Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AYNEN KAPTANIM YA BUGÜN Bİ LEYLAYIM
SALATA YAPACAK MALZEMEDE KALMADI Kİ :s
Bİ KIVIRCIK VAR OKADAR ((
YİNE Mİ YULAF EZMESİ SPECIAL K YAPSAM OLUR MU Kİ

ah cadıcım ah bak bugün alışverişini yapsaydın bu sorun olmayacaktı yapılacak birşey yok hadi çok geç olmadan yap madem

Hoşgeldin Eylülümm ben yarın hastahane de olacağım yine fıstıklar 9,30 da benim randevum var

öğleden sonra da annemin kontrolü var artık ne zaman geliriz bilmemm cici bakın kendinize iyi geceler

Ben genel olarak mantikli bulsamda karatayci degilim malesef.3 senedir bende hep zeytinyagi ve tereyagi kulaniyorum mutfagimda.ama oldum olasi asiri yagli yemekleri yiyemem bide benim safra kesem yok malesef oyuzden yagli yiyecekler yasak bana hazimsizlik yadiyorum malesef

Hoşgeldin Eylülümm ben yarın hastahane de olacağım yine fıstıklar 9,30 da benim randevum var

öğleden sonra da annemin kontrolü var artık ne zaman geliriz bilmemm cici bakın kendinize iyi geceler
hosbuduk canim.ikinizede sifa olsun yarin doktorlariniz insallah.iyigeceler sen kac leptin zamanin:)benimde uykumvar ama ufakkiz huysuz biraz

sade içmiyorsa cacık yapabilirsin eylülcümmm
aslında ıyı fıkır bı deneyeyım bakalım ınsallah sever eksı ayran favorısıdır kuzumun ayrana yogurda bayılır ama kefırı sevmedı.bıde babasına benzıyo yenı tadlara acık degıl.bıseyı sevmedımı sevmıyo hosuna gıtmeyen göruntuyu denemıyo zıllı

canim sen yeni geldin sanirim takimimiza hosgeldin ben ozge
yalniz yanlis anlamazsan bir sey sorabilir miyim neden hedefin bu kadar dusuk tablona baktim da bmi 18 altina dusunce zararli degil mi kadinlar icin
Hoşbuldum canım. Boyuma göre ideal kilom 60. 65 de olur ama ben balık etliyim ne kadar kilo versemde çok zayıf durmuyorum. Eski kilom 55-60 arasıydı. Zararlı olmaz herhalde diyetisyen kontrolündeyim çünkü. Hem de çok araştırdım ideal kilom bu. Bir de inatlaştım eşimle ve çevremdekilerle. Geri adım atmam artık Kilo konusunda çok kırdılar beni. Sanki hep yemek yiyormuşum gibi bir havaya soktular, Sanki 4 çocuk doğuran ben değilim. moralim yerlerdeydi 6 ay öncesine kadar. Diyete başladım bir ay sonra verdiğim kiloyu görünce kendime güvenimi yeniden kazanmaya başladım o yüzden zararlı da olsa 60 a inene kadar bırakmayacam canım. Ama zararlı olacağını da düşünmüyorum. Bir sıkıntı olursa alması kolay nasılsa

ay hiç yiyemiyorum. ben aslında buralara vejeteryanlıktan geldim. ağzımı bırak elimi sürmezdim ete

allah yardımcın olsun seninde anneninde. hastanede uğraşmak zor canım ya.

Takım gunaydin okuldayim dün kız ateslendi cezami tamamlayacak dim sabah hallettim artık
Dunki menu
Sabah kk kahvaltısı
Ogle ayran kabak kavurma
Aksam taze fasulye börülce salata yoğurt
Kebir az çekirdek
Spor toplam 1.5 saat yurume

Canım Ciğeri bende severim ama diyette ayda bir izin varmış, sakatat olduğu için çok önermiyorlar. Normal kiloya dönünce haftada bir yenmesi gerekiyor diye biliyorum, yanlış mıyım acaba.

Canım bu menü tablomuz mu. Harikasın

Geçmiş olsun. Havalar değişti çocuklar da hastalanmaya başladı.

Senin boy azcik uzunmus benden kiz 4cocukla citir durursun sen ama olsun millet citir anne gorsun hedefin guzel bence devam insallah en yakin zamanda ulasiriz
Şimdiden çevremdekiler konuşmaya başladı bile. Bir çocuk annesi gibisin diyorlar artık Hedefe ulaşınca da doğum yapmamışım gibi görünürse tamamdır Yıllardır kendim için hiçbirşey yapmadım. İşten eve evden işe çocuklardı, eşti yetmedi kv kp derken kendimi bu kadar saldığıma inanamıyorum. Çocuklarım için iyi bir anne olmaya devam edeceğim ama bundan sonra kendim için de birşeyler yapacağım. Kendime olan özgüvenim geri geldi çok şükür. İnşallah hedefe kısa zamanda ulaşırız.

Dünkü menüm
Sabah
1 incir+2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık (acı pul biberli, limonlu, zeytinyağlı)

Ara
1 elma

Öğle
1 kase tarhana
salata (tuzsuz, limonlu, elma sirkeli, zeytinyağlı ve acı pul biberli)

Ara
2 adet kayısı

Akşam
6 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı pul biberli)

Su 3,5 litre. 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım. Gece 11 e kadar kışlıkarla uğraştım hep hareket halindeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…