allah yardimciniz olsun canim ne diyecegmi de pek bilemedimkızlar çok kötü durumdayım
ve bu durumda beni her açıdan etkilemeye başladı
çok büyük bir maddi sıkıntımız var
ödeyemiyoruz ve icralık durumumuz söz konusu
benimse acilen bir işe girmem gerekiyor
iş yok maalesef
ama geçen gün belediyenin yönlendirmesi ile hastanelere başvurdum
idari yönetime alınmasam bile hastadanışmanı olmaya razıyım dedim
4 aylık bir eğitim sonucu ssk hastanesine yerleştireceklerini belirttiler
fakat 4 aylık bu eğitim süreci bu sıkıntılı süreçte masraflı olacak gibi
haftanın hergünü ve 5 saat sürecek..
benim oturduğum yerden 2 vasıta oluyor ve yol yemek masrafımız karşılanmıyor
sağlık kurumları işletmeciliği mezunuyum hastaneye adım atabilmek için göze alacak durumda değiliz
maalesef en acilinden en kısa süresinden ne iş olursa eşime destek olmam lazım diyorum
sizce mantıksız mı düşünüyorum??
ne yapmalıyım??
psikolojimizi o kadar etkilediki , hayatımızdan götürüyor bu durum
en basitinden gördünüz boşvermişlik oldu istemeden
ayrıca kendimi toparlayana kadar kaptanım sizden izin istiyorum
uygun olunca bi dönüş yapsam diyet günlüğümüze olur mu?
çünkü beslenmeye dikkat edecek durumda değilim artık inanın
bana yardımcı olun ne yapayım?? ne yapmalıyım??
allah kimseyi zor durumda bırakmasın
bu borç yüzünden bebek yapmayı da erteledik
benim bu bedenime dikkat etmem, kilo vermem sıklaşmam sporlarım falan hep bebek içindi
şimdi moralman çökünce hepsi anlamsız geliyor yapmak istemiyorum
toparlayamıyorum kendimi
eşiminde benimde ikimizin morali çok bozuk
allahım bize ve bizim gibi olanlara yardımcı olsun
Kolay gelsin canım. Dilaya da geçmiş olsun. Benim dördü de hasta. Bugün hepsini doktora götürdüm. Boğaz iltihabı hepsi de aynı maalesef.
İLK OKUL BAŞLADI CANIM YA ONDAN KISA SÜRER MERAKLANMA
NE KAÇIRDIM NEYİ SÜRÜYOMUŞUZ YÜZÜMÜZE ?
GEÇMİŞ OLSUN. BENİM KIZDA 3 GÜN 38 DERECE ATEŞLE BADEMCİK İLTİHABINDAN YATTI. ETEŞİNİ ELMA SİRKESİ VE LAVANTA YAĞIYLA KONTROL ETTİM.DEVAMINDA "EGE" ADA ÇAYI GARGARASINI 5DK BİR YAPTIRDIM AYRICA BALLI KARIŞIM VERDİM.BOĞAZINADA AKŞAMLARI OKALİPTUS YAĞI SÜRDÜM ŞÜKÜR İLACA KARŞIYIM İLAÇSIZ ATLATTIK 4. GÜNDEN İTİBAREN İYİLEŞTİ ŞİMDİ İYİ AMA GARGARAYA 10GÜN DEVAM EDECEĞİZ MİKROP UZAKLAŞANA KADAR
gecmis olsun cocuklara ya hava degisimi falan mi tetikliyor boyle acabasılanın ardından dila da ateşler içinde yanıyor. ilaç içirmek istemiyorum ama mecburen veriyorum. dr a götürsem kesin antibiyotik verir.
ay benim de canim cicibebe cekti evde de vardün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle
tavuk suyu corba benim hastalik corbam bol karabiber ve pulbiberli ama cocuklar baharatli yiyemez sanirimbu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki
okul mu basladiDaha yemedim ama şimdiden menüm belli kızlar. Bu arada sabahın köründe kahvaltı yapmak helede yumurta yemek benim için işkence olacak
Sabah:
1 yerli muz
Az domatesle peynir
Öğle:
Üç peynirli omlet(Dışarıda en sağlıklı şey diye yedim)
Maden suyu
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Hamsi buğulama
1 havuç
Spor:45 dakika yürüyüş artı okulda koşturmaca
Su:2,5 litre
herkese hayırlı sabahlarokullar açıldı çok mutlu ve heyecanlıyım
kızlar günaydınnn, ben bir suya başladım sasy su dedikleri inanılmaz etkili isteyen tarif verebilirim.
