Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu suyun faydaları neler acaba kaptanım
teşekkürler

Okulu sevmeyen tiplerdenim ben
bende sevmezdim lisedeyken tatlım ama sonradan çok özledim aradım o günleri :)

kışın benim kahvaltımda da turp ve havuş eksik olmaz fatmacım bu hafta aldım ama turplar yumuşacık hoşuma gitmedi soğuğu yemesi lazım ki kütür kütür olsun
oo muhteşem ikili zaten kaptanım balığın yanında olmazsa olmazımdır :)
çok doğru tam sert değiller daha havuçlarında tadı yok gibi

hayır neden çok çeşit getiriyor onu anlayamadım bende karar veremiyor galiba hangisini alacağına

kışlıkları çıkarttığına göre hava baya soğudu o zaman cnmm

afiyetolsun menün mikemmellll bamya benim de duruyor yarın yapayım 1 hafta oldu alalı sıra gelmediki

Metabolizmayı hızlandıran, enerji veren, pH dengemizi koruyan elektrolit içeren, antioksidan zengini Sassy Su, aynı zamanda belimizi inceltiyor! muş tatlımmm denemedimmm o yzüden etkisini bilmiyorum kuzum

dün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle

alıntıladım ama cevap yazdım zannedip yazmamışım inan demedik kuzummmm neyseki erken yemişsin birkaç cicibebe derken

Ben çaya kare bisküviyi bandırırım ama evde bebe bisküvisi de var enemm bitirsin biri onu
Artık hangisi kolayıma gelirse canım
Evet balıkta yendi oh oh bende bayılırım havuça kemire kemire

kare mi petibörümü dion :)
aman dikkat bizdede vardı geçen hafta kuzenime yedirdim
aynen afiyet olsun tekrar

haha kaptanım hayır onun gözü aç hepsinden yemek istiyor ayrıcada gösteriş için ciğerini biliyoruz artık yıllardır neler çektik ondan annem sevmiyo aslında hiç ama belli etmez
onların evinde tatlısız bir gün yok çocukları onun yüzünden obez
yoo soğmadıda okuldan dolayı yoğun olcam ya kıyafetlerim hazır olsun :)
teşekkürler
yap yap bamya iyidir

allah gözünü doyursun kuzum o zaman ama çocuklara üzüldüm onlar masum çünkü

evet hazır olunca rahat edersin kuzum iyi yapmışsın bamya bağırsakları süper çalıştırıyor ekşili ekşili bir de ben koruk suyuyla yaparım ama pek sevmiyorum açıkçası annem seviyor

bikini projeside ne ki hadi bakalım ne çıkacak altında

Geçmiş yaptım geldim kizlar
Menumu yazayım

Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta
Bir avuc peynir
10 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ;ayran 3 kaşık karnabahar kiymali
Akşam ;kiymali karnabahar yogurt
Spor yok gene zaman yokkk
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
Su ben saymam 4 lt icerimdir.

bikini projeside ne ki hadi bakalım ne çıkacak altında

Hoşgeldin neslimmm cnm kendi zayıflama maceralarını anlattığı ve uyguladığı herşeyi paylaştığı bir bloğ tavsiye ederim

harika bir menüüüü sözünü tuttuğun için tşk ederim neslimmm

Bende çok severim bebe bisküvisini eee 12 yaşına kadar her sabah mama yapardı annem oradan alışkanlık yapmış olabilir

Tarhana çorbası benim hastalık çorbamdır
o yaşlardayken annem bana yapmazdı mama ama kardeşim küçüktü onun cicibebelerini tırtıklardım
ne yaptıysam düşmedi dün gece ateşi. saat 3 tü hala ayaktaydık. bi ara dalmışım 39,5 a çıkmış ateşi. ne yapacağımı şaşırdım. üzerinde bir bez bıraktım tamamen soydum. sabaha kadar öyle yattı yavrum.

tavukta tarhana da iyi fikirmiş ama dün yemek yapamadım. dilayı hastaneye götürdükten sonra lokantaya gittik orda ne bulduysak artık
biliyorum yapmamam gereken bişeydi. yemek yemeye fırsat bulamayınca elime ne geçerse onu tıyom ağzıma malesef. sabah saat 7 gibi kahvaltı yaptığım düşünülürse de haliyle acıkıyom.

alıntıladım ama cevap yazdım zannedip yazmamışım inan demedik kuzummmm neyseki erken yemişsin birkaç cicibebe derken
diloşa mama hazırlarken azıcık ben de götürdüm

Çok sağol canım ilgin için. Akşam hiçbirşey yediremedim onlara. Sadece büyükler muz yedi. Küçükler bir ısırıkla bıraktılar. Büyük kızım da dün gece ateşlendi. 39,5 kadar çıktı ateşi ve o da 38 e kadar düştü sonra yine yükselmeye başladı. Ona parol verdim. Lavantayı alayım da deneyeyim inşallah etkili olur.

Geçmiş olsun canım, benimkiler de aynı durumda. Salgın var herhalde, heryerde aynı durum.
burda hava birden çok soğudu. gece ile gündüz arası çok farklı. bende yorganları çıkarmakta biraz geç kaldım. hoş çıkarsamda sağolsunlar üstlerini hiç örtmezler ( bana çekmişler) şimdilik bir oğlum iyi hepimizde rahatsızlık var. bende kötüyüm ama onlar için ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…