Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menumu yazip gecmise atliyim
kahvalti gec olacagi icin uyaninca bir kucuk yesil elma yedim
Sabah
1 yumurtadan salcali yumurta sahanda 5 zeytin bol salata peynir 1-2 ceviz

ogle
yarim seftali+3 yk yogurt+2 yk yulaf ezmesi+5-6 kuru uzum kar.

aksam
3 icli kofte tavuklu pilavdan itinayla didikledigim 2 yk kadar haslanmis tavuk salata ayran

su 2 lt yapmaya calisicam en azindan hic istemiyor canim
spor 100 mekik cekmeye calisacam regl zamani spor yapamiyorum havalar sogudu diye disariya da cikamiyorum misafirler var leslie de olmuyor

allah yardimciniz olsun canim ne diyecegmi de pek bilemedim
Kolay gelsin canım. Dilaya da geçmiş olsun. Benim dördü de hasta. Bugün hepsini doktora götürdüm. Boğaz iltihabı hepsi de aynı maalesef.

sılanın ardından dila da ateşler içinde yanıyor. ilaç içirmek istemiyorum ama mecburen veriyorum. dr a götürsem kesin antibiyotik verir.
gecmis olsun cocuklara ya hava degisimi falan mi tetikliyor boyle acaba
dün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle
ay benim de canim cicibebe cekti evde de var
bu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki
tavuk suyu corba benim hastalik corbam bol karabiber ve pulbiberli ama cocuklar baharatli yiyemez sanirim
okul mu basladi
hadi basarilar tatlim

İyi akşamlar meleklerimmmmmm hastahane sonrası biraz şekerleme yaptım açıkçası kalabalık değil de hastahane ortamı çok yoruyor beni nedense

herkese hayırlı sabahlar okullar açıldı çok mutlu ve heyecanlıyım

Hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretimiz yılımız hepimize cnmm ne mutlu heyecanını kaybetmemek her işte böyle değilmidir heyecen bittiyse verim düşer öğrencilerin çok şanslı kuzum

kızlar günaydınnn, ben bir suya başladım sasy su dedikleri inanılmaz etkili isteyen tarif verebilirim.
şuan içiyorum arkasından yulaf yiyeceğim activia ile

Hoşgeldin bitanemmm evet saasy suyu sindy bir ara yapıyordu sonradan bıraktı sanırım düzenli yapılırsa hakikaten faydalıymış ama yulafla activia ile olmazki kuzum şöyle yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı yapmak varken

aşk olsun kaptanım gonlumden gectı de cıs hangısı ki bilemedim

o zaman sana göre her cıs olana ayrı ayrı verseydin bol ceza olurdu neslimeelini korkak alıştırma cnm bnm

kızlar çok kötü durumdayım
Cadıcım eğitim süreci uzunmuş kuzum üstelik de geliş gidiş masraf senin acil bir işe girmen lazım inş rabbim gönlüne göre bir iş çıkarsın karşına neden mantıksız olsun bilakis eşine destek olmayı istemen çok güzel iyi günde kötü günde diye başlanmıyormu bunlar da geçecek bitanem hepimiz neler atlattık yeter ki birbirinize olan sevginiz ve desteğiniz bitmesin elele verdikten sonra herşeyi başarırsınız bebek işini ruhen ve maddi yönden hazır olunca tekrar gündeme alırsınız bitanemm izin konusunu düşünme ne zaman istersen gelebilirsin rabbim yardımcınız olsun cnm

Slm cnm haftasonları giremiyorsun biliyorum sorun değil bitanem hoşgeldin

kızlar ya topık cok bos sankım onceden boyle degıldı

evet bu ara öyle oldu sanırım benim hastahane işleri bitmiyor oullarda açıldı o yüzden kuzum toplanırız elbet herşey düzene oturunca

Geçmiş olsun miniklerine bitanemmm senin hayatın spor zatenn fırsat bulunca yapacağını biliyorum maşallah menüler de tek fazlalık yok neslinin kaçamaklarının yanında finger bisküvinin lafı olmaz

