evet cnm yaptım valla hergun olsa yıne bıkmamafiyet olsun canım
afiyet olsun canım sende balık açılışını yapmışsın
Hoşgeldin prensesimmkendini iyi hissediyorsan yap bitanem sporunu
Merhabalar herkese. Bundan sonra bende sizinle bu takımdayım. Bu yarışa 93 kilo ile başladım ve bir hafta sonra 7 ayım bitmiş olacak ve şu an 69 kiloyum. İnşallah hep birlikte buradan mezun oluruz.
Swettcim yarın yazacaktım ama işten çıkmadan bir başlangıç yapayım dedim.
ne güzel günaydın mesajı ya kaptanımız bitane
tünaydın yavrukuş
teşekkürler canım
evet yanımda götürdüm fındığımı sütümü
cephanesiz savaşa mı gidilir
selam canım Allah kolaylık versin
iyi akşamlar herkesleree
spordan geldim menümü de yazayım hemen
hala regl olmadım çok mutluyum cumaya kadar olmam inş
menüm
Sabah
Geranmali, salatalık,10 zeytin,azcık fındık
Akşam
Tavuk,salata,ayran(3-4 bardak)
spor
1 saat yürüyüş,10 dk penguen dance
menüm
sabah: yumurta hariç karatay kahvaltısı
öğlenden sonra: 2 servis kaşığı kısır, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 1 dilim pasta, 1 dilim kuru baklava, 1 dilim sultan sarması, 1 dilim mercimekli börek
akşama bişe yiyecek hal kalmadı tabi
bir şişe maden suyu içtim ve şimdi çay içecem bir kaç bardak
45 dk kadar yürüdüm ama çok hızlı değil. hızlı olsa yarım saat sürüyordu yol
KIZLAR YA MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY VAR FOTOLARDAKİ BİSKÜVİLER SERBEST Mİ ??
HER ZAMAN OLMASA DA ARA ÖĞÜNLERİMİZİ SADECE BUNLARLA GEÇİŞTİREBİLİR MİYİZ?
günaydın kızlar. yav sanki ben üç gündür inadım inat moduna girdim. dün öğleden sonra götürdüğüm onca şeyden sonra ağzıma bişe vurmadım. normalde dayanamam kolaya da bilirsiniz. dün yine kp getir kola içek dedi. ben içmemeyi başardımaslında kilom kaç o nuda çok merak ediyom ama şu sıra tartılsam bile gerçeği yansıtmayan rakamlar çıkacak onun da farkındayım. kızlar ya sanırım benim baskül kp ye gidecek. eşim kaç gündür istiyorsan yağ su ölçümü yapanlardan netten bak dedi. baktım baktım. o bana baktı ben ona baktım. birsürü çeşit var karar veremedim. tartı günü tartısız kalırsam hiiiiç şaşmayacam.
sen nasil abarttin kiz boyle. adet mi olacan yoksa. uzun zamandir sende boyle bir menu gormemistim. nazar degdi kesin. dun sweet miydi nazarim deyecek diyen. ahanda degdiKIZLAR GÜNAYDIN
dünki berbat nazarlı menum yazayım
sabah kk kahvaltısı
öğle makarna taze fasulye
akşam börülceli yoğurt çorbası+kabak yemeği
akşamdan sonra 2 kinder bueno+1 kase çekirdek+yarım mısır közleme
spor sabah 3odk akşam 30dk yürüme
dün yemekten sonra eşimle kışlık eve geçtik bir iki tadilat işine bakılacak tespit ettik sonra migrosa gidelim dedik nice zamandır görmediğim buenoları rafta görünce gözüm döndü anlamadım nasıl oldu bende 2 tane aldım daha arabaya binmeden yedim :) ama çok güzeldi mest oldum. e daha 6 ay yemem napayım oldu bikeresen nasil abarttin kiz boyle. adet mi olacan yoksa. uzun zamandir sende boyle bir menu gormemistim. nazar degdi kesin. dun sweet miydi nazarim deyecek diyen. ahanda degdi
Hoşbuldum canım. Hedef şimdilik 60 ama 58 olmak istiyorum aslında. Aralarda kilo alıp verme olursa kendimi frenleme açısından hedefimden iki kilo aşağıda olmak daha iyi gibi. Bakalım ne zaman bitecek bu maraton.öncelikle seni tebrik ediyorum makres çok güzel kilo vermişsinaramiza hosgeldin canim hedef kilon kaç
Hoşbuldum canım. Burda da beraberiz. İki tarafa nasıl yetişecem bilmem ama arada eksiklik yaparsam kusuruma bakmayın olurmu.makres canım hoş geldin aramıza.
