Kolay gelsin canım. Dilaya da geçmiş olsun. Benim dördü de hasta. Bugün hepsini doktora götürdüm. Boğaz iltihabı hepsi de aynı maalesef.slm kızlar kp leri yolcu ettim. her ziyaretlerinin sonrası olduğu gibi evi kırklamaya başladım. allahım nasıl kötü durumda evim anlatamam. onlar varken çocuklara yapmayın etmeyin diyemedim onlarda bildiklerini okudular resmen. dün okul alış verişi ev alış verişi yaptık hazır eşim evdeyken. öğleden sonra da çocukları parka götürelim dedik ama her yer hafta sonu münasebetiyle tıklım tıklımdı. biz de eve geldik. ilk önce çocuklara güzel bir çizgi film açtık izlediler. yatın kmutunu verdikten sonra bu seferde kendimize malafiz isimli filmi açtık ve izledik. çooook güzel bir filmmiş tavsiye ederim. tabi o sırada çocuların yorganları benim yatak örtüm çamaşırlar derken makina gece 2 ye kadar beş kere çalıştı. sonra nasıl baygın düşmüşsem sabah zor ayıktım. dila ağlıyor niye ağladığını bile anlamıyordum. niyesi varmı açıkmış be kadın kalksana dedim sonra kendi kendime. kalkıp işlere kaldığım yerden devam ediyorum. sıla da ateşleniyor dünden beri. anlayacağınız okul öncesi iki ayağım bir papuca girdi. bu gün akşam edebilirsem ne mutlu bana
İLK OKUL BAŞLADI CANIM YA ONDAN KISA SÜRER MERAKLANMAkızlar ya topık cok bos sankım onceden boyle degıldı
NE KAÇIRDIM NEYİ SÜRÜYOMUŞUZ YÜZÜMÜZE ?Sahimi kaptanım bunu bilmiyordum. İlk fırsatta denenmem lazım. Zaman bulabilirsem tabii
GEÇMİŞ OLSUN. BENİM KIZDA 3 GÜN 38 DERECE ATEŞLE BADEMCİK İLTİHABINDAN YATTI. ETEŞİNİ ELMA SİRKESİ VE LAVANTA YAĞIYLA KONTROL ETTİM.DEVAMINDA "EGE" ADA ÇAYI GARGARASINI 5DK BİR YAPTIRDIM AYRICA BALLI KARIŞIM VERDİM.BOĞAZINADA AKŞAMLARI OKALİPTUS YAĞI SÜRDÜM ŞÜKÜR İLACA KARŞIYIM İLAÇSIZ ATLATTIK 4. GÜNDEN İTİBAREN İYİLEŞTİ ŞİMDİ İYİ AMA GARGARAYA 10GÜN DEVAM EDECEĞİZ MİKROP UZAKLAŞANA KADARKolay gelsin canım. Dilaya da geçmiş olsun. Benim dördü de hasta. Bugün hepsini doktora götürdüm. Boğaz iltihabı hepsi de aynı maalesef.
