- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
maşallah canım fıstık gibi annesin o zamanEvet Canım. 12-9-3,5-1,5 yaşlarında 4 çocuk annesiyim.
Bu arada çizelgeyi yaptım ama ben göremiyorum sen görebiliyor musun.
haha evet belli dimi ya kod adı koymuşsun resmencanım şimdiden ellerine sağlık vede geçmiş olsun kuzucuğa. bol su içirde bari sususz kalmasın vücudu
kp kayınpeder demek
kv kayınvalide
kb kayın birader.
evli olmadığın nasıl belli
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsın.
afiyet olsun canım bende balık yedimm :)Daha yemedim ama şimdiden menüm belli
Sabah çok az yaptım malesef canım istemiyordu
Haşlanmış yumurtanın beyazı
Domates salatalık
Akşam:
Tarhana çorbası
Hamsi buğlama
Salata
Çok az turşu
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litre
afiyet olsun canım az gibi geldi bana akşama da fındık ekleseydin acıkmadınmı :)bugün ki menüm
10 EYLÜL
SABAH
1 kase sütlü fındıklı yulaf ezmeli special K
SPOR: 10 dk ısınma egzersizleri 330 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
fındık
AKŞAM
yeşil fasulye
yoğurt
SU: 1,2 LT çok az biliom ama uyuyana kadar arttırmaya çalışcam
doktor dedı uzatalım dıyede ıstemedım ozel sektor nede olsa gercı patronum cok babacanda ofıste tek sayılırım oyuzden gelmek ıstedım
Menü paylaşmayı unuttum. Dünkü menümü paylaşayım ama buradaki ilk günümde kötü bir menü oldu.
Dünkü menüm
Sabah diyetisyen kontrolüm vardı o yüzden kahvaltı yapmadan gittim
Ara 2 adet kayısı
Öğle 5 kaşık patlıcan musakka, bir kaşık pilav, yoğurt
Ara yarım susamsız simit
Akşam 2 dilim börek, donurma
Menüm örnek bir menü değil ama doktorum bugün ödül günün istediğini ye dedi. Böreği özlemiştim eve gidince hemen börek yaptımDaha fazla yerim diye ummuştum ama iki dilim bile fazla geldi. Midem küçülmüş demekki
Sıvı olarak 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay, sınırsız açık şekersiz çay. İş yerinde her dakika çay olunca fazla kaçırıyorum. Bazen acıktırıyor ama içmeden de duramıyorum.
Spor leslie ile 2 mil+15 dak.plates
Hoşbuldum canım. İnşallah kısa zamanda hedefe ulaşırız. Kardeşimin düğünü var 1 kasımda. O zamana kadar hedefe ulaşırım diye düşünmüştüm ama olmayacak. Bari 65 olabilseydim bakıp görecez artık.
Canım herşey nasip kısmet. Şimdi koca yok diye sonra da olmayacak değil ya. Allah yazdıysa mutlaka olur. Büyük konuşmamak lazım.
Evet Canım. 12-9-3,5-1,5 yaşlarında 4 çocuk annesiyim.
Bu arada çizelgeyi yaptım ama ben göremiyorum sen görebiliyor musun.
kızlar dünki berbat ötesi oburluğumdan dolayı banum dan ceza aldım. cezamın bir kısmını öğlen 35dk yürüyerek bitirdim şimdi akşama 50dk lesli tarzı terle spor arkası 100 mekik cezam kaldı. aksilik olmazsa onuda tamamlıcam anca eritirmişim o buenolarıkoş kızım nesli koşşş
selam kizlar bilgisayar buldum birkac dkligina bakiyim dedim
ahh bilgisayar aliniyor elimden kizlar
hadi kendinize iyi bakin birkac gune donuyorum
sweet biliyodum kızacağını ama napim masayı görmen lazımdı donatmış hatun. ayrıca ellerimi kollarımı bağlayıp zorla yedirdilerbenim suçum yok.
baskülümü eşim kp ye verecek sanırım niyeti o yönde. sanki onlar da yarın ya da öbür gün gidecekler gibi duruyor inşallah tabisonrasında hemen yeni baskül almam şart.
bu gün bir ara nasıl başım döndü. tansiyonuma baktım yükselmişnormalde yükselmez düşerdi bu zıkkım neden böyle oldu anlamadımda. kahvaltıda da ters bişe yemedim. normal karatay kahvaltısı yaptım.