Sahimi kaptanım bunu bilmiyordum. İlk fırsatta denenmem lazım. Zaman bulabilirsem tabii

zaman bulursan dene cnm ben ara ara yaparım cildim bebek teni gibi olur hem beyazlatıyor da siyah noktalara ve gözeneklere çok iyi geliyor yalnız posayı yapıştırmak dert yatmannız lazım

insülin direncini henüz kıramadın neslim her kaçamakta direnç başa dönüyor biraz sabret cnm benim
hadi bakalım bu kez son olsun sana güveniyorum

inşallah bulabilirsin cnm komşun filan yokmu göz kulak olacak

Kızılacak ne varki neslim allah razı olsun faydasını gördüğün bildiğin herşeyi paylaşıyorsun bitanemmm

prensesimmm ilk günden bu ne karamsarlık kuzummm hakikaten seni tbrk ederim biz lisedeyken çok fırlamaydık ders boş olsa da gezsek diye bakardık sen eve gelmişsin dersler başlayınca ısınırsın kuzum sıkma canını

amanda aman kıyamam sana prensesin evlenince ne yapacaksın cnm benimmm bikaç güne maratona alışırsın iyi yapmışsın dolaşmakla

sılanın ardından dila da ateşler içinde yanıyor. ilaç içirmek istemiyorum ama mecburen veriyorum. dr a götürsem kesin antibiyotik verir.

bütün miniklere geçmiş olsun ay herkes hasta gülsümün prensesi de öyle hepsine acil şifalar dilerim

bu gün ne yapacam akşam yemekte bilmiyorum. yayla çorbası mı yapsam çocukların boğazına iyi gelir sanki

tarhana ve pulbiber vazgeçilmezim benim hasta olunca ama minikler severse tabii

Bende çok severim bebe bisküvisini eee 12 yaşına kadar her sabah mama yapardı annem oradan alışkanlık yapmış olabilir

Tarhana çorbası benim hastalık çorbamdır
12 yaşına kadar mı el bebek gül bebek büyütmüş anlaşılan tarhana kesinlikle

hiççççç şikayet etme kuzenim sabahın 6 sında yurtta yapıyor inan karatayını cevizini de kendi eklemiş her gün yolluyor resmini çekip kıyamam yumurtalar öyle bir haşlanmış ki sarılarının çevresi yemyeşil ben de yeme dedim omlet al o yüzden evindesin ara ara muz ye ara da yumurtanı ihmal etme prensesimm

aman şirinem çok dikkat et kalabalığa fazla karışma suyu zaten içmiyorsun yeğenim önce allaha sonra sana emanet ona göre

afiyetolsun cnmm misafir varken spor zzor oluyor haklısın ama su içmeyi sakın bırakma
cicibebeyi unutttt

karadayı ya bakmaktan geçmişi bitiremedimmm

Ben geldimm normalde bu saatte okuldan yeni çıkıcaktım amaa yoklama alınmıyordu ne yapayım erkenden eve geldim yetti bana bu 1 gün artık okula gitmek istemiyorum
iyi yapmışın hoşgelmişin canım :)
ahah noldu kız sıkma kendini bu kadar

Evet canım start verdik gitti stres yapmamak elde değil ama

Hoşgeldin canım afiyet olsun dikkat et bu hafta hep yağmurlu gösteriyor hasta olmayasın
son senen diyemi streslisin canım ama bak çok özleyeceksin bu günlerini
saol bitanem ben kolay kolay hasta olmam merak etme hihi

allah içine sindirsin cnm güzel bir pazar geçirmişsinn menü de süper
bahar ve sonbahar tam piiknik zamanı
teşekkürler kaptanım
evet ama yağmur geliyomuş

canım çok üzüldüm durmunuza
Allah yardımcınız olsun atlatırsınız inş
bizde geçen sene bu durumlardaydık
senin kafan rahat olsun da diyetide bebeğide düşünürsün canım

Hoşgeldin kuzumm yağmur gelsin cnm susuz kalacağız yoksa

Sassy Su için malzemeler:

• 2 litre su
  • Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
  • 1 ince dilimlenmiş salatalık
  • 1 ince dilimlenmiş limon
  • 12 adet taze nane yaprağı
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında gece boyunca karışmalarını sağlayın. Ertesi gün hepsini bitirin. Her akşam tazesini hazırlayın.

dün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle
ay canım kızından ayrılınca kötü olmuşun kıyamam beslenmeni de etkilemiş
rüyandamı gördün kız makarnayı
bende bayılırım cicibebeye hiç bir bisküvi onun yerini tutmaz
afiyet olsun canım ama yarın biraz dikkat et cuma yolda

Bende çok severim bebe bisküvisini eee 12 yaşına kadar her sabah mama yapardı annem oradan alışkanlık yapmış olabilir

Tarhana çorbası benim hastalık çorbamdır
söylediğin herşeye harfiyen katılıyorum hayatım cicibebeyi çaya bandırmayı seviyorum ben hihi
benim tarhana bir de bol acılı mercimek çorbası hasta çorbamdır

bende sabah erkenden yicem mecburen tatlım sana tavsiyem haşlanmış olarak değil omlet,menemen tarzı yap
balık da yenmiş afiyet olsun şekeritom
havuçu ısırarak yemeye bayılırım zamanıda geldi bizimkiler tavşan dişi çıkarcan derler hehe

