- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
bu suyun faydaları neler acaba kaptanımSassy Su için malzemeler:
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında gece boyunca karışmalarını sağlayın. Ertesi gün hepsini bitirin. Her akşam tazesini hazırlayın.
- 2 litre su
- Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
- 1 ince dilimlenmiş salatalık
- 1 ince dilimlenmiş limon
- 12 adet taze nane yaprağı
bende sevmezdim lisedeyken tatlım ama sonradan çok özledim aradım o günleri :)Okulu sevmeyen tiplerdenim ben
oo muhteşem ikili zaten kaptanım balığın yanında olmazsa olmazımdır :)
kışın benim kahvaltımda da turp ve havuş eksik olmaz fatmacım bu hafta aldım ama turplar yumuşacık hoşuma gitmedisoğuğu yemesi lazım ki kütür kütür olsun
selaam
bugün resmen mayın tarlasındaydım mayınlarda bir sürü cısss
ama mayınlara basmadan günü atlattık
bugün hani daha önceden bahsettiğim meraklı ve tatlıcı yengem geldide
kadın gelirken 3 çeşit tatlıyla geldi yine
zaten bi kere tuzlu bişi aldığını da görmedim hehe
neyse ki yemedim annemede az yedirdim yürüttüm kafasını şişirdim yürüyüş yap anne diye
menümü yazayım
Sabah
menemen,zeytin,peynir,fındık
Akşam
bamya yemeği,yoğurt,yer fıstığı,1 elma
sıvı
3 lt su,yeşilçay
spor
1 saat yürüyüş,2 saat dolap düzeltme(kışlıkları çıkarttım)
bu suyun faydaları neler acaba kaptanım
teşekkürler
bende sevmezdim lisedeyken tatlım ama sonradan çok özledim aradım o günleri :)
oo muhteşem ikili zaten kaptanım balığın yanında olmazsa olmazımdır :)
çok doğru tam sert değiller daha havuçlarında tadı yok gibi
dün kü menüm
sabah: makarna( oha sabah sabah dediğinizi duyar gibiyim ama canım çekti)
arada bir kaç cici bebe yemiş olma ihtimalim yüksek
akşam yoğurtlu patlıcan salatası biraz pideyle
Ben çaya kare bisküviyi bandırırımama evde bebe bisküvisi de var enemm bitirsin biri onu
Artık hangisi kolayıma gelirse canım
Evet balıkta yendi oh oh bende bayılırım havuça kemire kemire
haha kaptanım hayır onun gözü aç hepsinden yemek istiyor ayrıcada gösteriş için ciğerini biliyoruz artık yıllardır neler çektik ondan annem sevmiyo aslında hiç ama belli etmezhayır neden çok çeşit getiriyor onu anlayamadım bendekarar veremiyor galiba hangisini alacağına
kışlıkları çıkarttığına göre hava baya soğudu o zaman cnmm
afiyetolsun menün mikemmellllbamya benim de duruyor yarın yapayım 1 hafta oldu alalı sıra gelmediki
kare mi petibörümü dion :)
aman dikkat bizdede vardı geçen hafta kuzenime yedirdim
aynen afiyet olsun tekrar
haha kaptanım hayır onun gözü aç hepsinden yemek istiyor ayrıcada gösteriş için ciğerini biliyoruz artık yıllardır neler çektik ondan annem sevmiyo aslında hiç ama belli etmez
onların evinde tatlısız bir gün yok çocukları onun yüzünden obez
yoo soğmadıda okuldan dolayı yoğun olcam ya kıyafetlerim hazır olsun :)
teşekkürler
yap yap bamya iyidir
bikini projeside ne ki hadi bakalım ne çıkacak altında
faydasını görüyorsan yap kuzum sen demi bikini projesini takip ediyorsunnçok seviyorum onu çok tatlı biri geçenlerde çok üzgündü ben de yorum yazmıştım
kahvaltı en önemli öğünümüz onu atlarsan veya geçiştirirsen zincir bozulur kuzum sen bence ders çalışmayı seviyorsun okulu sevmesen başarılı olamazdınki
kışın benim kahvaltımda da turp ve havuş eksik olmaz fatmacım bu hafta aldım ama turplar yumuşacık hoşuma gitmedisoğuğu yemesi lazım ki kütür kütür olsun
bikini projeside ne ki hadi bakalım ne çıkacak altında
Geçmiş yaptım geldim kizlar
Menumu yazayım
Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta
Bir avuc peynir
10 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ;ayran 3 kaşık karnabahar kiymali
Akşam ;kiymali karnabahar yogurt
Spor yok gene zaman yokkk
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
Su ben saymam 4 lt icerimdir.