Ben de senin gibiyim. Annem köyde ve binim de sabahçı öğleci durumu var. Oğlumun okulu yıkılacak kızımınkine taşındılar. Kızım sabah 6:45 te derse girecek seçmelilerle birlikte 12:40 ta çıkacak. Oğlum da 13:te derse girecek 18 de çıkacak. Ben işteyim nasıl yapacağım bilmem. Geçen sene hep birlikte evden çıkıyorduk 15 te eve geliyorlardı. Şimdi oğlmu sabah nasıl yalnız bırakacağım tek başına bilmiyorum. Yemek yemez tek başına hazırlanıp nasıl çıkacak hiçbir fikrim yok. Bugün hastaydı zaten göndermedim yarına bakalım ne olur.kızlar günaydın
okul maratonu başladı. annemde yok 1 ay öğle arası yemek molasında çocuklarla nasıl idare edecem aklım karıştı üstelik 2:30da okul dağılacakmış bide erkenden. program yapmaya çalışıyorum ayak uydurmak için annem gelene kadar işi aksatacağım biraz galiba :)
AY CANIM ODA ZOR BİZİM KIZLA OĞLANIN OKULU BİTİŞİK AMA ÇIKIŞ SAATLERİ 1 SAAT FARKLI BENİDE DÜŞÜNDÜREN BU. BENDE ÇEVREDEN BİRİNİ ARAŞTIRIYOM ÇOCUKLARA 1 AY SAHİP ÇIKACAK BAKALIM BULACAKMIYIMBen de senin gibiyim. Annem köyde ve binim de sabahçı öğleci durumu var. Oğlumun okulu yıkılacak kızımınkine taşındılar. Kızım sabah 6:45 te derse girecek seçmelilerle birlikte 12:40 ta çıkacak. Oğlum da 13:te derse girecek 18 de çıkacak. Ben işteyim nasıl yapacağım bilmem. Geçen sene hep birlikte evden çıkıyorduk 15 te eve geliyorlardı. Şimdi oğlmu sabah nasıl yalnız bırakacağım tek başına bilmiyorum. Yemek yemez tek başına hazırlanıp nasıl çıkacak hiçbir fikrim yok. Bugün hastaydı zaten göndermedim yarına bakalım ne olur.
İkisine antibiyotik vermedi zaten sadece ateş düşürücü kullanıyorum. Ama küçük oğlumu bir görsen enfeksiyona bağlı vücudu bir dökmüş sorma gitsin. Su çiçeği gibi içleri su topluyor sonra yaraya dönüyor. Onlar için bir pomat verdi doktor bir hafta kadar sürer dedi. 3 günü geçirdik hala çok kırmızılar. ilk defa böyle bir şey gördüm. Büyük oğlumun boğazı aşırı kötü. Geceden beri 5 kez kustu. ateş düşürücüyle bile ateşini ancak 38 e kadar düşürebildim. O da dört saat sonra yine yükselmeye başladı başka bir ateş düşürücü verdim. Ateşi yükselmeye başlıyor nasıl titriyor ayaklar desen buz gibi. Mecbur ilaç kullanmak zorunda kaldımİLK OKUL BAŞLADI CANIM YA ONDAN KISA SÜRER MERAKLANMA
NE KAÇIRDIM NEYİ SÜRÜYOMUŞUZ YÜZÜMÜZE ?
GEÇMİŞ OLSUN. BENİM KIZDA 3 GÜN 38 DERECE ATEŞLE BADEMCİK İLTİHABINDAN YATTI. ETEŞİNİ ELMA SİRKESİ VE LAVANTA YAĞIYLA KONTROL ETTİM.DEVAMINDA "EGE" ADA ÇAYI GARGARASINI 5DK BİR YAPTIRDIM AYRICA BALLI KARIŞIM VERDİM.BOĞAZINADA AKŞAMLARI OKALİPTUS YAĞI SÜRDÜM ŞÜKÜR İLACA KARŞIYIM İLAÇSIZ ATLATTIK 4. GÜNDEN İTİBAREN İYİLEŞTİ ŞİMDİ İYİ AMA GARGARAYA 10GÜN DEVAM EDECEĞİZ MİKROP UZAKLAŞANA KADAR
