelmedım aslında bugunde cook ısım var ama bı bakınıyım dedım aklım kaldı.kıslık hazırlık yapıyorum fasulye yaptım dondurucuya koymak ıcın bıde karısık tursularımı cıkardım aradan kızımda 3 gundur hasta ıshal ates gece gunduz huysuz oda ekstradan yordu benı.azonce doktordan geldım ılaclarla bırazcık duzelır ınsallah
afiyet olsun yarım yemişsin bence çok değildir yürüyüşünüde yapmışsın erimiştir inşpazartesı menum
sabah
menemen peynır zeytın 1dılım ekmek
öğlen turlu ayran
aksam salata corba
arada 2 bardak ayran
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus
salı gunkı menum
sabah lor peynırli bıber kavurması zeytın domates salatalık
öğlen 1tabak bamya salata
arada yarım gofret
aksam tarhana salata
ara 1bardak ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1saat yuruyus
yok tatlım merak etme test yaptırdık babanneme :)hayırdır canım onemlı bısey yoktur ınsallah
yumurta rulosu tatlım bir çeşit omlet kore mutfağından :)menun guzel bence sporda super daha once sankı ogrenmıstım senden ama unutttugum ıcın yıne merak ettım gerenmalı ne
birileri gelip kaldıktan sonrada gittikten sonra bende hep öyle olurum allah kavuştursun kaptanım :)Slm meleklerimmmmm dün gece kuzeni yolcu ettim ev bomboş kaldı akşam biraz mahsunlaştım gelemedim özür
afiyetolsun cnmmmm penguen dansını sevdin bakıyorum bir de cephanesiz savaşa gidilmez lafına bayıldım çok haklısın çantamdan ceviz hiç eksik olmaz
allah eksik etmesin cnmm ama misafir gelip gidince çok kötü oluyor işte
koca yok diye iş yapmayacak olursak ben ömür boyu tatilim
çok geçmiş olsun canımslm kızlar ben 4-5 gundur baya hastaym yedıgmı affedersınız cıkarıyorum pek bısey yıyebıldıgım soylenemez bugun sabah ayran ıctım onu bıle zor tuttum mıdemde menum yok yanı
bugünlük böyle olur yarından toparlarsın artık canımMenü paylaşmayı unuttum. Dünkü menümü paylaşayım ama buradaki ilk günümde kötü bir menü oldu.
Dünkü menüm
Sabah diyetisyen kontrolüm vardı o yüzden kahvaltı yapmadan gittim
Ara 2 adet kayısı
Öğle 5 kaşık patlıcan musakka, bir kaşık pilav, yoğurt
Ara yarım susamsız simit
Akşam 2 dilim börek, donurma
Menüm örnek bir menü değil ama doktorum bugün ödül günün istediğini ye dedi. Böreği özlemiştim eve gidince hemen börek yaptımDaha fazla yerim diye ummuştum ama iki dilim bile fazla geldi. Midem küçülmüş demekki
Sıvı olarak 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay, sınırsız açık şekersiz çay. İş yerinde her dakika çay olunca fazla kaçırıyorum. Bazen acıktırıyor ama içmeden de duramıyorum.
Spor leslie ile 2 mil+15 dak.plates
maşallah 4 müBenim boy 1,62. Ben 4 tane doğurdum canım
amin kaptanım hepimize
yumurta rulosu tatlım bir çeşit omlet kore mutfağından :)
birileri gelip kaldıktan sonrada gittikten sonra bende hep öyle olurum allah kavuştursun kaptanım :)
evet dansı sevdim gerçekten çok güzel terletiyo
evet cephanesiz kalmayalım :)
evet katılıyorum
haha bende tatilim kiii
çok geçmiş olsun canımnanelimon iç bol bol
bugünlük böyle olur yarından toparlarsın artık canım
afiyet olsun
saol tatlım ıns ya
maşallah 4 mü
Evet Canım. 12-9-3,5-1,5 yaşlarında 4 çocuk annesiyim.amin kaptanım hepimize
yumurta rulosu tatlım bir çeşit omlet kore mutfağından :)
birileri gelip kaldıktan sonrada gittikten sonra bende hep öyle olurum allah kavuştursun kaptanım :)
evet dansı sevdim gerçekten çok güzel terletiyo
evet cephanesiz kalmayalım :)
evet katılıyorum
haha bende tatilim kiii
çok geçmiş olsun canımnanelimon iç bol bol
bugünlük böyle olur yarından toparlarsın artık canım
afiyet olsun
maşallah 4 mü
hay maşallah 4 çocuk 2 taneye yetişemiyoum ben tebrikler.Evet Canım. 12-9-3,5-1,5 yaşlarında 4 çocuk annesiyim.
