Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlarrrrrr.................
ne ettiniz ben yokken bakim .....
benim şişlik anlaşıldı regl olacagım ... of ters zamana geldi .

iyi akşamlar ben geldim kızlarrrrrdelikafadulden

doracım geçmiş olsun canıma.s.

özgecim ne ayrılması bacım aa herkes teker teker dökülüyor:çok üzgünüm:

ben bugün ne yedim
sabah
nesfit 1 kase yarım yağlı sütle
öğlen--------
ara
1 fincan türk kahvesi
akşam
1 tabak bakla
2 kaşık yoğurt
2 dilim çok tahıllı ekmek

ara
yeşil çay

akşam ve gece ara menümü yemedim henüz bugünlük bu kadar..

nasılsınız millet.
nurhayatcım çorbaya gözüm takıldı kız 6 kepçe çorba allah seni netsin:mymeka: onun yerine keğekli ekmekten tost etseydin daha iyiydi kızklava: hazır çorbalar ev yapımına göre daha kalorili neyse şahsi fikrim canımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
hayal nassın fıstık ......hoş gelmişen ...Şeniz
:roflol::roflol::roflol:

kız ben dedim yap diye zati ...benim niye veremedigim ortaya cıktı senağlama
aaa bu arada benim hemşom nerelerde yaa. sabah platase çıkıyorum yazmış çıkmıştı sanırım. plates topunun altındamı kaldı aceppp:roflol:
:dilcikar::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar:Şeniz kız sabah yazdım ama nerenizle okuyosunuz .nan hastayım az pilates yapayım duş alıp kendime geleyim dedim ama gelemedim yattım biraz ama iyi degilim tahmin ettigim gibi dün bana güneş geçti galiba ....:dilcikar::dilcikar:

üstelik ben yapiyom sizden ne haber cadılar asüyle 2 gün yaptınız 3. gün fosssssss.:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

maşallah :1shok: afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
hazır çorba içme bence ama yerimseniben
bencede nurhayat hadi bügün açlıgına verelim lülülülülülü

:roflol: :roflol: :roflol: napiimm nerdeyse soğuk suya karıştırıp başıma dikecektim.. o derece fena oldum :sm_confused:

bence sen bu takıma cup diye oturdun nurhayat .. tam bizliksin ....kaydirigubbakcemile3

bende geldim eve evde yemek yok ne etsem acep.menemen var yenirmiki acaba monti amcada

ahh canım biz seni gebertirmiyiz heççç :1hug:
kıss gebertsek zaten süleyemezsin :roflol: :roflol: :roflol: mannak mıyız bizzz :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: nan siz neler kaynattınız ben yokken ... kızım bu odada derse çalişıyor biliyorsunuz sınava az kaldı ...bende kısıtlı gire biliyorum öyleden sonraları ...:çok üzgünüm:

bende geldim eve evde yemek yok ne etsem acep.menemen var yenirmiki acaba monti amcada
yenir nazlım niye yenmesin domates biber sogan yumurta afiyet olsun ....cokacimcoook

tembeller sizi lülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae

kociş boşıcak beni kaydirigubbakcemile3
napıyım o da ot yemez bişey yemez
geçen akşam et sote yaptım, tabağına koydum gece o yerken ben duşa girdim
çıktım bi baktım tabaktaki bitmiş, koltukta tencereyi kucağına almış öyle yiyo :1shok:
etobur insan ya :roflol:

sen et seviyormusun bari benimde etle pek aram yok.sengözlerimebaksanab

:1shok: doram çok geçmişler olsun . canım . ben kullanmıştım calsuyum ama geçen yaptırdıgım testlerde istedim normal çıktı almama gerek yokmuş .. ama ben çok severim yogurt süt peynir . helede bu dr. verdigi diyettede montidede her ögünümde oluyor .... lütfen dikkat et daha yaşımız kaç ... dur hele daha kaynana olacaz ....delikafadulden

canım güzel ama öylen menün boş geçmiş .. benden sana abla nasıhataı diyete ilk başlarda çok kesma evet güzel kilo verirsin ama 1 ay sonra tıkanır kalırsın bu genelde herkeste böyle olur ç ben bunu takıma ilk gelenlere hep söylüyorum ilk aylarda verilir sonra tıkanmamamk için birden kesmayin ....a.s
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz çok yanlızım hoş geldin .... keşke şu pc tamir olsada senide hap burda görsek ....Şeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba kizlar nasilsiniz.ben ara ara yaziyorum biliyosunuz bu monting amcanin diyetini yapiyorum kilo durumum 62,7 oldu.yani 10 günde 1,3 kilo gitti.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tembeller sizi lülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae
sırnaşık şey

kız dersyapacak .... çıkmam lazım hepsini okuyamadım ama gözüme özgeyle doranın isyani geldi

nannnnnnn çıkartmıyom sizi listeden... kendinizide öldürseniz yapın bakalım elinizden ne geliyosa..... hıh ..... unutunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıkmayıııııııııııııııııııııııııı...

Ben bugÜn yedİklerİmİ yazayım

sabah

3 dİlİm kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞİ
1 adet domates
1 adet salatalık
1 adet haŞlanmıŞ yumurta
k.k. Kadar beyaz peynİr.

ARA

3 ADET KURU KAYISI

ÖĞLEN

2 YEMEK KAŞIĞI TAVUK DÖNER
1 BARDAK AYRAN
SALATA

ara 1 adet armut

ara
3 adet kuru kayısı

akşam
2 yemek kaşığı menemen
2 yemek kaşığı yoğurt

ilerleyen saatlerde 1 bardak süt içerim bu kadar yeter bugünlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…