asim.nazlım,maytabımm hepnize teşekkür ederim saolun kızlar yaa vallahi iyiliginizi ödeyemem
nedemek canım benim sen okula geç kalma saatin gelince çık canım gerisini ben hallederim.
sağol hayatım valla tekrar teşekkür ederim ben de erken kalktım yapabildigimi yaparım diye,bi geldim ki sizler gelmişsinizza.s.
fıstıklar günaydın hayırlı cumalar eşim evde .o yüzden kilo bildireyim diye girdim o gizsin gelirim ...
şükür eksi vermiyorum bu sabah aynı geldi. kilom 66.4 ne güzel 66 inmiştim ama sabah regl oldum acip şişim ondan galiba olsun haftaya fosalırım hehe ..... öp sizi .. ceylinim kolay gelsim yüzde hesabım 0.0 diye hesaplamadım bidenem .....
ceylinim kuzum yetiştiremessen çık sen okuluna nazlıyla biz halledeiz benimkini postalayımda ..
kızlar aslında daha çok vereceğimi düşünüyordum ama yine hayal kırıklığına uğradımsenağlama
inanılmaz belim ağrıyor kesin regl olacağım sanıyorum o yüzden 71 lere düşemedim aeben yine seninle birlikte olacağız gördün mü bakkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ÖZGECİĞİM EMİNİM HAFTAYA 71 Lİ RAKAMLARI GÖRECEKSİN.:1hug:
aminnn canım ya inşallah göreceğimmdelikafaduldendelikafadulden
ay sonuna kadar 69.9 bile olsa göreceğim taktım kafaya yaaaa
asimmm soğanlı su nasıl ben iççiyorum kociş kızıyoo evi kokuttun diye ama duyan kimÇok üzgünüm çoook:1closedeyes:
canlarım benm çıkmam lazım pek kmse gelmedi saat 10a akdar haklılar biraz erken,nazlım herşey için teşekkür edeirmmm ellerin dert görmesin canım benim üstümü deiştirip okula gidicem hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?