- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
TATLIM POŞET ÇAYLAR İYİ DEĞİL. AKTARDAN EGE ADAÇAYI OLARAK İSTE. AKDENİZ ADAÇAYI ÇOK FARKLI BAHSEDİLEN ADA ÇAYI DEĞİL ONA GÖRE İSTEYEREK AL OKEY. EGE ADAÇAYININ YAPRAKLARI HAFİF TÜYLÜ OLUR MİNİKTE ÇİÇEKLERİ VARDIR
herkese selam kızlar
2 gündür giremedim çok şükür bitti hastane işleri babannemleride gönderdik köye artık bayramda görüşürüz heralde
babannem dizinden ameliyat olacaktı ama kalp testlerini geçemedi olamayacak o yüzden
iki günlük menülerimide yazayım :)
Perşembe
sabah
geranmali,peynir,zeytin,fındık
Akşam
ızgara balık,salata,1-2 çatal tahin helvası
spor
1 saat yürüyüş,10 dk penguen
Cuma
Sabah
Fındık,süt (hastane)
Ara
1 şeftali
Akşam
ızgara köfte, salata,1 top dondurma
spor
3 saat dışarda gezinme
geçmişe bakayım geleyim
bugün ki menüm
13 EYLÜL
SABAH
sütlü tarçınlı special K
SPOR: off
ÖĞLE
tavuklu bulgur pilavı
salata
ayran
ARA
unsuz şekersiz yağsız kek
frappe (biraz keyif istedi eşim )
AKŞAM
unsuz şekersiz yağsız kek
yeşilçay
SU: 2 lt
bugünkü menümüde yazayımm
Menüm
haşlanmış 1 yumurta (annem son kalanları patatesli yapmış) bol peynir,ceviz
Akşam
ciğer kavurma,cacık,salata
spor
80 dk yürüyüş,300 ip atlama
sıvı
3 lt su,yeşilçay,tarçın karanfil çayı
yarın ailecek pikniğe gitcez eğer hava güzel olursa
akşam ızgara yerim açıkhavada da mis gibi yürüyüş oh :)
5
menum
kahvalti 10.45
2 yumurtadan biberli omlet
peynir ve 7 zeytin
bol salatalik domates
2ince dilim salam
2 ince dilim kasar peynir
2 tane patates kizartmasi
ikindi üzeri dışarıda yedik
16.45
tavuk doner
1 ayran
1 servis kasigi kadar yoğurt
1 top dondurma
3 küçük sıkım etsiz cig kofte
su 2lt
İyi geceler kimsecikler yoktur kesin diycektim rakibem buralardaymis ben gecmisi okuyamadim daha yarinki misafir faslini atlatayim okiycam insallah
Hahahha ilahi kaptanım dun aksamkı yazan dunun menusu cuma aksamının dıgerlerı bugunun
5
menum
kahvalti 10.45
2 yumurtadan biberli omlet
peynir ve 7 zeytin
bol salatalik domates
2ince dilim salam
2 ince dilim kasar peynir
2 tane patates kizartmasi
ikindi üzeri dışarıda yedik
16.45
tavuk doner
1 ayran
1 servis kasigi kadar yoğurt
1 top dondurma
3 küçük sıkım etsiz cig kofte
su 2lt
bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı avakado
Ogle az taz fasulye 2 çatal kiymali makarna
Akşam
ciğer kavurma,
sonrasında 2 dlm yaş pasta(
spor
35dk yürüyüş,
Yarın ceza sporları mi çekerim sabahtan akşam mekik
Günaydın herkeseesanırım hafta sonu olduğu için boş buralar. Yarın okullar açılıyor onun stresi var bende de
çok şükür bitanemm bir yaramazlık yokSanada günaydın kaptanımkeyfin yerindedir inşallah
Cumartesinin menüsü
Sabah:
Az sucuktan sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Şekersiz türk kahvesi
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Fasulye yemeği
Salata
Yoğurt
Spor:3 saat ütü ve 1 saat yürüyüş
Su:2 litre
Kaptanın yaşlandı artık nurcum niye yüzüme vuruyosunki
afiyetolsun cnmmm salam vs gibi şarküteri ürünleri sağlıksız bitanemmm1 top yemişiz afiyetolsun cnmm
