Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım benim ben bir kaç gün sonra fayda göstereceğini düşünüyorum dün akşam kayınvalidem eltim ve ben kahve içiyorduk bu soğan suyundan konuştuk.annem tvde izlemiş diyorlarmışki bir kaç gün sonra küçük tuvatinde yağ tabakası görünüyormuş valla ben devam edeceğim dün akşam kaynattım ve içtim hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehe evettt....:1hug:ben erkenmi oldum ne . geçen ay dr. gittigimde yeni temizleniryordum 29 da .CADIARZU

günaydınlar herkese sanada günaydın aeben hayırlı cümalar dilerim herkeseeeeee gülüde bırakıyorum senn için:1hug::1hug:ŞenizŞeniza.s.
:1hug::1hug: saggol gül güzelim ........a.s. hayırlı cumalar sanada ...Şeniz

bide takımdam çıkayım diyo ..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:lülülülülülü

dur asim dün bir bugün iki hemen pes etmeyin ...a.s
canlarım benm çıkmam lazım pek kmse gelmedi saat 10a akdar haklılar biraz erken,nazlım herşey için teşekkür edeirmmm ellerin dert görmesin canım benim üstümü deiştirip okula gidicem hemen.
iyi dersler ceylinim eline saglık ..:1hug:a.s.

bedişim slm. var çişini şey etsin kilosunu söyliycel pc bozuk eşi hafta sonu geliyo anca ondan sonra yaptırır diyo ..

bedişim kilosu bende saklı kızlar bu hafta risk etmek istemiyorum okey ......aç kalarak kilo verilirse böyle geri geliyor işte . öf ....

8. TAKIM * *104.ETAP SONUÇLARI**
azad ( 60,5 ) / 60,1 / 0,4 / 0,66% )
duru16 ( 78,1 ) / 78,1 / 0,0 / 0,00% )
selma12 ( 81,6 ) / 81,0 / 0,6 / 0,74% )
azrasıla ( 100,5 ) / 100,5 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 117,0 ) / 115,8 / 1,2 / 1,03% )
llaybasak ( 63,8 ) / 63,5 / 0,3 / 0,47% )
üzgünkız ( 73,3 ) / 70,5 / 2,8 / 3,82% )
hamsikolonisi ( 94,0 ) / 92,0 / 2,0 / 2,13% )
hypokonriyak (71,8) (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)
yaylaguseli ( 80,0 ) / 80,0 / 0,0 / 0,00% ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
BUSE_26 ( 80,0 ) / 78,0 / 2,0 / 2,50% ) (yeni üye)
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 828,8 ) / 819,5 / 9,3 / 1,12% )

kızlar size zahmet bi kontrol ediverina.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis oo 1. kardeş takımın ha ..... azracım benim hesapmakiası kafayı yemiş geliba ne yazssam 0 lıyo nazlım bi baksan .sana zahmet.

Günaydın kızlar geç kaldım ama kilom 75400 kusura bakmayın geç oldu eklenemzse artık eski kilom kalabilir canlar

canlarım benm çıkmam lazım pek kmse gelmedi saat 10a akdar haklılar biraz erken,nazlım herşey için teşekkür edeirmmm ellerin dert görmesin canım benim üstümü deiştirip okula gidicem hemen.

TAMAM CEYLİNİM SANA İYİ DERSLER CANIM.:1hug:

Günaydın kızlar benim bu haftam deneme sürem ama listeye eklemesenizde ben yine e kilomu yazayım 84

:))))))) kızlarrrrrrrr keşke bir değenek olsada hemen istediğimiz kiloya gelebilsek hepimizzzzzzzzzzz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika bir menü olmuş nazlım .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yani haftaya kadar yoksun ......
o sorun bende var ceylinim kızımın sınavı var pc onların odasında ancak sabahları girebiliyorum ama bu hafta izin alıp evde çalişacak .. beni bü süre böyle idere edin ...a.s
:))))))) kızlarrrrrrrr keşke bir değenek olsada hemen istediğimiz kiloya gelebilsek hepimizzzzzzzzzzz
:çok üzgünüm:
Günaydın kızlar benim bu haftam deneme sürem ama listeye eklemesenizde ben yine e kilomu yazayım 84
nurhayatım o zaman başlama kilonu 84 çekiyorum bu hafta dememe haftan olsun haftaya listeye yazarız seni güzelim .....kilo vermeden gelme bakım ...kaydirigubbakcemile3

kızlar benim inanılmaz derecede sinirlerim bozuk hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.

sağol aebenciğim artık bugün bakliyatlara dalıcam biraz bakliyat yemem lazım. bide mercimekle ne tür yemekler yapabilirim ben hiç bilmiyorumda.

kızlar günaydın dedim mi hatırlamıyorum ama herkese günaydın
hayırlı cumalar olsun hepinize
nazlım niye ağladın sen(

nazlım niye ağladın sen(

mevzuları az çok biliyorsun kaçgündür inanılmaz sinirlerim bozuktu bugünde patladım artık . bide benim kötü bir huyum var ağlama başladımmı susturamıyoruum kendimi bütün gün ağlarım artık ben.:çok üzgünüm:

kızlar benim inanılmaz derecede sinirlerim bozuk hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.
delikafadulden hayırdır ..
sağol aebenciğim artık bugün bakliyatlara dalıcam biraz bakliyat yemem lazım. bide mercimekle ne tür yemekler yapabilirim ben hiç bilmiyorumda.
nazlım ben yeşil mercimegi ıslatıp . az yag koyyorum sogan kavurup salçayla bolda nene ekliyorum çok seviyorum ben benden başakayiyende olmuyor o yüzden yagını baya az koyyorum ... aynı şekilde kırmızı mercimegide yapabilirsin onu ıslatmana gerk yok ....bilmiyorum ben çok seviyorum mercimegi .. eger taneli sevmiyorsan blendırdan geçir ...
nazlım niye ağladın sen(
sana da elifim ...Şeniz

ben 3 gündür bi türlü menülerimi yazamadım ya ...:mymeka:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…