Az kalmış hedefine canım
Öyle canım rüzgarı hemen yedim sinüzitlerim azmış direk. Bir de benim burnum akmıyor mideme akıyor sinüsler bu seferde karın ağrısı+istifra ediyorum çok zorkoca koca antibiyotikler verdiler yine
Oyy kaptanım sende hep sağlıklı olursun inşallah
Sağol canım sende dikkat et kendine havalar değişti
Evet kaptanım azıcık nazar değdi ama hemen kendimi toparlarım merak etme sen
Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et bol bol dinlen çabucak kendine gel
Evet canım pek diyetlik olmamış ama bende bu kaçamak günler işe yarıyor
Çay çok doyurucu vallahi annem zorla içiriyordu bana ama artık alıştım
Ulaşırsın en kısa zamanda hedefine canım asla pes etmek yok
Sağol canım çok teşekkür ederim okullar açılana kadar dinleneyim bakalım
İnşallah erimiştir
Ohh maşallah canım
Ohh oh yaramasın
Hoşgeldin canım çok iyi yapmışsın bu cuma bekliyoruz artık seni
Geçmiş olsun canım limon sık da ye hemen düşürür
Daha yemedim ama şimdiden menüm belli
Sabah çok az yaptım malesef canım istemiyordu
Haşlanmış yumurtanın beyazı
Domates salatalık
Akşam:
Tarhana çorbası
Hamsi buğlama
Salata
Çok az turşu
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litre
bugün ki menüm
10 EYLÜL
SABAH
1 kase sütlü fındıklı yulaf ezmeli special K
SPOR: 10 dk ısınma egzersizleri 330 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
fındık
AKŞAM
yeşil fasulye
yoğurt
SU: 1,2 LT çok az biliom ama uyuyana kadar arttırmaya çalışcam
slm kızlar menumü yazayım
sabah: kk
öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt
akşam: 1 kase acılı ezme, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 bardak ayran
ben geldiiiim
akşam üstü boyfriendimlen balık restoranına gittik güzel geçti
menümü yazayımm
Sabah
menemen,zeytin,az fındık
Ara
1 elma (bu ara canım tatlı istiyo regl olcam)
Akşam
Izgara balık,salata,maden suyu,1 tatlı kaşığı dondurma ısrar edince yedim
spor
1 saat yürüyüş,30 dk sahilde gezinme
biliyorum bitanem de kv ciğer kavurdu ben eti zor yiyen bir hatun olarak ciğere yaklaşmadım bile. şimdi yumurta falan yapsaydımda kp söylenirdi. hiiiiç tehlikeye atmadım kendimi doğrusu.
afiyetolsun kuzummmm kahvaltı harici hep karbonhidrat olmuş bitanemm
ooooo boyfriendle balık ziyafeti afiyetolsun Fatmacımm
balık üstüne tatlı niyetine dondurma yemişsin cnmmm tadımlık üstelik sorun yok1 bardak ılık sütle 1 kuru inciri güzelce mikserle çırp dolaba koy biraz beklet tatlı ihtiyacına iyi gelir cnm ama erken tüketmeye çalış orjinali incir uyutması ama bu pratik oluyor
biliyorum bitanem de kv ciğer kavurdu ben eti zor yiyen bir hatun olarak ciğere yaklaşmadım bile. şimdi yumurta falan yapsaydımda kp söylenirdi. hiiiiç tehlikeye atmadım kendimi doğrusu.