OK CANIM BENDE DENEYİM PATATESİİkisine antibiyotik vermedi zaten sadece ateş düşürücü kullanıyorum. Ama küçük oğlumu bir görsen enfeksiyona bağlı vücudu bir dökmüş sorma gitsin. Su çiçeği gibi içleri su topluyor sonra yaraya dönüyor. Onlar için bir pomat verdi doktor bir hafta kadar sürer dedi. 3 günü geçirdik hala çok kırmızılar. ilk defa böyle bir şey gördüm. Büyük oğlumun boğazı aşırı kötü. Geceden beri 5 kez kustu. ateş düşürücüyle bile ateşini ancak 38 e kadar düşürebildim. O da dört saat sonra yine yükselmeye başladı başka bir ateş düşürücü verdim. Ateşi yükselmeye başlıyor nasıl titriyor ayaklar desen buz gibi. Mecbur ilaç kullanmak zorunda kaldım
Kaptan patatesi rendele yüzüne sür dedi. Gözenekleri kapatıyormuş
Canım her yokuşun bir inişi vardır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Maddi sorun olunca evin bütün huzuru kaçıyor biliyorum. İş konusunda elimizden ne gelirki. Rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah. Ne demeliyim bilemedim ki.kızlar çok kötü durumdayım
ve bu durumda beni her açıdan etkilemeye başladı
çok büyük bir maddi sıkıntımız var
ödeyemiyoruz ve icralık durumumuz söz konusu
benimse acilen bir işe girmem gerekiyor
iş yok maalesef
ama geçen gün belediyenin yönlendirmesi ile hastanelere başvurdum
idari yönetime alınmasam bile hastadanışmanı olmaya razıyım dedim
4 aylık bir eğitim sonucu ssk hastanesine yerleştireceklerini belirttiler
fakat 4 aylık bu eğitim süreci bu sıkıntılı süreçte masraflı olacak gibi
haftanın hergünü ve 5 saat sürecek..
benim oturduğum yerden 2 vasıta oluyor ve yol yemek masrafımız karşılanmıyor
sağlık kurumları işletmeciliği mezunuyum hastaneye adım atabilmek için göze alacak durumda değiliz
maalesef en acilinden en kısa süresinden ne iş olursa eşime destek olmam lazım diyorum
sizce mantıksız mı düşünüyorum??
ne yapmalıyım??
psikolojimizi o kadar etkilediki , hayatımızdan götürüyor bu durum
en basitinden gördünüz boşvermişlik oldu istemeden
ayrıca kendimi toparlayana kadar kaptanım sizden izin istiyorum
uygun olunca bi dönüş yapsam diyet günlüğümüze olur mu?
çünkü beslenmeye dikkat edecek durumda değilim artık inanın
bana yardımcı olun ne yapayım?? ne yapmalıyım??
allah kimseyi zor durumda bırakmasın
bu borç yüzünden bebek yapmayı da erteledik
benim bu bedenime dikkat etmem, kilo vermem sıklaşmam sporlarım falan hep bebek içindi
şimdi moralman çökünce hepsi anlamsız geliyor yapmak istemiyorum
toparlayamıyorum kendimi
eşiminde benimde ikimizin morali çok bozuk
allahım bize ve bizim gibi olanlara yardımcı olsun
hıı onu unutmusum neslım de valla bıran once eskı hallerımıze donelım atraksıyon yok olmuyorİLK OKUL BAŞLADI CANIM YA ONDAN KISA SÜRER MERAKLANMA
NE KAÇIRDIM NEYİ SÜRÜYOMUŞUZ YÜZÜMÜZE ?
