o zaman dikkatli tüketmelisin cnm benimBen genel olarak mantikli bulsamda karatayci degilim malesef.3 senedir bende hep zeytinyagi ve tereyagi kulaniyorum mutfagimda.ama oldum olasi asiri yagli yemekleri yiyemem bide benim safra kesem yok malesef oyuzden yagli yiyecekler yasak bana hazimsizlik yadiyorum malesef
hosbuduk canim.ikinizede sifa olsun yarin doktorlariniz insallah.iyigeceler sen kac leptin zamanin:)benimde uykumvar ama ufakkiz huysuz biraz
menum
sabah peynır zeytın domates salatalık 2dılım ekmek
öğlen 1kase corba az salata uzum 2ısırık elma
aksam 1tabak kapuska 2bardak ayran
2bardak yesılçay
spor yook ama tum gun kıslık hazırladım hareketlıydım yanı
aslında ıyı fıkır bı deneyeyım bakalım ınsallah sever eksı ayran favorısıdır kuzumun ayrana yogurda bayılır ama kefırı sevmedı.bıde babasına benzıyo yenı tadlara acık degıl.bıseyı sevmedımı sevmıyo hosuna gıtmeyen göruntuyu denemıyo zıllı
Hoşbuldum canım. Boyuma göre ideal kilom 60. 65 de olur ama ben balık etliyim ne kadar kilo versemde çok zayıf durmuyorum. Eski kilom 55-60 arasıydı. Zararlı olmaz herhalde diyetisyen kontrolündeyim çünkü. Hem de çok araştırdım ideal kilom bu. Bir de inatlaştım eşimle ve çevremdekilerle. Geri adım atmam artıkKilo konusunda çok kırdılar beni. Sanki hep yemek yiyormuşum gibi bir havaya soktular, Sanki 4 çocuk doğuran ben değilim. moralim yerlerdeydi 6 ay öncesine kadar. Diyete başladım bir ay sonra verdiğim kiloyu görünce kendime güvenimi yeniden kazanmaya başladım o yüzden zararlı da olsa 60 a inene kadar bırakmayacam canım. Ama zararlı olacağını da düşünmüyorum. Bir sıkıntı olursa alması kolay nasılsa
ay hiç yiyemiyorum. ben aslında buralara vejeteryanlıktan geldim. ağzımı bırak elimi sürmezdim ete
allah yardımcın olsun seninde anneninde. hastanede uğraşmak zor canım ya.
Takım gunaydin okuldayim dün kız ateslendi cezami tamamlayacak dim sabah hallettim artık
Dunki menu
Sabah kk kahvaltısı
Ogle ayran kabak kavurma
Aksam taze fasulye börülce salata yoğurt
Kebir az çekirdek
Spor toplam 1.5 saat yurume
karatayda bizler haftada bir yiyebiliyoruz cnmm bulursak tabiiiiCanım Ciğeri bende severim ama diyette ayda bir izin varmış, sakatat olduğu için çok önermiyorlar. Normal kiloya dönünce haftada bir yenmesi gerekiyor diye biliyorum, yanlış mıyım acaba.
evet tatlım beğenmene sevindim biraz esprili takip diyelim herşey sizin içinCanım bu menü tablomuz mu. Harikasın
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.
Dünkü menüm
Sabah
1 incir+2 bardak ılık su
2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık (acı pul biberli, limonlu, zeytinyağlı)
Ara
1 elma
Öğle
1 kase tarhana
salata (tuzsuz, limonlu, elma sirkeli, zeytinyağlı ve acı pul biberli)
Ara
2 adet kayısı
Akşam
6 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği
Ara
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı pul biberli)
Su 3,5 litre. 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım. Gece 11 e kadar kışlıkarla uğraştım hep hareket halindeydim.
Selam kizlar nasilsiniz takimimi bluebottle ve gulsaha devrettim emeklilige ayrildim :)
Balik tutamam Ankara da ama topicleri gezerim kk da :)
kısçelerim mrblar..
hemen menuye geceyım ne kadar menu denırse artık
aksam 3 kofta zorlaaaa
yarım kase yogurt
2 kasık semızotu yemegı
salata
tabı bunlar mıdemde 1 saat ya durduuuu ya durmadı
gece ara öğün;
1 serum :)
sabah uyandım ateş istiframenum
1 serum
hayde ii günler..