Sağol canım benim sanada başarılar

Sorma kaptanım kahvaltı yapmıyorum diye mamayı dayardı ağzıma tabi benim de işime gelirdi
İnşallah doğru düzgün kahvaltı yaparım

Okulu sevmeyen tiplerdenim ben

1 haftadır yapmıyorum ben sassy su
Bikini projesi sağolsun çok yardımcı oldu

afiyet olsun canım ah şu misafirler

bugun ders programimi yaptim neredeyse her gun 7 de bitiyor dersim ne ara yemek hazrlayip da yiyebilicem ben
ben de vaktim oldugunda yemek yapip saklama kaplarina koyup her gun az az yerim diyorum insallah tembellige vurmam
oo baya geçmiş canım sabah kaçta başlıyorsun?
aman tembelliğe vurma okulda ki alternatifler kötü çünkü canım gerçi okulunda nasıl kantin var bilmiyorum bizimki sağlıksız dalında ödül alır

378.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35nur35[/TD]
[TD][TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD][/TD][/TR][TD][TD]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres76[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/td][/td][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TR][/tr][/td][/td][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TR][/tr][/td][/td][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TR]

[/TR]

[TR]
[/TR]
[/TD]
[TR][/tr]
[/td][/TABLE][TD]
[TR][TD][/TD][/tr][TR][TD]
[/td][/tr]
[TR][TD][/td][/tr]​
[TR][TD]
[/td][/tr][/td]

Menüler için hepinzie tşkler meleklerimmmm yeni tablomuz boncuklarla dolu olur inş

Ben çaya kare bisküviyi bandırırım ama evde bebe bisküvisi de var enemm bitirsin biri onu
Artık hangisi kolayıma gelirse canım
Evet balıkta yendi oh oh bende bayılırım havuça kemire kemire

bir ben mi sevemedim bu suyu ya zencefilden sanirim cok agir geldi bana

faydasını görüyorsan yap kuzum sen demi bikini projesini takip ediyorsunn çok seviyorum onu çok tatlı biri geçenlerde çok üzgündü ben de yorum yazmıştım

kahvaltı en önemli öğünümüz onu atlarsan veya geçiştirirsen zincir bozulur kuzum sen bence ders çalışmayı seviyorsun okulu sevmesen başarılı olamazdınki

söylediğin herşeye harfiyen katılıyorum hayatım cicibebeyi çaya bandırmayı seviyorum ben hihi

kışın benim kahvaltımda da turp ve havuş eksik olmaz fatmacım bu hafta aldım ama turplar yumuşacık hoşuma gitmedi soğuğu yemesi lazım ki kütür kütür olsun

selaam
bugün resmen mayın tarlasındaydım mayınlarda bir sürü cısss
ama mayınlara basmadan günü atlattık
bugün hani daha önceden bahsettiğim meraklı ve tatlıcı yengem geldide
kadın gelirken 3 çeşit tatlıyla geldi yine
zaten bi kere tuzlu bişi aldığını da görmedim hehe
neyse ki yemedim annemede az yedirdim yürüttüm kafasını şişirdim yürüyüş yap anne diye
menümü yazayım
Sabah
menemen,zeytin,peynir,fındık
Akşam
bamya yemeği,yoğurt,yer fıstığı,1 elma
sıvı
3 lt su,yeşilçay
spor
1 saat yürüyüş,2 saat dolap düzeltme(kışlıkları çıkarttım)

Ben çaya kare bisküviyi bandırırım ama evde bebe bisküvisi de var enemm bitirsin biri onu
Artık hangisi kolayıma gelirse canım
Evet balıkta yendi oh oh bende bayılırım havuça kemire kemire

kare bisküviyi erimeden çıkarabiliyrosan bravooo küçükken bardağım iğrenç olurdu

bir ben mi sevemedim bu suyu ya zencefilden sanirim cok agir geldi bana

yalnız değilsin tatlım gerçi ben hiç denemedim taze zencefilli limonlu yeşilçaylı kabuk tarçıınlı içme suyu yaptığım için buna gerek duymadım aslında zencefil ve zerdeçal ın zayıflama da etkisi büyük her ikisinin de faydası saymakla bitmez 1 er tatlı kaşığı karıştırılıp 1 kase yoğurda ekleniyor ve her yemekten önce yeniyor 1 tatlı kaşığı da tarçındı sanırım yarışmalardaki bir bayan her hafta en az 3 kilo veriyordu bu karışımla çatlıyorduk sinirden

her yemekten once degil de gunde bir kere falan yesek olmaz mi acaba ya bu tarifi ben de cok duydum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…