geçmiş çok hızlı geçmek zorunda kaldım eşim kızıyor içeri gel diye. dilayı uyutma bahanesine pc başında takıldım kaldım. şimdilik kaçıyorum
Olsun canım ayda bir böyle ödül vermek motive eder. Sürekli canın çekeceğine arada bir kaçamak yapınca bir daha istemiyorsun. Biraz sporla halledersin canım.dün yemekten sonra eşimle kışlık eve geçtik bir iki tadilat işine bakılacak tespit ettik sonra migrosa gidelim dedik nice zamandır görmediğim buenoları rafta görünce gözüm döndü anlamadım nasıl oldu bende 2 tane aldım daha arabaya binmeden yedim :) ama çok güzeldi mest oldum. e daha 6 ay yemem napayım oldu bikere
Canım diyete başladığım ilk iki ayda listemde bunlardan vardı. İki kayısı yanında 4 adet form bisküvi ya da grisini yedim. Kilo vermem yavaşlayınca doktorum listeden kaldırdı bunları. Senin kilo vermen nasıl bilmiyorum ama yavaş kilo veriyorsan çok tüketme ya da bir taneyi geçme derim.KIZLAR YA MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY VAR FOTOLARDAKİ BİSKÜVİLER SERBEST Mİ ??
HER ZAMAN OLMASA DA ARA ÖĞÜNLERİMİZİ SADECE BUNLARLA GEÇİŞTİREBİLİR MİYİZ?
Hoşbuldum canım. Bak bunu bilmiyodum. Yeni kk da nerden yapılıyor diye bir türlü çözememiştim. Sağol canım.hoşgeldin canım aramıza
maşallah ne güzel vermişsin tebrikler
hedefin kaçtı?
çizelgeni gülen suratın yanındaki fotoğrafa tıklayarak urlsini yapıştırmalısın canım görünmüyor şu an
ben fatma bu arada
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım spor yine harika
kıss 1 dilim pastadan sonra tatlı yemeseydin keşke neyse olmuş artık afiyet olsun yaramasın inş
acıkmazsın inş canım acıkırsan sütayran iç :/
Hoşbuldum canım. hedef 60. Karatay yapmıyorum diyetisyene gidiyorum.Şu an çok kötüyüm yemek bile yemek istemiyorum öyle düşün kaptanım
Aramıza hoşgeldin canımhedefin ne? Baya güzel vermişsin maşallah sana karatay mı yapıyorsun sende?
Ohh süper canım hepsi sağlıksız valla
Afiyet olsun canım spor süper
Dün ikimizde pasta börek durumuna girişmişizyaramasın ikimize de
Light ürünlerin kalorileri az ama hepsi de işlenmiş ürünler malesef. Dışarıda hiçbir şey bulamazsan alabilirsin ama bence eve alma canım
Kolayı boşver bol bol ayran iç senyağ su ölçümü yapanlar yanlış gösteriyor diyorlar ama denemekten bir şey çıkmaz bende istiyorum yeni tartıı
canım burdanda merhaba. bende 2 taraf zor olur sanmıştım hiç değilmiş. çalıştığım halde yetişiyorum zaten 80 topiğinde katı kural yok mesajları kopyalayıp yapıştırıyorum ben geneldeHoşbuldum canım. Burda da beraberiz. İki tarafa nasıl yetişecem bilmem ama arada eksiklik yaparsam kusuruma bakmayın olurmu.
bende king baskülü var yetiyor bence çok detaylı bişiye gerek yok 20-30tl ye al geç bitane.günaydın kızlar. yav sanki ben üç gündür inadım inat moduna girdim. dün öğleden sonra götürdüğüm onca şeyden sonra ağzıma bişe vurmadım. normalde dayanamam kolaya da bilirsiniz. dün yine kp getir kola içek dedi. ben içmemeyi başardımaslında kilom kaç o nuda çok merak ediyom ama şu sıra tartılsam bile gerçeği yansıtmayan rakamlar çıkacak onun da farkındayım. kızlar ya sanırım benim baskül kp ye gidecek. eşim kaç gündür istiyorsan yağ su ölçümü yapanlardan netten bak dedi. baktım baktım. o bana baktı ben ona baktım. birsürü çeşit var karar veremedim. tartı günü tartısız kalırsam hiiiiç şaşmayacam.
çok geçmiş olsun hastalık havaları geldi ben 1 ay önce önlem aldım evde.takviyelerle çocuklara.şimdilik bişi yok bizde ama havalar çok garipGünaydın kızlarherkes çok iyidir inşallah. Dün sabahtan akşama kadar dışarıdaydım bugün de direk hasta oldum. Gece uyuyamadım bile zombi gibi dolaşıyorum etrafta
oh harika annemde közledi ama turşu gibi şişeledi. kışın çok güzel oluyor közleme çorbalar ve yemeklerle garnitür gibibugunde kırmızı bıber patlıcan közlıycem baya ısımvar.aslında yapmıstım kıslıklarımı ama derındondurucum bozuldu dıye dolabımın ustune az koymustum.annem derındonducumu para yuzunden yaptırmıyorum dıye uzulmus verdı 300 lıra yaptır dedı motorunu deıscekler servıs aksama getırcek ınsallah.bende madem derındondurucum gelıyo barı bıseler koyayım bos durmasın hemde kısın rahat oluyo dıye basladım hazırlıga .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?