Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

asiciğim onu yazarken kimsecikler yoktu sadece ben vardım doram.

bende vardım zil çalmış komşular tartılmaya gelmiş benim baskülde.delikafadulden
onlara apartman boşluğunda bazı hareketler öğretiyordum.
demekki ışığım sönmüştü.kaydirigubbakcemile3
asimm kuşummm benimmmmmalkisalkisalkis
nazlım serçemmmmmmdelikafadulden

biri benimi çığırdı
gezdim gezdim geldim memoyuda babaanneye saattım karşılığında yarımkilo zeytin aldım ona aaaa torunuma paraylamı bakıcam dedi :))) kadın niyetliymişte neyse uyuyo fazla üzmemiş
ben dışarda kuzu şiş tadımlıkta lavaşın tadına baktım ayran içtim yanında yani nolmuş oluyo kötübişeymi yapmışoluyorum

bunları 1.5 da yaptım acıktım şimdi bulgurun üstüne yeşilmercimek koysam yesem noolur nazlı sen biliyon nolur ha sööle noolur

millet hayalin peşinde koşuyo asim sırrı öğrenmek için ama şu kadar söyleyeyim soğan suyunun üstüne tanımam :roflol:
faydasını görmeye başladın mı

diyosuuuunnnn şakkıdı
valla ne bileyim özgem yaww sanki göbüş iyice küçüldü gibi ama hadi hayırlısı. ben devam etmeyi düşünüyorum uzun bir süre. psikolcik de olsa motive olabilirim belki delikafadulden
senin nasıl pekiii

Dora, asi_bulut+, hayal gözlü+, mmmf27+, nazli_gulec+, ozgekrd+
daha kim olacaktıki başbakandamı gelecekti acabaa:roflol::roflol:

asiciğim onu yazarken kimsecikler yoktu sadece ben vardım doram.

aldın mı cevabını dora hanım delikafadulden
hatta ben onu yazarken nazlı bile görünmüyordu aşağıda yada ben kör oldum :1shok:

eeee hayalcim hala söylememişsin. umut fakirin ekmeği. bak güzellikle soruyoruz sonrasına karışmam heee :mymeka:

bunları 1.5 da yaptım acıktım şimdi bulgurun üstüne yeşilmercimek koysam yesem noolur nazlı sen biliyon nolur ha sööle noolur

yeşil mercimeği YE ama bence bulgur pilavını yeme .

Son düzenleme:

valla canım ben yeni başladım ama acıktırmıyor diyorlar ya gerçekten de öyle bugün hiç acıkmadım desem yeridir bence faydası olacak gibi

maytabımm yakışıklı oğlunu bana sattt bana ban alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

üstüne ne istersen veririm o yakışıklı için paşa lokumu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben soğan suyunu dün akşam 2 büyük soğanı 4 e böldüm 6 bardak suyla haşladım sarı suyu çıkana kadar ve 2 bardaktan fazla çıktı o şekilde yaptım bir bardak dün akşam bir bardak bu sabah içtim ama daha da var siz nasıl yapıyorsunuz yanlış yapmıyorumdur umarımsositososito:sm_confused::sm_confused:

asim gebertseniz dimem gülüm hele sabredin az daha...

ahh canım biz seni gebertirmiyiz heççç :1hug:
kıss gebertsek zaten süleyemezsin :roflol: :roflol: :roflol: mannak mıyız bizzz :roflol: :roflol:

asim gebertmek isterse bana söyle bana rep vermediği için ben memnuniyetle halederim onu delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

iyi kızım sen de arada akif paşa huzursuzlandığında ver babannesine senin hıncını alsın kaydirigubbakcemile3
uyuyan çocuğu sevmek kolay tabe Çok üzgünüm çoook

bende ilk gün 1 orta boy soğanı 4e bölüp 2 bardak suyla kaynattım. 1 bardak çıktı. dün sabah içtim.
bu sabah da büyük 1 soğanı aynı şekilde 4 bardak suyla kaynattım. 1 büyük bardak limonlu sabah içtim. akşam da içicem.
ben 15-20 dakika kaynatıyorum. sarı suyu çıkıyor

:roflol:
uyanık asi geberdin söleyemem diyemi gebetmiyon nan beni yoksa kıycanmı nan benim gibi seksü,cilveli,hoş,bidene,güzel,zaaaaarif,narin, çıtı pıtı bi manyağı :roflol:...

ösge lan gene denedim olmadı lan arada 4 kişiye verdim geldim gene yok nan napam ben beeeeeeeeeeee:)...

eşimin lafını şettirem gidiyom artıkın

ben sana kıyar mıyım, ben o kadar hıyar mıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak sen geldin takım canlandı hayal bacı delikafadulden

çüsünüzzzz 6. takım sakinleri
yarın bildirim gününde moraller bozuk bir şekilde görüşmek üzere laelaelaelaelae

hayal bana söyle bari bak sıkıştırmadım ben seni hiç bende monti amca diyeti yapıyorum 4. Günüm bugün.

asim gelcem gali gelcem görerim ben sizi sayfalar ne kadar çok okumaya zorlandım dirsiniz emme :roflol:
nazlım gülüm az sabır emi sizden saklım gizlim yok ne yaptıysam paylaştım hep gene anlatcam ama sabır.
bide aebende monti amcasının yolunda çok yürüdü ama sonuç mu kendine sor anlatsın :roflol:...

aaa bu arada benim hemşom nerelerde yaa. sabah platase çıkıyorum yazmış çıkmıştı sanırım. plates topunun altındamı kaldı aceppp:roflol:

aaa bu arada benim hemşom nerelerde yaa. sabah platase çıkıyorum yazmış çıkmıştı sanırım. plates topunun altındamı kaldı aceppp:roflol:

gaza gelmiştir o hala pilates yapıyordur yarın sabahki programa kadar bir fiil devam eder yarın dil bi metre dışarda gelir takımaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aeben beni kesin furcakkk:1shok::1shok::dilcikar::dilcikar:

offff yaaa sayfalar dolusu roman gibi sabırsızlanarak okudumda okudum şu iksir söylenecekmi söylenmeyecekmi? söylenecekse ne acaba :1shok: ama yok yok yok... valla ben olsam bu kadar ısrara söylerdim hayalcim.
Bu arad 3 tabak çorba içtim hazır çorbalardan.. tek tabak 2 kepçe oluyo.. yani 6 kepce.. ohhh gözlerim açıldı.. çorbayı yaparken başım dönüyodu.. çok fenaydım..

maşallah :1shok: afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
hazır çorba içme bence ama yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…