beslenme konusunda her konuya vakıf bir o kadar da yaramaz olmayı nasıl berebiliyorsun neslimm
ne diyim cezalar alışkanlık yaptı sende sanırımmmkolay gelsin kuzucumm
Günaydın prensesimmm yeni eğitim öğfretim yılı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun inş başarılar bitanemmmne stresi yapıyorsunki cnm benim ne güzel arkadaşlarına kavuşacaksın ne güzel yıllar bunlar
çok şükür bitanemm bir yaramazlık yok
3 saat ütümübirrikmişmiydi cnm benim ellerine sağlık
Valla en güzel yıllarımız da ygs lys stresiyle uğraşmak olmasa sorun değil benim için
Neredeyse temmuzdan beri evde ütü çalışmadıbende çarşafları tişörtleri falan ütüledim gömlek ve pantolonlar annemin elinden öper
Haklısın bitanemmm üniversiteye girmek ayrı mezun olup işe yerleşebilmek ayrı maraton rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş
ellerine sağlık cnmmm gerçi zorları anneciğine bırakmışsın ama olsun yardım yardımdır
Aynen öyle kaptanım her aşama birbirinden zor
Evet birazcık öyle oldu ama çizgili ütülemektense anneme bırakmak daha iyi
dün bier ara geldim biraz geçmiş yaptım ama bişeler yazamadan çıkmak zorunda kaldım canım
ilerde nasılsa yapacaksın cnmm haklısın çift çizgiyi düzeltmek daha çok iş çıkarır anneciğine ellerinden bir pazar kahvesi içeriz artık prensesim
Ayyüzlüm hoşgeldin cnmcımm misafirlet gitti ama sen kayboldun kuzumm
ilerde nasılsa yapacaksın cnmm haklısın çift çizgiyi düzeltmek daha çok iş çıkarır anneciğine ellerinden bir pazar kahvesi içeriz artık prensesim
Ayyüzlüm hoşgeldin cnmcımm misafirlet gitti ama sen kayboldun kuzumm
slm kızlar kp leri yolcu ettim. her ziyaretlerinin sonrası olduğu gibi evi kırklamaya başladım. allahım nasıl kötü durumda evim anlatamam. onlar varken çocuklara yapmayın etmeyin diyemedim onlarda bildiklerini okudular resmen. dün okul alış verişi ev alış verişi yaptık hazır eşim evdeyken. öğleden sonra da çocukları parka götürelim dedik ama her yer hafta sonu münasebetiyle tıklım tıklımdı. biz de eve geldik. ilk önce çocuklara güzel bir çizgi film açtık izlediler. yatın kmutunu verdikten sonra bu seferde kendimize malafiz isimli filmi açtık ve izledik. çooook güzel bir filmmiş tavsiye ederim. tabi o sırada çocuların yorganları benim yatak örtüm çamaşırlar derken makina gece 2 ye kadar beş kere çalıştı. sonra nasıl baygın düşmüşsem sabah zor ayıktım. dila ağlıyor niye ağladığını bile anlamıyordum. niyesi varmı açıkmış be kadın kalksana dedim sonra kendi kendime. kalkıp işlere kaldığım yerden devam ediyorum. sıla da ateşleniyor dünden beri. anlayacağınız okul öncesi iki ayağım bir papuca girdi. bu gün akşam edebilirsem ne mutlu bana
çok sağol canım. burda hava çok değişken. geceleri çok soğuk olmaya başladı. kızımda sağolsun ne üstünü örter ne de atleti donunun içinde durur. haliyle şifayı kaptı. boğazı hafif şişmiş sanki acıyor diyor.
Buyur kaptanım sana boll köpüklü şekersiz türk kahvesi
Kolay gelsin sana canımevet malefizi bende çok sevmiştim. Şu sıralar herkes hasta malesef salgın mı var nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?