selam arkadaslar kara para aşk a daldim ugrayamadim
Anladım cnmmm ne zman gidiyorlarkiii düzenin kalmadı hiçciğere ben bayılırım üstelik haftada bir gün yememiz lazım biliyorsun ciğer yürek dalak kokoreç vs
Slm cnm ben de onu izliyorum reklamda şimdi
afiyet olsun canım :)slm kızlar menumü yazayım
sabah: kk
öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt
akşam: 1 kase acılı ezme, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 bardak ayran
teşekkürler kaptanım 3 gündür görüşememiştik te ikimizde karadenizli olduğumuzdan balık zamanı çok gideriz balıkçılaraooooo boyfriendle balık ziyafeti afiyetolsun Fatmacımm
balık üstüne tatlı niyetine dondurma yemişsin cnmmm tadımlık üstelik sorun yok1 bardak ılık sütle 1 kuru inciri güzelce mikserle çırp dolaba koy biraz beklet tatlı ihtiyacına iyi gelir cnm ama erken tüketmeye çalış orjinali incir uyutması ama bu pratik oluyor
afiyet olsun canım :)2
menu;
kahvalti
1 yumurta az sucuklu omlet
1 domates
avuc içi kadar peynir
7 zeytin
oglen
1 bardak sut
5 yk bulgur pilavi
2 yk kiymali menemen
1 lokma ekmek
arada elma yedim
aksam
ciger kavurma
bukgur pilavi
ayran
bol salata
suyu 3 lt yaparim
3kupa biberiye cayi
sporum 40 dk bisiklet
300 ip atlamat
evet bitanemm şimdi nesliyle sen elele tutuşup 80-89 da bu hafta neden + çıktığınızı yazıp kendinizi ifşa edeceksinizayran ve süt leptini biraz engellese de çalışmaya devam ediyor bitanem fakat acıkıp hiçbirşey yemeyince leptinin bozulmasındansa ayran süt doğru seçim yer fıstığı çiğ yendiği sürece sorun yok cnm haşlanınca işlem görmüş oluyor ama haşlanmışının g.i sini bilmiyorum açıkçası bildiğim cevaplarsa her zaman seve seve cevaplarım kuzum istediğin kadar sorabilirsin
afiyetolsun prensesim arada kaslarının dinlenmesi lazım tabikiii menün süperadet olmanba rağmen yine de vermişsin tbrkler cnmm
patatesi kızlar söylemiş nurcumm açıklamanı da okudum o yüzden birşey demeyeyim harika vermişsin cnm tbrk ederimmm
o eşantiyona can kurbannnnn
hiçbir bilgim yok cnm araştırınca bize de haber verirsin
tartıl tabiki kuzummm takip altında tutalım dimi
hayır fazlalık yok bitanemmm dolmalar dolmalar pirinç olsa bile en azından erken yemişsin cnm
o kadar veremem açıkçası kayısıyı bile terkettim kuru erik varken gerek yok dedim ama haklısın herşeyin doğalı faydalısı malesef el yakıyor
benim kuzenler de göz açtırmıyor kuzummm her gece film gecesi kk ya girmemem için telimi de gaspediyorlaraz önce gezmeye kaçtılar attım kendimi bende
dur bakalım bitanemmm önce kariyer sonra damatt dimiii
yaşasın fasulye seni fasulye kraliçesi ilan edeceğim
afiyetolsun cnmmm tbrk ederim tartı harika bugün o special k ları bir yıl önce filan öğünden sonra yiyordum bençerez niyetine
offf hepiniz balık yemişsiniz bugün gitsem de balıkmı alsam acabaçinli bayanlar günde 10 yumurta yiyormuş özellikle hamileler alerjin yoksa doyana dek yiyebilirsin cnmmm
benidee
afiyetolsun Eylülüm yumurtaya kavuşunca şu ekmekeler gidecek inş leslie yapabilmişsin tbrkler cnmmm
eksikleri yavaş yavaş düzeltiyorlar
şişkinliği alıyor ve ödemi alıyor cnmcımm
ellerine sağlık neslim hadi misafirler de gitti artık tam gaz devam edelimm köftenin sakıncası yok kuzum
yinemi kola
tbrkler cnmmmm
