özgemmm bilmiyorum ki foss galiba baksana kilo veremedim. ama umutluyum bakalım bir süre içeyim de. herkes verir de ben veremezsem delireceğim artık benneyaptımki
ben sabah balkonu açıp da kaynatıyorum. eşim uyanana kadar koku çıkmış oluyor. sen etkisini gördün mü peki. beni pek tuvalete de çıkartmıyor ki
canlarım benm çıkmam lazım pek kmse gelmedi saat 10a akdar haklılar biraz erken,nazlım herşey için teşekkür edeirmmm ellerin dert görmesin canım benim üstümü deiştirip okula gidicem hemen.
hehe evettt....:1hug:ben erkenmi oldum ne . geçen ay dr. gittigimde yeni temizleniryordum 29 da .CADIARZUkızlar aslında daha çok vereceğimi düşünüyordum ama yine hayal kırıklığına uğradımsenağlama
inanılmaz belim ağrıyor kesin regl olacağım sanıyorum o yüzden 71 lere düşemedim aeben yine seninle birlikte olacağız gördün mü bakkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:1hug::1hug: saggol gül güzelim ........a.s. hayırlı cumalar sanada ...Şenizgünaydınlar herkese sanada günaydın aeben hayırlı cümalar dilerim herkeseeeeee gülüde bırakıyorum senn için:1hug::1hug:ŞenizŞeniza.s.
aminnn canım ya inşallah göreceğimmdelikafaduldendelikafadulden
ay sonuna kadar 69.9 bile olsa göreceğim taktım kafaya yaaaa
asimmm soğanlı su nasıl ben iççiyorum kociş kızıyoo evi kokuttun diye ama duyan kimÇok üzgünüm çoook:1closedeyes:
dur asim dün bir bugün iki hemen pes etmeyin ...a.sözgemmm bilmiyorum ki foss galiba baksana kilo veremedim. ama umutluyum bakalım bir süre içeyim de. herkes verir de ben veremezsem delireceğim artık benneyaptımki
ben sabah balkonu açıp da kaynatıyorum. eşim uyanana kadar koku çıkmış oluyor. sen etkisini gördün mü peki. beni pek tuvalete de çıkartmıyor ki
iyi dersler ceylinim eline saglık ..:1hug:a.s.canlarım benm çıkmam lazım pek kmse gelmedi saat 10a akdar haklılar biraz erken,nazlım herşey için teşekkür edeirmmm ellerin dert görmesin canım benim üstümü deiştirip okula gidicem hemen.
8. TAKIM * *104.ETAP SONUÇLARI**
azad ( 60,5 ) / 60,1 / 0,4 / 0,66% )
duru16 ( 78,1 ) / 78,1 / 0,0 / 0,00% )
selma12 ( 81,6 ) / 81,0 / 0,6 / 0,74% )
azrasıla ( 100,5 ) / 100,5 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 117,0 ) / 115,8 / 1,2 / 1,03% )
llaybasak ( 63,8 ) / 63,5 / 0,3 / 0,47% )
üzgünkız ( 73,3 ) / 70,5 / 2,8 / 3,82% )
hamsikolonisi ( 94,0 ) / 92,0 / 2,0 / 2,13% )
hypokonriyak (71,8) (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)
yaylaguseli ( 80,0 ) / 80,0 / 0,0 / 0,00% ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
BUSE_26 ( 80,0 ) / 78,0 / 2,0 / 2,50% ) (yeni üye)
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 828,8 ) / 819,5 / 9,3 / 1,12% )
kızlar size zahmet bi kontrol ediverina.s.
canlarım benm çıkmam lazım pek kmse gelmedi saat 10a akdar haklılar biraz erken,nazlım herşey için teşekkür edeirmmm ellerin dert görmesin canım benim üstümü deiştirip okula gidicem hemen.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis oo 1. kardeş takımın ha ..... azracım benim hesapmakiası kafayı yemiş geliba ne yazssam 0 lıyo nazlım bi baksan .sana zahmet.