şuan içiyorum arkasından yulaf yiyeceğim activia ile
aşk olsun kaptanım gonlumden gectı de cıs hangısı ki bilemedim
kızlar çok kötü durumdayım
Cadıcım eğitim süreci uzunmuş kuzum üstelik de geliş gidiş masraf senin acil bir işe girmen lazım inş rabbim gönlüne göre bir iş çıkarsın karşına neden mantıksız olsun bilakis eşine destek olmayı istemen çok güzel iyi günde kötü günde diye başlanmıyormu bunlar da geçecek bitanem hepimiz neler atlattık yeter ki birbirinize olan sevginiz ve desteğiniz bitmesin elele verdikten sonra herşeyi başarırsınız bebek işini ruhen ve maddi yönden hazır olunca tekrar gündeme alırsınız bitanemm izin konusunu düşünme ne zaman istersen gelebilirsin rabbim yardımcınız olsun cnmve bu durumda beni her açıdan etkilemeye başladı
iş yok maalesef
sağlık kurumları işletmeciliği mezunuyum hastaneye adım atabilmek için göze alacak durumda değiliz
maalesef en acilinden en kısa süresinden ne iş olursa eşime destek olmam lazım diyorum
ne yapmalıyım??
benim bu bedenime dikkat etmem, kilo vermem sıklaşmam sporlarım falan hep bebek içindi
toparlayamıyorum kendimi
Slm cnm haftasonları giremiyorsun biliyorum sorun değil bitanem hoşgeldinSelam kızlar. İki gündür yoktum. Bugün de okuldu hastaneydi derken öğlen işe geldim. Şimdi biraz toparladım işleri. Ancak yazabildim. Henüz geçmiş yapmadım. Önce bir geçmiş yapayım dönerim yine.
kızlar ya topık cok bos sankım onceden boyle degıldı
Hemen menülerimi yazıyorum kaptanım
Cuma
Sabah
1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık
Öğle
tavuk haşlama salatama kattım
Ara 2 kayısı
Akşam 6 kaşık sebze yemeği
1 dilim k.ekmeği
Ara bir kase yoğurt (pul biberli,çörek otlu)
--------------------------------
Cumartesi
Sabah
1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık
Öğle
fırında balık
salata
Akşam 6 kaşık sebze yemeği
1 dilim k.ekmeği
Ara bir kase yoğurt (pul biberli,çörek otlu)
----------------------------
Pazar
Sabah
1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık
Ara 4 erik
Öğle
1 kase çorba
salata
1 dilim k.ekmeği
Ara yarım paket finger bisküvi
Akşam bir kase yoğurt (pul biberli,çörek otlu)
Ara 2 erik
Kaptanım köydeydim kp lerin yanında artı çocuklar hastaydı o yüzden spor yapamadım ama telafi ederim inşallah.
