Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm meleklerimmmmm ben gelebildim şükür kısa özet geçeyim sabah ortopediye gittik dr fizik tedavi önerdi ama ben gitmeyeceğim çünkü mr sonucu belim çekilmeden önceydi dr ona göre yorumladı
iyiyim şükür sikkat de ediyorum o yüzden gereksiz öğle arasında teyzeme gittik öğleden sonra annemin sonuçlarını gösterdik nefroloji ve kardiyoloji bitti kreatin biraz yükselmiş sanırım ameliyatta verilen ilaçlardan sıkı diyetine devam evde şükür düşürüyoruz kreatinini pts tekrar gideceğiz onkoloji sonuçları değerlendirecek
sonrasında annem 1 aydır evde canı sıkılmıştı dayıma götürdüm bebeleri sevdik hem okul için aldıklaırmızı verdik havalara uçtular dönüşte arkadaşına uğradık bir kahve içip kalktık eve gelince de kışlık patlıcanları közledim biraz gerçi çoğunuz dk dk biliyorsunuz bir duş aldım bu saat oldu işte

o zaman dikkatli tüketmelisin cnm benim
hosbuduk canim.ikinizede sifa olsun yarin doktorlariniz insallah.iyigeceler sen kac leptin zamanin:)benimde uykumvar ama ufakkiz huysuz biraz

çok şükür cnmm ptsi belli olacak artık ama kaptanınız turp gibi şükür leptin önemli

sporun en zoru bence kışın rahat edeceğiz ama ellerine sağlık cnm yumurtaya ne zaman kavuşuyorsun

hiç anlamaz inan bana bazen evde yoğurt kalmayınca ben yapıyorum geçen kuzene söyledim inanmadı hatta yoğurt çorbası bile yaptım inş anlamaz

belli bir yerde vucut zaten sınırını kendi belirliyor cnm sen devam et çıpçıtır anne olacaksın o kıranlarda çatlayacak

ay hiç yiyemiyorum. ben aslında buralara vejeteryanlıktan geldim. ağzımı bırak elimi sürmezdim ete

allah yardımcın olsun seninde anneninde. hastanede uğraşmak zor canım ya.

ben bayılırım ama etsiz olmaz bitanemm aminnn bitanemm aynenn hastahane komşu kapısı oldu artık bizim için allah başımızdan eksik de etmesin muhtaç ta etmesin

geçmiş olsun cimcimeye neslimmm helall olsun cezanı tamamladın darısı ayyüzlümün başına bana böyle menülerle gel çekirgemmmm

Canım Ciğeri bende severim ama diyette ayda bir izin varmış, sakatat olduğu için çok önermiyorlar. Normal kiloya dönünce haftada bir yenmesi gerekiyor diye biliyorum, yanlış mıyım acaba.
karatayda bizler haftada bir yiyebiliyoruz cnmm bulursak tabiiii tazesini bulmak zor

Canım bu menü tablomuz mu. Harikasın
evet tatlım beğenmene sevindim biraz esprili takip diyelim herşey sizin için

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

tşkler cnmmm

afiyetolsun cnmmm pul biber birde ben yiyebilsem sporda yapabilseymişsin 4*4 olacakmış ellerine sağlık cnm rabbim sağklıkla huzurla yemeyi nasip etsin hepimize

Selam kizlar nasilsiniz takimimi bluebottle ve gulsaha devrettim emeklilige ayrildim :)
Balik tutamam Ankara da ama topicleri gezerim kk da :)

Slm şirinemmm sevinesmmi üzülsemmi bilemedim hayırlı olsun bitanemm ama bizi bırakıp kaybolmak yok ankaraya gelirim bak sen yeğenimize iyi bak sağlıkla kucağına al sonra yine kaptanlığa devam edersin yok öyle emeklilik ölene kadar kk dayız blucum ve gülşahcım çok iyi seçim cnmm hayırlı olsun

offf düzelemedin nurcummm böyle nereye kadar gidecekki

slm prensesimmmm gördümmmm salıncakta sallanırken çok yorulmuşsuun seni bir de kefire alıştırabilsem karada ölüm yok bana

domates ve böğürtlen ikilisi ilginç olmuş tabiii dalından koparıp yemek bir başka değilmi deli bakla neki yaşasın taze fasulyeeee afiyetolsun cnmm
Ayy sporla suyu yazmayı unutmuşum düzenleyemedim de

Spor:30 dakika yürüyüş ve 1 saat salıncakta sallandım
Su:2,5 litre

ohhh sefan olsunnnn

bence de yeter Eylülcüm çok aşırı zayıflığı da ben sevmiyorum açıkçası

ben arkamı dönüyorum herkes araziiiii

yeşilmercimekli kapuskada neden pintilik yaptınki tamamen zararsız bol bol yeseydin cnmm ama lahanalar daha lezzetli değildir

yarın tartı gunumuz ne durumdayım hıc fıkrım yuook ınsallah tartı hepımıze gulucukler dagıtır bakalım

aminnn cnm inşşşşş

ufak kızım uyudu bende utu masamı actım bıaksılık olmazsa baslıyayımda bıtsın utuler yatana kadar ugrarım ınsallah yıne

sağolsun kuzenim evde ütülenecek birşey bırakmadı bir ay rahatımmm

Evet canım kimsecikler yok bende şaşırdım. Sen hoşgeldin canım sanada selam olsun

Afiyet olsun canım yumurtaya başlamışsın

Çok şişkinim ben vallahi artı çıkmam umarım

negatif düşünmek yokkkk

alışveriş yaptınmı cnm benimmm kahvaltına biraz salata türü eklesen iyi olmazmı

inşallah yarın çok güzel sonuçlar alırız ya. çok korkuyorum

korkma bitanemm bugün menün gayet güzel korkudan yememişsin bile

Bende korkuyorum

yok korkma neslim sen de harikaydın bu hafta buenolar hariç
,
Geçmiş yapamadım menu yazıp kaçtım kızlar
Sabah kk ya ek 1dlm ekmek ve avakado
Ogle az makarna Kıymalı patates
Aksam açık mantı ve taz fasly.