Kızlarrr uzun bı aradan sonra buralarada uğrıyım dedım ama taa 250 sayfa kadar fşn geride kalmısımnasılsınız neler var yok. Sevgılı rakıbem sındım gerı dondü mü ?
o yaşlardayken annem bana yapmazdı mama ama kardeşim küçüktü onun cicibebelerini tırtıklardımBende çok severim bebe bisküvisinieee 12 yaşına kadar her sabah mama yapardı annem oradan alışkanlık yapmış olabilir
Tarhana çorbası benim hastalık çorbamdır
ne yaptıysam düşmedi dün gece ateşi. saat 3 tü hala ayaktaydık. bi ara dalmışım 39,5 a çıkmış ateşi. ne yapacağımı şaşırdım. üzerinde bir bez bıraktım tamamen soydum. sabaha kadar öyle yattı yavrum.canım benim sen süper bir ders çıkarmışsın bu durumdan
kıyamam okula mı başladı bızdıklar
canım çok geçmiş olsun, 39 dereceye kadar soyarak ve ıslak havluyla denesen. Salgından mı etkilendiler acaba Ankara' da ve birçok ilde malesef sulardan dolayı oysa içmiyoruz bile
cici bebe mi
tarhana yada tavuk çorbası canım mide bulantıları varsa kesinlikle tarhana tavuk ağır gelebilir
allah yardimciniz olsun canim ne diyecegmi de pek bilemedim
gecmis olsun cocuklara ya hava degisimi falan mi tetikliyor boyle acaba
ay benim de canim cicibebe cekti evde de var
tavuk suyu corba benim hastalik corbam bol karabiber ve pulbiberli ama cocuklar baharatli yiyemez sanirim
okul mu basladi
hadi basarilar tatlim
tavukta tarhana da iyi fikirmiş ama dün yemek yapamadım. dilayı hastaneye götürdükten sonra lokantaya gittik orda ne bulduysak artıkİyi akşamlar meleklerimmmmmmhastahane sonrası biraz şekerleme yaptım açıkçası kalabalık değil de hastahane ortamı çok yoruyor beni nedense
Hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretimiz yılımız hepimize cnmm ne mutlu heyecanını kaybetmemek her işte böyle değilmidir heyecen bittiyse verim düşer öğrencilerin çok şanslı kuzum
Hoşgeldin bitanemmm evet saasy suyu sindy bir ara yapıyordu sonradan bıraktı sanırımdüzenli yapılırsa hakikaten faydalıymış ama yulafla activia ile olmazki kuzum şöyle yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı yapmak varken
o zaman sana göre her cıs olana ayrı ayrı verseydin bol ceza olurdu neslimeelini korkak alıştırma cnm bnm
Cadıcım eğitim süreci uzunmuş kuzum üstelik de geliş gidiş masraf senin acil bir işe girmen lazım inş rabbim gönlüne göre bir iş çıkarsın karşına neden mantıksız olsun bilakis eşine destek olmayı istemen çok güzel iyi günde kötü günde diye başlanmıyormu bunlar da geçecek bitanem hepimiz neler atlattık yeter ki birbirinize olan sevginiz ve desteğiniz bitmesin elele verdikten sonra herşeyi başarırsınız bebek işini ruhen ve maddi yönden hazır olunca tekrar gündeme alırsınız bitanemm izin konusunu düşünme ne zaman istersen gelebilirsin rabbim yardımcınız olsun cnm
Slm cnm haftasonları giremiyorsun biliyorum sorun değil bitanem hoşgeldin
evet bu ara öyle oldu sanırım benim hastahane işleri bitmiyor oullarda açıldı o yüzden kuzum toplanırız elbet herşey düzene oturunca
Geçmiş olsun miniklerine bitanemmm senin hayatın spor zatenn fırsat bulunca yapacağını biliyorum maşallah menüler de tek fazlalık yokneslinin kaçamaklarının yanında finger bisküvinin lafı olmaz
zaman bulursan dene cnm ben ara ara yaparım cildim bebek teni gibi olur hem beyazlatıyor da siyah noktalara ve gözeneklere çok iyi geliyor yalnız posayı yapıştırmak dert yatmannız lazım
insülin direncini henüz kıramadın neslim her kaçamakta direnç başa dönüyor biraz sabret cnm benim
