- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ben mi verecem cezayıne versem ki kadın çalışıyor sonuçta neslim 40 squat 45 dk yürüyüş 100 mekik vereyim o vakit. çok mu oldu bilemedim ki
hayırlı cumalar kuzummmgunaydiiiinn herkese hayırlı cumalar
Günaydın kızlar ilk kilo bildirimini ben yapayım
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 69,0
bu hafta: 68,7
giden: 0,3
toplam giden: 24,4
boy : 1,62
spor 3 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates
Az da olsa gitmiş şükür.
tbrk ederim cnmm hedefini tutturdunkilom 77
giden -600
yuzde 0.77
İlerde bebişlerin büyünce iyi ki doğurmuşum diyeceksin cnmm en zengin sensin bence ne mutlu sanaİnşallah canım. 3. çocuk düşünüyorsan istediğin kiloya in öyle düşün. Benim son hamileliğim plansız oldu, kızım 1,5 yaşındaydı. 3 aylık diyete başlamıştım 86 kilo ile 3 kilo verebilmiştim. Sonra internette diyet araştırırken burayı keşfettim hemen üye oldum 80 topiğine yazdım. Akşam da hamile olduğumu öğrendim.Sonra bir daha yazmadım zaten. İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm. dördüncüyü hiç düşünmüyordum üstelik kızımı hala emziriyordum. Ama şimdi iyi ki de doğurmuşum diyorum. Kilolar üst üste geldi ama şükür çoğu gitti zaten.
Canım ben şimdi bile mutlu hissediyorum. 60 a inince havalara uçarım artık
evet cnm haftalık makul hedefler yazıyoruz hedefi tutturamayanlara harika cezalarım varCanım haftalık hedef de mi yazıyoruz. Bu süpermiş yaa. Daha özenli oluruz böylece. O zaman Haftaya hedefim 68 olsun. Başka eksik birşeyim var mı acaba.
Dünkü menüm
Sabah
1 incir+2 bardak ılık su
2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık (acı pul biberli, limonlu, zeytinyağlı)
Ara
1 elma
Öğle
1 kase tarhana
salata (tuzsuz, limonlu, elma sirkeli, zeytinyağlı ve acı pul biberli)
1 dili k.ekmeği
Ara
2 adet hurma
Akşam
6 y.kaşığı fırında sebze yemeği
1 dilim k.ekmeği
Ara
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı pul biberli)
Su 3,5 litre. 1 bardak yeşil çay
Spor leslie ile 2 mil+15 dak.plates
vah hemen cezada gelmiş neyse çekerim artık. yürüyüşü ikindin hallederim.suguat ve mekiği yarın sabah artık :)
ıyı dıleklerınız ıcın herkese tek tek tsk ederım bugun daha ıyıyıım mıde bulantısı ve ates var ama en azından cıkarmıyorum bu da bırsey... bugun son serumumu alıcam bakalım... bu arada kım benım yerımde olsa kesın bı bes kılo falan vermıstı ama nerdeeee ye serumları yat sadece 200 gr cık vermısım nasıl sınırlendım kendıme..! neyse yenı haftadan ıtıbaren ıns menulerımı duzene sokarım
pekı taklım
benden insaflısın cnmmm çok değil
hayırlı cumalar kuzummm
Günaydın cnmmm burda ayrıntılı yazmana gerek yok listeye eklemen yeterli bitanemm
tbrk ederim cnmm hedefini tutturdun
İlerde bebişlerin büyünce iyi ki doğurmuşum diyeceksin cnmm en zengin sensin bence ne mutlu sana
o günler fazla uzak değil
evet cnm haftalık makul hedefler yazıyoruz hedefi tutturamayanlara harika cezalarım varhayır cnm eksik birşeyin yok
afiyetolsun cnmmm
bu cezalardan ne çektin be neslimmmm
kuzum hastaydın buna rağmen 0,2 gr vermişsin serum yediğin içindir bitanem kızma kendine
bu haftaki hedefim 102 kaptanım vucudumu yormayayım ama spor konusunu cok cıddıye alıcam bu hafta
Böyle mi bildirim yapıyomuşuz. Ben tam acemiymişim yaa*** 6,Takım 378. Etap ***
Ayyüzlüm0211(80 / / /% )
cemreq (52,6 / / / % )2. kez bildirimde bulunmadı
eylul sıla(65,5/ / /% )
makres76(69/68,7 /0,3 / %0,43 ) yeni üye hedef kilo 60
merinetya(77,6/ / /%)
miss_wong(71.8 / / /%)
morcadıyesilyarasa(49,3/ / /%)
neslihank4( 79,4/78,8 / 0,6/%0,76)
senasevval(52,7/ / /% )
sindi564( 81.5/ / /%)
35nur35(103,2/ / /%)
6.takım ortalaması: %
buldum listeyi kızlar burdan devam edelim.ilk bildirimde bendene olsun
makres76 yı da ben ekledim
geçen hafta: 69,0
bu hafta: 68,7
giden: 0,3
Sana da hayırlı cumalar canımcııım...........