bitanemm evde misafir var o yüzden birine dikkat etsen birine edemezsinn ama kolayı lütfen bir daha görmeyeyim menülerinde
minicik kaçamaklar etkiliyor neslim eveded misafir vardı kuzum önümüze bakacağız
tbrkler cnmmmmm
kuzum bakındım ama bildirim yapmamışsın merak ettim şimdi
küçüklükte nasıl yerleşirse alışkanlıklar öyle gidiyor neslim en doğrusunu yapıyorsun keşke her anne senin gibi bilinçli olsa
dün akşam kuzenler söyledi 4,2 imiş sanırım alemsin neslimmm ben hayatta yatamam ama yorgunluk
hadi bakalım inşallah cadıcımmm sonra gelsin yeğenimiz
cadıcımmm bence bugün kendini fazla yormadan evini temizle yarın erkenden dişçiye gidersin cnmm
inşallah kendine uygun bir iş bulup çalışırsın hem senin için de iyi olur hem eşine yardımcı olursun hem de borçlar bitince birikim yaparsınız bence gençken çalışmalısın hem çalışmak hakikaten kişiyi programlı yapıyor yeğenimize daha iyi bir gelecek sağlayabilirsin inan annem iyi olsa ben bile çalışmayı düşünüyorum
sakın böyle düşünme biz bir aileyiz ne sorunun varsa paylaşki elimizden geldiğince destek olalım bitanemm
en azından artı çıkmadın ama bu hafta düzenli sporuna başlamalısın wongcumm
Günaydın prensesimmmmm
Hoşgeldinnnn Ayçammmbirazdan uğrayacağım nasıl verebildinmi Sindi tatilde kuzummm neyseki dikkat ediyor yine kardeş takım eşleşmesimi yapsak
2
menu;
kahvalti
1 yumurta az sucuklu omlet
1 domates
avuc içi kadar peynir
7 zeytin
oglen
1 bardak sut
5 yk bulgur pilavi
2 yk kiymali menemen
1 lokma ekmek
arada elma yedim
aksam
ciger kavurma
bukgur pilavi
ayran
bol salata
suyu 3 lt yaparim
3kupa biberiye cayi
sporum 40 dk bisiklet
300 ip atlamat
afiyet olsun canım :)
teşekkürler kaptanım 3 gündür görüşememiştik te ikimizde karadenizli olduğumuzdan balık zamanı çok gideriz balıkçılara
ona kalsa hepsini yedircekti de geçiştirdim inat ettim bi kere
sütlü incir tatlısı geldi aklıma evet daha pratikmiş peki denicem bunu teşekkürler
afiyet olsun canım :)
Yapalım banucum yapalım bu aralar benım cok gaza gelmeye ıhtıyacım varrr.
bana görede sağlıklı değilafiyetolsun cadıcımmm ama sabah kahvaltın abna göre sağlıklı değilllyatana kadar tamamlarsın bitanemmm spor harika ev işleri de bittiyse süper yaptın dimiii
bana görede sağlıklı değil
bugün bi üşengeçlik bi boşvermişlik vardı ki sorma gitsin
alışverişe gidemedim uyuyup sızmışım
sonra bi kalktım evimin işini yaptım yemeğimi yaptım
yemeğimi yedim geri kalan işleri hallettim
rahatım bi ütüm kaldı
oda beklesin
spor harika ama beni benden alıyor zorluyor
bu arada bugün üşengeçliğiminden saçma sapan beslenmemin etkisi ile ACIKTIIIIIIĞĞĞĞM
YAA BAŞKA NE YİYEBİLİRİM Kİ YOĞURT SÜT HARİCİNDEBizim takımımız çalışkandıracıkmadım desen inanmayacaktım kuzumm sabah kahvaltısından sonra zincirleme gidiyor o yüzden kahvaltını lütfen güzel yap ayrıca meleğin sağlıklı bir vucut ister gelmek için değilmi vucudun hazır olmalı bu da sğalıklı besinlerle olur k flakes outt aç uyuyamayacağına göre yoğurt veya süt iç cnmm
YAA BAŞKA NE YİYEBİLİRİM Kİ YOĞURT SÜT HARİCİNDE
AYNEN KAPTANIM YA BUGÜN Bİ LEYLAYIMen güzeli sen salata yap kuzum içine bir parça peynir ve birkaç ceviz at çok acıktın anlaşılan yoğurt süt yetmez sana
Bir daha öğünlerinde doyurucu yemezsen külahları değişiriz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?