Sahimi kaptanım bunu bilmiyordum. İlk fırsatta denenmem lazım. Zaman bulabilirsem tabii
insülin direncini henüz kıramadın neslim her kaçamakta direnç başa dönüyor biraz sabret cnm benimKAPTAN İTİRAH EDEYİM HAFTA SONU PASTA KAÇAMAĞI BALLI EKMEK KAÇAMAĞINDAN SONRA BU GÜN GENE ELİM AYAGIM TİTRİYOR BANA TATLI YARAMIYOR HALA ANLAŞILAN TÖBE DAHA KAÇAMAK YOK BU NE YA TAM KURTULDUM ATAKLARDAN DERKEN.SÖZÜNDEN ÇIKMAM KAPTANIM BİRİCİK KAPTANIM İYİKİ VARSIN
AY CANIM ODA ZOR BİZİM KIZLA OĞLANIN OKULU BİTİŞİK AMA ÇIKIŞ SAATLERİ 1 SAAT FARKLI BENİDE DÜŞÜNDÜREN BU. BENDE ÇEVREDEN BİRİNİ ARAŞTIRIYOM ÇOCUKLARA 1 AY SAHİP ÇIKACAK BAKALIM BULACAKMIYIM
KEŞKE SANA ANLATABİLSEM AMA BİLMEDEN DE KULLANMAK OLMAZ TABİ. BEN AYNISEFA YAĞI İÇİRİYORUM ATEŞ İÇİN LAVANTA İLEDE KIVRIMLARINA MASAJ YAPIYORUM AYAK ALTINA FELAN ÇABUK DÜŞÜYOR ATEŞİ AMA BİZİM ATEŞLERİMİZ 38 ÜSTÜNE ÇIKMAZ ÇOK ŞÜKÜR AMA İNATÇI OLUR 2-3 GÜN. ÇOCUKLARA ÇİYNENECEK YEMEKLER DEĞİLDE ÇORBALAR YAP KEMİK SUYUYLA VÜCUT SİNDİRİMLE UĞRAŞMAK YERİNE BAĞIŞIKLIKLA UĞRAŞIR BÖYLECE SAVAŞI DAHA İYİ OLUR HASTALIKLA. ÇOK KONUŞTUM KIZMA NOLU YARDIMCI OLMAK İSTERİM SADECE
Ben geldimmnormalde bu saatte okuldan yeni çıkıcaktım amaa yoklama alınmıyordu ne yapayım erkenden eve geldim yetti bana bu 1 gün artık okula gitmek istemiyorum
İyi akşamlar kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım
Evet bir de evde değilim kaç gündür aklıma gelmiyor
İyi geceler şekerim kendine cici bak
Ben hiç heyecanlı değilim ama
Ahh bu maddi sorunlar. Herkesin farklı bir sorunu oluyor bu yollardan geçmeyen yok. Bizde yazın babam çalışmazken aynı durumdaydık inşallah sizde kolay toparlanırsınız. Sen kendini iyi hisset ondan sonra bebeği de diyeti de düşünürsün bence
Evet çok zor canım kolay gelsin sanada
Hoşgeldinnn
Evet okullar açılınca öyle olmuştur
slm kızlar. adaptasyon sorunu yaşıyorum her şey sanki birbirine girdi okulla beraber. çok karmaşık bir gündü ve kızımdan ayrılmak koydu biraz. sabah evi terkettim bu yüzdençocukları eve bıraktıktan sonra eve girmek içimden gelmedi. önce azıcık eşimle dershaneye gittim sonra arkadaşıma gittim. öğlen çocukları okuldan aldım öyle gelebildim eve. dünden beri de yemekte ne yedim ne yemedim karman çorman bir durumdayım
sılanın ardından dila da ateşler içinde yanıyor. ilaç içirmek istemiyorum ama mecburen veriyorum. dr a götürsem kesin antibiyotik verir.
bu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki
12 yaşına kadar mıBende çok severim bebe bisküvisinieee 12 yaşına kadar her sabah mama yapardı annem oradan alışkanlık yapmış olabilir
Tarhana çorbası benim hastalık çorbamdır
Daha yemedim ama şimdiden menüm belli kızlar. Bu arada sabahın köründe kahvaltı yapmak helede yumurta yemek benim için işkence olacak
Sabah:
1 yerli muz
Az domatesle peynir
Öğle:
Maden suyu
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Hamsi buğulama
1 havuç
canım benim sen süper bir ders çıkarmışsın bu durumdan
kıyamam okula mı başladı bızdıklar
canım çok geçmiş olsun, 39 dereceye kadar soyarak ve ıslak havluyla denesen. Salgından mı etkilendiler acaba Ankara' da ve birçok ilde malesef sulardan dolayı oysa içmiyoruz bile
cici bebe mi
tarhana yada tavuk çorbası canım mide bulantıları varsa kesinlikle tarhana tavuk ağır gelebilir
menumu yazip gecmise atliyim
kahvalti gec olacagi icin uyaninca bir kucuk yesil elma yedim
Sabah
1 yumurtadan salcali yumurta sahanda 5 zeytin bol salata peynir 1-2 ceviz
ogle
yarim seftali+3 yk yogurt+2 yk yulaf ezmesi+5-6 kuru uzum kar.
