Azra sılacıĞım lİsten tamam canım bİr sorun yok canım.
hemşom çokkk geçmişler olsun ....:1hug: diyordun bak yogurt süt yemiyorum diye . ta ozamandedik bari calsuyum al diye .... ama olsun zararın neresinden dönsen kardır ....şutarafagittikızlar kusura bakmayın.
geciktim. ama inannın ilaçlardan gözümü açamıyorum. oturduğum yerde uyuyup kalıyorum.
kilom malesef yine aynı yaa. off of. çokta dikket ediyorum takıldım kaldım yaa.
tel sesine uyanmışım. misafir gelecekmiş.-tatlicadiarzu-
gözümde yatakta ama red edemedim. belki biraz açılırım bu sayede:dilcikar:
hemşom çokkk geçmişler olsun ....:1hug: diyordun bak yogurt süt yemiyorum diye . ta ozamandedik bari calsuyum al diye .... ama olsun zararın neresinden dönsen kardır ....şutarafagitti
çarşamba günkü menüm ..
kavaltı .
=======
3 dl. ekmek ..k.k peynir (az yaglı yiyyorum ben peyniri )1 zaytin .domates.
ara
===
1 çay.b. süt -- y. elma ..
öylen
====
1 ta. patlıcan---salata 3. dl. ekmek . 1 br. ayran ....k.k. peynir..
ara
===
2 ceviz 1. çy.b. süt .
ara.
===
5 erik .. 3 ceviz..1.b süt ...( sütde yarım yaglı oluyor .)
akşam
====
1 kase çorba... yarı.dl. ekmek ....salata ...
ara...
===
1 bçay.br. süt ...
bi ot canım iç anadoluda bol olur oy madımak teke tüke sakalı oy madımak . hehe .... yogurtla şahane ..... ot yane ot ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3madımak ne aebencim?
bi ot canım iç anadoluda bol olur oy madımak teke tüke sakalı oy madımak . hehe .... yogurtla şahane ..... ot yane ot ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende öyle tahmin etmiştim kaydirigubbakcemile3
adı yabancı gelmedi ama
bu mudur??
evet gine yakaladık birbirimizi . önce 22de oluyorduk . hehe ...ne kadar telepatimiz u varsa . delikafaduldenkaydirigubbakcemile3Şeniz allah dünyadaki bütün mutlulukları yaşatsın sana ç özgemmmmmm... bu mubarak cuma gününde ....içimden geldi ..:Saruboceq:oy belim nasıl ağrıyor valla regl oldum da yarım saat kadar önce :roflol:
yine yakaladık birbirimizi aeben :roflol:
madımak benim ankaralı arkadaşlarım var onlardan duydum aeben burada herkes ot yiyor bir görsen
ilk geldiğimde çok dalga geçiyordum inek misiniz yoldaki bütün otları yiyorsunuz diye ama şimdi bende bbazılarını çok seviyorum mesela turp otu salatası oy süper bir şey ama şanslıyım ki eşimde öyle her otu yemez bazıları bana garip geliyor çünkü
siz gene iyisiniz ben sebebsizde aglarım .hemde hüngür hüngür ......:1shok:senağlamaOldu aebencim kilom 84 ile başlasın bakalım :) haftaya listeye girerim... Nazlıya üzüldümya... demekki dolmuş dolmuş patlamış sonunda.. benimde öyle olur..sonrada nazlı gibi susturamam kendimi..Aklıma geldikçe gözlerim sulanır ve devamı gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?