Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin canım. Dilaya da geçmiş olsun. Benim dördü de hasta. Bugün hepsini doktora götürdüm. Boğaz iltihabı hepsi de aynı maalesef.

kızlar ya topık cok bos sankım onceden boyle degıldı
İLK OKUL BAŞLADI CANIM YA ONDAN KISA SÜRER MERAKLANMA
Sahimi kaptanım bunu bilmiyordum. İlk fırsatta denenmem lazım. Zaman bulabilirsem tabii
NE KAÇIRDIM NEYİ SÜRÜYOMUŞUZ YÜZÜMÜZE ?

Kolay gelsin canım. Dilaya da geçmiş olsun. Benim dördü de hasta. Bugün hepsini doktora götürdüm. Boğaz iltihabı hepsi de aynı maalesef.
GEÇMİŞ OLSUN. BENİM KIZDA 3 GÜN 38 DERECE ATEŞLE BADEMCİK İLTİHABINDAN YATTI. ETEŞİNİ ELMA SİRKESİ VE LAVANTA YAĞIYLA KONTROL ETTİM.DEVAMINDA "EGE" ADA ÇAYI GARGARASINI 5DK BİR YAPTIRDIM AYRICA BALLI KARIŞIM VERDİM.BOĞAZINADA AKŞAMLARI OKALİPTUS YAĞI SÜRDÜM ŞÜKÜR İLACA KARŞIYIM İLAÇSIZ ATLATTIK 4. GÜNDEN İTİBAREN İYİLEŞTİ ŞİMDİ İYİ AMA GARGARAYA 10GÜN DEVAM EDECEĞİZ MİKROP UZAKLAŞANA KADAR

Ben de senin gibiyim. Annem köyde ve binim de sabahçı öğleci durumu var. Oğlumun okulu yıkılacak kızımınkine taşındılar. Kızım sabah 6:45 te derse girecek seçmelilerle birlikte 12:40 ta çıkacak. Oğlum da 13:te derse girecek 18 de çıkacak. Ben işteyim nasıl yapacağım bilmem. Geçen sene hep birlikte evden çıkıyorduk 15 te eve geliyorlardı. Şimdi oğlmu sabah nasıl yalnız bırakacağım tek başına bilmiyorum. Yemek yemez tek başına hazırlanıp nasıl çıkacak hiçbir fikrim yok. Bugün hastaydı zaten göndermedim yarına bakalım ne olur.

KAPTAN İTİRAH EDEYİM HAFTA SONU PASTA KAÇAMAĞI BALLI EKMEK KAÇAMAĞINDAN SONRA BU GÜN GENE ELİM AYAGIM TİTRİYOR BANA TATLI YARAMIYOR HALA ANLAŞILAN TÖBE DAHA KAÇAMAK YOK BU NE YA TAM KURTULDUM ATAKLARDAN DERKEN.SÖZÜNDEN ÇIKMAM KAPTANIM BİRİCİK KAPTANIM İYİKİ VARSIN

AY CANIM ODA ZOR BİZİM KIZLA OĞLANIN OKULU BİTİŞİK AMA ÇIKIŞ SAATLERİ 1 SAAT FARKLI BENİDE DÜŞÜNDÜREN BU. BENDE ÇEVREDEN BİRİNİ ARAŞTIRIYOM ÇOCUKLARA 1 AY SAHİP ÇIKACAK BAKALIM BULACAKMIYIM

İkisine antibiyotik vermedi zaten sadece ateş düşürücü kullanıyorum. Ama küçük oğlumu bir görsen enfeksiyona bağlı vücudu bir dökmüş sorma gitsin. Su çiçeği gibi içleri su topluyor sonra yaraya dönüyor. Onlar için bir pomat verdi doktor bir hafta kadar sürer dedi. 3 günü geçirdik hala çok kırmızılar. ilk defa böyle bir şey gördüm. Büyük oğlumun boğazı aşırı kötü. Geceden beri 5 kez kustu. ateş düşürücüyle bile ateşini ancak 38 e kadar düşürebildim. O da dört saat sonra yine yükselmeye başladı başka bir ateş düşürücü verdim. Ateşi yükselmeye başlıyor nasıl titriyor ayaklar desen buz gibi. Mecbur ilaç kullanmak zorunda kaldım

Kaptan patatesi rendele yüzüne sür dedi. Gözenekleri kapatıyormuş

OK CANIM BENDE DENEYİM PATATESİ
DOLVEN SE DİKKAT ET CANIM İÇİNDE ASPARTAM VAR

Canım her yokuşun bir inişi vardır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Maddi sorun olunca evin bütün huzuru kaçıyor biliyorum. İş konusunda elimizden ne gelirki. Rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah. Ne demeliyim bilemedim ki.

hıı onu unutmusum neslım de valla bıran once eskı hallerımıze donelım atraksıyon yok olmuyor

OK CANIM BENDE DENEYİM PATATESİ
DOLVEN SE DİKKAT ET CANIM İÇİNDE ASPARTAM VAR
Biliyorum canım. Calpol daha çok kullanıyorum ama mecburen 4 saat arayla olunca kullanmak zorunda kaldım. Şöyle bir 6 saat geçirebilsen hiç dolven vermem de bu akşam bakalım ne olur. Oğlum da calpol 6 plası içemiyor onu gördümü kusuyor anlamadım gitti.