aksam
3 icli kofte tavuklu pilavdan itinayla didikledigim 2 yk kadar haslanmis tavuk salata ayran
su 2 lt yapmaya calisicam en azindan hic istemiyor canim
spor 100 mekik cekmeye calisacam regl zamani spor yapamiyorum havalar sogudu diye disariya da cikamiyorum misafirler var leslie de olmuyor
iyi yapmışın hoşgelmişin canım :)Ben geldimmnormalde bu saatte okuldan yeni çıkıcaktım amaa yoklama alınmıyordu ne yapayım erkenden eve geldim yetti bana bu 1 gün artık okula gitmek istemiyorum
son senen diyemi streslisin canım ama bak çok özleyeceksin bu günleriniEvet canım start verdik gittistres yapmamak elde değil ama
Hoşgeldin canım afiyet olsundikkat et bu hafta hep yağmurlu gösteriyor hasta olmayasın
teşekkürler kaptanım
allah içine sindirsin cnm güzel bir pazar geçirmişsinnmenü de süper
bahar ve sonbahar tam piiknik zamanı
canım çok üzüldüm durmunuzakızlar çok kötü durumdayım
ve bu durumda beni her açıdan etkilemeye başladı
iş yok maalesef
ne yapmalıyım??
toparlayamıyorum kendimi
iyi yapmışın hoşgelmişin canım :)
ahah noldu kız sıkma kendini bu kadar
son senen diyemi streslisin canım ama bak çok özleyeceksin bu günlerini
saol bitanem ben kolay kolay hasta olmam merak etme hihi
teşekkürler kaptanım
evet ama yağmur geliyomuş
canım çok üzüldüm durmunuza
Allah yardımcınız olsun atlatırsınız inş
bizde geçen sene bu durumlardaydık
senin kafan rahat olsun da diyetide bebeğide düşünürsün canım
slm kızlar. adaptasyon sorunu yaşıyorum her şey sanki birbirine girdi okulla beraber. çok karmaşık bir gündü ve kızımdan ayrılmak koydu biraz. sabah evi terkettim bu yüzdençocukları eve bıraktıktan sonra eve girmek içimden gelmedi. önce azıcık eşimle dershaneye gittim sonra arkadaşıma gittim. öğlen çocukları okuldan aldım öyle gelebildim eve. dünden beri de yemekte ne yedim ne yemedim karman çorman bir durumdayım
ay canım kızından ayrılınca kötü olmuşun kıyamam beslenmeni de etkilemişdün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle
söylediğin herşeye harfiyen katılıyorum hayatım cicibebeyi çaya bandırmayı seviyorum ben hihiBende çok severim bebe bisküvisinieee 12 yaşına kadar her sabah mama yapardı annem oradan alışkanlık yapmış olabilir
Tarhana çorbası benim hastalık çorbamdır
bende sabah erkenden yicem mecburen tatlım sana tavsiyem haşlanmış olarak değil omlet,menemen tarzı yapDaha yemedim ama şimdiden menüm belli kızlar. Bu arada sabahın köründe kahvaltı yapmak helede yumurta yemek benim için işkence olacak
Sabah:
1 yerli muz
Az domatesle peynir
Öğle:
Maden suyu
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Hamsi buğulama
1 havuç
allah yardimciniz olsun canim ne diyecegmi de pek bilemedim
gecmis olsun cocuklara ya hava degisimi falan mi tetikliyor boyle acaba
ay benim de canim cicibebe cekti evde de var
tavuk suyu corba benim hastalik corbam bol karabiber ve pulbiberli ama cocuklar baharatli yiyemez sanirim
okul mu basladi
hadi basarilar tatlim
İyi akşamlar meleklerimmmmmmhastahane sonrası biraz şekerleme yaptım açıkçası kalabalık değil de hastahane ortamı çok yoruyor beni nedense
Hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretimiz yılımız hepimize cnmm ne mutlu heyecanını kaybetmemek her işte böyle değilmidir heyecen bittiyse verim düşer öğrencilerin çok şanslı kuzum
Hoşgeldin bitanemmm evet saasy suyu sindy bir ara yapıyordu sonradan bıraktı sanırımdüzenli yapılırsa hakikaten faydalıymış ama yulafla activia ile olmazki kuzum şöyle yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı yapmak varken
