Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumadan cumaya kilo bildirimi yapılıyor yarın pazartesi ben yarın başlıyorum kısmetse.zaten ilk hafta listeye almıyorsunuz diye biliyorum değilmi??

bu tamamen sana bağlı cnmm katılımın azmin güzel olursa ilk hafta da listeye girebilirsin yalnız bayram dolayısı ile ekstra bir durum var şu an kaptanlar oylama yapıyor bu hafta yarışma olabilir ya da 2 etap birleştirilebilir cnm bekleyip göreceğiz

Peki canımmm diyetisyene gidicem bu hafta . Yarın yine konuşuruz tekrR çok teşekkür exiyorum sana iyi geceler
tekrar çok çok çok teşekkür ediyorum sana sweet .diyetisyene gidicem ben bu hafta .yarın bol bolkonuşuruz inşallah iyi geceler canımm

Hiç önemli değil azmim şuan en yüksek seviyede valla:)) kocam sağolsun :))))

meraba artık bende aranızdayım cumaya neredeyse bir hafta var her akşam menümü yazıp cumaları bildirim yapcam inş. veririm kiloları yaaa ama hissediyorum sanki motive olcam bu sefer hadi bakalım
Hoş geldin aramıza. Motive olmak için tam yerindesin canım. İnşallah hep beraber gidecek kilolar.

kızlar günaydın öksürük haricinde gayet iyiyim sanırım bu öksürük viral bişi yoksa şimdiye gecerdi onca çabama rağmen
neyseki gribi atlattım sayılır. bu hafta artık 75 i görmek istiyorum zaten bu akşam rüyamda tartıda gördüm işaretmi bu ne dersiniz.
bu arada akşam bi gelişme oldu sanırım çarşamba amasya ya gideceğiz kurbanı orda keselim annemide alıp gelelim diyoruz ama bakalım hayırlısı.çarşambadan gidersem cuma ya tartıda ne görürüm bilemem sağlık olsun artık ne yapalım. ben tüm pantolonlarımı terziye vermek zorunda kaldım artık kemerde kar etmeyince daraltayım bi sürede öyle idare edeyim dedim umarım daraltmak iyi olur modelleri bozulmaz hepside geçen kış alınmıştı :)yazık olmasın
bu gün en azından yürüyüşüme başlamayı umut ediyorum plan bu kısmetse

381.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->75,7
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->
35nur35----100,5--------------------------->
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5

Gelsin yeni hedeflerimizzz meleklerim 1 haftalık olacak sanırımm

gerenmali de ne kızlar tarif edermisiniz meraktan öldüm. cadıcım şu su programını kur suyla sorunun varsa
kaptandan iste telefonuna kur okey

kızlar merhaba ben yeni üye oldum .eşime çokssinirliyim kilo meselesi yüzünden bugun çok kırdı beni .uzun zamandır sizi takip ediyordum.lütfen gruba beni de dahil edin.
hoşgeldinnnn

oo süper fazla kilon yok canım ne kolay gidecek bak göreceksin. açıkçası ben kaptanı en başta dinleyip karatayı okuyup başlasaydım şimdiye hedefteydim ama inat ettim ön yargılı oldum ama eninde sonunda karataycı olup hızla vermeye başladım kilolarımı.ama aksilikler sekte ediyor şimdi yeni hastalıktan kalktım tam gaz erimeye devam.30 olmadan kurtul kilodan yoksa sonra zor oluyor. bende 38 yaşında 2 çocuklu anneyim geç kalmışım zayıf olmak için ama en azından bundan sonra sağlıklı ve dinamik bi kadın olucammmm

sana yetişmem lazım ama bu seferde bayram haftası hadi hayırlısı :)

pazar menüsü
kahvaltı
2haşlanmış yumurta
1avuç lor peynir içine bir tatlı kaşığı çörek otu
10 zeytin
1 yk kadar anne ketçabı :)
domates salatalık biber

ikindi üzeri
1 kase yoğurt çorbası
2 salatalık turşusu
1 tabak yeşil fasülye yemeği

akşam
1 avuç leblebi 1 avuç yer fıstığı
1 kupa adaçayı

3 kupa grip için karışık bitki çayı
1 maden suyu
3 lt su:)
60 dk bisiklet

merhabalar canımm.inşallah hemen gitsin şu kilolar karatayın kitabını alıcam yorumlar çok güzel.diyetisyene gideyim diyordum ama karatayı deneyende çokmuş

süpersin tatlım menu harika sporda öyle.

ca

canım tekrardan geçmiş olsun pantolanların daraltılması harika bir haber umarım modelleri bozulmaz.
bu arada Amasyayı çok seviyorum harika bir şehir bence aşk şehri

merhabalar canımm.inşallah hemen gitsin şu kilolar karatayın kitabını alıcam yorumlar çok güzel.diyetisyene gideyim diyordum ama karatayı deneyende çokmuş
diyetisyene git yağ kas kitleni kaydettirmiş olursun.karatay yaptıktan sonra gene git aradaki farkı görürsün harika sonuç alacaksın emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…