Selam kızlar yeni köyden geldim attım kendimi direk çok yoruldum
Antibiyotikler şişkinlik yapar mı bilmem ama çok şiştim patlıcam neredeyseregl döneminde bile böyle olmuyordum. Evet bağışıklık yapıyor ben kışın 10-15 kere antibiyotik kullanıyorum zaten hastalıktan başımı kaldıramıyorum
Dün akşam bende aynı moddaydım
Bende unutmadan menümü yazayım. Acayip şişim daha adetimde yeni bitti ama
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Domates ve böğürtlen
3-4 gibi:
Deli bakla çorbası
Taze fasulye
Tavuk(az)
Salata
Ayy sporla suyu yazmayı unutmuşum düzenleyemedim de
Spor:30 dakika yürüyüş ve 1 saat salıncakta sallandım
Su:2,5 litre
bence arkadas yanlıs hesaplamıs vki cunkı boyun 162ydı yanlıs hatırlamıyosam zaten 55 60 arası olursan zayıf gözukursun o hesaplamaya göre bence takılma oyle seylere 55 60 super olur en ıyısı senın kendını hangı kıloda mutlu hıssedecegın.benım boy 157 benım 50 55 arası olmm lazım cok zayıf olmam ıcın ama bana 58 yeterde artar bıle ben kendımı mutlu hıssederım okıloda
selam kızlar nasılsınız bugun nerdeyse kımsecıkler ugramamıs sasırdım aksamdan sonra ama herkes yogun demekkı kaptanında doktor randevusu vardı annesıyle oda gelmemıs neyse.senasevval acık gözukuyo bıtek ona selam olsun barı
yeşilmercimekli kapuskada neden pintilik yaptınki tamamen zararsız bol bol yeseydin cnmm ama lahanalar daha lezzetli değildirmenum
sabah 1dılım yumurtalı akmek zeytın peynır domates salatalık
ara 1tane ufak muz
aksamustu 4te 1tabak yesılmercımeklı kapuska 1jase tarhana 1bardak ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
30 dk yuruyus
acıkınca ayrana saldırıcam baya bastırıyo benı
yarın tartı gunumuz ne durumdayım hıc fıkrım yuook ınsallah tartı hepımıze gulucukler dagıtır bakalım
ufak kızım uyudu bende utu masamı actım bıaksılık olmazsa baslıyayımda bıtsın utuler yatana kadar ugrarım ınsallah yıne
Evet canım kimsecikler yok bende şaşırdım. Sen hoşgeldin canım sanada selam olsun
Afiyet olsun canım yumurtaya başlamışsın
Çok şişkinim ben vallahi artı çıkmam umarım
bugünki menüm
11 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan fesleğenli omlet
peynir
8 zeytin
nane
ARA
1 şekersiz türk kahvesi
SPOR: 10 dk ısınma egzersizleri 330 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
yeşil fasulye
yoğurt
ARA
ıhlamur çayı
bir minik paket balık kraker L dışarıda olduğum için
AKŞAM
1 şinitzel
domates biber közlenmiş
SU: 1,5 LT
slm kızlar hemen menümü yazayım.
sabah yarm kk ( dila durmadı sofradan kalkmak zorunda kaldım sonra da canım çekmedi)
öğleden sonra: 2 servis kaşığı kısır, 2 servis kaşığı kadar da yoğurtlu patlıcan salatası
bu saatten sonra da ( yani saat 6 gibiydi en son yediğim) bişe yemedim yemeyi de düşünmüyorum
inşallah yarın çok güzel sonuçlar alırız ya. çok korkuyorum
Bende korkuyorum
Geçmiş yapamadım menu yazıp kaçtım kızlar
Sabah kk ya ek 1dlm ekmek ve avakado
Ogle az makarna Kıymalı patates
Aksam açık mantı ve taz fasly.