o zaman sana göre her cıs olana ayrı ayrı verseydin bol ceza olurdu neslimeelini korkak alıştırma cnm bnm
Cadıcım eğitim süreci uzunmuş kuzum üstelik de geliş gidiş masraf senin acil bir işe girmen lazım inş rabbim gönlüne göre bir iş çıkarsın karşına neden mantıksız olsun bilakis eşine destek olmayı istemen çok güzel iyi günde kötü günde diye başlanmıyormu bunlar da geçecek bitanem hepimiz neler atlattık yeter ki birbirinize olan sevginiz ve desteğiniz bitmesin elele verdikten sonra herşeyi başarırsınız bebek işini ruhen ve maddi yönden hazır olunca tekrar gündeme alırsınız bitanemm izin konusunu düşünme ne zaman istersen gelebilirsin rabbim yardımcınız olsun cnm
Slm cnm haftasonları giremiyorsun biliyorum sorun değil bitanem hoşgeldin
evet bu ara öyle oldu sanırım benim hastahane işleri bitmiyor oullarda açıldı o yüzden kuzum toplanırız elbet herşey düzene oturunca
Geçmiş olsun miniklerine bitanemmm senin hayatın spor zatenn fırsat bulunca yapacağını biliyorum maşallah menüler de tek fazlalık yokneslinin kaçamaklarının yanında finger bisküvinin lafı olmaz
zaman bulursan dene cnm ben ara ara yaparım cildim bebek teni gibi olur hem beyazlatıyor da siyah noktalara ve gözeneklere çok iyi geliyor yalnız posayı yapıştırmak dert yatmannız lazım
insülin direncini henüz kıramadın neslim her kaçamakta direnç başa dönüyor biraz sabret cnm benim
hadi bakalım bu kez son olsun sana güveniyorum
inşallah bulabilirsin cnm komşun filan yokmu göz kulak olacak
Kızılacak ne varki neslim allah razı olsun faydasını gördüğün bildiğin herşeyi paylaşıyorsun bitanemmm
prensesimmm ilk günden bu ne karamsarlık kuzummm hakikaten seni tbrk ederim biz lisedeyken çok fırlamaydık ders boş olsa da gezsek diye bakardıksen eve gelmişsin dersler başlayınca ısınırsın kuzum sıkma canını
amanda aman kıyamam sana prensesin evlenince ne yapacaksın cnm benimmmbikaç güne maratona alışırsın iyi yapmışsın dolaşmakla
bütün miniklere geçmiş olsun ay herkes hasta gülsümün prensesi de öyle hepsine acil şifalar dilerim
tarhana ve pulbiber vazgeçilmezim benim hasta olunca ama minikler severse tabii
12 yaşına kadar mıel bebek gül bebek büyütmüş anlaşılan tarhana kesinlikle
hiççççç şikayet etme kuzenim sabahın 6 sında yurtta yapıyor inan karatayını cevizini de kendi eklemiş her gün yolluyor resmini çekip kıyamam yumurtalar öyle bir haşlanmış ki sarılarının çevresi yemyeşil ben de yeme dedim omlet al o yüzden evindesin ara ara muz ye ara da yumurtanı ihmal etme prensesimm
aman şirinem çok dikkat et kalabalığa fazla karışma suyu zaten içmiyorsun yeğenim önce allaha sonra sana emanet ona göre
afiyetolsun cnmm misafir varken spor zzor oluyor haklısınama su içmeyi sakın bırakma
cicibebeyi unutttt
karadayı ya bakmaktan geçmişi bitiremedimmm
iyi yapmışın hoşgelmişin canım :)
ahah noldu kız sıkma kendini bu kadar
son senen diyemi streslisin canım ama bak çok özleyeceksin bu günlerini
saol bitanem ben kolay kolay hasta olmam merak etme hihi
teşekkürler kaptanım
evet ama yağmur geliyomuş
canım çok üzüldüm durmunuza
Allah yardımcınız olsun atlatırsınız inş
bizde geçen sene bu durumlardaydık
senin kafan rahat olsun da diyetide bebeğide düşünürsün canım
Sassy Su için malzemeler:
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında gece boyunca karışmalarını sağlayın. Ertesi gün hepsini bitirin. Her akşam tazesini hazırlayın.