Bu arada çizelgeyi yaptım ama ben göremiyorum sen görebiliyor musun.
ben bu çizelgeyi anlamıyorum canım sindi yapıyordu bana o da izinli dönsün bi el attıracağım düzenlesin banada
canim sen yeni geldin sanirim takimimiza hosgeldinTamam buldum galiba imza ayarlarındaydı dimi
selam kızlar 2 gundur gelmedım aslında bugunde cook ısım var ama bı bakınıyım dedım aklım kaldı.kıslık hazırlık yapıyorum fasulye yaptım dondurucuya koymak ıcın bıde karısık tursularımı cıkardım aradan kızımda 3 gundur hasta ıshal ates gece gunduz huysuz oda ekstradan yordu benı.azonce doktordan geldım ılaclarla bırazcık duzelır ınsallah
canım şimdiden ellerine sağlık vede geçmiş olsun kuzucuğa. bol su içirde bari sususz kalmasın vücudubugunde kırmızı bıber patlıcan közlıycem baya ısımvar.aslında yapmıstım kıslıklarımı ama derındondurucum bozuldu dıye dolabımın ustune az koymustum.annem derındonducumu para yuzunden yaptırmıyorum dıye uzulmus verdı 300 lıra yaptır dedı motorunu deıscekler servıs aksama getırcek ınsallah.bende madem derındondurucum gelıyo barı bıseler koyayım bos durmasın hemde kısın rahat oluyo dıye basladım hazırlıga .
kp kayınpeder demekbilmeem
haha kız iyi güldüm sayende
oh iyi yapmışsın canım cumaya kadar sabret bence tartılma
kp ne bu arada
hemde ne deşifre
afiyet olsun canım bende bayılırım
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsın.slm kızlar ben 4-5 gundur baya hastaym yedıgmı affedersınız cıkarıyorum pek bısey yıyebıldıgım soylenemez bugun sabah ayran ıctım onu bıle zor tuttum mıdemde menum yok yanı
ıns cnm kuzum yazında hastalık hıc cekılmıyorcanım şimdiden ellerine sağlık vede geçmiş olsun kuzucuğa. bol su içirde bari sususz kalmasın vücudu
kp kayınpeder demek
kv kayınvalide
kb kayın birader.
evli olmadığın nasıl belli
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsın.
Hoşbuldum canım. hedef 60. Karatay yapmıyorum diyetisyene gidiyorum.
bende king baskülü var yetiyor bence çok detaylı bişiye gerek yok 20-30tl ye al geç bitane.
çok geçmiş olsun hastalık havaları geldi ben 1 ay önce önlem aldım evde.takviyelerle çocuklara.şimdilik bişi yok bizde ama havalar çok garip
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne
Slm meleklerimmmmm dün gece kuzeni yolcu ettim ev bomboş kaldı akşam biraz mahsunlaştım gelemedim özür
ohh senin derin dondurucun varsa süper yaptırır doldurursun içini benim koyacak yerim olmadığı için yok malesef annelik işteyap tabiii bitanemmm elleirne sğalık şimdi yapalım ki ağustos böceği gibi açıkta kalmayalım ben de birazdan gideceğim pazara bugün iş çok en azından domatesimi yaparım pren sese geçmiş olsun ama ilaçlardansa neslinin önerilerine kulak ver kuzum
benimde şimdi gözüm döndü kuzum napıcizzz450 kaloriyi nasıl yakacaksın bakalımm
şayet bu hafta artı çıkarsan kendini ifşa için süper topicler bulacağım sana yada okan beye de mi şikayet etsemkiçok hain gördüm kendimi
bu cuma da eski tartınla tartıl kuzum haftaya değiştirirsin yağ su ölçümü yapanların doğruluğuna pek inanmıyorum ben neyseki kola içmemişsinnn buna da şükür isteyince neler yapabiliyorsun
alemsin cadıcım her mesajında yattım yerlere fazla deşifre etme tazminat davası açarnapsın kadınn içindemi tutsun çaktırmadığını sanmıştır am acadımı unutmuş ben hiç farketmedim
gencecik yaşında bu kadar bilinçli olman o kadar hoşuma gidiyorki prenses sanırtım nazar değdirdim sana