Spor toplam 1.10dk yurume Leslie plates
100 mekik
iyi akşamlar komşular.......
bugun niye yoksun belli oldu ... iyi sonuçlar dilerim ....
swet bizi alıştırdım, gelmiyorsun kaç gündür kardeş takımına
Hoşgeldinnnnnben geldiimmm kuzuyu uyuttum azcik uzandim
3
menu
kahvaltı; 08.30
1 yumurta omlet
avuc ici kadar peynir
7 zeytin
1 tatli kasigi krem peynir
domates
14.00 1 tarcinki elma 1 bardak sut
14.30 börülce salatasi
18.00 2 kepce kuru fasulye 2 salatalik 2 biber 1 lomacik pide
3 lt limonlu su
3 kupa cay
45 dk bisiklet
800 ip atlama
kimsecikler yok galiba hepinize iyi geceleeerrrr..... yarin tartiiiiii koskocaman gülsün hepimize
kız bu neGeçmiş yapamadım menu yazıp kaçtım kızlar
Sabah kk ya ek 1dlm ekmek ve avakado
Ogle az makarna Kıymalı patates
Aksam açık mantı ve taz fasly.
Spor toplam 1.10dk yurume Leslie plates
100 mekik
rabbim sen sabah hedefimize ulaştır hatta geçmemizi nasip eyle. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin378.Etap HaftalıkListesi
Ayyüzlüm0211 ---80----------------->79,5
cemreq ---- 52,6----------------------
eylul sıla---- 65,5---------------------->65
lisbeth93----70.4------------------------>izinli
merinetya----77,6 -------------------------->77
miss_wong----71,8---------------------->70,8
morcadıyesilyarasa-----49,3------------>48,9
35nur35----103,2--------------------------->101,7
neslihank4 ---79,4 ------------------------->78,4
senasevval----52,7----------------------------->52,2
Hedeflerimiz neymişşşş hepinize başarılar meleklerimmm
kız bu nesenden böyle menü mü görecektik hemide tartı arefesinde
rabbim sen sabah hedefimize ulaştır hatta geçmemizi nasip eyle. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben mi verecem cezayıcezasını sana bırakıyorum cnmmmm
İnşallah canım. 3. çocuk düşünüyorsan istediğin kiloya in öyle düşün. Benim son hamileliğim plansız oldu, kızım 1,5 yaşındaydı. 3 aylık diyete başlamıştım 86 kilo ile 3 kilo verebilmiştim. Sonra internette diyet araştırırken burayı keşfettim hemen üye oldum 80 topiğine yazdım. Akşam da hamile olduğumu öğrendim.aynen canım sankı benı anlatıyosun.yazık yıllarca nıye bu kotulugu yapmısız kendımıze.bende 29 kılo falan vcrdım.ozguvenım yerıne geldı.esıme takılıyorum artık göbegın cıktı dıye.eskıden nerde kendımle hıc barısık degıldım.ınsallah hedeflerımıze ulasıp cıtır annecıkler oluruz.bende 3. cocuk dusunuyorum ama senınkıler 4 masallah
Canım ben şimdi bile mutlu hissediyorum. 60 a inince havalara uçarım artıkbence arkadas yanlıs hesaplamıs vki cunkı boyun 162ydı yanlıs hatırlamıyosam zaten 55 60 arası olursan zayıf gözukursun o hesaplamaya göre bence takılma oyle seylere 55 60 super olur en ıyısı senın kendını hangı kıloda mutlu hıssedecegın.benım boy 157 benım 50 55 arası olmm lazım cok zayıf olmam ıcın ama bana 58 yeterde artar bıle ben kendımı mutlu hıssederım okıloda
Canım haftalık hedef de mi yazıyoruz. Bu süpermiş yaa. Daha özenli oluruz böylece. O zaman Haftaya hedefim 68 olsun. Başka eksik birşeyim var mı acaba.378.Etap HaftalıkListesi
Ayyüzlüm0211 ---80----------------->79,5
cemreq ---- 52,6----------------------
eylul sıla---- 65,5---------------------->65
lisbeth93----70.4------------------------>izinli
merinetya----77,6 -------------------------->77
miss_wong----71,8---------------------->70,8
morcadıyesilyarasa-----49,3------------>48,9
35nur35----103,2--------------------------->101,7
neslihank4 ---79,4 ------------------------->78,4
senasevval----52,7----------------------------->52,2
Hedeflerimiz neymişşşş hepinize başarılar meleklerimmm
vah hemen cezada gelmiş neyse çekerim artık. yürüyüşü ikindin hallederim.suguat ve mekiği yarın sabah artık :)ben mi verecem cezayıne versem ki kadın çalışıyor sonuçta neslim 40 squat 45 dk yürüyüş 100 mekik vereyim o vakit. çok mu oldu bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?