Spor toplam 1.10dk yurume Leslie plates
100 mekik

tartı öncesi bu nasıl bir menü neslim kk ya ekmek eklemek nerden çıktı öğle sırf karbonhidrat
nur cezanı vermedi sanırımmm o zaman ben de nura ceza vereceğim hele bir iyileşsinn

iyi akşamlar komşular.......

bugun niye yoksun belli oldu ... iyi sonuçlar dilerim ....
swet bizi alıştırdım, gelmiyorsun kaç gündür kardeş takımına

İyi akşamlar aebenimmm hoşgeldin bitanemmm evet bugün trafik yoğundu bnm cnmm aminn cnm ptsi belli olacak inş zmaan olsa bütün kk da fink atacağım kuzum gelmez olurmuyum hiç

ben geldiimmm kuzuyu uyuttum azcik uzandim
Hoşgeldinnnnn

1,5 saat leptin çalışmış bugün tbrkler cnmmm

kimsecikler yok galiba hepinize iyi geceleeerrrr..... yarin tartiiiiii koskocaman gülsün hepimize

aminnn tatlım inşşş yarın ilk üçteyizzz

378.Etap Haftalık
Listesi

Ayyüzlüm0211 ---80----------------->79,5

cemreq ---- 52,6----------------------
eylul sıla---- 65,5---------------------->65
lisbeth93----70.4------------------------>izinli

merinetya----77,6 -------------------------->77
miss_wong----71,8---------------------->70,8
morcadıyesilyarasa-----49,3------------>48,9

35nur35----103,2--------------------------->101,7
neslihank4 ---79,4 ------------------------->78,4
senasevval----52,7----------------------------->52,2

Hedeflerimiz neymişşşş hepinize başarılar meleklerimmm

Geçmiş yapamadım menu yazıp kaçtım kızlar
Sabah kk ya ek 1dlm ekmek ve avakado
Ogle az makarna Kıymalı patates
Aksam açık mantı ve taz fasly.
Spor toplam 1.10dk yurume Leslie plates
100 mekik
kız bu ne senden böyle menü mü görecektik hemide tartı arefesinde

rabbim sen sabah hedefimize ulaştır hatta geçmemizi nasip eyle. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

*** 6,Takım 378. Etap ***

Ayyüzlüm0211(80 / / /% )
cemreq (52,6 / / / % )2. kez bildirimde bulunmadı
eylul sıla(65,5/ / /% )
makres76(69/ / / % ) yeni üye hedef kilo 60
merinetya(77,6/ / /%)
miss_wong(71.8 / / /%)
morcadıyesilyarasa(49,3/ / /%)
neslihank4( 79,4/ / /%)
senasevval(52,7/ / /% )
sindi564( 81.5/ / /%)
35nur35(103,2/ / /%)

6.takım ortalaması: %

Günaydın kızlar ilk kilo bildirimini ben yapayım

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 69,0
bu hafta: 68,7
giden: 0,3
toplam giden: 24,4
boy : 1,62

spor 3 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates

Az da olsa gitmiş şükür.

İnşallah canım. 3. çocuk düşünüyorsan istediğin kiloya in öyle düşün. Benim son hamileliğim plansız oldu, kızım 1,5 yaşındaydı. 3 aylık diyete başlamıştım 86 kilo ile 3 kilo verebilmiştim. Sonra internette diyet araştırırken burayı keşfettim hemen üye oldum 80 topiğine yazdım. Akşam da hamile olduğumu öğrendim. Sonra bir daha yazmadım zaten. İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm. dördüncüyü hiç düşünmüyordum üstelik kızımı hala emziriyordum. Ama şimdi iyi ki de doğurmuşum diyorum. Kilolar üst üste geldi ama şükür çoğu gitti zaten.

Canım ben şimdi bile mutlu hissediyorum. 60 a inince havalara uçarım artık

Canım haftalık hedef de mi yazıyoruz. Bu süpermiş yaa. Daha özenli oluruz böylece. O zaman Haftaya hedefim 68 olsun. Başka eksik birşeyim var mı acaba.

Dünkü menüm
Sabah
1 incir+2 bardak ılık su
2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık (acı pul biberli, limonlu, zeytinyağlı)

Ara
1 elma

Öğle
1 kase tarhana
salata (tuzsuz, limonlu, elma sirkeli, zeytinyağlı ve acı pul biberli)
1 dili k.ekmeği

Ara
2 adet hurma

Akşam
6 y.kaşığı fırında sebze yemeği
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı pul biberli)

Su 3,5 litre. 1 bardak yeşil çay
Spor leslie ile 2 mil+15 dak.plates

ben mi verecem cezayı ne versem ki kadın çalışıyor sonuçtaneslim 40 squat 45 dk yürüyüş 100 mekik vereyim o vakit. çok mu oldu bilemedim ki
vah hemen cezada gelmiş neyse çekerim artık. yürüyüşü ikindin hallederim.suguat ve mekiği yarın sabah artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…