İyi akşamlar fıstıklarım ben gelebildim şükür kışlık domateslerimiz hazır 45 kilodan 35 kavanoz çıktı
mutfağı topla duş al bu saat oldu tamam itiraf ediyorum birazcık ta şekerleme yaptım
ama ya daha çok hastalanırsan çalışamazsan o zaman ne olacak kuzummm
afiyetolsun cnmmm afiyetolsun bitanemm diyetisyeninin listesinden hiç çıkmadığını çok iyi biliyorum su ve spor da harika yakmışsındır zaten
2,5 ayda 65 olursun bitanemmm her hafta istikrarlı bir şekilde veriyorsun çünkü liste dışına çıktığını da görmedim olacak olacak düğünde fıstık gibi olacaksınhaklısın kuzum nasip olursa olur olmazsa da şükür hayatımdan memnunum
maşallahın var hakikaten üstelik çalışıyor olman harika ayyüzlüm ve sen süper annelersiniz
cezanı yaptığın için tşk ederim neslimzafer senin olacak bitanem 450 kaloriyi hüplettin yediğini yakmalısınki artı çıkma kuzummm yarışın sonunda sen kazanacaksın
slm kuzummm iyi yaptın cnmm hadi az kalmış gelince göüşürüz bol bol
kızacağımı bile bile göze aldınnneyse cezanı ilettim kp ler gidince yaparsın artık üstelik eşinden benden değil ben masumum kesin zorla yedirmişlerdir hadi bakalım yeni baskülün hep düşük göstersin inş
kesinlikle strestennn cnm yemenle alakalı değil
yok hemen toparlayacağına şüphem yoktuki zatennnantibiyotikler faydalı ama ne bilim çok aşırı kullanınca da bağışıklık yapıyor kuzumm
afiyetolsun cnmmm helve hakkını kullanmamışsın
afiyetolsun cadıcımmm ama sabah kahvaltın abna göre sağlıklı değilllyatana kadar tamamlarsın bitanemmm spor harika ev işleri de bittiyse süper yaptın dimiii
selam arkadaslar kara para aşk a daldim ugrayamadim
kısçelerim mrblar..
hemen menuye geceyım ne kadar menu denırse artık
aksam 3 kofta zorlaaaa
yarım kase yogurt
2 kasık semızotu yemegı
salata
tabı bunlar mıdemde 1 saat ya durduuuu ya durmadı
gece ara öğün;
1 serum :)
sabah uyandım ateş istiframenum
1 serum
hayde ii günler..
Bende unutmadan menümü yazayım. Acayip şişim daha adetimde yeni bitti ama
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Domates ve böğürtlen
3-4 gibi:
Deli bakla çorbası
Taze fasulye
Tavuk(az)
Salata
aynen canım sankı benı anlatıyosun.yazık yıllarca nıye bu kotulugu yapmısız kendımıze.bende 29 kılo falan vcrdım.ozguvenım yerıne geldı.esıme takılıyorum artık göbegın cıktı dıye.eskıden nerde kendımle hıc barısık degıldım.ınsallah hedeflerımıze ulasıp cıtır annecıkler oluruz.bende 3. cocuk dusunuyorum ama senınkıler 4 masallahŞimdiden çevremdekiler konuşmaya başladı bile. Bir çocuk annesi gibisin diyorlar artıkHedefe ulaşınca da doğum yapmamışım gibi görünürse tamamdır Yıllardır kendim için hiçbirşey yapmadım. İşten eve evden işe çocuklardı, eşti yetmedi kv kp derken kendimi bu kadar saldığıma inanamıyorum. Çocuklarım için iyi bir anne olmaya devam edeceğim ama bundan sonra kendim için de birşeyler yapacağım. Kendime olan özgüvenim geri geldi çok şükür. İnşallah hedefe kısa zamanda ulaşırız.
bence arkadas yanlıs hesaplamıs vki cunkı boyun 162ydı yanlıs hatırlamıyosam zaten 55 60 arası olursan zayıf gözukursun o hesaplamaya göre bence takılma oyle seylere 55 60 super olur en ıyısı senın kendını hangı kıloda mutlu hıssedecegın.benım boy 157 benım 50 55 arası olmm lazım cok zayıf olmam ıcın ama bana 58 yeterde artar bıle ben kendımı mutlu hıssederım okılodaHoşbuldum canım. Boyuma göre ideal kilom 60. 65 de olur ama ben balık etliyim ne kadar kilo versemde çok zayıf durmuyorum. Eski kilom 55-60 arasıydı. Zararlı olmaz herhalde diyetisyen kontrolündeyim çünkü. Hem de çok araştırdım ideal kilom bu. Bir de inatlaştım eşimle ve çevremdekilerle. Geri adım atmam artıkKilo konusunda çok kırdılar beni. Sanki hep yemek yiyormuşum gibi bir havaya soktular, Sanki 4 çocuk doğuran ben değilim. moralim yerlerdeydi 6 ay öncesine kadar. Diyete başladım bir ay sonra verdiğim kiloyu görünce kendime güvenimi yeniden kazanmaya başladım o yüzden zararlı da olsa 60 a inene kadar bırakmayacam canım. Ama zararlı olacağını da düşünmüyorum. Bir sıkıntı olursa alması kolay nasılsa
selam kızlar nasılsınız bugun nerdeyse kımsecıkler ugramamıs sasırdım aksamdan sonra ama herkes yogun demekkı kaptanında doktor randevusu vardı annesıyle oda gelmemıs neyse.senasevval acık gözukuyo bıtek ona selam olsun barı
menum
sabah 1dılım yumurtalı akmek zeytın peynır domates salatalık
ara 1tane ufak muz
aksamustu 4te 1tabak yesılmercımeklı kapuska 1jase tarhana 1bardak ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
30 dk yuruyus
acıkınca ayrana saldırıcam baya bastırıyo benı
yarın tartı gunumuz ne durumdayım hıc fıkrım yuook ınsallah tartı hepımıze gulucukler dagıtır bakalım
inşallah yarın çok güzel sonuçlar alırız ya. çok korkuyorum
Hoşgeldin Eylülümmben yarın hastahane de olacağım yine fıstıklar 9,30 da benim randevum var
öğleden sonra da annemin kontrolü var artık ne zaman geliriz bilmemmcici bakın kendinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?