hadi bakalım bu kez son olsun sana güveniyorum
inşallah bulabilirsin cnm komşun filan yokmu göz kulak olacak
Kızılacak ne varki neslim allah razı olsun faydasını gördüğün bildiğin herşeyi paylaşıyorsun bitanemmm
prensesimmm ilk günden bu ne karamsarlık kuzummm hakikaten seni tbrk ederim biz lisedeyken çok fırlamaydık ders boş olsa da gezsek diye bakardıksen eve gelmişsin dersler başlayınca ısınırsın kuzum sıkma canını
amanda aman kıyamam sana prensesin evlenince ne yapacaksın cnm benimmmbikaç güne maratona alışırsın iyi yapmışsın dolaşmakla
bütün miniklere geçmiş olsun ay herkes hasta gülsümün prensesi de öyle hepsine acil şifalar dilerim
tarhana ve pulbiber vazgeçilmezim benim hasta olunca ama minikler severse tabii
12 yaşına kadar mıel bebek gül bebek büyütmüş anlaşılan tarhana kesinlikle
hiççççç şikayet etme kuzenim sabahın 6 sında yurtta yapıyor inan karatayını cevizini de kendi eklemiş her gün yolluyor resmini çekip kıyamam yumurtalar öyle bir haşlanmış ki sarılarının çevresi yemyeşil ben de yeme dedim omlet al o yüzden evindesin ara ara muz ye ara da yumurtanı ihmal etme prensesimm
aman şirinem çok dikkat et kalabalığa fazla karışma suyu zaten içmiyorsun yeğenim önce allaha sonra sana emanet ona göre
afiyetolsun cnmm misafir varken spor zzor oluyor haklısınama su içmeyi sakın bırakma
cicibebeyi unutttt
karadayı ya bakmaktan geçmişi bitiremedimmm
biliyorum yapmamam gereken bişeydi. yemek yemeye fırsat bulamayınca elime ne geçerse onu tıyom ağzıma malesef. sabah saat 7 gibi kahvaltı yaptığım düşünülürse de haliyle acıkıyom.ay canım kızından ayrılınca kötü olmuşun kıyamam beslenmeni de etkilemiş
rüyandamı gördün kız makarnayı
bende bayılırım cicibebeye hiç bir bisküvi onun yerini tutmaz
afiyet olsun canım ama yarın biraz dikkat et cuma yolda
diloşa mama hazırlarken azıcık ben de götürdüm
alıntıladım ama cevap yazdım zannedip yazmamışım inan demedik kuzummmmneyseki erken yemişsin birkaç cicibebe derken
Çok sağol canım ilgin için. Akşam hiçbirşey yediremedim onlara. Sadece büyükler muz yedi. Küçükler bir ısırıkla bıraktılar. Büyük kızım da dün gece ateşlendi. 39,5 kadar çıktı ateşi ve o da 38 e kadar düştü sonra yine yükselmeye başladı. Ona parol verdim. Lavantayı alayım da deneyeyim inşallah etkili olur.KEŞKE SANA ANLATABİLSEM AMA BİLMEDEN DE KULLANMAK OLMAZ TABİ. BEN AYNISEFA YAĞI İÇİRİYORUM ATEŞ İÇİN LAVANTA İLEDE KIVRIMLARINA MASAJ YAPIYORUM AYAK ALTINA FELAN ÇABUK DÜŞÜYOR ATEŞİ AMA BİZİM ATEŞLERİMİZ 38 ÜSTÜNE ÇIKMAZ ÇOK ŞÜKÜR AMA İNATÇI OLUR 2-3 GÜN. ÇOCUKLARA ÇİYNENECEK YEMEKLER DEĞİLDE ÇORBALAR YAP KEMİK SUYUYLA VÜCUT SİNDİRİMLE UĞRAŞMAK YERİNE BAĞIŞIKLIKLA UĞRAŞIR BÖYLECE SAVAŞI DAHA İYİ OLUR HASTALIKLA. ÇOK KONUŞTUM KIZMA NOLU YARDIMCI OLMAK İSTERİM SADECE
Geçmiş olsun canım, benimkiler de aynı durumda. Salgın var herhalde, heryerde aynı durum.sılanın ardından dila da ateşler içinde yanıyor. ilaç içirmek istemiyorum ama mecburen veriyorum. dr a götürsem kesin antibiyotik verir.
burda hava birden çok soğudu. gece ile gündüz arası çok farklı. bende yorganları çıkarmakta biraz geç kaldım. hoş çıkarsamda sağolsunlar üstlerini hiç örtmezler ( bana çekmişler) şimdilik bir oğlum iyi hepimizde rahatsızlık var. bende kötüyüm ama onlar için ayaktayımGeçmiş olsun canım, benimkiler de aynı durumda. Salgın var herhalde, heryerde aynı durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?