GEÇMİŞ OLSUN. BENİM KIZDA 3 GÜN 38 DERECE ATEŞLE BADEMCİK İLTİHABINDAN YATTI. ETEŞİNİ ELMA SİRKESİ VE LAVANTA YAĞIYLA KONTROL ETTİM.DEVAMINDA "EGE" ADA ÇAYI GARGARASINI 5DK BİR YAPTIRDIM AYRICA BALLI KARIŞIM VERDİM.BOĞAZINADA AKŞAMLARI OKALİPTUS YAĞI SÜRDÜM ŞÜKÜR İLACA KARŞIYIM İLAÇSIZ ATLATTIK 4. GÜNDEN İTİBAREN İYİLEŞTİ ŞİMDİ İYİ AMA GARGARAYA 10GÜN DEVAM EDECEĞİZ MİKROP UZAKLAŞANA KADAR
Biliyorum canım. Calpol daha çok kullanıyorum ama mecburen 4 saat arayla olunca kullanmak zorunda kaldım. Şöyle bir 6 saat geçirebilsen hiç dolven vermem de bu akşam bakalım ne olur. Oğlum da calpol 6 plası içemiyor onu gördümü kusuyor anlamadım gitti.OK CANIM BENDE DENEYİM PATATESİ
DOLVEN SE DİKKAT ET CANIM İÇİNDE ASPARTAM VAR
KEŞKE SANA ANLATABİLSEM AMA BİLMEDEN DE KULLANMAK OLMAZ TABİ. BEN AYNISEFA YAĞI İÇİRİYORUM ATEŞ İÇİN LAVANTA İLEDE KIVRIMLARINA MASAJ YAPIYORUM AYAK ALTINA FELAN ÇABUK DÜŞÜYOR ATEŞİ AMA BİZİM ATEŞLERİMİZ 38 ÜSTÜNE ÇIKMAZ ÇOK ŞÜKÜR AMA İNATÇI OLUR 2-3 GÜN. ÇOCUKLARA ÇİYNENECEK YEMEKLER DEĞİLDE ÇORBALAR YAP KEMİK SUYUYLA VÜCUT SİNDİRİMLE UĞRAŞMAK YERİNE BAĞIŞIKLIKLA UĞRAŞIR BÖYLECE SAVAŞI DAHA İYİ OLUR HASTALIKLA. ÇOK KONUŞTUM KIZMA NOLU YARDIMCI OLMAK İSTERİM SADECEBiliyorum canım. Calpol daha çok kullanıyorum ama mecburen 4 saat arayla olunca kullanmak zorunda kaldım. Şöyle bir 6 saat geçirebilsen hiç dolven vermem de bu akşam bakalım ne olur. Oğlum da calpol 6 plası içemiyor onu gördümü kusuyor anlamadım gitti.
İyi akşamlar meleklerimmmmmmhemen geçmişe dalayımmm
oh neslim tam hafta sonu menüsü olmuş şehriye makarna ballı ekmekkksaunaya gittiğin için sanırımmm neys ebugün ceza yok hafta içi yakarımmm zaten bundan sonra kimin eşi yaramazlık yaparsa cezaları birlikte yapacaksınız
canımsınnnntşk ederim kuzum menünde cıs var da ondanmı yoksa
afiyetolsun bitanemmm günahını almışım
Hoşgeldin bızdıkımmmmizindesin ama inş abartmadan yemişsindir artı çıkıp gelirsen almam listeye ona göre
allah içine sindirsin cnm güzel bir pazar geçirmişsinnmenü de süper
bahar ve sonbahar tam piiknik zamanı
tamam söz söyle ceza vermeyeceğimmtatlım 376, etapta ayrıldın bu hafta elbette dönebilirsin kuzum hem dön ki yaramazlık yapma :)
artı çıkarsa gelecekkk:):)
hem suyu az içmişsin hem de hakikaten abartmışsın cnmm hakkınızda hayırlısı olsun sorunlarını bir an önce çözebilirsin umarım cnmm
iyi yaptın prenses çok sessizleştik bu arada eşini uyardığın için tbrk ederim cnmm
havalar soğumaya başladı su içmekte zorlanıyoruz benim uygulama ötmese ben de eksik içeceğim :)
afiyetolsun cnmm bir ısırıktan birşey olmaz
Ben kaçtım fıstıklar iyi geceler allah rahatlık versin hepinize yarın ben yine geç gelebilirim merak etmeyin
herkese hayırlı sabahlarokullar açıldı çok mutlu ve heyecanlıyım
kızlar çok kötü durumdayım
ve bu durumda beni her açıdan etkilemeye başladı
çok büyük bir maddi sıkıntımız var
ödeyemiyoruz ve icralık durumumuz söz konusu
benimse acilen bir işe girmem gerekiyor
iş yok maalesef
ama geçen gün belediyenin yönlendirmesi ile hastanelere başvurdum
idari yönetime alınmasam bile hastadanışmanı olmaya razıyım dedim
4 aylık bir eğitim sonucu ssk hastanesine yerleştireceklerini belirttiler
fakat 4 aylık bu eğitim süreci bu sıkıntılı süreçte masraflı olacak gibi
haftanın hergünü ve 5 saat sürecek..
