- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
AYNEN KAPTANIM YA BUGÜN Bİ LEYLAYIM
SALATA YAPACAK MALZEMEDE KALMADI Kİ :s
Bİ KIVIRCIK VAR OKADAR((
YİNE Mİ YULAF EZMESİ SPECIAL K YAPSAM OLUR MU Kİ
seni seviyorum kaptaaaaaaaaaaan
ah cadıcım ah bak bugün alışverişini yapsaydın bu sorun olmayacaktı yapılacak birşey yok hadi çok geç olmadan yap madem
seni seviyorum kaptaaaaaaaaaaan
telafi edicem ki
Bende seni bitanemmm ama cici kız olduğun zamanlardabugün yaramazlık yaptın
Senin boy azcik uzunmus benden kiz 4cocukla citir durursun sen ama olsun millet citir anne gorsun hedefin guzel bence devam insallah en yakin zamanda ulasirizBenim boy 1,62. Ben 4 tane doğurdum canım
Ben genel olarak mantikli bulsamda karatayci degilim malesef.3 senedir bende hep zeytinyagi ve tereyagi kulaniyorum mutfagimda.ama oldum olasi asiri yagli yemekleri yiyemem bide benim safra kesem yok malesef oyuzden yagli yiyecekler yasak bana hazimsizlik yadiyorum malesefkilo vermek için yağdan uzak durulucağı konusunda senle tezatız. ben soğuk sıkım zeytinyağını ve hindistan cevizi yağğını içiyorum resmen kilo vermek için. yağ yakmak için yağ ama sağlıklı yağ yemek şart. ben hemde bol yağla kavanozlarım sirke limon oh misss
hosbuduk canim.ikinizede sifa olsun yarin doktorlariniz insallah.iyigeceler sen kac leptin zamanin:)benimde uykumvar ama ufakkiz huysuz birazHoşgeldin Eylülümmben yarın hastahane de olacağım yine fıstıklar 9,30 da benim randevum var
öğleden sonra da annemin kontrolü var artık ne zaman geliriz bilmemmcici bakın kendinize iyi geceler
aslında ıyı fıkır bı deneyeyım bakalım ınsallah sever eksı ayran favorısıdır kuzumun ayrana yogurda bayılır ama kefırı sevmedı.bıde babasına benzıyo yenı tadlara acık degıl.bıseyı sevmedımı sevmıyo hosuna gıtmeyen göruntuyu denemıyo zıllısade içmiyorsa cacık yapabilirsin eylülcümmm
Hoşbuldum canım. Boyuma göre ideal kilom 60. 65 de olur ama ben balık etliyim ne kadar kilo versemde çok zayıf durmuyorum. Eski kilom 55-60 arasıydı. Zararlı olmaz herhalde diyetisyen kontrolündeyim çünkü. Hem de çok araştırdım ideal kilom bu. Bir de inatlaştım eşimle ve çevremdekilerle. Geri adım atmam artıkcanim sen yeni geldin sanirim takimimiza hosgeldinben ozge
yalniz yanlis anlamazsan bir sey sorabilir miyim neden hedefin bu kadar dusuk tablona baktim da bmi 18 altina dusunce zararli degil mi kadinlar icin
ay hiç yiyemiyorum. ben aslında buralara vejeteryanlıktan geldim. ağzımı bırak elimi sürmezdim ete
Anladım cnmmm ne zman gidiyorlarkiii düzenin kalmadı hiçciğere ben bayılırım üstelik haftada bir gün yememiz lazım biliyorsun ciğer yürek dalak kokoreç vs
Slm cnm ben de onu izliyorum reklamda şimdi
allah yardımcın olsun seninde anneninde. hastanede uğraşmak zor canım ya.Hoşgeldin Eylülümmben yarın hastahane de olacağım yine fıstıklar 9,30 da benim randevum var
öğleden sonra da annemin kontrolü var artık ne zaman geliriz bilmemmcici bakın kendinize iyi geceler
Canım Ciğeri bende severim ama diyette ayda bir izin varmış, sakatat olduğu için çok önermiyorlar. Normal kiloya dönünce haftada bir yenmesi gerekiyor diye biliyorum, yanlış mıyım acaba.
Anladım cnmmm ne zman gidiyorlarkiii düzenin kalmadı hiçciğere ben bayılırım üstelik haftada bir gün yememiz lazım biliyorsun ciğer yürek dalak kokoreç vs
Slm cnm ben de onu izliyorum reklamda şimdi
Canım bu menü tablomuz mu. Harikasın378.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35nur35[/TD]
[TD][TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TD][/TR][TD][TD]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD],[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres76[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD][/TD][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TR][/tr][/td][/td][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TR][/tr][/td][/td][/table]
[/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/td]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR].[TD]
[/TD][/td][/TABLE][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td]
[/TD][/td][/td][TD][TD][TD][/td][/td][/td][TD][TD][TD]
[/td][/td][/td]
Geçmiş olsun. Havalar değişti çocuklar da hastalanmaya başladı.Takım gunaydin okuldayim dün kız ateslendi cezami tamamlayacak dim sabah hallettim artık
Dunki menu
Sabah kk kahvaltısı
Ogle ayran kabak kavurma
Aksam taze fasulye börülce salata yoğurt
Kebir az çekirdek
Spor toplam 1.5 saat yurume
Şimdiden çevremdekiler konuşmaya başladı bile. Bir çocuk annesi gibisin diyorlar artıkSenin boy azcik uzunmus benden kiz 4cocukla citir durursun sen ama olsun millet citir anne gorsun hedefin guzel bence devam insallah en yakin zamanda ulasiriz
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.Hoşgeldin Eylülümmben yarın hastahane de olacağım yine fıstıklar 9,30 da benim randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?