maşallah :1shok: afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
hazır çorba içme bence ama yerimseniben
hayal nassın fıstık ......hoş gelmişen ...Şeniz:roflol:
uyanık asi geberdin söleyemem diyemi gebetmiyon nan beni yoksa kıycanmı nan benim gibi seksü,cilveli,hoş,bidene,güzel,zaaaaarif,narin, çıtı pıtı bi manyağı :roflol:...
ösge lan gene denedim olmadı lan arada 4 kişiye verdim geldim gene yok nan napam ben beeeeeeeeeeee:)...
:roflol::roflol::roflol:eşimin lafını şettirem gidiyom artıkın
ben sana kıyar mıyım, ben o kadar hıyar mıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak sen geldin takım canlandı hayal bacı delikafadulden
çüsünüzzzz 6. takım sakinleri
kız ben dedim yap diye zati ...benim niye veremedigim ortaya cıktı senağlamaasim gelcem gali gelcem görerim ben sizi sayfalar ne kadar çok okumaya zorlandım dirsiniz emme :roflol:
nazlım gülüm az sabır emi sizden saklım gizlim yok ne yaptıysam paylaştım hep gene anlatcam ama sabır.
bide aebende monti amcasının yolunda çok yürüdü ama sonuç mu kendine sor anlatsın :roflol:...
:dilcikar::roflol::roflol::roflol:aaa bu arada benim hemşom nerelerde yaa. sabah platase çıkıyorum yazmış çıkmıştı sanırım. plates topunun altındamı kaldı aceppp:roflol:
:dilcikar:Şeniz kız sabah yazdım ama nerenizle okuyosunuz .nan hastayım az pilates yapayım duş alıp kendime geleyim dedim ama gelemedim yattım biraz ama iyi degilim tahmin ettigim gibi dün bana güneş geçti galiba ....:dilcikar::dilcikar:gaza gelmiştir o hala pilates yapıyordur yarın sabahki programa kadar bir fiil devam eder yarın dil bi metre dışarda gelir takımaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aeben beni kesin furcakkk:1shok::1shok::dilcikar::dilcikar:
bencede nurhayat hadi bügün açlıgına verelim lülülülülülümaşallah :1shok: afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
hazır çorba içme bence ama yerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol: napiimm nerdeyse soğuk suya karıştırıp başıma dikecektim.. o derece fena oldum :sm_confused:
ahh canım biz seni gebertirmiyiz heççç :1hug:
kıss gebertsek zaten süleyemezsin :roflol: :roflol: :roflol: mannak mıyız bizzz :roflol: :roflol:
yenir nazlım niye yenmesin domates biber sogan yumurta afiyet olsun ....cokacimcoookbende geldim eve evde yemek yok ne etsem acep.menemen var yenirmiki acaba monti amcada
hayır canım çalışmıyor
brnim annem yemek yapmayı pek sevmez öüne ver tereyağ çay çökelek başka bişey yemez.
tembeller sizi lülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae
kociş boşıcak beni kaydirigubbakcemile3
napıyım o da ot yemez bişey yemez
geçen akşam et sote yaptım, tabağına koydum gece o yerken ben duşa girdim
çıktım bi baktım tabaktaki bitmiş, koltukta tencereyi kucağına almış öyle yiyo :1shok:
etobur insan ya :roflol:
sen et seviyormusun bari benimde etle pek aram yok.sengözlerimebaksanab
slm kızlar
benim menüm dünde çok güzel geçti
sabah 1 bardak süte keloks karıştırdım
ara öğünde bir parça ekmek ve yeşillik yedim
öğleye kabak yoğyrtlaması ve patlıcan salata
ara öğünde eti form
akşam
2 kaşık makarna ve söğüş et
salata
yoğurt:lepi:
dün dr ye gittim. aslında fazla bir şikayetim yoktu ama ablamın yanına arkadaş olacaktım
bu son zamanlarda ablamlar benim sırtımda bir eğrilme fark ediyorlardı.
bana illaki sende muayne ol diye tutturdukötükedihüso
neyse bende girdim. dr önce bir baktı sırtımdan filim istedi.
filmi çekildim. sonucu dr ye gösterdim ben senden boyun filmi istemedimki sırt filmi istemiştim dedi.:1shok:
ayrıca bu filimdede boynunda düzlenme var dedi.:1no2:
tekrar sırt filmi çekildim. sonuça bakınca sırtımın omirlink kemiğimde 3 yerden kırılma gördü.
kemiklerim çok inceymiş.:1shok:
bundan böyle her gün süt yoğurda çok daha fazla düşmeliymişim. cokacimcoook
bir poşette kalsiyum ilacı yazdı.
ve bunların yanındada eğzersiz hareketleri verdi.kaydirigubbakcemile2
işte böyle. öylesine girdiğim dr den bir sürü sorunla çıktım.
takibe alınmam lazımmış.
çok traşı komik bir olay oldu.
asıl hasta ablamdı o muayne olamadı karnenin günü dolduğu için.
hamam kel kıza yaradı misali bende bir sürü sorun çıktı
canım güzel ama öylen menün boş geçmiş .. benden sana abla nasıhataı diyete ilk başlarda çok kesma evet güzel kilo verirsin ama 1 ay sonra tıkanır kalırsın bu genelde herkeste böyle olur ç ben bunu takıma ilk gelenlere hep söylüyorum ilk aylarda verilir sonra tıkanmamamk için birden kesmayin ....a.sdünkü yediklerim;
Kahvaltı;
1 domates,1 kepek ekmeği,k.k peynir,4 zeytin,şekersiz sınırsız miktarda çay
ara;
k.k peynir,1 galeta
ara;
1 elma
akşam;
1 tabak taze fasulye,salata
ara;
şekersiz çay,6 tane bisküvi
ara;
3 dilim kivi,3 dilim muz
yatarken 1 bardak süt
bu sabah tartıldım 84 kiloyum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz çok yanlızım hoş geldin .... keşke şu pc tamir olsada senide hap burda görsek ....Şenizilk 5 gün veremiye bilirsin ama emin ol daha sonra yavas yavas gidiyor 3 günde 500 gram verdim.bide bende asiri kansizlik var yani zor kilo verenlerdenim.68 le basladim 20 gun yaptim 3,5 kilo verdim sonra biraktim ama ara ara 2-3 gün yaparak kilomu korudum ve 1 kilo daha verdim oldum 64.10 gümdür tekrar yapiyorum simdi 62,7 yim.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydınlar...
bugün pek sevinçli uyandım sabah itibariyle tartım yine 77 gösterdi yarına bomba gibi geliyorum kızlarhihoyyyt:lepi::lepi:elimde yeşil çayım biraz geçmişe takıldım geldim,aebencim geçmiş olsun canım:teselli: çayımdan sonra bir kase nesfit yiyeceğim işyerinde eti form takılmaya devam hiç diyete uygun yemek çıkmıyor genelde geç kahvaltı ettiğim için yemiyorum akşam üstü 5 gibi eti formları yiyince evede titreyerek gelmiyorum yemeklere saldırmıyorum,yoksa akşam yemeğini çok abartıyodum bu hafta bu şekilde 2 kilo gitti şimdiden hihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismerhaba kizlar nasilsiniz.ben ara ara yaziyorum biliyosunuz bu monting amcanin diyetini yapiyorum kilo durumum 62,7 oldu.yani 10 günde 1,3 kilo gitti.
sırnaşık şeytembeller sizi lülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae
ben köfte dışında pek sevmiyorum et olayını olsada olur olmasada.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?