- 2 litre su
- Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
- 1 ince dilimlenmiş salatalık
- 1 ince dilimlenmiş limon
- 12 adet taze nane yaprağı
afiyet olsun canım ah şu misafirlermenumu yazip gecmise atliyim
kahvalti gec olacagi icin uyaninca bir kucuk yesil elma yedim
Sabah
1 yumurtadan salcali yumurta sahanda 5 zeytin bol salata peynir 1-2 ceviz
ogle
yarim seftali+3 yk yogurt+2 yk yulaf ezmesi+5-6 kuru uzum kar.
aksam
3 icli kofte tavuklu pilavdan itinayla didikledigim 2 yk kadar haslanmis tavuk salata ayran
su 2 lt yapmaya calisicam en azindan hic istemiyor canim
spor 100 mekik cekmeye calisacam regl zamani spor yapamiyorum havalar sogudu diye disariya da cikamiyorum misafirler var leslie de olmuyor
oo baya geçmiş canım sabah kaçta başlıyorsun?bugun ders programimi yaptim neredeyse her gun 7 de bitiyor dersimne ara yemek hazrlayip da yiyebilicem ben
ben de vaktim oldugunda yemek yapip saklama kaplarina koyup her gun az az yerim diyorum insallah tembellige vurmam
söylediğin herşeye harfiyen katılıyorum hayatım cicibebeyi çaya bandırmayı seviyorum ben hihi
benim tarhana bir de bol acılı mercimek çorbası hasta çorbamdır
bende sabah erkenden yicem mecburen tatlım sana tavsiyem haşlanmış olarak değil omlet,menemen tarzı yap
balık da yenmiş afiyet olsun şekeritom
havuçu ısırarak yemeye bayılırım zamanıda geldi bizimkiler tavşan dişi çıkarcan derler hehe
bir ben mi sevemedim bu suyu ya zencefilden sanirim cok agir geldi banaSassy Su için malzemeler:
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında gece boyunca karışmalarını sağlayın. Ertesi gün hepsini bitirin. Her akşam tazesini hazırlayın.
- 2 litre su
- Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
- 1 ince dilimlenmiş salatalık
- 1 ince dilimlenmiş limon
- 12 adet taze nane yaprağı
Sağol canım benim sanada başarılar
Sorma kaptanım kahvaltı yapmıyorum diye mamayı dayardı ağzıma tabi benim de işime gelirdi
İnşallah doğru düzgün kahvaltı yaparım
Okulu sevmeyen tiplerdenim ben
1 haftadır yapmıyorum ben sassy su
Bikini projesi sağolsun çok yardımcı oldu
söylediğin herşeye harfiyen katılıyorum hayatım cicibebeyi çaya bandırmayı seviyorum ben hihi
benim tarhana bir de bol acılı mercimek çorbası hasta çorbamdır
bende sabah erkenden yicem mecburen tatlım sana tavsiyem haşlanmış olarak değil omlet,menemen tarzı yap
balık da yenmiş afiyet olsun şekeritom
havuçu ısırarak yemeye bayılırım zamanıda geldi bizimkiler tavşan dişi çıkarcan derler hehe
Ben çaya kare bisküviyi bandırırımama evde bebe bisküvisi de var enemm bitirsin biri onu
Artık hangisi kolayıma gelirse canım
Evet balıkta yendi oh oh bende bayılırım havuça kemire kemire
bir ben mi sevemedim bu suyu ya zencefilden sanirim cok agir geldi bana
http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/bikini projesi neeeyyyyy ben de merak ettim
her yemekten once degil de gunde bir kere falan yesek olmaz mi acaba ya
kare bisküviyi erimeden çıkarabiliyrosan bravooo küçükken bardağım iğrenç olurdu
yalnız değilsin tatlım gerçi ben hiç denemedim taze zencefilli limonlu yeşilçaylı kabuk tarçıınlı içme suyu yaptığım için buna gerek duymadım aslındazencefil ve zerdeçal ın zayıflama da etkisi büyük her ikisinin de faydası saymakla bitmez 1 er tatlı kaşığı karıştırılıp 1 kase yoğurda ekleniyor ve her yemekten önce yeniyor 1 tatlı kaşığı da tarçındı sanırım yarışmalardaki bir bayan her hafta en az 3 kilo veriyordu bu karışımla çatlıyorduk sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?