KEŞKE SANA ANLATABİLSEM AMA BİLMEDEN DE KULLANMAK OLMAZ TABİ. BEN AYNISEFA YAĞI İÇİRİYORUM ATEŞ İÇİN LAVANTA İLEDE KIVRIMLARINA MASAJ YAPIYORUM AYAK ALTINA FELAN ÇABUK DÜŞÜYOR ATEŞİ AMA BİZİM ATEŞLERİMİZ 38 ÜSTÜNE ÇIKMAZ ÇOK ŞÜKÜR AMA İNATÇI OLUR 2-3 GÜN. ÇOCUKLARA ÇİYNENECEK YEMEKLER DEĞİLDE ÇORBALAR YAP KEMİK SUYUYLA VÜCUT SİNDİRİMLE UĞRAŞMAK YERİNE BAĞIŞIKLIKLA UĞRAŞIR BÖYLECE SAVAŞI DAHA İYİ OLUR HASTALIKLA. ÇOK KONUŞTUM KIZMA NOLU YARDIMCI OLMAK İSTERİM SADECE

Ben geldimm normalde bu saatte okuldan yeni çıkıcaktım amaa yoklama alınmıyordu ne yapayım erkenden eve geldim yetti bana bu 1 gün artık okula gitmek istemiyorum

İyi akşamlar meleklerimmmmmm hemen geçmişe dalayımmm

İyi akşamlar kaptanım

Teşekkür ederim kaptanım
Evet bir de evde değilim kaç gündür aklıma gelmiyor

Ben kaçtım fıstıklar iyi geceler allah rahatlık versin hepinize yarın ben yine geç gelebilirim merak etmeyin

İyi geceler şekerim kendine cici bak

herkese hayırlı sabahlar okullar açıldı çok mutlu ve heyecanlıyım

Ben hiç heyecanlı değilim ama

Ahh bu maddi sorunlar. Herkesin farklı bir sorunu oluyor bu yollardan geçmeyen yok. Bizde yazın babam çalışmazken aynı durumdaydık inşallah sizde kolay toparlanırsınız. Sen kendini iyi hisset ondan sonra bebeği de diyeti de düşünürsün bence

burayada okul rehaveti yansımış kimseler yok. bende öğle yemeklerini yedirdim işe geldim ama 2:30 da da çıkışa gidip eve bırakacam kuzuları.ay ya ne zor ya sıkıldım koşturmacadan ilk günde

Evet çok zor canım kolay gelsin sanada

Hoşgeldinnn

kızlar ya topık cok bos sankım onceden boyle degıldı

Evet okullar açılınca öyle olmuştur

slm kızlar. adaptasyon sorunu yaşıyorum her şey sanki birbirine girdi okulla beraber. çok karmaşık bir gündü ve kızımdan ayrılmak koydu biraz. sabah evi terkettim bu yüzden çocukları eve bıraktıktan sonra eve girmek içimden gelmedi. önce azıcık eşimle dershaneye gittim sonra arkadaşıma gittim. öğlen çocukları okuldan aldım öyle gelebildim eve. dünden beri de yemekte ne yedim ne yemedim karman çorman bir durumdayım

dün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle

dün kü menüm

Bende çok severim bebe bisküvisini eee 12 yaşına kadar her sabah mama yapardı annem oradan alışkanlık yapmış olabilir

bu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki

Tarhana çorbası benim hastalık çorbamdır

Daha yemedim ama şimdiden menüm belli kızlar. Bu arada sabahın köründe kahvaltı yapmak helede yumurta yemek benim için işkence olacak

Sabah:
1 yerli muz
Az domatesle peynir

Öğle:
Üç peynirli omlet(Dışarıda en sağlıklı şey diye yedim)
Maden suyu

Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Hamsi buğulama
1 havuç

Spor:45 dakika yürüyüş artı okulda koşturmaca
Su:2,5 litre

canım benim sen süper bir ders çıkarmışsın bu durumdan
kıyamam okula mı başladı bızdıklar
sılanın ardından dila da ateşler içinde yanıyor. ilaç içirmek istemiyorum ama mecburen veriyorum. dr a götürsem kesin antibiyotik verir.
canım çok geçmiş olsun, 39 dereceye kadar soyarak ve ıslak havluyla denesen. Salgından mı etkilendiler acaba Ankara' da ve birçok ilde malesef sulardan dolayı oysa içmiyoruz bile
dün kü menüm
cici bebe mi
bu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki
tarhana yada tavuk çorbası canım mide bulantıları varsa kesinlikle tarhana tavuk ağır gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…