:))))))) kızlarrrrrrrr keşke bir değenek olsada hemen istediğimiz kiloya gelebilsek hepimizzzzzzzzzzz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika bir menü olmuş nazlım .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisBen bugÜn yedİklerİmİ yazayım
sabah
3 dİlİm kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞİ
1 adet domates
1 adet salatalık
1 adet haŞlanmıŞ yumurta
k.k. Kadar beyaz peynİr.
ARA
3 ADET KURU KAYISI
ÖĞLEN
2 YEMEK KAŞIĞI TAVUK DÖNER
1 BARDAK AYRAN
SALATA
ara 1 adet armut
ara
3 adet kuru kayısı
akşam
2 yemek kaşığı menemen
2 yemek kaşığı yoğurt
ilerleyen saatlerde 1 bardak süt içerim bu kadar yeter bugünlük.
yani haftaya kadar yoksun ......yaa kızlar up uzun bi yazı yazıdm gitmemişş....
bir kaç gündür giremiyrdum biliyorsunz erkek arkadaşım subay ve az görüşebiliyoruz o burada oldugu için bütün zamanımı ona ayırıyordum yarın dönüyo iş başı yapacak pazartesi ben dee normal hayatıma dönmeliyim artık göbegim aldı başını gidiyor....
cumartesi akşamı okulla beraber adanaya gidiyoruz,çarşambaya kadar olmıycaz sanırım,yarın kilo bildirim sırası bendeydi galiba şimdi geçmişe dönüp okuycam erkenden bildirirseniz çoks evinirim canlarım biliyorsunz okula gitmem gerek...
o sorun bende var ceylinim kızımın sınavı var pc onların odasında ancak sabahları girebiliyorum ama bu hafta izin alıp evde çalişacak .. beni bü süre böyle idere edin ...a.sben de yarın ki görevimi tamamladıktan sonra en azından bi süreligini çıkmak istiyorum,laraya da böyle olmuştu,bi süre sonra insan biraz kopuyor galiba... ama mezun olmadan gitmek yok elbette... benm bu aralar fazla paylaşımım da olamıyor,okul ev derken giremiyorum.kardeşim de öss ye girecek bilgisayar onun odasında oldukça zor oluyor kimi günler....
:çok üzgünüm::))))))) kızlarrrrrrrr keşke bir değenek olsada hemen istediğimiz kiloya gelebilsek hepimizzzzzzzzzzz
nurhayatım o zaman başlama kilonu 84 çekiyorum bu hafta dememe haftan olsun haftaya listeye yazarız seni güzelim .....kilo vermeden gelme bakım ...kaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar benim bu haftam deneme sürem ama listeye eklemesenizde ben yine e kilomu yazayım 84
kızlar günaydın dedim mi hatırlamıyorum ama herkese günaydın
hayırlı cumalar olsun hepinize
nazlım niye ağladın sen(
delikafadulden hayırdır ..kızlar benim inanılmaz derecede sinirlerim bozuk hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.
nazlım ben yeşil mercimegi ıslatıp . az yag koyyorum sogan kavurup salçayla bolda nene ekliyorum çok seviyorum ben benden başakayiyende olmuyor o yüzden yagını baya az koyyorum ... aynı şekilde kırmızı mercimegide yapabilirsin onu ıslatmana gerk yok ....bilmiyorum ben çok seviyorum mercimegi .. eger taneli sevmiyorsan blendırdan geçir ...sağol aebenciğim artık bugün bakliyatlara dalıcam biraz bakliyat yemem lazım. bide mercimekle ne tür yemekler yapabilirim ben hiç bilmiyorumda.
sana da elifim ...Şenizkızlar günaydın dedim mi hatırlamıyorum ama herkese günaydın
hayırlı cumalar olsun hepinize
nazlım niye ağladın sen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?