Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı avakado
Ogle az taz fasulye 2 çatal kiymali makarna

Akşam
ciğer kavurma,
sonrasında 2 dlm yaş pasta (
spor
35dk yürüyüş,
Yarın ceza sporları mi çekerim sabahtan akşam mekik

Çok sağol canım

Çok geçmiş olsun canım

Öğle olmasa çok sağlıksız bir menü olmuş canım ya

Afiyet olsun canım benim yerime de mangalın keyfini çıkar

Afiyet olsun canım ama yaramasın azar azar hepsi birleşince böylem olmuş

İyi geceler kimsecikler yoktur kesin diycektim rakibem buralardaymis ben gecmisi okuyamadim daha yarinki misafir faslini atlatayim okiycam insallah

İyi geceler sanada canım kolay gelsin sanada

Hahahha ilahi kaptanım dun aksamkı yazan dunun menusu cuma aksamının dıgerlerı bugunun

Kaptanın yaşlandı artık nurcum niye yüzüme vuruyosunki

afiyetolsun cnmmm salam vs gibi şarküteri ürünleri sağlıksız bitanemmm 1 top yemişiz afiyetolsun cnmm

bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı avakado
Ogle az taz fasulye 2 çatal kiymali makarna

Akşam
ciğer kavurma,
sonrasında 2 dlm yaş pasta (
spor
35dk yürüyüş,

Yarın ceza sporları mi çekerim sabahtan akşam mekik

beslenme konusunda her konuya vakıf bir o kadar da yaramaz olmayı nasıl berebiliyorsun neslimm
ne diyim cezalar alışkanlık yaptı sende sanırımmmkolay gelsin kuzucumm

Günaydın herkesee sanırım hafta sonu olduğu için boş buralar. Yarın okullar açılıyor onun stresi var bende de

Günaydın prensesimmm yeni eğitim öğfretim yılı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun inş başarılar bitanemmm ne stresi yapıyorsunki cnm benim ne güzel arkadaşlarına kavuşacaksın ne güzel yıllar bunlar
Sanada günaydın kaptanım keyfin yerindedir inşallah
çok şükür bitanemm bir yaramazlık yok

3 saat ütümü birrikmişmiydi cnm benim ellerine sağlık

Valla en güzel yıllarımız da ygs lys stresiyle uğraşmak olmasa sorun değil benim için
Neredeyse temmuzdan beri evde ütü çalışmadı bende çarşafları tişörtleri falan ütüledim gömlek ve pantolonlar annemin elinden öper

Haklısın bitanemmm üniversiteye girmek ayrı mezun olup işe yerleşebilmek ayrı maraton rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş

ellerine sağlık cnmmm gerçi zorları anneciğine bırakmışsın ama olsun yardım yardımdır

Aynen öyle kaptanım her aşama birbirinden zor
Evet birazcık öyle oldu ama çizgili ütülemektense anneme bırakmak daha iyi

379.Etap Haftalık
Listesi

Ayyüzlüm0211 ---79,6------------------>79,3

eylul sıla---- 65---------------------->
makres76----68,7------------------|>68

merinetya----77 -------------------------->76,5
miss_wong----70,9---------------------->70,5
morcadıyesilyarasa-----49,3----------->49

35nur35----103--------------------------->102
neslihank4 ---78,8 ------------------------->78,1
senasevval----52,2----------------------------->51.7

Aynen öyle kaptanım her aşama birbirinden zor
Evet birazcık öyle oldu ama çizgili ütülemektense anneme bırakmak daha iyi

ilerde nasılsa yapacaksın cnmm haklısın çift çizgiyi düzeltmek daha çok iş çıkarır anneciğine ellerinden bir pazar kahvesi içeriz artık prensesim

Ayyüzlüm hoşgeldin cnmcımm misafirlet gitti ama sen kayboldun kuzumm

slm kızlar kp leri yolcu ettim. her ziyaretlerinin sonrası olduğu gibi evi kırklamaya başladım. allahım nasıl kötü durumda evim anlatamam. onlar varken çocuklara yapmayın etmeyin diyemedim onlarda bildiklerini okudular resmen. dün okul alış verişi ev alış verişi yaptık hazır eşim evdeyken. öğleden sonra da çocukları parka götürelim dedik ama her yer hafta sonu münasebetiyle tıklım tıklımdı. biz de eve geldik. ilk önce çocuklara güzel bir çizgi film açtık izlediler. yatın kmutunu verdikten sonra bu seferde kendimize malafiz isimli filmi açtık ve izledik. çooook güzel bir filmmiş tavsiye ederim. tabi o sırada çocuların yorganları benim yatak örtüm çamaşırlar derken makina gece 2 ye kadar beş kere çalıştı. sonra nasıl baygın düşmüşsem sabah zor ayıktım. dila ağlıyor niye ağladığını bile anlamıyordum. niyesi varmı açıkmış be kadın kalksana dedim sonra kendi kendime. kalkıp işlere kaldığım yerden devam ediyorum. sıla da ateşleniyor dünden beri. anlayacağınız okul öncesi iki ayağım bir papuca girdi. bu gün akşam edebilirsem ne mutlu bana

dün bier ara geldim biraz geçmiş yaptım ama bişeler yazamadan çıkmak zorunda kaldım canım

Buyur kaptanım sana boll köpüklü şekersiz türk kahvesi

Kolay gelsin sana canım evet malefizi bende çok sevmiştim. Şu sıralar herkes hasta malesef salgın mı var nedir

Buyur kaptanım sana boll köpüklü şekersiz türk kahvesi

Kolay gelsin sana canım evet malefizi bende çok sevmiştim. Şu sıralar herkes hasta malesef salgın mı var nedir
çok sağol canım. burda hava çok değişken. geceleri çok soğuk olmaya başladı. kızımda sağolsun ne üstünü örter ne de atleti donunun içinde durur. haliyle şifayı kaptı. boğazı hafif şişmiş sanki acıyor diyor.
bu arada kahve müthiş görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…