asiciğim onu yazarken kimsecikler yoktu sadece ben vardım doram.
millet hayalin peşinde koşuyo asim sırrı öğrenmek için ama şu kadar söyleyeyim soğan suyunun üstüne tanımam :roflol:
faydasını görmeye başladın mı
Dora, asi_bulut+, hayal gözlü+, mmmf27+, nazli_gulec+, ozgekrd+
daha kim olacaktıki başbakandamı gelecekti acabaa:roflol::roflol:
asiciğim onu yazarken kimsecikler yoktu sadece ben vardım doram.
asim gebertseniz dimem gülüm hele sabredin az daha...
bunları 1.5 da yaptım acıktım şimdi bulgurun üstüne yeşilmercimek koysam yesem noolur nazlı sen biliyon nolur ha sööle noolur
diyosuuuunnnn şakkıdı
valla ne bileyim özgem yaww sanki göbüş iyice küçüldü gibi ama hadi hayırlısı. ben devam etmeyi düşünüyorum uzun bir süre. psikolcik de olsa motive olabilirim belki delikafadulden
senin nasıl pekiii
:[/COLOR][/I][/B]
asim gebertseniz dimem gülüm hele sabredin az daha...
ahh canım biz seni gebertirmiyiz heççç :1hug:
kıss gebertsek zaten süleyemezsin :roflol: :roflol: :roflol: mannak mıyız bizzz :roflol: :roflol:
biri benimi çığırdı
gezdim gezdim geldim memoyuda babaanneye saattım karşılığında yarımkilo zeytin aldım ona aaaa torunuma paraylamı bakıcam dedi :))) kadın niyetliymişte neyse uyuyo fazla üzmemiş
ben dışarda kuzu şiş tadımlıkta lavaşın tadına baktım ayran içtim yanında yani nolmuş oluyo kötübişeymi yapmışoluyorum
valla canım ben yeni başladım ama acıktırmıyor diyorlar ya gerçekten de öyle bugün hiç acıkmadım desem yeridir bence faydası olacak gibi
maytabımm yakışıklı oğlunu bana sattt bana ban alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
üstüne ne istersen veririm o yakışıklı için paşa lokumu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben soğan suyunu dün akşam 2 büyük soğanı 4 e böldüm 6 bardak suyla haşladım sarı suyu çıkana kadar ve 2 bardaktan fazla çıktı o şekilde yaptım bir bardak dün akşam bir bardak bu sabah içtim ama daha da var siz nasıl yapıyorsunuz yanlış yapmıyorumdur umarımsositososito:sm_confused::sm_confused:
:roflol:
uyanık asi geberdin söleyemem diyemi gebetmiyon nan beni yoksa kıycanmı nan benim gibi seksü,cilveli,hoş,bidene,güzel,zaaaaarif,narin, çıtı pıtı bi manyağı :roflol:...
ösge lan gene denedim olmadı lan arada 4 kişiye verdim geldim gene yok nan napam ben beeeeeeeeeeee:)...
:roflol:
Uyanık asi geberdin söleyemem diyemi gebetmiyon nan beni yoksa kıycanmı nan benim gibi seksü,cilveli,hoş,bidene,güzel,zaaaaarif,narin, çıtı pıtı bi manyağı :roflol:...
ösge lan gene denedim olmadı lan arada 4 kişiye verdim geldim gene yok nan napam ben beeeeeeeeeeee:)...
hayal bana söyle bari bak sıkıştırmadım ben seni hiç bende monti amca diyeti yapıyorum 4. Günüm bugün.
aaa bu arada benim hemşom nerelerde yaa. sabah platase çıkıyorum yazmış çıkmıştı sanırım. plates topunun altındamı kaldı aceppp:roflol:
offff yaaa sayfalar dolusu roman gibi sabırsızlanarak okudumda okudumşu iksir söylenecekmi söylenmeyecekmi? söylenecekse ne acaba :1shok: ama yok yok yok... valla ben olsam bu kadar ısrara söylerdim hayalcim.
Bu arad 3 tabak çorba içtim hazır çorbalardan.. tek tabak 2 kepçe oluyo.. yani 6 kepce.. ohhh gözlerim açıldı.. çorbayı yaparken başım dönüyodu.. çok fenaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?