benim oturduğum yerden 2 vasıta oluyor ve yol yemek masrafımız karşılanmıyor
sağlık kurumları işletmeciliği mezunuyum hastaneye adım atabilmek için göze alacak durumda değiliz
maalesef en acilinden en kısa süresinden ne iş olursa eşime destek olmam lazım diyorum
sizce mantıksız mı düşünüyorum??
ne yapmalıyım??
psikolojimizi o kadar etkilediki , hayatımızdan götürüyor bu durum
en basitinden gördünüz boşvermişlik oldu istemeden
ayrıca kendimi toparlayana kadar kaptanım sizden izin istiyorum
uygun olunca bi dönüş yapsam diyet günlüğümüze olur mu?
çünkü beslenmeye dikkat edecek durumda değilim artık inanın
bana yardımcı olun ne yapayım?? ne yapmalıyım??
allah kimseyi zor durumda bırakmasın
bu borç yüzünden bebek yapmayı da erteledik
benim bu bedenime dikkat etmem, kilo vermem sıklaşmam sporlarım falan hep bebek içindi
şimdi moralman çökünce hepsi anlamsız geliyor yapmak istemiyorum
toparlayamıyorum kendimi
eşiminde benimde ikimizin morali çok bozuk
allahım bize ve bizim gibi olanlara yardımcı olsun
burayada okul rehaveti yansımış kimseler yok. bende öğle yemeklerini yedirdim işe geldim ama 2:30 da da çıkışa gidip eve bırakacam kuzuları.ay ya ne zor ya sıkıldım koşturmacadan ilk günde
Selam kızlar. İki gündür yoktum. Bugün de okuldu hastaneydi derken öğlen işe geldim. Şimdi biraz toparladım işleri. Ancak yazabildim. Henüz geçmiş yapmadım. Önce bir geçmiş yapayım dönerim yine.
kızlar ya topık cok bos sankım onceden boyle degıldı
dün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle
bu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki
canım benim sen süper bir ders çıkarmışsın bu durumdanKAPTAN İTİRAH EDEYİM HAFTA SONU PASTA KAÇAMAĞI BALLI EKMEK KAÇAMAĞINDAN SONRA BU GÜN GENE ELİM AYAGIM TİTRİYOR BANA TATLI YARAMIYOR HALA ANLAŞILAN TÖBE DAHA KAÇAMAK YOK BU NE YA TAM KURTULDUM ATAKLARDAN DERKEN.SÖZÜNDEN ÇIKMAM KAPTANIM BİRİCİK KAPTANIM İYİKİ VARSIN
kıyamam okula mı başladı bızdıklarslm kızlar. adaptasyon sorunu yaşıyorum her şey sanki birbirine girdi okulla beraber. çok karmaşık bir gündü ve kızımdan ayrılmak koydu biraz. sabah evi terkettim bu yüzdençocukları eve bıraktıktan sonra eve girmek içimden gelmedi. önce azıcık eşimle dershaneye gittim sonra arkadaşıma gittim. öğlen çocukları okuldan aldım öyle gelebildim eve. dünden beri de yemekte ne yedim ne yemedim karman çorman bir durumdayım
canım çok geçmiş olsun, 39 dereceye kadar soyarak ve ıslak havluyla denesen. Salgından mı etkilendiler acaba Ankara' da ve birçok ilde malesef sulardan dolayı oysa içmiyoruz bilesılanın ardından dila da ateşler içinde yanıyor. ilaç içirmek istemiyorum ama mecburen veriyorum. dr a götürsem kesin antibiyotik verir.
cici bebe midün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle
tarhana yada tavuk çorbası canım mide bulantıları varsa kesinlikle tarhana tavuk ağır gelebilirbu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?