afiyetolsun kuzummm mantı bir derece böreğe de nazar diyelim bugün telafi edersen sorun çıkmaz cnm
makarna ve bueno bunlar karatayın neresinde bebişimm ayrıca böyle yaparak insülin direncini nasıl düşüreceksin sen bakimmm
bu tür ürünle işlenmiş ürün kuzumm bence normallerinden daha zararlı hafızandan sil bence
hmmmm demek değişikmişşş şekeri de azmış merak da etmişsinnnn eee napalım şimdi affedelimmiii
nihayet bitanemm hoşgeldin aramıza bence takım ruhu kilo vermeni hızlandıracak zaten istikrarlı bir şekilde çoğunu verdinn hedefe de birliklte ulaşırız inş
afiyetolsun cnmmm ama bol bulgur pilavı diye bir şey yok 3 kaşığı geçmemeye çalış cnm benim
bunca spora akşam birşey yemeden acıkmadınmı kuzummm
afiyetolsun cnmmmm penguen dansını sevdin bakıyorum bir de cephanesiz savaşa gidilmez lafına bayıldım çok haklısın çantamdan ceviz hiç eksik olmaz
bu menüyü cadalozun yemesi lazımdı bebişimmm
cezanı sindiye bırakıyorum şimdi çekip yollayacağım
artı çıkarsan yakarımmmm bugün yarın telafi etmeye çalış kp in size gezme izni vermesin iyisi
allah eksik etmesin cnmm ama misafir gelip gidince çok kötü oluyor işte
bende işler bitmeden kk ya da girmem sporda yapamam
koca yok diye iş yapmayacak olursak ben ömür boyu tatilim
slm kızlar ben 4-5 gundur baya hastaym yedıgmı affedersınız cıkarıyorum pek bısey yıyebıldıgım soylenemez bugun sabah ayran ıctım onu bıle zor tuttum mıdemde menum yok yanı
Menü paylaşmayı unuttum. Dünkü menümü paylaşayım ama buradaki ilk günümde kötü bir menü oldu.
Dünkü menüm
Sabah diyetisyen kontrolüm vardı o yüzden kahvaltı yapmadan gittim
Ara 2 adet kayısı
Öğle 5 kaşık patlıcan musakka, bir kaşık pilav, yoğurt
Ara yarım susamsız simit
Akşam 2 dilim börek, donurma
Menüm örnek bir menü değil ama doktorum bugün ödül günün istediğini ye dedi. Böreği özlemiştim eve gidince hemen börek yaptımDaha fazla yerim diye ummuştum ama iki dilim bile fazla geldi. Midem küçülmüş demekki
Sıvı olarak 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay, sınırsız açık şekersiz çay. İş yerinde her dakika çay olunca fazla kaçırıyorum. Bazen acıktırıyor ama içmeden de duramıyorum.
Spor leslie ile 2 mil+15 dak.plates
Hoşbuldum canım. İnşallah kısa zamanda hedefe ulaşırız. Kardeşimin düğünü var 1 kasımda. O zamana kadar hedefe ulaşırım diye düşünmüştüm ama olmayacak. Bari 65 olabilseydim bakıp görecez artık.
Canım herşey nasip kısmet. Şimdi koca yok diye sonra da olmayacak değil ya. Allah yazdıysa mutlaka olur. Büyük konuşmamak lazım.
geçmiş olsun canım kıyamam kız yat dinlen bari
evet canım haklısın
teşekkürler fıstığım
afiyet olsun yürüyüşle onlar erimiştir
kız nazara mı geldin acaba senden pek görmediğimz şeyler
afiyet olsun yaramasın inş :)
Evet Canım. 12-9-3,5-1,5 yaşlarında 4 çocuk annesiyim.
Bu arada çizelgeyi yaptım ama ben göremiyorum sen görebiliyor musun.
kızlar dünki berbat ötesi oburluğumdan dolayı banum dan ceza aldım. cezamın bir kısmını öğlen 35dk yürüyerek bitirdim şimdi akşama 50dk lesli tarzı terle spor arkası 100 mekik cezam kaldı. aksilik olmazsa onuda tamamlıcam anca eritirmişim o buenolarıkoş kızım nesli koşşş
selam kizlar bilgisayar buldum birkac dkligina bakiyim dedim
bu gün bir ara nasıl başım döndü. tansiyonuma baktım yükselmişnormalde yükselmez düşerdi bu zıkkım neden böyle oldu anlamadımda. kahvaltıda da ters bişe yemedim. normal karatay kahvaltısı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?