Günaydın meleklerimmmmmmHayırlı Cumalar
Slm meleklerimmmmm ben gelebildim şükürkısa özet geçeyim sabah ortopediye gittik dr fizik tedavi önerdi ama ben gitmeyeceğim çünkü mr sonucu belim çekilmeden önceydi dr ona göre yorumladı
iyiyim şükür sikkat de ediyorum o yüzden gereksiz öğle arasında teyzeme gittik öğleden sonra annemin sonuçlarını gösterdik nefroloji ve kardiyoloji bitti kreatin biraz yükselmiş sanırım ameliyatta verilen ilaçlardansıkı diyetine devam evde şükür düşürüyoruz kreatinini pts tekrar gideceğiz onkoloji sonuçları değerlendirecek
sonrasında annem 1 aydır evde canı sıkılmıştı dayıma götürdüm bebeleri sevdik hem okul için aldıklaırmızı verdik havalara uçtular dönüşte arkadaşına uğradık bir kahve içip kalktık eve gelince de kışlık patlıcanları közledim biraz gerçi çoğunuz dk dk biliyorsunuz bir duş aldım bu saat oldu işte
o zaman dikkatli tüketmelisin cnm benim
çok şükür cnmm ptsi belli olacak artık ama kaptanınız turp gibi şükürleptin önemli
sporun en zoru bence kışın rahat edeceğiz ama ellerine sağlık cnm yumurtaya ne zaman kavuşuyorsun
hiç anlamaz inan bana bazen evde yoğurt kalmayınca ben yapıyorum geçen kuzene söyledim inanmadı hatta yoğurt çorbası bile yaptıminş anlamaz
belli bir yerde vucut zaten sınırını kendi belirliyor cnm sen devam et çıpçıtır anne olacaksın o kıranlarda çatlayacak
ben bayılırımama etsiz olmaz bitanemm aminnn bitanemm aynenn hastahane komşu kapısı oldu artık bizim için allah başımızdan eksik de etmesin muhtaç ta etmesin
geçmiş olsun cimcimeye neslimmm helall olsun cezanı tamamladın darısı ayyüzlümün başınabana böyle menülerle gel çekirgemmmm
karatayda bizler haftada bir yiyebiliyoruz cnmm bulursak tabiiiitazesini bulmak zor
evet tatlım beğenmene sevindim biraz esprili takip diyelim herşey sizin için
tşkler cnmmm
afiyetolsun cnmmm pul biber birde ben yiyebilsemsporda yapabilseymişsin 4*4 olacakmış ellerine sağlık cnm rabbim sağklıkla huzurla yemeyi nasip etsin hepimize
Slm şirinemmm sevinesmmi üzülsemmi bilemedim hayırlı olsun bitanemm ama bizi bırakıp kaybolmak yok ankaraya gelirim baksen yeğenimize iyi bak sağlıkla kucağına al sonra yine kaptanlığa devam edersin yok öyle emeklilik ölene kadar kk dayız blucum ve gülşahcım çok iyi seçim cnmm hayırlı olsun
offf düzelemedin nurcummm böyle nereye kadar gidecekki
slm prensesimmmm gördümmmm salıncakta sallanırken çok yorulmuşsuunseni bir de kefire alıştırabilsem karada ölüm yok bana
domates ve böğürtlen ikilisi ilginç olmuş tabiii dalından koparıp yemek bir başka değilmi deli bakla nekiyaşasın taze fasulyeeee afiyetolsun cnmm
ohhh sefan olsunnnn
bence de yeter Eylülcüm çok aşırı zayıflığı da ben sevmiyorum açıkçası
ben arkamı dönüyorum herkes araziiiii
yeşilmercimekli kapuskada neden pintilik yaptınki tamamen zararsız bol bol yeseydin cnmm ama lahanalar daha lezzetli değildir
aminnn cnm inşşşşş
sağolsun kuzenim evde ütülenecek birşey bırakmadı bir ay rahatımmm
negatif düşünmek yokkkk
alışveriş yaptınmı cnm benimmm kahvaltına biraz salata türü eklesen iyi olmazmı
korkma bitanemm bugün menün gayet güzel korkudan yememişsin bile
yok korkma neslim sen de harikaydın bu hafta buenolar hariç
,
tartı öncesi bu nasıl bir menü neslimkk ya ekmek eklemek nerden çıktı öğle sırf karbonhidrat
nur cezanı vermedi sanırımmm o zaman ben de nura ceza vereceğim hele bir iyileşsinn
İyi akşamlar aebenimmm hoşgeldin bitanemmm evet bugün trafik yoğundu bnm cnmm aminn cnm ptsi belli olacak inş zmaan olsa bütün kk da fink atacağım kuzum gelmez olurmuyum hiç
Hoşgeldinnnnn
1,5 saat leptin çalışmış bugün tbrkler cnmmm
aminnn tatlım inşşş yarın ilk üçteyizzz
Tünaydın herkesetartı hepimizin yüzüne güler inşallah
Bende isterim kefir içmek ama evde yapabileceğimizi hiç sanmıyorum kaptanım
Evet dalından koparıp yemek bambaşka bir de tatları da harikaydı2 gün sonra gidip böğürtlen toplasam bütün takıma yeter de artar bile
Deli bakla çorbası bolunun yöresel yemeği canım çok güzeldir
Günaydın prensesimmmm geçmi uyandın senkefir yapımı çok kolayki kuzum kefir mayası bulabilirsen ben öğretirim sana böğürtlene hayır demeyiz hmmm afiyetolsun cnm hiç yemedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?